Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Your New Favourite - Värisevä masturbaattori

TESTIRAPORTTI

"Tämä penisvibraattori sopii käteen mukavasti ja olematta liian painava tai kevyt. Muotoilu on selkeä ja kullikin sujahtaa näppärästi siivekkeiden väliin. Silikoni ja kärkiosan juomut tuntuvat hyvältä ihoa vasten, mutta homman juju aukeaa oikeastaan vasta, kun virrat saa päälle."

KeltainenpaloautoPari 26 v.

Miehen ajatuksia tuotteesta:

Yleisilme ja ensivaikutelma ovat hyviä. Tuotteessa käytetty materiaali on pehmeää ja miellyttävän tuntoista silikonia. Penisvibraattorin kahva on muotoiltu niin, että sitä on helppo ja miellyttävä pitää kädessä. Kahvasta saa myös hyvän otteen, tarttuipa siitä kiinni, miten päin tahansa. Kooltaan penisvibraattori on noin kämmenen kokoinen ja on näin ollen helposti matkaan otettava. Tuote on myös helppo puhdistaa kiitos vedenkestävän toteutuksen. Penisvibraattorista löytyy kolme painiketta, joiden avulla tuotetta operoidaan. Käyttö on äärimmäisen helppoa ja suoraviivaista, ja onnistuu helposti yhdellä kädellä.

Tehoa ja erilaisia värinätiloja löytyy runsaasti. Välillä tuntuu, että penisvibraattori värisee niin kovasti, että tuotetta pitelevä käsikin menee värinän seurauksena tunnottomaksi. Penisvibraattorin käyttö on paperilla melko yksinkertaista. Tarkoituksena on kohdistaa värinää peniksen eri alueille ja sen ympärille. Penisvibraattori toimii ikään kuin sähköhammasharja. Penisvibraattoria ei juurikaan panna eikä tavallisen hammasharjan tavoin työtä ei tehdä itse, vaan sähköhammasharjan tavoin sinun tulee antaa penisvibraattorin tehdä työ puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää kuljettaa penisvibraattoria ympäri penistä. Tähän tarkoitukseen vibraattori soveltuu loistavasti.

Tuotetta käyttäessä olen huomannut, että sen käyttöön pitää keskittyä todella. Kuten todettu, penisvibraattorin käyttö ei ole samanlaista kuin esimerkiksi fleshlightin tapaisten masturbaattoreiden. Tuotetta ei omien kokemuksieni mukaan voi vain panna menemään, vaan käyttö vaatii paljon tarkempaa keskittymistä. Välillä värinän saa tuntumaan todella voimakkaani juuri oikeassa kohdassa, välillä hyvä kohta taas on hokassa eikä värinästä nauti niin paljon kuin toivoisi. Oikean tuntuman löytäminen on siis välillä suuren etsimisen takana. Sanoisinkin, että penisvibraattorin kanssa ei kannata alkaa leikkimään, jos on kiire aikataulu. Mitään nopeaa orgasmin ei kannata odottaa, vaan tuote on omiaan hitaaseen nautiskeluun ja kiusoitteluun. Itse pidän juurikin kovemmasta jyystämisestä, minkä seurauksena vibraattorin hidas kiusoittelu tuntuu välillä turhankin hitaalta ja lempeältä.

Uutta seksilelua hankittaessa, monia kiinnostaa tuotteen pitämä ääni. Onko tämä vibraattori sitten hiljainen? On ja ei. Äänen voimakkuudeltaan penisvibraattori ei ole hiljaisin mahdollinen. Se on ehdottomasti hiljaisempi kuin moni muu vibraattori, mutta kumpikaan meistä ei lähtisi käyttämään vibraattoria yön hiljaisuudessa etenkään, jos joku muu nukkuisi viereisessä huoneessa. Kysymys on siinä mielessä haastava vastattava, että penisvibraattori on kyllä hiljainen pienintä värinäohjelmaa käytettäessä, mutta melko äänekäs voimakkainta väriohjelmaa käytettäessä. Saamastamme tuotteesta kuuluu myös helinää/rahinaa voimakkaimmalla värinäohjelmalla. Ääni kuulostaa siltä aivan kuin sisällä heiluisi jokin pieni osa/kappale, joka moottorin värinän seurauksena rahisisi vibraattorin sisällä. Kiteytettynä voisi siis sanoa, että penisvibraattori on hiljainen ensimmäistä eli heikointa värinäohjelmaa käytettäessä, mutta pienin teho ei omalla kohdallani taas riitä hoitamaan hommaa maaliin saakka.

Naisen ajatuksia tuotteesta:

Tuote on muodoltaan sen mallinen, että sitä voi käyttää penetraatioon, kumpaan reikään sitten tahtookaan. Ainut ongelma penetraation kannalta vibraattorissa on se, että suurin värinä tapahtuu “litteämmässä” päässä peniksen hyväilyyn tarkoitetussa osassa. Penetroidessa vibraattorista pidetään kiinni juurikin tästä litteästä päästä ja suurimman värinän saakin käsi, eikä suinkaan klitoris tai emätin/pillu, millä nimellä sitä halutaankaan kutsua. Jos vibraattorin litteällä päällä yritti stimuloida ainoastaan klitorista, tuntui sekin melko turhauttavalta. Litteä pää on kuitenkin sen verran leveä, ettei sillä saanut kohdistettua värinää juuri tähän elimeen, mihin olisi sen halunnut. Kesken session tämä oli melko turhauttavaa ja sen vuoksi lelu vaihtuikin kesken leikin, jotta sessio saatiin maaliin saakka.

Kokeilin penetroida vibraattoria myös kakkosluukkuun, jolloin haasteeksi muodostui vibraattorin pysyminen siellä. Vibraattoria joutuikin pitämään kynsin ja hampain paikallaan, ettei se olisi pudonnut pois paikaltaan. Paikallaan pitäminen taas johti siihen, että käsi puutui värinän voimakkuudesta. Näin naisen näkökulmasta kokemukset olivat hieman kehnot.

Kokemustemme perusteella vibraattori soveltuu ennen kaikkea kiusoittelusta nauttiville miehille, jotka eivät kaipaa seksilelultaan rajua jyystämistä. Vibraattori tarjoaa myös mahdollisuuksia naiselle, mutta ei kuitenkaan korvaa perinteisiä dildoja ja vibraattoreita.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Your new favourite penis vibrator saapui piristämään vuoden pimeintä aikaa. Tällaisista vibraattoreista meillä on ennestään hieman kokemusta mutta nyt saimme ainakin uudenlaisen väriläiskän ennestään pitkälti vain mustista kapistuksista koostuvaan lelulaatikkoomme. Väri on persoonallinen ja voin kuvitella, että se ei ihan jokaista miellytä mutta täällä se ei menoa haitannut.

Vibraattori sopii käteen mukavasti ja olematta liian painava tai kevyt. Muotoilu on selkeä ja kullikin sujahtaa näppärästi siivekkeiden väliin. Silikoni ja kärkiosan juomut tuntuvat hyvältä ihoa vasten, mutta homman juju aukeaa oikeastaan vasta, kun virrat saa päälle.

Penis vibratorin idea on värisevissä siivekkeissä, jotka ainakin oman kullin ympärillä tekivät ihmeitä. Matalimmat värinät herättelevät kalun ja mutta itse ainakin nautin eniten tasaisesta ja voimakkaasta värinästä, jota tämä vibraattori kyllä tarjoilee. Jos/kun tasaiset tärinät alkaa puuduttaa niin vaihtoehtona on myös muutama erilainen värinäohjelma. Pyörää penis vibrator ei värinäohjelmillaan keksi uusiksi mutta tarjoaa kyllä perusvarman monipuoliset värinät.

Laitteen käyttöä suositellaan vesiliukoisen liukkarin kanssa mutta ainakin omalla kohdalla testikerta eskaloitua pienestä kokeilusta pidemmäksi sessioksi eikä siinä liukkaria ehtinyt kaipailemaan. Kuivanakin homma siis testatusti toimii vaikka kuivana tilanne ei pysynytkään loputtomiin vaan tuloksena oli märkä lastilammikko vatsalla.

Your new favourite penis vibrator pääsee soolosessioiden lisäksi ensi kerralla mukaan myös partnerin kiireettömään kiusoitteluun, jossa käsittelyyn pääsevät myös pallit ja nännit. Tehokkaat vibrasiivekkeet tuovat varmasti myös siihen kuvioon sopivaa lisämaustetta.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Edellinen arvio: Your New Favourite - Tuplavibraattori Seuraava arvio: Kaalimato - Liukuvoide, 100 ml
v