Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Your New Favourite - Tuplavibraattori

TESTIRAPORTTI

"Ehdottomasti jatkoon! Erittäin kelpo peli pariskunnan yhteiseen puuhasteluun, mutta toimii takuuvarmasti myös naisen omaan kivaan. Muotoilun ansiosta aivan takuulla helppo räjäytellä ihan yksinkin. Mikäs tällä hieroskellessa! Ja tosiaan tuo kivaa lisävärinää myös miehelle siinä muun puuhan lomassa."

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Ja niin kilahti taas uusi tuote testiin! Vaikka tuotteita on tullut testattua jo jonkin verran, aina tuo saapumisilmoitus tuo kutkuttavan jännityksen pintaan. Paketin kun käsiin saa, on työn takana, ettei sitä avaa heti autossa.

Tällä kertaa paketista kuoriutui esiin You 2 Toys merkkinen Double vibrator. Pakkauksen kuvassa mielestäni vinkeän mallinen vekotin. Jään miettimään miten mahtaa istua paikoilleen.

Pakkaus itsessään on hyvin yksinkertainen. Ohut pahvi, vaahtomuovipussukkaan kääritty lelu ja kaponen ohjetaitos, jonka teksti on niin pientä, että näillä silmillä ei sitä kovin nopeasti lue. Lukeminen kuitenkin onnistuu ja kielistä löytyy esimerkiksi englanti. Ohjetaitos sisältää infoa yleisesti You 2 Toys leluista, eikä siis ohjeita juuri tämän tuotteen käyttöön (mutta ei huolta, käyttö on yksinkertaista). Laturi laitteeseen löytyy myös ja sillä tuleekin lävistää pintamateriaali, joka ilmeisesti on tämän tuotteen käyttämättömyyden takeena, koska paketti itsessään ei ole sinetöity millään. Itse tuotteen kun saa käteen, tulee tuntu laadukkaasta tuotteesta, joka ehkä omaan makuuni ansaitsisi hieman spesiaalimmat kääreet ympärilleen.

Omalle silmälle tuote vaikuttaisi vesitiiviiltä, mutta ohjekirjassa ohjataan välttämään veden osumista paristokoteloon... Toisaalta tämä on akkukäyttöinen, eli ohje on mahdollisesti hyvin yleismaailmallinen ja pakataan ehkä myös paristokäyttöisten tuotteiden mukaan? Noh, joka tapauksessa pidän tuotteen latauspään mahdollisimman kuivana pesun aikana.

Lataan tuotteen. Se tapahtuu siis niin, että laturin pää (puikkomainen) työnnetään pieneen kuoppaan (huomaat kyllä kohdan) ja laturi lävistää pehmeän pinnan tuolta kohdalta. Laturin poistettaessa reikä sulkeutuu ja olettaisin, että jopa vesitiiviiksi. Laitteessa alkaa vilkkumaan valo latauksen aikana ja valo jää palamaan, kun akku on täysi. Valitettavasti tässä vaiheessa jouduin vielä jättää lelun kaapin perälle ja jäädä odottamaan parempaa hetkeä.

Päiväuniaika ja talo hiljenee. Päätän suunnata kaapille ja ensitöikseni pesen Double vibratorin. Toisin kuin ajattelin, koko laite kyllä saa vettä päälleen pesun aikana. Kuivaan kuitenkin akun sisältävän pään huolella. Tosin vahva tunne, että tämä ei kyllä vedestä hätkähdä, mutta koska itselleni jäi tästä pieni epävarmuus, niin pelaan varmanpäälle.

Laitteen pinta on todella pehmeää, silkkistä silikonia. Käytän yleensäkin vesipohjaista liukuvoidetta, mutta jos vaihtoehtoja on, niin tälle pinnalle valitaankin juuri se vesipohjainen.

Pakkauksen kyljestä käy ilmi, että tuotteessa on 2 moottoria ja 10 eri ohjelmaa. Virtanappia painamalla 2 sekuntia, laite käynnistyy ja sammuu. Virtanapin molemmin puolin on napit, joilla selataan ohjelmia eteen ja taakse. Voimakkuutta ei tässä säädetä, vaan eri ohjelmat on eri voimakkuuksin varusteltuja.

Mutta sitten itse asiaan. Lelun muoto mietityttää edelleen ja mielenkiinnolla kokeilenkin, kuinka se tosiaan istuu emättimeen niin, että onnistun osumaan samalla klitorikseenkin. Ei muuta, kuin liukua kehiin ja testaamaan. Jos annan varren liukua emättimeeni ilman sen suurempaa ohjausta, jää klitorista stimuloiva osa hyvinkin kauas klitoriksesta. Itse siis joudunkin vähän työntää vartta syvemmälle ja painaa klitorista stimuloivaa osaa kohti oikeaa osoitetta. Tämä jokseenkin venyttää emättimen etuseinän suuntaan, mutta kokeillaan värinän kanssa.

Käynnistän laitteen. Värinä tuntuu reippaasti virtsarakon suunnalla ja kiittelenkin viisauttani, että kävinkin pissalla ennen sessiota. Jos yritän samanaikaisesti osua myös klitorikseen, emättimessä oleva varsi painuu sen verran syvälle, että oma G-pisteeni on jäänyt matkanvarrelle jo hetki aiemmin. Uskon, että jonkun toisen anatomialla tämä voisi toimia vallan mainiosti, mutta itselläni homma menee joko tai meiningillä. Siis joko osutaan G-pisteeseen tai klitorikseen. Omaan makuun on kuitenkin mieluummin klitoriksen stimulointi, joten koitan rentouttaa lantionpohjaa, keinutella ja pyöritellä lantiota ja asettaa laitteen mukavasti klitorikselle. Kokeilen värinöitä ja tosiaan selaamalla eestaas ohjelmistoa nuolilla, värinä ensin voimistuu ja sitten tulee erilaisia rytmejä mukaan kuvioihin. Yleensä itselleni parhaiten toimii tasainen värinä, joten koitan sillä lähteä metsästämään orgasmia. Kokeilen voimakkaampia, mutta jostain syystä niillä ei nyt irtoa. Lähden tunnustelemaan eri rytmejä ja niistä löytyykin yksi mieluisa, joka aaltoilullaan tekee hieman "rouheampaa" tärinää. Tämän avulla saan kuin saankin orgasmin. Useampaan kertaan orgasmia en itse tällä saa aikaan ja pohdinkin tovin miksi näin. Selvää syytä en osaa sanoa, mutta epäilen laitteen muodon olevan eri paria oman anatomiani kanssa. Lisäksi tässä värinä oli mielestäni jotenkin todella tiheää, kun oma klitoris on selkeästi mieltynyt rouheampaan tärinään.

Laite mielestäni soveltuisi myös anaalikäyttöön mallinsa puolesta siksi, koska se ei moottoriosan takia luiskahda sisään millään tavalla helposti. Toisaalta nautinnon puolesta en osaa sanoa, koska oma peppu on exit only, että olisiko kuinka toimiva.

Vaikka omaan anatomiaan ja makuun tämä lelu ei nyt ollut se napakymppi, niin uskon tämän olevan oikein toimiva peli etenkin, jos voimakkaampi emättimen etuseinämän stimulointi ja syvälle menevät lelut ovat omaan makuun. Laite on myös omaan korvaan hiljainen, desibeli mittauksella sain vaihtelua pääasiassa 60-70dB välillä. Tämä vastaa siis suht hiljaista puhetta.

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että hyvä tuote ja laadukas kyllä myös, sille kenelle tämä sopii. Itselläni tämä kyseinen tuote jäänee vähemmälle käytölle, mutta ehkäpä saa vielä joku kaunis päivä uuden mahdollisuuden.

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37

Olipa mukava saada jälleen postista yllätyspaketti, sopivasti näin arjen taas alkaessa pyöriä joulun ja uuden vuoden jälkeen. Tässä jo kaivattiinkin taas jotain pientä kivaa piristystä kaamokseen ja kiireiseen arkeen! Ja uhhuh, mikä namu sieltä paljastuikaan! Ennakko-odotukset ainakin olivat korkealla, sillä hieman vastaavista härpäkkeistä oli jo varsin hyviä kokemuksia. Tämmöinen malli ja tuotemerkki oli kuitenkin ihan uusi tuttavuus, joten innokkaina odottelimme sille sopivaa kokeiluhetkeä.

Kun sopiva hetki tuli, luojan kiitos että laitteessa oli valmiiksi jo hieman virtaa ladattuna! Ei olisi millään malttanut alkaa sitä lataamaan. Ei muuta kuin paketti auki ja hommiin. Mitään ohjekirjaa tai muuta ohjetta ei paketissa ollut mukana, mutta tämä ei vaadi onneksi mitään korkeampaa matematiikkaa, jotta nappuloita osaa painella. Jos jotain vastaavaa vibraattoripeliä on aiemmin käyttänyt, ohjailu toimii tutulla kaavalla. Jos ei ole, niin ei tässä silti vikaan voi mennä. Tuote oli tuttua sileää materiaalia, aina kiva ja helppo. Latauspistoke arvelutti hieman, sillä vastaavanlainen on aiemmin ollut vähän epävakainen ladattava, mutta tällä onnistui lataus hyvin, kun myöhemmin sitä latasimme. Väriä vähän pohdiskelimme, onko se hyvä vai huono? Makuasia. Ehkä emme itse olisi valinneet keltaista, jos tarjolla olisi ollut muitakin värivaihtoehtoja. Keltainen väri, ainakaan tuo sävy ei mielestämme sovi erotiikkaan. No tämähän on vain pikkujuttu.

Aluksi piti vähän pohtia, miten päin tämä nyt pitääkään pujotella, jotta tulee sellaiseen asentoon kuin olisi tarkoitus. Hyvinhän tuo asettui! Rouvaa ei tarvinnut paljon lämmitellä, kun napakat värinät tekivät tehtävänsä ja tuntuivat mehukkaasti koko kehossa. Ohjelmia oli taas tarjolla montaa erilaista, mutta jälleen kerran vaihtelevat ohjelmat enemmänkin ärsyttivät, pelkät normivärinät olivat ne parhaat. Äänenvoimakkuus oli perustasoa, ei pistänyt korvaan eikä häirinnyt puuhia, mutta kyllähän siitä kuitenkin pientä pörinää lähtee.

Laite hoiteli erittäin mallikkaasti sisäisiä värinöitä, osui juuri oikeisiin paikkoihin ja sopivalla voimalla. Kyllä siinä pääsi riemun kiljaisu jos toinenkin! Klitoriksen päälle osuvaa pötykkää sai alkuun hieman pyöritellä ja asetella, mutta kunhan osui oikeaan kohtaan, niin johan lähti homma lapasesta. Ei todellakaan mikään huono peli, menee kyllä ihan parhaimmiston joukkoon! Ei jaksanut enää edes laskea montako orgasmia tällä pelillä lähti peräjälkeen, kyllä oli niin maukasta menoa! Ei tästä ilman pyyhkeitä ja lakananvaihtoa olisi mitenkään selvinnyt.

Miehen näkökulmasta on sanottava, että vaikka tämä on etupäässä naisille suunnattu, niin kyllä tästä sai mukavia lisävärinöitä itsekin, kun lelun asettaa pillulle samalla kun työntelee lelun kaarevan osan läpi. Toimi myös mainiosti rouvan antaessa suuhoitoa. Mies voi ottaa lelun käteensä ja pujottaa kalun siitä läpi ja naisen ottaessa suihin, toimii mukavana lisänä. Kutkutti varsin kivasti koko kalua. Tämä toimii varmasti apuna myös silloin, jos nainen ei halua tai pysty ottamaan kovin syvälle suuhun; tuo kuitenkin hieman samaa fiilistä kuin olisi syväkurkku. Taipuu siis muotonsa ansiosta myös miehen apuvälineeksi moneen tilanteeseen! Ja onhan se miehestä mukava seurata, kun nainen nauttii itse lelusta suunnattomasti.

Jos jotain miinusta olisi keksittävä, niin ohuehko joustava varsiosa ja kiemurainen muotoilu ei anna yhtä tymäkkää mahdollisuutta kovin kovaan jyystämiseen, kuten vaikkapa paksumpi ja suorempi vibraattori, johon on ehkä vähän liikaakin jo tottunut. Muotoilu ei anna myöskään mahdollisuuksia kovin suuriin variaatioihin naisen sisällä, sillä esimerkiksi laitteen ollessa väärinpäin tai sivusuunnassa, se tuntuu pikemminkin oudolta tai hankalalta. On sen verran isokokoinen, että kyllä tämä pienehköllä emännällä ainakin helposti osuu jopa liian voimakkaasti perille asti, jos kovin lähtee vatkauslinjalle. Tämä onkin omimmillaan hieman pienemmissä liikkeissä, kevyessä pyörittelyssä ja juuri oikeisiin kohtiin aseteltuina. Mutta sitten kun se on ”siinä”, niin johan vilkkaasti vilisee tähdenlennot!

Ehdottomasti jatkoon! Erittäin kelpo peli pariskunnan yhteiseen puuhasteluun, mutta toimii takuuvarmasti myös naisen omaan kivaan. Muotoilun ansiosta aivan takuulla helppo räjäytellä ihan yksinkin. Mikäs tällä hieroskellessa! Ja tosiaan tuo kivaa lisävärinää myös miehelle siinä muun puuhan lomassa. Ja laitteen pesu on taas niin helppoa. Joko kokeillaan taas uudestaan?!!

Kirjoittanut: Sukkula Venukseen
Edellinen arvio: Teazers - Geishakuulasetti, 6 kpl Seuraava arvio: Your New Favourite - Värisevä masturbaattori
v