Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

FIFTY SHADES FREED - 10 DAYS OF PLAY

Kymmenen nautinnollista Fifty Shades Freed-tuotetta samassa paketissa. "Tämä tuotepaketti on ehdottomasti tyylikkäin tähän mennessä saapuneista tuotteista. Tämä on täydellinen lahja omalle kumppanille tai miksei vaikka omalle hyvälle ystävälle jolle haluaa antaa vinkin uuteen, erilaiseen kokemukseen."

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50,

Tällä kertaa uuden tuotteen saapuessa mies ilmaisi heti, että on hänen vuoronsa avata paketti. Minä puolestaan makaisin sängyllä alasti, silmät peitettynä ja saisin selvittää sisällön vain muiden aistien varassa..

Uskomatonta mikä sattuma, että paketista löytyi juuri Fifty Shades Freed, Pleasure Overload-tuotepakkas, jossa on kymmenen erilaista tuotetta. Paketissa olisi ollut joka tuotteelle oma numeroitu luukkunsa, mutta siinä hötäkässä mies ei sitä ollut huomannut, vaan avasi koko paketin kerralla. Eipä sillä, tuskin oltaisiin luukku kerralla maltettu avata muutenkaan ja jälkeenpäin katsottuna tuotteet eivät olleet siinä järjestyksessä miten seksissä edettiin. Tästä tulikin mieleen, että tuotteilla voisi myös olla tarkoituksenmukainen järjestys - ensin silmämaski ja satiininauhat ja siitä pikkuhiljaa jokainen tuote kerrallaan, niin ensimmäinen kerta olisi jo tietyllä jännittävällä tavalla määrätty.

Tässä suhteessa on niin, että jos mies jotain keksii, sen hän myös toteuttaa. Siispä eräänä arki-iltana löysin itseni sängystä, silmät sidottuna ja malttamattomana odottamassa mitä tuleman pitää. Kieltämättä työstressi ja väsymys katosivat, sillä sekunnilla kun jännittävä odotus täytti mielen. Se meissä on parasta, että ei päivällä väliä ja arki ei tunnu arjelta, kun intohimo saa vallan.

Ensimmäisenä silmilläni oleva huivi vaihtui kevyesti topattuun, satiiniseen silmämaskiin. Maski tuntui pehmeältä ja mukavalta silmillä. Kaksi kuminauhaa piti sen paikoillaan tukevasti eikä sen alta päässyt kurkkimaan mitä muuta mahtoi olla tulossa. Nähtäväksi jää, alkaako kuminauhat venyä useamman käyttökerran jälkeen? Tästä tuotteesta arvasin heti mistä on kyse ja minusta tuli entistä malttamaton.

Paketissa oli mukana kaksi satiinista nauhaa, joiden toinen pää on suora ja toisessa on silmukka erilaisia sitomistapoja varten. Mitoiltaan nauhat ovat sopivat ja niillä on helppo sitoa ranteet ja/tai nilkat yhteen.. miksei vaikka kiinni sängynpäätyyn, patteriin tai mihin ikinä mielikuvitus riittää.. ;)

Heti alkuvaiheessa sain tuntea miniruoskan vartalollani. Sen kevyt sivaltelu tuntui mukavalta ja kiusoittelevalta ja koska tuntoaisti on herkempi ilman näköaistia, kosketus tuntui lähes sietämättömän hyvältä. Eri kohdissa kehoa tunne ja kosketus oli erilainen.. Ylhäältä alaspäin tai alhaalta ylös ja kevyen piiskauksen odotus sai melkein hulluksi. Asetelma ja rooli on tietysti erilainen jos makaa selällään ja toinen kiusoittelee hellästi, kuin käännettynä kontalleen ja piiskattuna jolloin toinen voi dominoida ja hallita tilannetta. Molemmat tavat tuntuvat hyvältä ja on kiihottavaa, kun lempeys muuttuu vaativammaksi himoksi arvaamatta. Miniruoskan päässä on hyödyllinen pikalukko jolla ruoskan voi kiinnittää esimerkiksi housujen vyönlenkkiin ja riittää, että vilkaisee kumppania niin tietää saavansa "rangaistuksen" seksikkyydestään...

Seuraavana vuorossa oli höyhenhuiskan hellä kosketus. Se tuntui keholla kihelmöivän ihanalta ja välillä kutittavalta.. Mukavaa vaihtelua kovemman miniruoskan jälkeen. Tällä on hyvä myös helliä toista esimerkiksi hieronnan jälkeen tai muuten vaan yhdessä köllötellessä. Höyhenhuiskan kultainen, tappimainen pää luultavasti sopeutuisi myös käytettäväksi anaaliseksiin mutta emme malttaneet kokeilla sitä, sillä paketissa oli mukana myös erikseen anustappi.

Anustappi on sopivan kokoinen. Olemme kokeilleet anaaliseksiä aiemminkin erilaisilla ja kokoisilla tapeilla, mutta tämä ei silti ole mitenkään tylsä tai vaatimaton kun sen kanssa yhdessä käyttää muita leluja. Anustapin päässä on hyödyllinen sormirengas jolla asettaminen ja pois ottaminen on kätevää, vaikka tappi olisi liukuvoiteessa tai öljyssä ja saattaa olla liukas. Mielestäni tappi sopii muotonsa ansiosta myös anaaliseksiä aloitteleville pareille.

Paketissa on myös kiihotusrengas, joka asetetaan peniksen juureen. Vähän jännitti miten tämä venyy miehelleni, joka on erittäin hyvin varusteltu, mutta materiaali joustaa hyvin eikä se tuntunut kumppanista ikävältä. Värinä tuntui hyvältä osuessaan klitorikseen mutta pidän enemmän siitä, että värinä on jatkuvaa ja pitkäkestoista joten tämä ei tuonut tarpeeksi nautintoa. Mukavaa että tässä oli jo paristo valmiina.

Kultainen minivibraattori näyttää houkuttelevalta tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. Vibraattorin pää on kärkimäinen ja materiaalina on kovamuovi, jolloin vibraattorin kääntely eri kulmissa tuntuu hyvältä ja erilaiselta verrattuna silikonisiin vibroihin. Tämä käy hyvin intiimialueiden, nännien ja muiden erogeenisten alueiden stimuloimiseen. Vibrassa on yksi nopeatempoinen värinä ja päässä olevan katkaisijan paikka on mietitty hyvin, jolloin vibraattori ei vahingossa sammu sitä käännellessä eri kulmissa. Katkaisijasta johtuen tämä ei kuitenkaan pysy pystyssä esim pesun jälkeen altaan reunalla vaan vaarana on sen pyörähtäminen lattialle. Olisi ollut kätevää, että tässä paketissa mukana olisi tullut paristo, jolloin leikkiä ei tarvitsisi keskeyttää pariston etsimistä/asettamista varten. Odottavan aika vaan tuntuu aina niin pitkältä.... ;)

Mukana tuli myös kaksiosaiset geishakuulat. Noin 3cm halkaisijaltaan olevat kuulat ovat ihan riittävän kokoiset varsinkin minulle, jolle nämä ovat ensimmäiset. Pituuden puolestaan kuulaosio ei ole liian pitkä vaan ne tuntuvat miellyttävältä sisälle laitettuna. Perässä olevan hännän avulla poisvetäminen onnistuu hyvin. Kuulien sisällä on liikkeestä värisevät metalliset kuulat, jotka tuovat mukavan lisän ja kiihottaa liikkeen seurauksena. Yhdistettynä vibraattoriin tämä on mukava uudenlainen kokemus. Näillä on hyvä aloittaa säännöllinen lantionpohjalihasten harjoittaminen.

Toinen minulle täysin uusi tuote ja kokemus on nänninipistimet. Ulkonäöltään ne ovat erittäin kauniit helmikoristeineen, joten ensivaikutelma ei ainakaan kauhistuta. Nipistimet ovat todella helppokäyttöiset ja säädettävät, joten nipistyksen voimakkuutta voi säätää mieltymyksen ja tilanteen mukaan. Naurattaa kun tätä kirjoittaessa muistan mieheni kokeilleen näitä myös itselleen tyytyväinen virne kasvoilla.

Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä mukana on myös satiininen säilytyspussi näille kaikille ihanille tuotteille. Pussukka on mitoitettu oikein ja sen sulkeminen on mukavan helppoa suuaukon kiinni kiristävillä kahdella nauhalla. Tämän kehtaa kyllä jättää vaikka näkösälle.

Tämä tuotepaketti on ehdottomasti tyylikkäin tähän mennessä saapuneista tuotteista. Paketin ja tuotteiden kulta-violetti väritys on salaperäinen, seksikäs ja houkutteleva. Jokaisessa tuotteessa on Fifty Shades Freed logo jonka ansiosta ne tunnistaa samaan sarjaan kuuluvaksi ja logo muistuttaa seksiä ja vähän romantiikkaakin tihkuvan elokuvan käänteistä. Paketin tuhmasta sisällöstä huolimatta sen tyylikkyys turvaa sen, että saaja ei tunne oloaan kiusalliseksi. Tämä on täydellinen lahja omalle kumppanille tai miksei vaikka omalle hyvälle ystävälle jolle haluaa antaa vinkin uuteen, erilaiseen kokemukseen. Ensi kerralla osat saavat vaihtua, sillä moni näistä tuotteista käy hyvin myös miehelle ja on minun vuoroni näyttää kuinka paljon minä häntä haluan ja himoitsen...Edellinen arvio: Fun Factory - Stronic G pulsaattori Seuraava arvio: Satisfyer - Pro 4 Couples, pariskuntavibraattori


Fifty Shades Freed - 10 Days of Play
11900

Fifty Shades Freed - 10 Days of Play

Valmistaudu virittämään aistit ja nautinto äärimmilleen! Laadukas ja monipuolinen Pleasure Overload -tuotepakkaus sisältää houkuttelevia ja eroottisia tuotteita, joiden parissa viihdyt päiväkausia.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.