Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Men Vibration+

TESTIRAPORTTI

Satisfyer-sarjan miehen vibraattorissa on testaajien mielestä vielä parantamisen varaa, mutta kiitoksen aiheita löytyi silti roppakaupalla. Men Vibration+ sai kehuja helppohoitoisuudesta, toimivasta ja kätevästä sovelluksesta, kestävästä rakenteesta, riittävästä akun kestosta sekä miellyttävästä tuntumasta kädessä.

JäniinitPari, 25 v.

Olemme pitäneet lelujen testauksesta ja arvosteluiden kirjoittamisesta, mutta päätimme, että nyt on aika luovuttaa paikka seuraaville innokkaille testaajille. Haluaisimme siis lopettaa testiryhmäläisinä toimimisen. Kiitos!

Testattavaksi saapui Satisfyerin Men Vibration+. Kyseessä siis miehille suunnattu vibraattori, joka on suunniteltu erityisesti terskan stimulointiin. Ensivaikutelmaltaan lelu edustaa Satisfyerin vakiotasoa, eli erittäin laadukkaan oloinen kapistus on jälleen testissä. Hämmennystä tosin aiheutti heti lelun muotoilu, sillä munalle tarkoitettu kolo on halkaisijaltaan iso, muttei silti läheskään niin syvä, kuin voisi olettaa.

Lelusta löytyy kaikki vakiovarusteet eli vesitiiveys, magneettinen latausportti ja bluetooth-yhteys, jolla lelu linkittyy helposti puhelimen Satisfyer-sovellukseen. Moottoreita lelussa on pari, ja niissä tehoa reilusti.

Sovellus on kaikissa Satisfyerin leluissa sama, joten se toimii hyvin ja se saa varmasti kauas tulevaisuuteen uusia päivityksiä ja ominaisuuksia. Sovelluksella on mahdollista ohjata lelun moottoreita yhdessä tai erikseen, testata muiden ohjelmia ja luoda omia sekä ohjata lelua etänä netin yli mistä vain.

Laadustaan ja ominaisuuksistaan huolimatta meillä tämä lelu ei aiheuttanut suurempaa innostusta. Tämä johtui lelun muotoilusta ja ennen kaikkea koko konseptista. Terskavibraattoreille on varmasti oma käyttäjäkuntansa, mutta itselleni lelu oli lähinnä tylsä. Keskivertokokoista munaa (pituus 15,5 cm, ympärysmitta 11 cm) ei saanut lelun sisään edes puoliksi, eikä se tarjonnut juuri minkäänlaista puristusta - molemmat asioita, joita olen tottunut aina odottamaan seksin tai masturbaation yhteydessä. Sopivasti aseteltuna lelun saa kuitenkin asettumaan tiiviisti terskan ympärille niin, että se muodostaa pienen alipaineen ja tuntemuksen imusta. Tällainen asettelu yhdistettynä sopivaan värinäohjelmaan lelulla saikin aikaan orgasmin joka kerta, mutta hieman hankalaa se itselleni oli.

Voi toki olla, että opin tästäkin lelusta pitämään, mutta lyhyen tuttavuuden aikana näin ei vielä käynyt. Toki kyseisen lelun toimivuus riippuu suurelta osin varmasti käyttäjän koostakin.

Kirjoittanut: Jäniinit
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Olemme olleet suuria Satisfyer-faneja jo pitkään ja ilahdumme aina kun saamme uuden Satisfyer-tuotteen käsiimme. Yhteisen kokemuksemme mukaan Satisfyerin tuotteet ovat aina hyvin suunniteltuja, laadukkaasti valmistettuja, hienosti pakattuja ja kaikin puolin ulkonäöllisesti näyttäviä. Tämän kertainen testituotteemme oli Satisfyerin Men Vibration+ miestenvibraattori.

Vibraattori on laadukas ja jämäkästi valmistettu itsetyydytysväline miehille. Men Vibration+ on suunniteltu ennen kaikkea terskan hyväilyyn ja se onkin muotoiltu peniksen ja terskan anatomiaa silmällä pitäen. Vibraattorin hallinta tapahtuu kahden helposti painettavan painikkeen avulla ja vibraattoria onkin erittäin helppo käyttää. Olemme huomanneet erilaisia seksivälineitä kokeillessamme, että yksinkertaisuus on kaunista, kun puhutaan masturboinnista. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että juuri huippua saavuttaessa painaa vahingossa jotain väärää painiketta ja seksivälineen ominaisuudet tai tilat muuttuvat. Tai että jokin haluttu toiminto on hukassa useiden painikkeiden tai painallusten takana.

Yksi Vibration+ vibraattorin suurista vahvuuksista on vedenkestävä rakenne. Vedenkestävä rakenne mahdollistaa vibraattorin helpon puhdistamisen ja käytön vaikkapa suihkussa tai kylvyssä. Helppo puhdistettavuus tekee siitä myös houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat vähän ylläpitoa vaativan tuotteen. Vedenkestävyyden saavuttamiseksi vibraattori hyödyntää magneettisen liittimen kautta tapahtuvaa latausta. Vibraattoria voidaan myös ladata oman mukana tulevan latauskaapelin lisäksi muiden valmistajien kaapeleilla —siis jos kaapeleiden liitinten magneetit ovat vain samalla etäisyydellä toisistaan kuin Satisfyerin latauskaapelissa. Tuotteen akku kestää mielestämme riittävän pitkään, mutta viiden tunnin latausaika on puhelimien ja tietokoneiden pikalatauksiin tottuneiden mielestä, turhan pitkä aika.

Men Vibration+:ssa on monia voimakkaita värinätiloja, joista jokaiselle löytyy kyllä mieleisensä. Vibraattori on melko hiljainen, mutta ei kuitenkaan niin hiljainen, että sitä pystyisi käyttämään edes pienimmällä teholla sellaisissa tilanteissa ja paikoissa, missä on ei halua herättää huomiota masturboinnillaan. Emme siis suosittele vibraattorin käyttöä yön hiljaisuudessa samalla kun viereisissä huoneissa nukutaan, vaan on turvallisempaa turvautua muihin masturbointi keinoihin.

Men Vibration+:ssa on kaukosäätöominaisuuksia ja sitä voidaan ohjata älypuhelimen avulla Satisfyer-sovelluksen kautta. Satisfyerin puhelinsovellus tarjoaa runsaasti erilaisia lisämahdollisuuksia vibraattorin käyttöön, kuten esimerkiksi erilaisia värinärytmejä, itse luotuja värinöitä, värinöitä musiikin tahtiin ja etäohjausmahdollisuuden. Sovellus toimii hyvin ja yhteys vibraattorin ja älypuhelimen välillä on vahva. Me emme kuitenkaan löytäneet käyttöä puhelinsovelluksen tarjoamille ominaisuuksille, sillä koimme, että vibraattorissa itsessään on tarpeeksi tekemistä.

Tuote vaikutti aluksi erittäin hyvältä, mutta se ei täyttänytkään sille asettamiamme odotuksia. Vaikka tuote on valmistettu silikonista, se tuntuu melko kovalta penistä vasten. Silikoni ei jousta tarpeeksi eikä vibraattoria voi oikein penetroida. Vaikka tuotetiedoissa kerrotaankin vibraattorin tunnelin olevan valmistettu periksi antavasta silikonista, todellisuudessa ainoastaan yksi tunnelin näljästä seinästä on joustava. Muut seinistä ovat jäykkiä eivätkä jousta tai anna periksi, vaikka kuinka yrittäisi. Syvyyssuunnassa vibraattorin pohja tai “peräseinä” on niin ikään jäykkä ja joustamaton. Tunnelin ollessa vai noin seitsemän senttimetriä syvä, tulee kova joustamaton seinä hyvin nopeasti vastaan. Men Vibration+ on selvästi suunniteltu miehille, jotka etsivät uusia tapoja nauttia itsetyydytyksestä ja vaihtelua perinteisille penetroitaville Fleshlighteille. Täytyykin siis pitää mielessä, että vaikka tuotetiedoissa kerrotaankin penetrointi mahdollisuudesta, on tuote tarkoitettu ensisijaisesti terskan hyväilyyn. Vibraattorin suuaukolla on kaksi terskaa myötäilevää nystyrää, jotka ovat jo totuttuun tyyliin kovia ja joustamattomia. Vibraattorin värinä osuu kyllä sinne, minne se on tarkoitettukin, mutta teho tuntuu siitä huolimatta jäävän hieman vaisuksi jopa tehokkaimmalla värinäohjelmalla.

Tuote on todella hyvin valmistettu ja sen monipuoliset ominaisuudet ovat hieno lisä. Valitettavasti Men Vibration+:n suurin ongelma on kuitenkin sen jäykkyys. Vaikka tuote on valmistettu pehmeästä silikonista, se tuntuu silti kovalta penikselle. Silikoni ei joustanut tarpeeksi, joten se ei kykene tarjoamaan penistä ympäröivää pehmeyden tunnetta. Vibraattorin pohja tulee myös hyvin nopeasti vastaan, mikä tarkoittaa sitä, ettei se tarjoa kunnollista penetroinnin tyydytystä.

Kokeilimme Men Vibation+ vibraattoria pariskuntana, mutta käytön tuomista haasteista johtuen se ei päässyt osaksi yhteisiä puuhiamme paria kertaa enempää. Naisen käsissä vibraattorin käyttö osoittautui vaikeaksi, eikä mikään ihme, sillä sitä se oli myös parisuhteen miehen käytössä.

Men Vibration+:ssa on kuitenkin paljon potentiaalia. Tuote on helppo puhdistaa ja yhdessä puhelinsovelluksen kanssa se tarjoaa runsaasti monipuolisia ominaisuuksia. Yhteys sovelluksen ja vibraattorin välillä toimii hyvin ja sovelluksen avulla vibraattoria on helppo hallita. Lisäksi tuotteen kestävä rakenne, riittävä akun kesto ja miellyttävä tuntuma kädessä saavat meiltä kiitosta. Valitettavasti varsinainen käyttökokemus jätti paljon toivomisen varaan ja meistä tuntuukin, että vibraattorin kohdalla on yritetty pakottaa hyvää tuotetta ulos huonosta ideasta hyvää lopputulosta saavuttamatta.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Satisfyer - Pro 2 Generation 3 Seuraava arvio: Adrien Lastic - Bonnie & Clyde Rotating Vibrator
v