Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZUMIO - X TÄSMÄKIIHOTIN

Zumio X tästmäkiihotin sopii testaajan mielestä parhaiten sinkuille tai naisille, joilla vaikeuksia saada orgasmi. Se tuo myös parisuhteen seksiin jännittäviä viboja ja vain mielikuvitus on rajana kokeiluille.

HoneyPari, n. 40 v.,

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin tutustumaan tämän kaltaiseen täsmäkiihottimeen, jolla pääsee tutustumaan eri kehon osien tarkkaan stimulointiin. Mielenkiintoinen ja voimakas laite, joka lunastaa hintansa varmasti takaisin moninkertaisena, kunhan käyttöä malttaa ensin hieman opetella.

Sopii mielestäni parhaiten sinkuille tai naisille, joilla vaikeuksia saada orgasmi. Mutta se tuo myös parisuhteen seksiin jännittäviä viboja ja vain mielikuvitus on rajana kokeiluille.

Zumiossa on söpö pakkaus, pussukka ja latausalusta, laturi ja käyttöaika latauksen jälkeen on pitkä. Mukana tulevat selkeät ohjeet ja säätäminen kesken leikkien on helppoa. Kolme selkeää nappia ja värinät ja tuntemukset ovat intensiivisiä. Zumion pieni pää on kova nipukka, jolla voit etsiä herkimmät kohtasi, ja ainakin minulle pienimmät tehot riittivät tähän vallan mainiosti. Pyörivällä liikeradalla, pienentäen kehää kohti klitoriksen nipukkaa ja kohta olet itse huipulla!

Kosketus on niin täsmällinen ja sähköinen, että itse ainakin hieman säikähdin ensi kerralla tuntemuksia. Siitä syystä aloitinkin kokeilun alusta ja miehen sormien avustuksella. Pelkkä klitorisorgasmi on minulle hieman vieras ja pelottavan nopea. Olen tottunut saamaan myös sisälleni "herkkuja", joten omien harjoitusteni jälkeen otin miehen mukaan leikkeihin. Hänen eroottisia alueitaan on myös ihana kutitella Zumiolla ja aiomme jatkaa harjoituksia yhdessä.

Sopii käytettäväksi kosteissa olosuhteissa vesitiiviytensä ansiosta ja kokeilin sitä myös saunassa, suosittelen!

Ääni on mukavan hiljainen, laite on kevyt ja helppo käyttää, myös yhdynnän aikana lisästimulaatiota tuomassa.

Kompakti koko, kaunis ja ylellinen ulkomuoto, sopii energisen naisen lelulaatikkoon ja antaa sinulle uudenlaisen kokemuksen orgasmien saralla. Haluatko tulla tänään nopeasti vai hitaasti leikitellen, sinä päätät ja saat sen mitä haluat!Edellinen arvio: Rimba - Nänninipistimet, teräs Seuraava arvio: Adam & Eve - Rabbit Vibraattori


Zumio - X täsmäkiihotin
14990

Zumio - X täsmäkiihotin

Pikainen orkku, tajunnan räjäyttäviä moninkertaisia orgasmeja vai tuntikausien nautinnollinen tutkimusmatka? Naisten kehittämä, suunnittelema ja testaama Zumio X -täsmäkiihotin mullistaa orgasmisi uskomattomalla tarkkuudellaan ja tehokkuudellaan!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.