Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

MARVELOUS LOVER VIBRAATTORI

Tämä kahdella moottorilla varustettu, taipuisa vibraattori yllätti testaajat positiivisesti. Laite sekä sooloseksin että pariskuntavibraattoriksi, asentoon kuin asentoon. "Voit työntää tämän lelun myös housuihisi ja nauttia vaikka värisyttävästä kävelystä tai pikkutuhmasta kauppareissusta."

n00bsM22,N20,

Marvelous Lover oli hieman ylläri. Ensi silmäykseltä se vaikutti hieman yhden kikan ympärille rakennetulta lelulta, joka ei muuten ole kovin kummoinen, mutta kaikkiaan pääsi positiivisesti meidät yllättämään.

Lelun saapuminen sattui jälleen hyvin kiireiseen ja stressin täyteiseen hetkeen, joten sitä emme ehkä riittävän montaa kertaa kerenneet käyttämään löytääksemme sen kaikkia hienoja puolia. Silti se kuva, joka lelusta jäi, on hyvin positiivinen.

Normaalit vibraattorit eivät meidän käytössä ole olleet mitään kauheita hittituotteita. Pari luotto laitetta löytyy, jotka ovat päässeet sykäyttämään, mutta yleisesti ei kauhean korkeita odotuksia ole penetroivilta leluilta. Marvelous Lover kuitenkin meidän käytössämme toimi. Ehkä se on moottorit värinän sopivuus tai taitto-ominaisuuden lisääminen, mutta tämän kanssa pystyimme oikeasti pitämään myös hauskaa.

Itse lelu on hyvin laadukkaan tuntuinen. Kaikki painikkeet ja itse silikoni tuntuvat ylellisiltä ja kestäviltä. Rakenteellisesti laitteesta ei ainakaan meidän käytössämme löytynyt mitään pahaa sanottavaa. Lelu on myös tyylikkään näköinen. Muotoilultaan lelu on rohkeasti seksilelun näköinen, eikä yritä naamioitua miksikään muuksi kuten useat muut lelut. Joissain tilanteissa tietenkin se toimii, mutta Marvelous Loverin tilanteessa rohkeus on ollut oikea ratkaisu.

Ominaisuuksiltaan lelussa on kaksi mainittavaa seikkaa; kahden kohdan stimulointi ja keskeltä taittuva rakenne. Kahden kohdan stimulaatio itsessään on melko tuttu juttu useiden lelujen kanssa. Tässä kuitenkin ainakin ensivaikutelmalta se on jotenkin sisäisempi osa lelua ja tuntuu luontevammalta käyttää. Lelun taittuminen myös antaa paljon lisää mahdollisuuksia löytää juuri sitä itselle sopivaa kohtaa molemmille päille ja vapauttaa enemmän olemista puuhien lomassa.

Vaikka Marvelous Loverissa paljon on hyvää, löytyy siitä pieniä negatiivisiakin puolia. Suurin osa näistä tosin on hyvin pieniä, joten mainitsen ne vain nopeasti. Lelun käynnistäminen on melko hidasta, joka hieman puuhien lomassa häiritsee. Nappuloissa ei ole merkintöjä, joten pitää vain sokkona muistaa kumpi muuttikaan nopeutta. Lelun taittomekanismi voisi myös olla hieman tukevampi, sillä nyt sillä ei pysty kovin paljoa painetta saamaan aikaiseksi penetroivalla osalla. Jäykempi taittomekanismi antaisi lisää mahdollisuuksia eri alueiden erilaiseen stimulointiin. Olisin myös toivonut, että värinä oltaisiin tehty kaksiosaisena. Värinämoottori sijaitsee lelun penetroivan osan päässä, jolloin klitorikselle tarkoitettuun osaan päätyvä värinä saapuu taittuvaa vartta pitkin, joka melkoisesti vähenee, kun moottorin ympärillä on yhtään painetta. Esimerkiksi ottamalla moottoroidun pään nyrkkiin ei tunnu toisessa päässä enää ollenkaan värinä.

Sitten lopuksi paketista, kun mitäpäs siitä sen suurempia. Paketti on hyvin tyylikkään näköinen ja ainakin meidän silmäämme miellytti. Kyseessä ei ole perinteinen vaaleanpunainen ja naisellisia muotoja sisältävä hyvin puhdas pakkaus vaan räikeä ja sarjakuvamaisella naisen kuvalla varustettu. Sisältä pakkaus on hyvin yksinkertainen, laadukas ja käytännöllinen. Ohjeita ei paketissa tainnut sen kummemmin tulla, mutta itse lelu on melko yksiselitteinen ja niin on myös sen lataaminen.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

Seksihelteet meni, leluleikit jäi! Marvelous Lover -vibraattorin kätki sisäänsä todella siisti pakkaus, joka kiinnitti heti huomion lelun ihanan värin lisäksi.

Tästä vibraattorista löytyy moniulotteisuutta ja tehoja, vaikka toiseenkin leluun jakaa. Jestas mitkä värinät pieni ja siro lelu voikaan omata! Tästä taipuisasta vekottimesta löytyy kaksi tehokasta moottoria, joista voi nauttia kymmenen erilaisen värinäohjelmaa, jotka todellakin saa sinut värisemään niin sisältä kuin ulkoakin! Lelun toisen pään voit nimittäin työntää sisääsi ja toisen pään voit antaa värisytellä klitoristasi, kiitos taipuisuuden.

Sooloseksin lisäksi tämä veitikka sopii pariskuntavibraattoriksikin oikein mainiosti asentoon kuin asentoon.

Materiaali on silkkisen pehmeää ja ihanan tuntuista. Ja vekottimen kahden säätönapin kohdalla palava eroottisen punainen valo tuo leluun kivan yksityiskohdan ja auttaa nappien löytämistä pimeässä.

Kaiken kaikkiaan tämä lelu sopii sinkkunaisen lipastoon kuin myös pariskunnan yöpöydän laatikkoon. Taipuvaisen olemuksensa ansiosta lelu on monikäyttöinen ja tehokkaat moottorit antavat hyvät kyydit! Ja hei, tämähän voit työntää housuihisi ja nauttia vaikka värisyttävästä kävelystä tai pikkutuhmasta kauppareissusta.Edellinen arvio: Womanizer - Duo Seuraava arvio: Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration


Marvelous Lover vibraattori
7990

Marvelous Lover vibraattori

Värikkäässä pakkauksessa toimitettava Marvelous Lover -vibraattori on kertakaikkisen ihana! Se tuntuu ihanalta, näyttää jännittävältä, on taivuteltava ja se omaa tehokkaat moottorit!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv