Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Spongina - Imusieni emättimen puhdistamiseen

TESTIRAPORTTI

Suomalaisen innovaation hedelmä, emättimen puhdistamiseen (yhdynnän jälkeen) tarkoitettu imusieni todettiin toimivaksi erinomaisen imukykynsä ansiosta. "Helppokäyttöinen imusieni vähentää sotkuja yhdynnän jälkeen ja parantaa sillä tavoin elämänlaatua."

Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37

Kun tuote tuli arvioitavaksi, tajusin kyllä sen käyttötarkoituksen, mutta samalla mietin mitä minä tällä teen, kun itselleni siemennesteiden valuminen ei tässä elämäntilanteessa ole ollut mikään ongelma. Mutta ainahan testata voi, josko vaikka tästä olisi jotain hyötyä sotkujen siivouksessa. Ja sotkuja useimmiten syntyy…

Tunnistan valumaongelman kuitenkin ajalta ennen lapsia, enkä siis yhtään epäile, etteikö tällaisella tuotteella olisi kysyntää. Tuolloin tällaiselle imutyynylle olisi voinut ollakin käyttöä, kun joka kerta sisään menneet nesteet lirisivät iloisesti jalkaa pitkin lattialle, tai ainakin viimeistään puhtaisiin alushousuihin. Olin aluksi oikeastaan erittäin yllättynyt siitä, miten sotkuista puuhaa sekstailu on. Elokuvissa ihmiset nukahtavat puhtaisiin valkoisiin lakanoihin tai vetävät suoraan seksin jälkeen minimekkoa tai farkkua jalkaan, ei kukaan koskaan puhunut mistään sotkuista mitään. Oli vähän hämmentävää tajuta, että se mikä menee sisään, tulee joskus myös ulos, eikä sekään riitä, vaan siemennesteiden lisäksi toimintaan osallistuu monta muutakin kohtalaisen märkää elementtiä, jotka täytyy hommien jälkeen siivota pois.

Tähän mennessä sotkuihin on jo niin tottunut, että peruskaavaan kuuluu suihku joka tapauksessa sekä iso pino muuta puhdistusrekvisiittaa ja suojapyyhettä. Ihan pienellä vanupuikolla tupsuttelu ei ihan riitä. Eikä pieniä valumia edes huomaa, koska a) suihku, b) tässä vaiheessa suurin osa nesteistä ehtii jo levitä pitkin lakanoita, joten paljon kuivattavaa ei välttämättä enää jää ja c) koska housussa on useimmiten jotain lappua kuitenkin, kaikki ylimääräinen imeytyy viimeistään siihen. Toki voisi toimia erinomaisesti esimerkiksi pikaisen aamuseksin jälkeen, jos lapset ovat toisessa huoneessa odottamassa aamupalaa. Tällä kun pyöräyttäisi silloin, niin ei tarvitsisi välttämättä kuivailla monella nenäliinalla ja juosta heti suihkuun. Taidanpa testata viimeisen tikun tällaisessa tilanteessa, jos sellainen mahdollisuus joskus tulee… Mikä jottei yhtä lailla toimi kesken päivän pikaisen ja muuten sotkuttoman toiminnan yhteydessä, jos vaan pystyy ja muistaa hommata imuja tarpeeksi lähistölle.

Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja ihan kohtalaisen mukavakin. Imukykynsä ansiosta saattaa tuntua jopa hieman liian kuivalta. Imukyky siis erinomainen, pienenkin pyörittelyn jälkeen on kyllä ihan litimärkä, joten ajaa siis asiansa. Eipä tunnu ylimääräisiä lirisevän housuun. Mutta kuten jo sanoin, en koe tällä hetkellä tällä olevan suurta merkitystä oman elämänlaatuni parantajana, mutta uskoisin tälle löytyvän uskollista asiakaskuntaa sen yksinkertaisuuden ja loistavan imukyvyn ansiosta. Miinusta ehkä se, ettei näitä kyllä viitsi ihan joka käsilaukussa jatkuvasti mukana kantaa, ovat sen verran pitkiä kuitenkin, ja jos täyden hyödyn haluaa saada irti, olisi oltava käsillä jo heti ennen kuin roiskeet ehtivät valua pois.

Kirjoittanut: Sukkula Venukseen
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Arvostelu on kirjoitettu naisen näkökulmasta.

Spongina on kotimainen siemennesteen emättimestä imemiseen tarkoitettu sieni. Imusienet ovat pakattuina yksittäisiin pakkauksiin, jotka saa repäisemällä helposti auki. Imusieni on tamponin näköinen muovisen tikun päässä oleva pieni sieni. Tarkoituksena on asettaa imusieni yhdynnän jälkeen emättimeen, jolloin imusieni imee miehen siemennesteen emättimestä itseensä. Tavoitteena on, että sienen avulla siemennestettä ei valuisi enää myöhemmässä vaiheessa esimerkiksi housuihin tai lakanoihin.

Imusienen asettaminen emättimeen oli yhdynnän jälkeen helppoa, mutta jokseenkin hieman kivuliasta. Sienen kuiva ja karhea pinta oli yhdynnän jälkeisille herkille limakalvoilleni hieman kovakourainen. Kun sai asetettua imusienen emättimeeni, nousin hetkeksi ylös, jotta kaikki siemenneste imeytyisi varmasti sieneen. Annoin sienen olla emättimessä noin 30 sekuntia. Sienen poistaminen emättimestä oli vaivatonta, siemennestettä ei valunut enää emättimestä eivätkä pikkuhousuni kastuneet sienen käytön jälkeen. Minulle ei myöskään jäänyt sellainen oloa, että koko emättimeni olisi imetty kuivaksi kuten aluksi hieman pelkäsin.

Voin ehdottomasti suositella Spongina-imusientä naisille, jotka kokevat vaikeana siemennesteen valumisen yhdynnän jälkeen. Tämä tuote vähentää sotkua ja parantaa sillä tavoin elämänlaatua. On kuitenkin syytä huomioida sienen mahdollinen karheus emättimeen työnnettäessä. Herkkien limakalvojen kanssa tulee imusieni asettaa sisään varovaisesti.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: ZENN Powermate 4 - Rotating & Thrusting tekovagina Seuraava arvio: Satisfyer - Pro 2 Generation 3
v