Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Jìl - Sofia tuplavibraattori

TESTIRAPORTTI

Jìl-tuotesarjan tuplavibraattori nousi tämän testikierroksen yhdeksi suosikkituotteeksi. Monipuolinen vibraattori testattiin myös anaalikäytössä ja se toi nautintoa myös sitä kautta käytettynä. Kehuja saivat erityisesti vibraattorin hiljainen ääni ja erittäin tehokkaat moottorit.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50

Tällä kertaa saimme testaukseen Jìl - Sofia tuplavibraattorin. Mukavan ja vähän jännittävän ulkonäkönsä myötä ei muuta, kun avaamaan ja testaamaan!

Heti avaamisen jälkeen on helppo todeta, että vibraattori on sopivan kokoinen, hyvin joustava ja miellyttävän tuntoinen. Toinen pää lelusta on pienempi ja toinen pyöreä ja voimakkaasti kapeneva. Mukavaa kun lelu mahtuu hyvin käteen ja silikonin ansiosta se ei ole liian liukas. Vibraattori on ihanan hiljainen ja lisäksi monikäyttöinen nimittäin tällä voi stimuloida kaikkia erogeenisiä alueita tai hieroa. Tämä käy myös kummallekin osapuolelle riippuen siitä mistä kumppani pitää. Monikäyttöisyyden ansiosta molempien mielihyvä on joka tapauksessa taattu.

Muotonsa ja joustavuutensa ansiosta vibraattoria voi käyttää miten päin vain. Pyöreä kapeneva pää on tarkoitettu anaalille mutta kumppania voi kyllä ensin vain kiusoitella esimerkiksi hieromalla anaalivibraattorilla klitorista ja edetä siitä eteenpäin tai käyttämällä pelkästään jompaa kumpaa sakaraa. Ihan vain tilanteen ja fiiliksen mukaan sillä tämä antaa paljon erilaisia vaihtoehtoja hyväillä ja kiihottaa kumppania.

Vibraattorissa on kymmenen erilaista värinää, joista löytyy jokaiselle varmasti mieluisa. Eri värinöiden vaihtaminen on helppoa, sillä vibrassa on vain kaksi katkaisijaa, joista toinen käynnistää ja sammuttaa vibran ja toinen vaihtaa värinäohjelmia. Eri värinät tuovat erilaisen tunteen, joten kannattaa kokeilla jokaista hurjaltakin tuntuvaa toimintoa ainakin kerran! Osa värinöistä oli liian sykkiviä meidän mieleen sillä enemmän nautitaan yhtenäisestä ja vähän rauhallisemmasta värinästä mutta jokainen on ollut kokeilun arvoinen ja ne kiihottivat erilaisilla uusilla tavoilla.

Tublavibraattori on vedenkestävä, joten puhdistaminen on helppoa ja tämän kanssa voi nauttia myös esimerkiksi suihkusta. Lataus on nopeaa ja vaivatonta usb johdon avulla, joka käy normaalisti esimerkiksi älypuhelimen laturin usb-adapteriin. Merkkivalosta näkee myös hyvin pimeässä milloin vibraattori on ladannut täyteen, joten kumppanin voi vaikka herättää ja yllättää. Akku kestää riittävästi eikä turhaa patterirallia onneksi ole.

Tämä on kyllä yksi ehdoton suosikki testauksessa olleista leluista! On hienoa, että sama seksilelu antaa nautintoa yhtä aikaa niin vaginaan kuin anaalille. Hinta-laatusuhde on myös kohdallaan :)

Kirjoittanut: Haluava himoava katse
PeppufantasiaaN30v

Tällä kertaa sain testattavaksi Jilin Sofia tuplavibraattorin. Siinä on kaksi moottoria eli vibrat niin anaalin kuin vaginaan. Olen testannut aiemminkin eri valmistajan saman tyylistä tuotetta. Oli siis mielenkiintoista päästä kokeilemaan, mihin tämä tuplavibra pystyy.

Paketissa oli kauniisti muotoiltu mustanvärinen Sofia. Paketin sivuista löytyi kaikki oleellinen tieto kuvineen ja kuvasymboleineen. Sofiassa on todella kaunis muotoilu ja se tuntuu kädessä miellyttävältä. Materiaali on pehmeää silikonia ja vibrat ovat erittäin taipuisat, mutta silti jäntevät. Sofia on myös tietenkin vedenkestävä. Mukana tulee USB kaapeli, jolla vibraattorin on helppoa ladata. Sofiassa on kaksi painiketta. Näppäin, millä sen saa päälle ja kiinni ja näppäin millä voi valita 10 eri värinäohjelmasta.

Sofiasta tulee ihana hiljainen värinä, jopa miellyttävä ääni. Myös kokoonsa nähden siinä on erittäin tehokkaat moottorit. Siitä löytyy 10 mielenkiintoista ja kokeilunarvoista värinäohjelmaa. Sofia on helppo asettaa paikoilleen kumpaankin reikään ja sitä pystyy vielä hiukan liikuttelemaankin oman kehon kiihottuneen liikkeen mukana, koska se on niin joustava. Se antaa yllättävän hyvän ja voimakkaan värinän myös peppuun. Kokonsa puolesta sen ei pitäisi jännittää ketään. Se tuntuu sisällä hyvältä ja se sopii myös hyvin muiden alueiden kiihottamiseen. Sillä on helppo saada kiusoiteltua kumppaniaan tai itseään soolona. Kaikin puolin mielenkiintoinen ja kaunis tuttavuus.

Kuumia hikisiä hetkiä kylmeneviin iltoihin.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Elvie Trainer Seuraava arvio: Meniscus hieromalaite