Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Ultimate P-spot milker eturauhaskiihotin

TESTIRAPORTTI

Tämän eturauhaskiihottimen edestakaista liikettä tekevä varsi sai testaajalta kehuja, sillä se tuntui käytössä paremmalta kuin perinteinen värinä. Maltillisesti muotoiltu kiihotin sai plussaa hiljaisesta äänestään.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saapui PipeDream Ultimate P-sport Milker, siro ja kohtuukokoinen eturauhasen lypsäjä. Milkeri on pakattu simppelin kartonkipakkaukseen, jonka sisältä löytyy P-sport milker sinetilliseen pussiin pakattuna USB-latausjohdon kera. Hyvin yksinkertainen paketointi, ehkäpä vähän halvahko, mutta kaikki tarpeellinen on mukana. Käyttöohjeet löytyvät paketoinnin kyljestä sekä Kaalimadon verkkokaupasta.

Kiihotin on kohtuullisen kokoinen ja melko kevyt. Pinta saumatonta silikonia, joka on hyvin pätevä materiaali eturauhas-stimulaattorille. Pohjassa pieni koristepala kovamuovia sekä painikkeet, joista kiihotinta ohjataan. Latausportti sijaitsee laitteen sivussa ja latausjohto työnnetään silikonin läpi latausporttiin. Itse ainakin jouduin hetken etsimään sopivaa asentoa, jossa pistoke sattuu latausporttiin, mutta onnistuu kun hetken haki oikeaa kulmaa. Painikkeissa hohtava led-valo kertoo latauksen tilasta ja puolen tunnin latauksen jälkeen led ilmoittaa akun (lithium) olevan täysi. Tämä on siis akkukäyttöinen lypsäjä, jotten patterien kanssa ei tarvitse puljata.

Kooltaan tämä on siis aika hillitty, kun vertaa suurimpaan osaan värisevistä eturauhaskiihottimista. Kokonaisuudessaan noin kämmenen kokoinen. Sisään laitettava osa on noin peukalon vahvuinen, joten sopii hyvin ihan ensikertalaisellekin. Milkerissä on kaksi moottoria. Värinämoottori, joka kohdistuu välilihan kohdalle, sekä varressa oleva moottori, joka saa varren tekemään edestakaista liikettä. Liikettä voisi kuvailla aivan kuin sormi liikkuisi edestakaisin koukkuun. Kumpaakin moottoria ohjataan omalla näppäimellä ja erilaisia ohjelmia löytyy varsin riittävästi.

Varren edestakainen liike tuntuu siltä kuin pepussa pyörittäisi sormea painaen rytmisesti eturauhasta. Tunne on aika paljon parempi kuin värisevät moottorit vaikka kivoja ne ovatkin. Värinästäkään ei tarvitse jäädä paitsi, sillä välilihaa painava moottori tuntuu kyllä hyvin koko alakerrassa ja siinä on hyvin potkua tarvittaessa. Omalle anatomialle tämä on ainakin kuin tehty, sillä Milker sopii sisälle kuin nenä päähän ja painaa just oikeista kohdista. Varren muotoilu on toisaalta hillitty ja Milker tahtoo pullahtaa herkästi ulos, jos sen päällä ei istu tai pidä kädellä paikallaan. Kulli on kyllä kiimasta kovana, kun tätä asettelee paikalleen. Ehkä termi lypsäjä on vähän liikaa sanottu, mutta sellainen eturauhasen stimulaattori tämä kyllä on eikä siemensyöksyä tarvitse kauaa odotella.

Akun kestosta en osaa muuta sanoa kuin että riittävä. Useamman testikerran jälkeen miehestä loppu mehut ennen kuin Milkeristä. Ääntäkään tästä ei mahdottomia lähde varsinkaan edestakaisin liikkuvasta moottorista sen ollessa sisällä, varsin hiljaiseksi laitteeksi tätä voisin kuvailla. Vibrasta sitten lähtee vähän ääntä, mutta ei siitäkään mahdottomia.

Laitteen ollessa vesitiivis ei pesukaan ole ongelma. Juoksevan veden alla miedolla saippualla pesten laite on taas pelikunnossa. Upoksiin en kuitenkaan laittaisi sillä en usko, että latausportti on aivan vesitiivis. Paketointia lukuun ottamatta varsin laadukas ja onnistunut tuote, hiljaisuudesta plussaa.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Tenga - Smart Vibe Ring Plus moottoroitu penisrengas Seuraava arvio: iVibe Select - iPlease minivibraattori
v