Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

ZENN The Green Double Fun - Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Tämä vibraattori sai testaajilta pelkkää kiitosta! Monipuolisilla värinäohjelmilla varustettu vibraattori koettiin tehokkaaksi sekä äänenvoimakkuudeltaan maltilliseksi. "Kokonaisuudessaan erittäin pätevä tuote, joka soveltuu erityisesti pienemmistä leluista nauttiville tai ensimmäiseksi tuplavibraattorikokemukseksi."

Raksu ja Naksu29-v naispari

The Green Double Fun on nimensä mukaan vihreä – joskin enemmän turkoosi – kaksiosainen lelu. The Green Double Fun tarjoaa pupumallisen seksilelukokemuksen hieman tavallisesta poikkeavalla muotoilulla. Lelun varsiosa on lyhyehkö ja juurestaan kapea, mutta päästään hieman paksumpi ja pehmeän pyöreän mallinen. Klitoriskiihotin puolestaan on poikkeuksellisen joustava ja sisältää perinteisen suoraviivaisen pään lisäksi jämäkän nystyrän. Lelun lisäksi pakettiin kuuluu myös kauko-ohjain, jolla vaihtelu lelun 10 eri värinäasetuksen välillä sujuu kätevästi.

Käytössä lelun muotoilu on miellyttävä, mutta käyttäjän maun mukaan varsi saattaa jäädä jopa liian kapeaksi ja lyhyeksi. Toisaalta, jos kapeammat vibraattorit ovat enemmän omaan makuun, tai hakusessa on ensimmäinen kyseisen lajin vibraattori, on The Green Double Fun helposti lähestyttävä vaihtoehto. Koosta huolimatta lelun vibraattorivarsi on mukavan pehmoinen sekä muodoltaan että materiaaliltaan, ja monipuolisten värinäasetusten avulla tuote tuntui hyvältä. Vibraattoripäässä on myös toiselta puolelta kevyesti kohokuvioitu pinta, joka edesauttoi mielihyvän tunteita niin perinteisessä vibraattorikäytössä kuin myös varsipäällä klitorista kiihotellessa.

Klitoriskiihottimen muotoilu on kokonaisuudessaan erinomainen. Poikkeuksellisen joustava pää antaa paljon tilaa pään liikuttelulle ja oikean asennon löytämiselle. Perinteisissä tuplavibraattoreissa vibraattorin ja klitoriskiihottimen mittasuhteet ja kulma eivät välttämättä palvele jokaista käyttäjää, mikä saattaa rajoittaa tuotteen käyttöä tai jopa heikentää käyttökokemusta. Tästä ei kuitenkaan tarvinnut olla huolissaan Zennin parissa. Lisäksi klitorispään nystyrä on loistava lisä muotoiluun. Nystyrä vaikutti tehostavan klitorispään käyttöä ja mahdollisti myös vaihtelevan kokemuksen eri asentojen ja paineiden mukaan.

Tuotteen värinäasetukset ovat monipuoliset ja toimivat. Joskus leluja testaillessa on tullut vastaan tapauksia, joissa tasaisesta ja jatkuvasta värinästä poikkeavat vaihtoehdot ovat suurilta osin melko tehottomia joko tuotteen muotoilun tai värinävahvuuden vuoksi. The Green Double Funin kohdalla tämä ei kuitenkaan ole ongelma. Kaikki värinävaihtoehdot ovat tehokkaan tuntuisia ja myös aaltoilevissa ja pysähtelevissä vaihtoehdoissa on sen verran ytyä ja tempoa, että ne onnistuivat pitämään tunteet huipussaan. Tehokkaasta värinästä huolimatta tuote ei kuitenkaan ole äänekäs, vaan volyymi pysyy maltillisena läpi koko valikoiman.

Zennin The Green Double Fun on kokonaisuudessaan erittäin pätevä tuote, joka soveltuu erityisesti pienemmistä leluista nauttiville tai ensimmäiseksi tuplavibraattorikokemukseksi. Lelu jääkin varmasti myös meille aktiiviseen käyttöön.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
PuputPari 28 v. Server returned HTTP response code: 403 for URL: https://cdn.kaalimato.com/static_content/testiryhma/articles/article_15632_p43750_a166.html
Kirjoittanut: Puput
Edellinen arvio: Adrien Lastic Revelation - Imevä klitoriskiihotin Seuraava arvio: Otouch Mushroom - Hieromalaite
v