Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

We-Vibe - Sync pariskuntavibraattori

TESTIRAPORTTI

Parien yhteisiin seksileikkeihin tarkoitettu vibraattori sai kehuja erittäin tehokkaista ja hiljaisella äänellä värisevistä moottoreista sekä helppokäyttöisestä kauko-ohjaimesta. Vibraattoria testattiin rohkeasti myös peppuseksissä, eikä kokemus ollut ollenkaan huono.

JäniinitPari, 25 v.

Testiin saapui We Viben vibraattori Sync. Vibraattori on suunniteltu klitoris- ja G-pistekiihottimeksi, joka soveltuu käytettäväksi myös yhdynnän aikana. Ensivaikutelma lelusta on hyvä – materiaali on miellyttävän pehmeää, lelun säätönivel on todella jämäkkä, magneettisen latausportin ansiosta lelu on vesitiivis ja erittäin helppo pestä. Kaiken kaikkiaan laadukas yleiskuva.

Pakkauksessa tulee mukana käyttöohjeiden lisäksi kaukosäädin, latausjohto, pieni liukastepussi sekä pieni kankaasta valmistettu pussi, johon lelu ja kaukosäädin mahtuvat juuri sopivasti. Pussi on erinomainen lisä, sillä se sopii säilytyspussiksi niin kotona kuin matkoillakin ja ehkäisee kaukosäätimen häviämistä.

Lelussa itsessään on vain yksi painike, josta lelu voidaan käynnistää, sammuttaa tai vaihtaa ohjelmia. Käytännössä kuitenkin lelu vain käynnistetään ja sammutetaan omasta napistaan, sillä kaukosäädin tuo käyttöön todella paljon monipuolisuutta. Kaukosäätimen painikkeilla ohjelmia voi selata molempiin suuntiin, joka ehkäisee turhautumista, kun vahingossa kelaa haluamansa ohjelman ohi. Lisäksi kaukosäätimessä on +/- painikkeet, joilla värinän voimakkuutta voidaan säätää 11 portaan välillä. Lelun voi yhdistää myös puhelinsovellukseen, joka tuo käyttöön vielä lisää ulottuvuuksia. Sovelluksessa voi säätää lelun kumpaakin moottoria portaattomasti, luoda omia ohjelmia tai kokeilla muiden tekemiä ohjelmia. Sovellus mahdollistaa myös pariskunnille etäkäytön, jolloin toinen voi ohjata lelua omasta puhelimestaan riippumatta välimatkan pituudesta.

Täytyihän lelua toki alun tutustumisen jälkeen päästä myös kokeilemaan ihan käytännössä. Koska lelu on sen mallinen, että paikalleen asettamisen jälkeen se pysyy paikallaan, haluttiin sitä testata jo esileikin aikana. Ensin pientä pillun herättelyä nuolemalla, ja hetken päästä lelu paikalleen pienimmällä teholla surisemaan. Kaukosäätimen avulla lelua käyttävän osapuolen oli helppo vaihtaa ohjelmaa tai lisätä voimakkuutta samalla, kun esileikkiä jatkettiin suutelulla ja suihinotolla. Suihinoton aikana miehen kädet tahtovat hakeutua pillulle, mutta sen ollessa jo hoidossa, jää vaihtoehdoksi erittäin houkuttelevasti peppu. Eipä aikaakaan, kun suihinotto sai riittää ja peppua olikin jo päästävä suutelemaan ja kohta alkoi lämmittely sormilla. Lelu sai rauhassa jatkaa miellyttävää surinaansa paikallaan, kun naapurireikään alettiin sovittamaan jo meisseliä. Lelu toimi tässä erittäin hyvänä lisänä, joskin jonkun ajan kuluttua tilalle vaihdettiin tutumpi lempiklitoriskiihotin.

Myös myöhemmät kokemuksemme tukevat ensimmäisiä ajatuksiamme lelusta. Meillä lelu sopii parhaiten esileikkeihin tai lämmittelyyn ja yhdynnän alkuvaiheisiin sen tapahtuessa niin pilluun kuin peppuunkin. Miehelle lelu ei peppuyhdynnässä mitenkään merkittävän voimakkaana, mutta kuitenkin miellyttävänä hiljaisena värinänä. Pilluun yhtyessä taas lelu on suoraan munaa vasten, jolloin värinä tuntuu voimakkaampana ja lelu tekee pillusta hieman tiukemman – ei siis missään nimessä huono asetelma tämäkään! Lelu toimii myös sooloseksissä oikein hyvin.

Varmasti pitkälti anatomiasta riippuvainen asia on lelun paikallaan pysyminen. Esileikissä lelun paikkaa joutuu silloin tällöin korjaamaan, etenkin jos on hajareisin tai polvillaan. Peppuyhdynnässä lelu pysyi melko hyvin paikoillaan, kun taas pilluyhdynnässä lelua joutui melko pitkälti pitämään käsin paikoillaan. Lelun jämäkkä kulmansäätönivel auttaa tässä kuitenkin merkittävästi ja mitenkään häiritsevää lelun liikkuminen ei meille ollut.

Lelun moottorit osoittautuivat hyvin tehokkaiksi – kovinta tehoa ei kaikissa ohjelmissa voinut edes käyttää ainakaan näin lyhyellä kokemuksella. Tästä erittäin iso plussa. Toinen iso plussa lelulle tulee moottorien hiljaisuudesta. Kädessä pitäessä moottorit antavat luonnollisesti jonkin verran ääntä, mutta erityisesti lelun ollessa paikoillaan, on ääni todella hiljainen. Kauppareissulle Sync ei vielä ehtinyt mukaan, mutta hiljaisen äänensä ja helppokäyttöisen kauko-ohjaimen ansiosta se on kuin luotu julkisille paikoille. Ainakin meidän to-do-listallemme tämä meni heti. Mikä toimisikaan paremmin esileikkinä kuin valtapeli julkisella paikalla!

TL;DR
Mikä? – Klitoris- ja G-pistekiihotin
Hyvää? – Tehokkaat, mutta hiljaiset moottorit, hyvä ja selkeä kauko-ohjain, napakka säätönivel
Huonoa? – Joissain asennoissa lelu ei pysy aina paikallaan
Kenelle? – Pillullisille ja pariskunnille

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Fleshlight Universal Launch Seuraava arvio: Teazers - Geishakuulasetti, 6 kpl
v