Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer Pro 2 Generation 3

TESTIRAPORTTI

Satisfyer-sarjan imevien klitoriskiihottimien uusin tulokas oli heittämällä tämän testikierroksen ykköstuote. Uudenlainen suutin toi testaajien mielestä erittäin miellyttävän tuntuisia ja uudenlaisia tuntemuksia sekä vaihtelua kiihottimen käyttöön. "Jokaiselta pitäisi löytyä tämä sättäri leluvalikoimasta!"

LeiNainen 40 v.

Varmaa Satifyerin laatua jälleen. Tässä vempaimessa mukana tulee vaihto"kärki" tai "cap", miten haluaakaan sitä kutsua. Tuote on pakkaukseltaan samanlainen siisti laatikko, jota ei harmita säilyttää ostoksensa jälkeen kotonaan. Lelu on yksinkertaisesti Erittäin mukava ja helppokäyttöinen. Helppo myös pitää puhtaana materiaalinsa vuoksi.

Omaan käteen alkuperäisen pro 2 pinta on mukavampi, kun silikoni. Muotoilu tuotteessa itsessään on mukava ja käteen sopiva, mutta Satisfyerit yleensäkään ei muotoilultaan jätä naista kylmäksi. Plussaa annetaan myös veden kestävyydestä.

Uusi cappi saa aivan uudenlaisia ulottuvuuksia klitoriksen tuntemuksissa. Kuvauksessakin puhutaan veden porinasta ja sitä se todella muistuttaa. Erittäin miellyttävän tuntuinen ja tuo vaihtelua perus Satisfyeriin. Alkuperäisen pään ja imun kanssa edelleenkin lupaisin takuuvarman orgasmin!

Vibraattori on erittäin mukava lisä, joskaan ei välttämätön. Voimakkuuksia itse Satisfyerissa sekä vibraattorissa saa hyvin säädettyä ja vibran puolella variantteja laaja valikoima.

Akun kesto toooooodella pitkä, ja tehot pysyvät hyvin loppuun saakka. Toki akun loppuminen tulee yllättäen ja juuri kriittisellä hetkellä, ja siiyä syystä suosittelenkin, että hankit hyllyysi myös tällaisia toisen. Jos et samaa, niin samasta tuoteperheestä. Silloin ei kokomaan ainakaan orkku karkaa käsistä! Gen3 ei ole mikään täysin äänetön vehje, mutta mielestäni hyvin maltillinen.

Kirjoittanut: Lei
LeopardileidiNainen 27 v.

Mahtavaa saada juuri tämä tuote kokeiluun! Lelu laturiin ja odottelemaan… Erittäin miellyttävän tuntuinen kädessä, suunnittelussa on otettu huomioon materiaali ja se on mielestäni valittu oikein, lelu on myös siistin viininpunaisen värinen. Helpot säädettävät napit värinä- sekä erikseen imutoiminnoille. Toimintojen säätö onnistuu hyvin.

Kiihottavalla tuulella on hyvä lähteä liikenteeseen ja viedä lelun neitsyys uuden umpinaisen suuttimen kanssa ja orgasmin eteen ei tarvitse kauaa tehdä töitä. Uusi umpinainen suutin oli kyllä miellyttävä ja toivottu ylläri. Tunnetta, joka tuli umpinaisen suuttimen kautta voisi kuvailla ehkäpä nuolemiseksi… Umpinaisen suuttimen kanssa kannattaa kokeilla liukkaria, tuo lisää tunnetta ja lämpöä, sekä kannattaa laittaa imutoiminnot kovalle volyymille, jos kaipaa reippaampaa tunnetta, suosittelen. Ensimmäisinä fiiliksinä herää, että nyt on laitettu sättäri kyllä uudelle tasolle. Satisfyer Pro 2:n vakkarikäyttäjänä tämä menee kyllä ehdottomasti edelle.

Ontto suutin toimii myös erittäin näppärästi ja tuo enemmän imevämmän tunteen. Onton suuttimen kanssa värinätoiminnot ja imu tuntuu todella hyvältä ja sitä voi myös hyödyntää esimerkiksi herkille nänneille. Lelun avulla saa esileikkiin kuumat tunnelmat.

Moottorin äänen kovuus omaan korvaan oli suhteellisen hiljainen. Pidin vertauskohteena entistä vakkarilelua Satisfyer Pro 2, jossa on mielestäni hieman kovempi moottorin ääni. Toki tässä tuotteessa, kun laittaa värinät samaan aikaan päälle, niin lelu tuottaa enempi ääntä, mutta ei mikään korvaan pistävä. 12 värinävoimakkuudesta sekä 11 eri imuvoimakkuutta eli löytyy kyllä mieluiset vaihtoehdot ja vaihtelua on luvassa.

Lelun kotiuttamisesta asti on ollut jokapäiväisessä käytössä, suuttimia vaihdellen. Monipuolinen lelu, fiiliksen mukaan pelkät imut tai sitten imut kovemmalle ja vibra laulamaan. Värinätoiminnot tuovat lisäbuustia tyydytykseen. Toimii erittäin hyvin yhdessä imevän tuntemuksen kanssa. Suuttimet on erittäin helppo vaihtaa sekä myös pestä käytön jälkeen.

Jokaiselta pitäisi löytyä tämä sättäri leluvalikoimasta, tuo ihanaa lisää esileikkeihin, seksin ajaksi sekä itsetyydytykseen yksin sekä kumppanin kanssa. Lelulla saa varman orgasmin, joten uskallan suositella myös sellaisille, joilla orgasmin saaminen on vaikeaa.

Pisteet tuotteesta 6/5!

Kirjoittanut: Leopardileidi
Edellinen arvio: Spongina - Imusieni emättimen puhdistamiseen Seuraava arvio: Satisfyer - Men Vibration+
v