Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

iVibe Select - iPlease minivibraattori

TESTIRAPORTTI

Toinen testaajista ylisti tämän tehokkaalla moottorilla ja hiljaisella äänellä varustetun minivibraattorin omaksi suosikikseen. Helppokäyttöinen klassikkomalli tehokkaasti värinästä pitävälle!

NeljäTissiäNaispari, 21N ja 24N

Tämä pieni vibraattori saa meiltä lähinnä suitsutusta!

Toinen meistä nimesi tämän suosikikseen kahden käden sormilla laskettavasta määrästä aiemmin testattuja vibraattoreja. Tähän arvioon johti kovat tehot ja hiljainen ääni.

Ääni ei kuulu esimerkiksi peiton alla pideltäessä viereiseen huoneeseen. Erikoista, että hiljaisuus ei ole siltikään pois volyymin väkevyydestä. Laite on myös taskukokoinen, huulipunan kokoinen, mutta ei kompromissi tai varavaihtoehto lomalle, vaan kaikki ominaisuudet yhdessä… ainakin meidän mielestämme! Jos kaipaat maltillista stimulaatiota, suosittelemme varauksella, vaikkakin säätöporrastusta löytyy ja myös käsin helposti vaikuttaa paineen tuntuun.

Laitteen punainen osa värisee kokonaisuudessaan. Valkoinen rengas on aika lärpäke ja ensiotteelta vähän hankala (tai ainakin herätti hämminkiä, mihin tämä rengas laitetaan?), mutta muutaman viikon käyttäneenä tarpeellinen ja ihan okei. Laite kun on käytössä toisinaan hyvinkin liukas ja värisevä. Laite sopii (ainakin) naisparin väliin, oikea kulma kun löytyy, tuntuu ihanalta nauttia yhdessä, ja vaikka sipaista huulikiillettä laitteen päästä lopuksi, hih…

Laitteen säätö on yksinkertainen, yksi nappi. Akku voisi kestää kauemminkin, mutta ei ole hyytynyt kesken kaiken kuitenkaan! Vibraattori on helppo puhdistaa. Laitteen ja valmistajan nimi herätti huonoa huvitusta, mutta kuten kumppanini sanoi, I vibe, you vibe, we vibe

iVibe-vibraattori on hintansa arvoinen varsinkin, jos jäät kaipaamaan edullisemmalta vibraattorilta enemmän. Astetta laadukkaampi klassinen malli.

Kirjoittanut: NeljäTissiä
Risto Rietas30 v, parisuhteessa

Sain testiini iVibe Select - iPlease minivibraattorin. Vibraattorin pakkaus oli selkeä - se kertoi tiiviisti vibraattorista heti alkuunsa. Pakkaus oli myös suhteellisen helposti avattava. Itse vibraattori vaikutti kädessä laadukkaalta ja näppärältä. Koko oli pieni ja muotoilu huulipunaa muistuttava. Päässä oli valkoinen lenkki, jonka käyttötarkoitusta jouduin selvittämään Kaalimadon sivuilta. Lenkin tarkoitus selvisi helposti ja sen tarkoitus on siis mahdollistaa myös emättimen sisäinen käyttö.

Testasin tuotetta niin yksin kuin kumppaninkin kanssa. Kokeilin tuotetta ympäri kumppanini kehoa kuten kaulalla, nänneillä, kasseilla ja peniksellä. Kumppanini nautti värinän tunnusta kaikkialla, mutta erityisesti kassien ja peniksen varren alueella. Itse en saanut tuotteesta suurempaa nautintoa emättimen sisäisessä käytössä, mutta klitoriksen alueella senkin edestä. Tuotteen erilainen muotoilu mahdollisti erilaisia tulokulmia klitorikseen sekä täsmäkohdistamista. Itselleni tämä tuote ei ollut se lemppari minivibroista, mutta kuitenkin ehdottoman hyvä ja erilainen!

Ääntä tuotteessa on maltillisesti, käyttöaikaa runsaasti eikä latausaikakaan päätä huimaa. Itselleni tuotti hieman ongelmia ymmärtää mistä tuotteen saa päälle, mutta löydettyäni napin tuotteen pohjasta oli käyttö helppoa yhden napin turvin. Useamman napin systeemi on itselleni enemmän mieleen, mutta näin pienessä tuotteessa sellaiselle ei ole tilaa. Tuotteen sai päälle painamalla nappia pohjaan muutaman sekunnin ajan ja tavallisella painalluksella sai värinän vaihdettua. Vaihtoehtoja värinöissä oli runsaasti: tasaista eri voimakkuuksilla sekä erilaisilla tahdeilla olevia värinöitä.

Koen kuitenkin, että tuotteen hinta ei vastaa tuotetta. Samankaltaisia minivibraattoreita saa paljon halvemmalla ja tämän ainoa ero niihin on muotoilu, joka ei minusta yksin riitä noin isoon hintaeroon muihin.

Kirjoittanut: Risto Rietas
Edellinen arvio: Ultimate P-spot milker eturauhaskiihotin Seuraava arvio: Fuck-O-Matic 2, imevä tekovagina
v