Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

TENGA - VI-BO MULTI USE VIBE BOX

Kaksi pariskuntaa saivat testattavakseen Tengan Vi-Bo tuoteboxin ja tässä onkin hyvä esimerkki siitä kuinka erilaisia mieltymykset ovat eri henkilöiden välillä. Toinen pariskunta löysi helposti hyvältä tuntuvat tuotteet, kokivat ne nautinnollisiksi ja erittäin käyttökelpoisiksi kun taas toinen pariskunta ei syttynyt oikein mistään paketin tuotteesta. Seksileluja käyttäessä oppii tuntemaan itsensä sekä toisen ja tietämään mistä pitää ja mikä kiihottaa. Testiryhmän tuotearviot ovat oivallinen tietopakkaus ja apuväline kaikille seksivälineitä hankkiville.

Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Tällä kertaa saimme arvioitavaksemme Tengan Vi-Bo setin, joka sisältää viisi erilaista lelua ja niihin liitettäväksi kaksi pallomaista vibraattoria. Ensivaikutelma tuotteesta oli varsin positiivinen ja heti oli selvää, että leluista riittäisi testailtavaa pitkäksi aikaa ja monikäyttöisyydessään vain mielikuvitus olisi rajana. Innolla lähdimme testailemaan leluja aivan liian pitkältä tuntuvan kesätauon jäljiltä.

Vi-Bo Finger Orb

Sormeen kiinnitettävä vibraattori, joka soveltuu erityisen hyvin sormettamiseen ja esileikkiin lisämausteeksi. Kokonsa puolesta näppärän pieni, joten sen voi sujauttaa vaikka käsilaukkuun tuomaan piristystä kiireiseen päivään ;)

Vi-Bo Ring Orb

Sormikiihottimen näköinen suuremmalla renkaalla varustettu penisrengas. Totesimme tuotteen osuvan hyvin klitorikseen yhdynnän aikana ja tuote onkin aika orgasmivarma tapaus. Naiselle tämä vibraattorilla varustettu penisrengas tuntuisikin olevan varsin värisyttävä kokemus. Värinä kalun ympärillä tehostaa myös miehen nautintoa, mutta pari miinuspuoltakin löytyy. Vibraattorikuulan ollessa halkaisijaltaan noin kolmisen senttiä, tuntuu se hieman isolta penisrenkaan vibraattoriksi. Vibraattorin ollessa kovaa muovia - vaikkakin kuminaisen penisrenkaan sisällä - alkaa se hieman pidemmissä leikeissä painaa ikävästi alavatsaa. Kumimainen rengas .takertuu. myös melko voimakkaasti kalun varteen, joten sitä pois otettaessa on oltava varovainen, ettei esinahka lähde mukana. Toisaalta penisrengas pysyy tämän ansiosta seksin aikana hyvin paikoillaan eikä vibraattoria tarvitse asetella uudestaan kohdalleen kesken toiminnan.

Vi-Bo Hand Orb

Punainen kämmenkiihotin, joka oli meille positiivisen uudenlainen kokemus. Tämän voi laittaa lenkeistä kiinni peukalosta ja pikkurillistä, jolloin vibraattori on keskellä kämmentä ja sormet on vapaana touhuamaan kivempia asioita kuin pitelemään vibraattoria. Erittäin toimiva tapaus ja varsin pidetty uutuus testaajien lelulaatikkoon!

Vi-Bo Twin Orb

Tämä keltainen kiihotin on ehdottomasti paketin monipuolisimpia tuotteita. Kahden vibraattoripään välissä on ohut taipuisa osa, mikä mahdollistaa vibraattoriosien taivuttelun värinää kaipaaviin kohtiin. Tässä tuotteessa Vi-Bo tuotteiden silikonimainen materiaali pääseekin parhaiten oikeuksiinsa. Twin Orb kiihottimen toisen pään ollessa emättimessä, toisen pään pystyy näppärästi taivuttamaan joko klitorikselle tai sujauttamaan anaaliin. Siten tuote soveltuu mainiosti esileikkiin ja mahdollistaa molempien reikien vibran suuseksin aikana antaen kokonaisvaltaisen orgastisen kokemuksen. Vaikka Twin Orb yksittäin ostettuna saattaa vaikuttaa hieman kalliilta, on se siitä huolimatta joka euron arvoinen. Kaikkien viiden tuotteen pakkauksen hinta kuitenkin on tähän nähden suorastaan halpa ja suosittelemmekin hankkimaan koko setin!

Vi-Bo Stick Orb

Kahden vibraattorikuulan sauva, joka soveltuu sekä pilluun että peppuun. Mukana tulee myös kortsumainen suoja, joka helpottaa tuotteen pesemistä ja on siten erittäin mukava lisä. Harmi vain että etenkin liukkari tuntui pääsevän siitä huolimatta suojan alle, joten tapin joutui pesemään myös suojan alta joka tapauksessa. Suoja on myös melko hankala asettaa paikoilleen niin, ettei suojan ja tapin väliin jää ilmaa. Tämä tekee suojan asentamisesta hieman hidasta . ainakin ensimmäisillä käyttökerroilla. Tappi on kokonsa puolesta erityisen toimiva pariskuntien leikkeihin, sillä se soveltuu mainiosti käytettäväksi pepussa myös yhdynnän aikana.

Arvioita paketin sisällöstä yleisesti

Sopii erityisen hyvin pariskuntien lelulaatikkoon, mutta on varsin monipuolinen myös naisen masturbointileikkeihin. Miehen masturbointihetkiin boxista löytyy hieman huonommin apuja, ellei tykkää käyttää anaalitappia, johon Stick Orb soveltuu myös miehelle mainiosti. Suurin miinus tässä erittäin monipuolisessa pakkauksessa on sen hankalahko muokattavuus. Kesken kiihkon olisi mukava vaihtaa lelusta toiseen sulavan nopeasti, mutta etenkin jos käytössä on kahden vibraattorin tuote, tarkoittaa se väkisinkin vibraattorien irrottelua ja paikalleen asennusta. Lisävibraattoreita kaipaisi myös siksi, että leluja voisi käyttää useampaa kerralla. Olisimme halunneet kokeilla etenkin anaalitappi-penisrengas yhdistelmää, mutta se ei ollut vibraattorien puutteen vuoksi mahdollista. Kahden vibraattorin tuotteessa on myös aina käytettävä kahta vibraattoria, sillä vibraattorin "taskun" ollessa tyhjä tuote on varsin lötkö eikä pysy kunnolla kasassa. Toinen puute oli vibraattorikuulien on/off .säätö, eli värinän voimakkuutta ei pysty säätämään. Vibraattorin värinä on melko voimakas, mikä on toki hyväkin asia, mutta esileikin yhteydessä toivoisi välillä mahdollisuutta hellempäänkin värinään.

Plussat ja miinukset

+ monikäyttöisyys
+ erityisen näppärä pariskuntien lelulaatikkoon - joka tilanteeseen jotakin
+ pirteä väritys ja muotoilu
+ hyvä hinta/laatu suhde
- vibraattorissa ei voimakkuuden säätöä
- materiaali kumimaisen nihkeää (ongelma lähinnä penisrengasta poistettaessa)
- vibraattorikuulia hankala vaihtaa toiseen leluun .lennosta.

karkkiPari, Noin 20v

Ensivakutelma tuotteesta

Sain paketin postista juuri syntymäpäiväni aattona, jolloin tuntui siltä kuin olisin saanut lahjan Kaalimadolta. Pakkauksesta paljastui peltinen rasia, jonka sisältö näyttikin ihan syntymäpäivälahjalta: rasiassa oli viisi iloisen väristä, eri muotoista pientä lelua. Odotukset olivat korkealla. Eriväriset lelut toimivat koteloina pallon muotoisille moottoreille, joita on pakkauksessa kaksi. Setti sisältää minusta kahvakuulaa muistuttavan oranssin sormikiihottimen, sinisen penisrenkaan, pinkin kämmenessä pidettävän kiihottimen, keltaisen kaksipäisen vibraattorin ja lilan kahden hieromalaitteen kiihottimen. Joustavissa kiihotinkoteloissa on rei'ät pallomoottoreille. Juurikaan muita ohjeita tuotteesta ei annettu, joten luovuutta sai käyttää rajoituksetta.

Tuotteen käytettävyys

Pakkaukseen sisältyivät paristot, joita ei tarvinnut heti alkuun ladata. Niinpä moottorit olivat saman tien käyttövalmiit. Pallomoottoreissa oli vain yksi värinävoimakkuus ja vaihtoehtoina joko on tai off. Värinä ei kuulostanut erityisen kovaääniseltä. Kun moottorin laittoi oikein päin koteloon (niin, että on/off -painike jäi näkyviin rei'ästä). Näin moottori oli helppo laittaa päälle ja pois. Koteloiden reikien suuaukot olivat melko pienet, joten ensi alkuun oli hieman haastavaa venyttää reikää niin, että moottorin sai ujutettua koteloon. Toisaalta näin moottori ei myöskään päässyt luiskahtamaan pois kotelosta kesken kaiken. Pallomaisten moottorien pois ottaminen ei ollut yhtä haastavaa.

Tuntuma

Kokeilimme tuotetta yhdessä kumppanini kanssa. Tuotteet tuntuivat materiaaliltaan laadukkailta, eivätkä tuntuneet missään käytön vaiheessa epämukavilta. Virtakytkintä oli helppo käyttää. Ensimmäisenä testasimme lilaa kahdella moottorilla varustettua kiihotinta. Laitoimme siis molemmat moottorit yhteen koteloon ja sen jälkeen kiihottimen sisääni. Se värisi mukavasti varsinkin, kun samanaikaisesti stimuloitiin klitorista. Nautinto ei ollut sanoinkuvaamattoman suurta, mutta kiihotin toimi hyvin.

Myöhemmin kokeilimme muitakin tuotteita, ja jouduimme toteamaan, että lila Vi-Bo Stick Orb kiihotin oli kaikista niistä paras. Käytin keltaista, kaksipäistä Vi-Bo Twin Orb vibraattoria niin, että toisen pään laitoin sisääni ja toisella päällä hyväilin klitorista. Miinusta moottori sai siitä, että värinävoimakkuuksia on vain yksi. Vaikka tuotekuvauksessa sanotaan, että vibra on tehokas, minusta värinävoimakkuus tuntui vähän liian hiljaiselta. Niinpä kiihotin tuntui hyvälle, mutta siihen se sitten jäikin.

Oranssi Vi-Bo Finger Orb sormikiihotin ja pinkki Vi-Bo Hand Orb kämmenkiihotin muistuttivat toisiaan. Idea oli molemmissa hauska ja edelleen plussaa hauskasta ulkomuodosta, mutta käytännössä tuntuma jäi melko vaisulle tasolle. Iholla ne olivat vain vähän liian tehottomia vibraattoreita. Vaaleansininen Vi-Bo Ring Orb penisrengas herätti odotuksia ja kokeilimme sitä yhdynnässä. Vibraa oli kuitenkin hieman hankalaa kohdistaa oikein, ja lopulta totesimme kiihottimen olevan vain tiellä.

Käytön jälkeen

Vi-Bo -tuotteet olivat pienoinen pettymys. Erittäin lupaavasta ulkomuodostaan huolimatta ne jäivät vähän tehottomiksi ja tuntuivat liian leluilta meidän makuumme. Puhdistaminen tosin oli helppoa tutun ja turvallisen ABS-materiaalin ansiosta ja tuotteet vaikuttivat - jälleen kerran - laadukkailta. Suosittelisin tuotetta pientä piristystä kaipaaville, mutta en niinkään tositarkoitukseen.Edellinen arvio: RFSU - Play Vibraattori Seuraava arvio: Womanizer W100, Turkoosi


Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box
7900

Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box

Nyt saat kaikki, pirteät, monikäyttöiset ja taatusti nautinnolliset Tenga Vi-Bo tuotteet yhdessä. Vaihtele mukana olevia moottoreita eri tavoilla muotoiltuhin päällisiin ja nauti miten haluat!

Japanilainen Tenga tuotesarjan Vi-bo kiihottimet ovat valmistettu joustavasta elastomeeristä.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv