Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

SOHIMI Cherly - Vibraattori klitoriskiihottimella

TESTIRAPORTTI

Testaajat kehuivat kilvan tätä "voimanpesää"! Tästä vibraattorista löytyy tehoa sekä ohjelmia joka lähtöön ja siinä on todella onnistunut muotoilu. "Aneemisesta pakkauksesta huolimatta aivan mainio laite!"

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Tämän tuotteen kanssa yllätys sisällöstä säilyy loppuun saakka, sillä vibraattori on pakattu täysin mustaan, kiiltävä pintaiseen laatikkoon. Itse tästä ajatuksesta pidän kovasti, koska nyt vibraa voi huoletta säilyttää, ilman jemmailuja omassa boxissaan, vaikka yöpöydällä eikä sisältöä arvaa kaverit, tai muutkaan kyläilijät.

Tuotemerkki on meille ihan uusi ja ensivaikutelma ainakin lupailee hyvää. Laadukkaan oloinen silikonipintainen vibra, jossa kaunis väritys ja muotoilu linjakasta. Virba muistuttaa selkeästi juovikasta penistä ja kooltaan hyvän kokoinen. Paino vaikuttaa käteen aluksi raskaalta, mutta käytössä tätä ei kuitenkaan huomaa. Kädensijan muotoilu myös onnistunut, istuu hyvin käteen ja pienet urat tässäkin päässä takaa otteen märälläkin kädellä.

Käytössä Cherly osoittautuu todelliseksi voiman pesäksi! Potkua riittää jokaisessa toiminnossa, joita tässä vibraattorissa ei ole yhtä, eikä kahta vaan huikeat neljä!

ON/OFF nappi, värinä, klitoriskiihotin, että edestakaista liikettä tekevät napit löytyvät fiksusti kädensijan kohdalta ja niitä on helppo ohjailla ja vaihdella.

Värinäohjelmia löytyy 10 erilaista. Saman tyyppisiä, kuin muidenkin tuotemerkkien. Vibran muotoilu on hieman kaareva ja sillä löytääkin helposti G-pisteen luo.

Klitoriskiihotin on pieni pallura, joka nousee eri rytmeillä klitorista vasten. Klitoriskiihotinta käytettäessä itse vibraattori osa ei mene sisääni pohjaan saakka, vaan laite löytää klitoriksen jo aiemmin, mutta vibralla on sen verran kivasti pituutta, ennen edes kaipaa koko vehjettä tällöin sisääni. Mikäli vibraattorin työntäisi pohjaan saakka, menisi klitoriskiihotin puolestaan ohi klitoriksen ja liian ylös. Klitoriskiihotin on tehoiltaan todella voimakas! Erilaisia värinöitä löytyy viisi, mutta ensimmäinen ja miedoin jo itselleni riittävä ja silloinkin pitää olla sopivasti kiihottunut. Mutta tuntopuutoksista, tai kovemmasta stimuloinnista nauttivalle soiva peli!

Oma lempparitoiminto Cherlyssä itselleni oli ehdottomasti erilaisia työntöliikkeitä tekevät ohjelmat. Tällöinkin voi päättää käyttääkö vain tätä, vai yhdistää klitoriskiihottimen samaan sessioon. Työntöliikkeet ovat riittävät voimakkaita ja keskenään erilaisia. Laitteen hyvä muotoilu ja paino takaavat myös sen, ettei laitteesta tarvitse välttämättä edes pitää kiinni, se pysyy hyvin selällä maatessa jalkojen välissä ja jopa polvien päällä istuma-asennossa hoitaa hommansa, samalla kun annan käsi- ja suuhoitoa miehelleni.

Tämä kaveri pääsi mukaan myös peppuleikkeihin ja hyvältä tuntui! Ei ehkä ihan aloittelijalle, mutta jo pepun hierontaan ulkoisesti todella nautinnollinen.

Äänimaailmaltaan ei nyt hiljaiseksi voi kehua, mutta toisaalta tämän luokan moottoreilla varustelluksi äänenvoimakkuus vallan maltillinen kuitenkin. Naiselle sooloiluun tai pariskunnille yhteiseen kivaan <3

Vesitiiviytensä puolesta helppo ja nopea pestä ja puhdistaa. Lataus tätä päivää, eli kätevästi USB piuhan kautta.

Kirjoittanut: Butterfly
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Mustasta logottomasta pahvilaatikosta paljastui viininpunainen klitoriskiihottimella varustettu, melko painava vibra. Mukana tuli latauskaapeli ja pienenpieni vihkonen, josta löytyy vain olennaiset käyttöohjeet englanniksi ja kiinaksi. Kaalimadon verkkosivuilta löytyvät suomenkieliset käyttöohjeet.

Olen ollut vähän skeptinen tällaisia yhdistelmälaitteita kohtaan. Aiemmat testailemani edestakaisin pumppaavat vibraattorit ovat olleet lähinnä outoja. Klitoriskiihottimella varustetut puolestaan liian kapoisia antamaan miellyttävää tuntemusta. Poikkeus vahvistaa säännön ja tässä laitteessa melkein kaikki osui kohdalleen.

Laitteessa oli saapuessa pieni lataus, mutta latasin sen ohjeiden mukaan täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa. Varressa on pieni reikä, johon latauspää työnnetään. Laitteen pitäisi manuaalin mukaan olla vesitiivis 50 cm:n saakka. Ohjaus tapahtuu varren yläosassa olevasta paneelista. Keskimmäisestä napista painamalla kolmen sekunnin ajan virta syttyy ja samalla nappiin syttyy valo. Keskimmäisestä napista saa myös varren vibraattorin kymmenen erilaista ohjelmaa päälle. Huulten näköisestä napista käynnistyy klitoriskiihotin, ja samasta napista saa napauttamalla lisättyä yhteensä viiteen voimakkuuteen. Tämä moottori on melko hiljainen. Edestakaisin sauvan saa liikkumaan napista, jossa on ykkösen näköiset väkäset. Ohjelmia on seitsemän erilaista. Tämä moottori onkin sitten suhteellisen äänekäs. Ohjaus oli helppoa ja paneeli hyvässä paikassa. Myös nappeihin syttyvät valot helpottivat niiden käyttöä, kun näki heti mistä painaa.

Cherlyn klitoriskiihotin on pallon mallinen ja noin sentin halkaisijaltaan. Hieromasauvan pituus on 12 cm ja koko laite reilu 20 cm. Ensin sauvan emättimeen työnnettävä osuus näytti hieman pieneltä, mutta käytössä oli oikein sopivan kokoinen. Sauvan ollessa edestakaisessa liikkeessä, pystyi klitoriskiihotinta painamaan itseään vasten kunnolla ilman, että sauva osui kohdunsuuhun. Silikonimateriaali oli pehmeä ja antoi hyvän pidon otteelle. Vaikka sauvaa ei pysty kääntelemään itselle mieleiseen kulmaan, ainakin minulle muotoilu oli hyvä.

Klitoriskiihotin oli mainio. Siinä oli tarpeeksi tehoa, mutta pienimmällä asetuksella mukavan hellä. Kiihotuksen noustessa sai kuitenkin loppuun asti lisättyä kierroksia, enkä tainnut ihan korkeinta nopeutta käyttääkään. Edestakaisin pumppaava sauva oli ennakkoluuloistani huolimatta hyvä kokemus. Ohjelmat olivat aika vauhdikkaita ja tasaisia pumppauksia oli kaksi nopeutta. Viidessä pumppaus vaihteli. Varren vibrassa oli tasaista värinää kolme eri nopeutta ja loput vaihtelevia ohjelmia.

Testailin laitetta sekä itse että puolison kanssa, pystyssä ja maaten. Parhaan tuntuman sain yksikseni ja pystyasennossa. Silloin pystyin parhaiten keskittymään muuten vähän huvittavilta tuntuviin pumppailuihin, joiden tahti on reipas. Konekin on melko äänekäs kaikkien moottoreiden käynnissä, joten aina parempi jos ei ylimääräisiä kuuntelijoita ole nurkissa. Toisaalta varressa oleva vibra mahdollistaa käytön myös yhdynnän yhteydessä, eli mahdollisuuksia on moneen. Aneemisesta pakkauksesta huolimatta aivan mainio laite! Vasta testailuiden jälkeen luin Kaalimadon sivuilta, että laite sopii niille, joilla on vaikeuksia orgasmin saamisessa. Omien kokemusten perusteella voisin kyllä suositella testaamaan tätä, jos orgasmi meinaa olla tiukassa.

Plussat:

  • silikonimateriaali pehmeä
  • laadukkaan oloinen edullisesta hinnastaan huolimatta
  • ohjelmia moneen lähtöön
  • kolme moottoria antaa vaihtelua
  • klitoriskiihotin tarpeeksi iso
  • onnistunut muotoilu
  • tarpeeksi tehoja
Miinukset:
  • verrattain kovaääninen
  • vartta ei voi taivutella
Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Loveline - Vibraattori Seuraava arvio: SOHIMI Electrica - Levittävä ja sähköä johtava anaalitappi
v