Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Womanizer - OG g-pistevibraattori

TESTIRAPORTTI

Kapean ja kaarevan muodon ansiosta Womanizer OG mahtuu hyvin mukaan myös yhdyntään, sen sileä pinta ja kaarevuus antavat hyvän pidon kehojen välissä eri asennoissa. Tätä Vibraattoria kannattaa kokeilla myös pimpin lisäksi muille kehon alueille.

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Seksielämämme tuorein testitulokas oli Womanizer OG, g-pistevibraattori imevällä klitoriskiihottimella. Toisaalta tutuilla ominaisuuksilla varustettu seksilelu, mutta paljon myös uutta teknologiaa ja monipuolisempi laite, kuin aiemmat vastaavanlaiset mitä olemme kokeilleet.

Tuote on pakattu vahvaan, laadukkaaseen laatikkoon, USB-kaapelin, ohjeiden ja kivan pellavaisen säilytyspussukan kera. Latauksen jälkeen pääsemmekin tutustumaan tulokkaaseen lähemmin. Materiaali on laadukkaan oloista silikonia, muotoilu niin käteen, kuin eri kehon osiin varsin onnistunut. Sulavalinjainen, sopivan kaareva ja muutenkin mitoiltaan monipuolisen kokoinen. Muissa saman tyyppisissä laitteissa paineaaltoon perustuva imupää on ollut eri päässä, kuin laitteen moottorisoitu vibrapää. Tässä puolestaan molemmat toiminnot sijaitsevat samassa päässä, jolloin näitä molempia herkullisia toimintoja voidaan käyttää yhtä aikaa!

Laite toimii siis hyvin niin esileikissä, klitoriksella, häpyhuulilla, välillä sisään sujahtaen. Laitteen kaareva muotoilu hyväilee upeasti g-pistettä värinällään ja imullaan, tai klitorista imiessä, samalla voi käyttää myös vibraattoria, jolloin tuntemuksesta tulee entistä voimakkaampi stimuloivampi. Suutinosa on myös malliltaan matalampi, kestää paremmin liikuttamista, ilman että laite hörppää ilmaa. Kapean ja kaarevan muodon ansiosta Womanizer OG mahtuu hyvin mukaan myös yhdyntään, sen sileä pinta ja kaarevuus antavat hyvän pidon kehojen välissä eri asennoissa.

Laitteen älyteknologiaan perustuva SmartSilence toiminto takaa hiljaisen äänen. Laite reagoi ihokosketukseen, jolloin moottorit käynnistyvät ja puolestaan sammuvat, mikäli laite ei ole kosketuksessa ihoon. Käyttöohjeissa mainitaan, että liukkaus voi tätä toimintoa häiritä, joten muista saman tyyppisistä leluista poiketen, tässä enemmänkin vältetään liukkaria, kuin suositellaan käyttöä. Itse kokeilen sekä että, eikä märkyys tähän ominaisuuteen vaikuttanut, klitorisimu vain oli kuivana hiljaisempi. Halutessaan SmartSilence toiminnan saa myös kytkettyä pois päältä.

Vibraattoria kannattaa kokeilla myös pimpin lisäksi muille kehon alueille. Käyttö on alkutarkastelun jälkeen helppoa, eri imutehoja ja vibran värinöitä löytyy sopiva määrä ja vesitiiviytensä ansiosta puhdistuskin sujuu käden käänteessä. Laadukas ja monipuolinen laite yksin, että yhdessä käytettäväksi.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Adrien Lastic - 2X kaksipäinen vibraattori Seuraava arvio: Tenga - Vacuum Gyro Roller
v