Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

BLOWJOB VIBRATOR

Suihinotosta pitäville pariskunnille suunniteltu Blowjob Vibrator jakoi testaajien keskuudessa mielipiteitä. Toinen pariskunta piti suussa tärisevästä laitteesta oikein paljon, kun taas toisen pariskunnan mielestä se häiritsi itse "toimitusta". Vastaanottavien miesten mielestä värinä suihinoton yhteydessä tuntui kohtuulliselta ja taivaalliselta.

365 päivää seksiäPari 30 v,

Kaalimadon paketista paljastui pienen pieni kotelo aikaisempiin lähetyksiin verrattuna. Simppelistä pakkauksesta ilmeni välittömästi sisältö eli sinertävä YOU2TOYS.n Blowjob Vibrator erityisesti miehen nautintoon. Ensimmäinen laatuaan tämän testipariskunnan tuotteista! Aikaisemmat laitteet ovat olleet joko yhteiseen käyttöön tai erityisesti naiselle. Kotelo on pieni, mutta siinä on magneetilla toimiva läppä, minkä takaa paljastuu kurkistusluukku tuotteen näkemiseen. Jälleen kerran laite on USB-ladattava ja lataus onnistuu näppärästi ja nopeasti noin puolessa tunnissa. Ei muuta kuin lataukseen ja testaamaan.

Vibraattori on varsin pieni kooltaan, mutta viisi erilaista värinää toimii hyvin. Laite asetetaan suupieleen ja se pysyy paikallaan, koska se on napakka. Haasteita tuotti alkuun värinän säätäminen, mutta siihenkin tottui. Kädet ei oikein löytäneet alkuun näppäintä, joka ei kovin herkästi ottanut painallusta. Tässä vibraattorissa olisi kaivannut hipaisukytkintä, jotta sen käyttö olisi ollut saumatonta ja nopeaa.

Erilaisista värinäasennoista parhaaksi osoittautui kiivastahtisin yhtenäinen värinä. Laite ei todellakaan jättänyt kylmäksi! Se tunne, kun kieli hivelee penistä värinän samalla lisäten nautintoa entisestään. Todella iso suositus, mikäli pariskunta harrastaa suuseksiä.

Värinän asettuessa toiseen poskeen, ainoaksi mietityttäväksi asiaksi nousi vain se, että olisiko lopputulema vieläkin taivaallisempi, jos laitteita olisinkin yhden sijaan kaksi molempiin poskiin laitettavaksi? Tällöin värinä hivelisi penistä molemmilta puolin yhtenäisesti. Eli miksi käyttää vain yhtä värinää, jos kaksikin olisi mahdollista? Toki mahdoton sanoa näin testaamatta, että muodostuisiko suu liian ahtaaksi kahden vibran kera. Ainakaan yhdellä se ei muodostunut ongelmaksi. Hieno laite!

LelulaatikkoPari 30+,

Tällä kertaa paketin avatessa oli aika huvittunut olo molemmilla osapuolilla. Paketti oli erittäin pieni ja sisältä löytyi vibraattori suihinoton lisäksi ja tällä kertaa suorittavana osapuolena olisi nainen. Ainakin meidän parisuhteessa. Vempele kantaa nimeä Blowjob Vibrator.

Laite on poskeen kiinnitettävä vibra josta löytyy samat ominaisuudet kun ihan normaaleistakin dildoista ja vibroista. On erilaista tärinää ja eri voimakkuutta. Kaikkiin makuihin siis löytynee jotain. Paketti on erittäin pieni, mutta epäselväksi ei jää mihin tarkoitukseen laite on tarkoitettu. Paketti aukesi hieman reveten, mutta koska se on pahvia niin avaaminen ei ole hankalaa. Laite itsessään on hyvälaatuisen oloista ja vedenkestävää materiaalia.

Molempien oli ihan pakko koittaa vibraa poskessaan kiinni mielenkiinnosta siihen, että täriseekö poski ja miten paljon. Hieman yllättävää oli, että vaikka värinää tietysti poskeen tulee, niin sitä ei tule ihan liikaa. Siihen se käytännöllisyys sitten mielestämme loppuukin. Nimittäin itse käytössä vempele on kömpelö. Tuntuu että laite on koko ajan tiellä ja laite falskaa jos suihinotto tapahtuu siten että mies makaa selällään. Vibra itsessään tuntuu ihan kohtuulliselta suihinoton yhteydessä, mutta ottaen huomioon sen, että meillä naisella oli hankala keskittyä hommaan riittävästi niin se vähensi kyllä miehenkin nautintoa.

Laite varmasti toimii hyvin sellaisille jotka tykkää vibroista erityisesti tai kaipaavat lisämaustetta seisaaltaan suoritettavaan suihinottoon. Meillä tämä vempele hävisi aika nopeasti käytöstä edellä mainituista syistä.

Meidän kannalta annamme arvosanat:
Naiselle: -
Miehelle: -
Pareille: 5/10Edellinen arvio: We-Vibe - Sync Seuraava arvio: Fist It - Inflatable Play Sheet


Blowjob Vibrator
3990

Blowjob Vibrator

Mikä on parempaa kuin suihinotto? No tietenkin suihinnotto värinällä! Pujota tämä pieni ja kätevä, tiukkakurvisen C-kirjaimen muotoinen laite poskeesi ja olet valmis aloittamaan nautinnollisen suihinoton antamisen!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv