Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SPIDER KEINOVAGINA, MUSTA

Uutta Spider keinovaginaa testasi yksi testiryhmäläinen, joka ei ollut koskaan aikaisemmin omistanut minkäänlaista keinovaginaa. Saatte siis lukea ensikertalaisen kokemuksia tästä laadukkaasta keinovaginasta. Testaajamme piti kaiken kaikkiaan tuotteesta ja on jo ehtinyt suositella sitä ystävilleen. Lue arvio ja kokeile sinäkin!

PeppufantasiaaN30v,

Testattavana tällä kertaa siis Spider keinovagina. Ensivaikutelma tuotteesta erittäin positiivinen! Pakkaus itsessään arvokkaan ja laadukkaan oloinen ja innostuneena lähdin tutustumaan tämän kertaiseen lähetykseen. Itselleni ennestään täysin tuntematon tuote, eli en koskaan ole omistanut/kokeillut tekovaginaa aikaisemmin.

Avattuani pakkauksen positiivinen vaikutelma jatkui. Materiaali vaikutti erittäin laadukkaalta (aidon tuntuiselta), imukuppi-kiinnitys tuntui jämäkältä sekä muut kiinnitysosat kestäviltä. Säätömahdollisuuksia oli riittävästi. Pienetkin yksityiskohdat oli suunnittelussa otettu huomioon, joka lisäsi tuntemuksia korkeasta laadusta. Kokeilin tuotetta ensin pikaisesti yhdessä tyttöystäväni kanssa ja sen jälkeen rauhassa yksin kotona. Spider on muotoiltu erittäin tarkasti vastaamaan aitoa ja sain siitä kovasti nautintoa ja orgasmin helposti. Sisäosa joustavaa ja varmasti sopii jokaiselle koosta riippumatta. Kotelon sisään muodostuva alipaine on mahtava! Liukuvoide ehdoton.

Käytön jälkeen puhdistus vedellä on helppoa, mutta kuivuttuaan pinta muuttunut jotenkin nihkeäksi. Talkkia pitäisi ilmeisesti toisinaan lisätä jälkeenpäin. Kokeilen heti, kun sitä muistan ostaa. Itse jäin pohtimaan tuotteen käyttöikää sekä kestävyyttä, mutta se selviää varmasti tulevaisuudessa. Pieniä repeämiä sisäosissa on kuitenkin nähtävissä jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Spider tuskin tulee kuulumaan yhteisiin iltoihimme enää jatkossa (tyttöystävä mustasukkainen), mutta itsenäiseen hauskanpitoon laite sopii kyllä mainiosti. Kokeilunhaluiset ja ehkä yksinäiset miehet ovat varmasti tämän tuotteen suurimmat kuluttajat.

Kokonaisuutena pidin tuotteesta erittäin paljon ja olen suositellut sitä myös ystävilleni, jotka ovat kiinnostuneina kyselleet asiasta yksityiskohtia. Asteikolla 1-10 Spider saa minulta vahvan 9! Kiitos lähetyksestä ja nautinnollisista hetkistä uuden perheenjäsenen kanssa :)Edellinen arvio: Lelo - Ora, Oral Sex simulator Seuraava arvio: Calla G4 - vibraattori, Pinkki


Spider Keinovagina, musta
13500

Spider Keinovagina, musta

Sileisiin pintoihin kiinnitettävä, erittäin laadukas ja aidon tuntuinen keinovagina imee sinua tehokkaasti. Useat eri asennot ja ilman käsiäkin käytettävä keinovagina täyttää kaikki toiveesi. Kokeile vaikka!

Erittäin laadukas Spider keinovagina jäljittelee aitoa vaginaa sekä sisältä että ulkoa.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Spider Keinovagina, valkoinen


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv