Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fuck-O-Matic 2 - Imevä tekovagina, tumma

TESTIRAPORTTI

Testiryhmän miehet suosittelevat varauksetta tätä imevää ja värisevää tekovaginaa aivan kaikille miehille! Testikierroksen suosikkituote sai erityiskiitosta hiljaisesta äänestä, erinomaisesta imusta sekä tehokkaasta värinästä.

CupidoMies 29 v.

Testiin tällä kertaa persoonallisen näköinen masturbaattori Fuck-O-Matic 2, jossa perinteiseen masturbaattorin konseptiin on lisätty maustetta ottamalla myös kivesten hyväily huomioon kielimäisen värisevän ulokkeen avulla. Sen lisäksi leluun on sulautettu allekirjoittanutta aina miellyttävä värinäominaisuus frenulumille sekä imu- ja paineominaisuudet stimulaation lisäämiseksi. Onnistuuko Fuck-O-Matic 2 lunastamaan lupauksensa intensiivisimmästä kokemuksesta ikinä? Otetaan selvää!

Fuck-O-Matic kakkonen on monitoimimasturbaattori imu- ja värinäominaisuuksilla, jotka on kohdistettu peniksen lisäksi myös kivesten alueelle. Masturbaattoria ohjataan kolmella eri näppäimellä: yksi virralle, yksi imulle ja yksi värinälle. Pitkään painamalla toiminto kytkeytyy päälle ja pois, lyhyellä painalluksella taasen vaihdellaan eri ohjelmien välillä. Imuohjelmia on viisi ja värinäohjelmia kymmenen, joista kolme on tasaista värinää eri voimakkuuksilla. Molempia toimintoja voi käyttää yhtä aikaa tai erikseen, ja tarvittaessa tämä lelu toimii oikein hyvin myös perinteisenä masturbaattorina ilman virtaakin. Mainittakoon lisäksi, että lelussa on itse asiassa kaksi värinämoottoria, joista toinen on upotettu insertin sisälle kohdistaen värinän todella nautinnollisesti frenulumin tai terskan pään alueelle riippuen siitä, kummin päin insertin laittaa lelun sisälle, ja toinen on kotelossa kiinni olevan silikonisen ”kielen”/kiihottimen alaosassa, kohdistaen värinän kivesten ja peniksen tyven alueelle. Lelun juuressa oleva värinämoottori on hyvin tehokas ja sen värinä saa koko silikonisen nystyröidyn kielen värisemään - tämän tarkoituksena on stimuloida kivesten seutua mahdollisimman tehokkaasti. Valitettavasti ainakin allekirjoittaneen peniksen mitalla tämä silikoninen kieli ei läheskään aina osu kiveksille vaan jää ilmaan, koska insertti ei ole erityisen syvä (arviolta noin 12 senttiä) ja lelua liikutellessa edestakaisin ei penis aina ole lelun pohjassa.

Lelun insertti on valmistettu huokoisesta ”Fanta Flesh” ihonkaltaisesta materiaalista, joka on allekirjoittaneelle hyvin tuttu aiemmin testatuista leluista. Fanta Flesh on tuntumaltaan hyvin lähellä oikeaa ihoa ja on aina ajanut asiansa hyvin, sekä ihonkaltaiseksi materiaaliksi se kestää hyvin käyttöä. Insertti on muotoiltu sisältä nystyröin stimulaation lisäämiseksi ja sen suuaukko on tehty erittäin ilmatiiviiksi paineen pitämiseksi sisällä - jopa etusormea työntäessä masturbaattorin sisään pysyy ilma todella hyvin sisällä, joten hieman keskivertoa paksummalla peniksellä on lelun paineominaisuudet varmasti tehokkaat. Koska insertissä ei ole ilmalle ulospääsyreikää perällä, niin paine ei vapaudu insertin sisältä kuin vetämällä peniksen ulos. On hyvä muistaa, että insertin paineominaisuudet siis syntyvät ilmatiiviydestä, ja sen lisäksi masturbaattorin imuominaisuus lisää paineen tuntua insertin sisällä. Itse imuominaisuus vaikuttaa koko inserttiin ja sen luoma paine syntyy itse asiassa insertin ja masturbaattorin kotelon väliin eikä insertin sisälle, koska imu poistaa ilmaa kotelon sisältä, ei insertin sisältä.

Tuntumaa testatessa huomio kiinnittyy ensimmäisenä erittäin tehokkaisiin paineominaisuuksiin: heti inserttiin työnnyttyä ylipaine laittaa vastaan kunnolla ja kun ylimääräinen ilma on päässyt pois insertin sisältä, niin alipaine luo vahvan imevän tunteen aina kun penistä koittaa vetää ulospäin insertistä. Yhdistettynä insertin muotoiluun tämä alipaine tuntuu erittäin nautinnolliselta jo ilman mitään toiminnallisuuksia. Värinäominaisuus hieroo penistä ja erityisesti frenulumin aluetta tehokkaasti, ja sen ansiosta onnistuin laukeamaan pelkällä värinällä ilman muuta stimulaatiota testien aikana. Imutoiminnon tuntumaa taasen on melko hankala kuvailla: se ei varsinaisesti tunnu suihinotolle, vaan enemmänkin sille, että insertti imeytyy kiinni penikseen imun ajaksi tehostaen tuntumaa. Parhaimmat orgasmit tällä lelulla sai laittamalla värinät täysille ja kohdistamalla sen frenulumille, valitsemalla tehokkaan imuasetuksen ja liikuttamalla lelua edestakaisin siten, että insertin sisällä oleva alipaine imee penistä kovalla voimalla. Eri imuohjelmista nautin selvästi eniten pitkistä ja voimakkaista imuista - lyhyemmät imut tuntuivat jäävän puolitiehen, joten käytin pääasiallisesti vain pitkien imujen ohjelmaa. Värinäohjelmista selvästi paras oli tasainen värinä kovimmalla asetuksella, mutta myös vaihtelevat ohjelmat olivat kivaa vaihtelua ajoittain. Kiveksiä en tällä lelulla valitettavasti saanut hirveästi stimuloitua normaalin runkkauksen aikana insertin lyhyyden takia, mutta "kääntämällä" lelua kohti kiveksiä ja työntymällä voimalla mahdollisimman syvälle sai värinät välittymään myös kivesten alueelle lisäten nautintoa.

Yleensä imuohjelmilla olevat lelut ovat melko äänekkäitä, mutta tämä masturbaattori on poikkeus - jopa kovimmalla imu- ja värinäasetuksella Fuck-O-Matic 2 on yllättävän hiljainen. Pesemistä varten insertti kannattaa ottaa pois kotelon sisältä ja irrottaa sen sisällä oleva värinämoottori, jotta insertin voi huuhdella runsaalla vedellä hanan alla. Itse pesin inserttiä kääntämällä sen pesun ajaksi ympäri eikä se siitä rikki mennyt, mutta insertin turha venyttäminen voi kuluttaa sitä hieman normaalia enemmän. Huom, insertti tulee pestä vain vedellä sen materiaalin ominaisuuksien takia.

Plussaa lelu saa hyvistä paineominaisuuksista, tehokkaista värinämoottoreista sekä hiljaisuudesta. Miinusta taasen lyhyestä insertistä ja siitä, että silikoninen kieli ei juuri osu kiveksille ainakaan allekirjoittaneen anatomialla. Kokonaisuutena Fuck-O-Matic 2 on oikein laadukas masturbaattori mukavilla lisäominaisuuksilla ja soveltunee varmasti miehen kuin miehen lelulaatikkoon iltojen iloksi.

Kirjoittanut: Cupido
PuputPari 28 v.

No nyt on! Olen jo pitkään haaveillut miesten lelusta, joka helpottaisi runkkaamista ja toisi siihen luksusta samaan tapaan kuin naisille on vibraattorit. Tämä lelu on lähempänä sitä kuin mikään aiemmin testaamani.

Pitkälti Fleshlightin näköinen ja kokoinen lelu on hyvin itsestään selvä. Runsaasti vesipohjaista liukkaria penikseen ja lelun sisään, kulli leluun ja imu ja värinä päälle. Siitä sitten vaikka laadukasta aikuisviihdettä soimaan ja rentoutumaan kun lelu lutkuttaa. Seikkailunhaluiset voivat maksimoida nautinnon myös laittamalla jonkin toisen lelun pepun puolelle. Ja jos omistat VR-lasit niin fantasia on täydellinen.

Erityiskehu siitä, että tämän lelun käyttöön ei tarvita mitään älypuhelinsovelluksia tai käyttöohjeita: napista virta päälle, kahdesta muusta imun ja värinän säätö. Melkein yhtä intuitiivista kuin oman käden käyttäminen, ja PALJON vaivattomampaa ja paremman tuntuista. Itse olen tykännyt eniten maata kyljelläni tai selälläni ja antaa lelun liikkua itsekseen.

Imuohjelmia on viisi ja värinärytmejä kymmenen. Ensiksi mainittujen suhteen saisi olla enemmänkin valinnanvaraa, etenkin intensiivisempiä vaihtoehtoja. Jälkimmäisten suhteen ei ole mitään toivomisen varaa.

Jos sinulla tai mielitietylläsi on poikkeuksellisen suuri kulli, ensinnäkin onnittelut, mutta myöskin tämä lelu ei välttämättä ole sinulle ihan paras ratkaisu. Oma penikseni on kelpoa keskitasoa, noin 14 cm pitkä ja tavallisen paksuinen, ja lelu tuntuu aika tiukalta, hyvällä tavalla toki.

Melutaso on sellainen kuin arvata sopii miesten lelusta. Viereiseen huoneeseen kuuluu varmasti, viereiseen asuntoon tuskin. Itse olen käyttänyt vain yksin kotona ollessani. Yhdellä kerralla lelusta myös pääsi kummallista vinkunaa imemisen yhteydessä, liekö insertin sisään päässyt ilmaa tai jotain. Minun käytössäni ääni ei kuitenkaan ole haitannut etenkään, kun on laittanut toisenlaisia ääniä kuulokkeista, ja jos kotona sattuu olemaan seuraa niin ainahan voi laittaa vaikka musiikkia kaiuttimista taustalle peittämään nautinnon äänet.

Aivan täydellinen lelu ei kuitenkaan ole, sillä kuten mainittu, toivoisin siltä vielä nopeampia imuvaihtoehtoja. Useimmilla testailuilla olen kliimaksin lähestyessä niin sanotusti ottanut tilanteen haltuuni ja ottanut lisästimulaatiota pumppaamalla masturbaattoria lisäksi omalla kädelläni. Pieni miinus tulee myös puhdistamisen suhteellisesta vaikeudesta: lelu ei (ymmärrettävästi) ole kauttaaltaan vesitiivis, insertin irrottaminen ja takaisin laittaminen on vähän vaivalloista, ja tiukan masturbaattorin sisäosien kuivuminen huolettaa aina hiukan. Tämän myötä lelun käyttö on enemmänkin satunnaista luksusta kuin jokaisen runkkauksen puuhaa. Mutta sen paremmalta se tuntuu, eli suosittelen aivan varauksetta kaikille miehille!

Kirjoittanut: Puput
Edellinen arvio: iVibe Select - iPlease minivibraattori Seuraava arvio: Blush Gaia - Eco minivibraattori
v