Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

King Cock - The Crown Jewels kivekset vibraattorilla

TESTIRAPORTTI

Parhaimmillaan nämä pallit koettiin dildon varressa, jossa moottorin värinä pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Laadukkaan oloinen tuote sai kehuja materiaalistaan sekä helppohoitoisuudestaan.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin erikoinen uutuus, King Cock - The Crown Jewels kivekset vibraattorilla. Silikonista valmistetut todella heiluvat pallit, jotka värisevät.

Tuote on pakattu kultaiseen ylelliseen kartonkipakkaukseen, jonka sisältä löytyy silikonipallit sekä USB-latausjohto. Ohjekirja on pakkauksen kyljessä. Paketin painosta jo tuntee, että laatua on luvassa ja kun palleja pyörittelee kädessä tuntuvat ne yllättävän pehmeiltä sekä kimmoisilta. Aidon tuntuisiksi emme kuitenkaan sanoisi, mutta hyvällä tavalla erilaisilta, pehmeiltä, kiinteiltä sekä raskailta, juuri sellaisilta miltä lätisevien/heiluvien pallien toivookin tuntua.

Silikoni on saumatonta ja hyvin venyvää, joten mahtuvat monenlaisen peniksen tai dildon varteen. Kun oikein palleja puristaa tuntuu palleissa sisällä raskaat kuulat, jotka värisevät. Värinässä on hyvin potkua ja ohjelmia on monenlaisia, kaikkea ohjataan van yhdellä näppäimellä, joka on pallien juuressa.

Usb-lataus sekä vesitiiveys on miltei itsestäänselvyys tänä päivänä, kun puhutaan vähänkään laadukkaimmista seksileluista, tässä King Cock Elite ei tee poikkeusta.

Paketin kyljessä on maininta, että voidaan käyttää penisrenkaana, joten myös tämä täytyi koittaa. Fiilis oli vähän erikoinen, kun pallit ujutti peniksen juureen, nyt oli kahdet pallit peräkkäin ja toiset niistä värisi. Koska koko tuote on silikonia, eristää se värinää myöskin hyvin tehokkaasti, joten peniksen varteen ei juuri värinä kohdistunut. Pallien heiluessa liikkeen tahtiin vastapuolikaan ei juuri värinästä pääse nauttimaan, muutoin kuin pohjaan painettaessa.

Parhaimmillaan nämä pallit ovatkin dildon varressa, stäppäri hommissa tai panokoneessa. Palleilla voi säätää dildon pituutta eikä aina tarvitse ottaa koko dildoa sisäänsä halutessaan "balls deep" efectin, samalla värinä pääsee paremmin oikeuksiinsa, kun dildon voi ottaa aina pohjaan saakka. Kovemmassa menossa nämä pallit todella heiluvat painonsa takia ja lätisevät kiihottavasti olipa sitten vastaanottaja mies tai nainen. Välillä pallien rengas osaa on kuivattava, sillä reippaammassa menossa liukkaria pääsee menemään renkaan ja dildon väliin, jolloin pallit valuvat joka työnnöllä syvemmälle dildon juureen tehden dildosta ”pidemmän”. Hyvä vai huono asia riippuu kuinka ahneella tuulella on.

Vesitiiveyden ansiosta pesu ei ole ongelma. Juoksevalla vedellä ja saippualla niin tuote on helposti putsattu. Se on hyvä pitää mielessä, että silikoni on kuivana melkoinen roskamagneetti joka kerää esim. kaikki hiukset tms. lelulaatikon pohjalta, jos ei käytä säilytyspussia. Myyntipakkaus soveltuu myöskin pallien säilyttämiseen.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Fun Factory Mea - Imevä klitoriskiihotin Seuraava arvio: Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure Pro
v