Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

BioVibe, 15 cm, lila

TESTIRAPORTTI

Aitoa penistä jäljittelevä, paristoilla toimivat BioVibe vibraattori oli tämän testikierroksen ehdoton suosikki. Kehuja se sai helppokäyttöisyydestään, muotoilustaan ja koostaan.
"Kokonaisuudessaan Biovibe on hinta-laatusuhteeltaan todella oivallinen ostos, joka ei oikeastaan voi mennä vikaan. Aloittelijalle ronski olomuoto voi olla hieman pelottava, mutta suosittelen ottamaan kyrvän käteen ja kokeilemaan! Minä en ainakaan katunut :)" - n00bs

n00bsM22,N20

Tällä kertaa Kaalimadon paketista paljastui Biovibe. Se on siis haalean violetti aidon peniksen malliin muotoiltu vibraattori. Ja se tulee pienelektroniikasta tutussa, maailman ärsyttävimmässä paketissa eli kovassa muovikehikossa johon sakset menee pilalle ja sormiin tulee haavoja sitä avatessa. Ei myöskään kelpaa vibran säilytykseen enää jälkeenpäin. Taisteltuani tovin paketoinnin kanssa sain kuitenkin itse tuotteen käteen. Se on valmistettu sileästä silikonista, ja sen luvataan imevän lämpöä ja täten tuntuvan aidommalta. Pölyä silikoni ainakin vetää puoleensa, miksei siispä lämpöäkin. Tässä kohti huomaan toisen koiristani osoittavan suorastaan absurdia mielenkiintoa, ellei jopa pakkomielteistä käytöstä tätä haalean violettia suonikasta kostajaa kohtaan.

Muotoilu onkin tehty huolella. Suonia tosiaan löytyy vaikka muille jakaa ja terskannuppikin on yllättävän aidon näköinen. Vibra myös taipuu hieman, minkä uskon monipuolistavan käyttöasentoja paljon. Patterit menevät kierrekiinnikkeen alle, joka löytyy vibran toisesta päästä. Tiivisteiden sanotaan olevan roiskeenkestäviä, eli suihkukäyttökin onnistuu, mutta veteen upottaminen ei ole suositeltavaa. Samasta päästä löytyy myös Viben ohjausnappi. Se menee yhdestä lyhyestä painalluksesta päälle ja pidemmästä n. 4:n sekunnin painalluksesta pois. Eri toimintoja voi vaihtaa lyhyellä painauksella. Ihmettelin hiukan tätä valintaa, koska lyhyen painalluksen päällelaitto ei ainakaan matkoille ole ideaali, ettei mene laukussa tms. päälle. Tähänkin tuli kuitenkin vastaus käytössä; välillä tietyissä asennoissa ote vibrasta oli sellainen, että vahingossa nappia tuli painettua. Toiminnon vaihtuminen ei varmasti turhauta niin paljoa kuin koko vibran sammuminen.

Paketissa tuli myös pieni ohjelappunen. Siitä löytyy kuvallinen ohjeistus pattereihin ja kätevä taulukko vibran eri toiminnoista, jotka on ilmoitettu järjestyksessä sahalaitaviivoin. Kieliosaamista ei siis tarvita! Toiminnot alkavat pelkistä tasaisista värinöistä, ja jatkuvat sykkivästä vuoristorataan jne. Ensimmäisenä päällelaiton yhteydessä tulee kaikkein voimakkain tasainen värinä, mikä mielestäni on vähän hassua. Itse käytän yleensä pelkästään tasaisia värinöitä, ja tykkään hoidella itselleni useamman orgasmin peräjälkeen juurikin kevyin-medium-voimakkain värinä periaatteella. Biovibessa tämä kuitenkin on melko hankalaa, kun pitäisi joko käydä välissä kaikki eri toiminnot läpi tai sammuttaa ja uudelleen käynnistää vibraattori toimintojen välissä.

Kooltaan Biovibe on aika lailla täydellinen (ainakin minulle). Vibran pää osuu juuri oikeisiin paikkoihin ja silti voi koko kämmenellä pitää toisesta päästä kiinni (minulla tosin on todella pienet kädet, joista vähän väliä saankin kuulla kuittailuja). Värinän määrä voisi olla ihan hivenen voimakkaampi, mutta kyllä tämäkin jo hyvin tuntui. Vibra värisee vain terskapäästä, ja värinä säteilee sitten varteenkin, mikä mielestäni on ihan jees combo. Huomasin myös, että vibra muistaa mihin toimintoon se on jäänyt sen sammuttaessa ja uudelleen käynnistäessä. Ainakin siis kun uudelleenkäynnistys tapahtuu lyhyen ajan kuluessa. Kooltaan se on itseasiassa hyvinkin samaa tasoa poikaystäväni vehkeen kanssa. BioVibesta taitaakin tulla hätävara ikävän iskiessä :D Jopa jälkifiilikset tuntuivat samalta kuin seksin jälkeen. Suurin ero oli se, että käsi väsyi.

Biovibe toimii myös pelkkänä dildona, jos uudet patterit ovat jääneet ostamatta. Liukastetta se kuitenkin vaatii melkeinpä tilanteesta riippumatta. Tästä johtuen suihkussa käyttö on hieman ongelmallista, sillä Bioviben kanssa voi käyttää vain vesipohjaisia liukasteita, jotka tietenkin huuhtoutuvat suihkussa helposti pois. Klitoriskiihottimenakin tätä kokeilin, ja kyllähän se homman hoiti, mutta kyllä tämä penetraatioon on ennemmin suunnattu, ja sen huomasi. Parhaat tuntumat sain, kun asettelin Viben varren klitoriksen kohdille, ja siitä pikkuhiljaa hivutin sen emättimeen. En ole tainnut millään muulla lelulla niin nopeasti G-pisteorgasmia saada!

Kokonaisuudessaan Biovibe on hinta-laatusuhteeltaan todella oivallinen ostos, joka ei oikeastaan voi mennä vikaan. Aloittelijalle ronski olomuoto voi olla hieman pelottava, mutta suosittelen ottamaan kyrvän käteen ja kokeilemaan! Minä en ainakaan katunut :)

Kirjoittanut: n00bs
SexcouplePari 40+, M 29

Harvoin tulee heti paketin avaamisen jälkeen yhtä kiihottunut fiilis kuin tällä kertaa. Lilanvärinen BioVibe oli heti ensi näkemällä todella jumalainen ilmestys. Sen ulkoinen, kreikkalaista veistosta muistuttava habitus lumosi meidät välittömästi.

Pakkohan BioVibea oli heti kokeilla heti ensimmäisenä iltana. lllan pimennettyä ja kodin askareiden jäätyä taka-alalle pääsimme vihdoin tosipuuhiin. Osasimme odottaa poikkeuksellisen laadukasta seksi-iltaa, emmekä joutuneet pettymään.

Etenimme pitkälti totutulla kaavalla. Annoin vaimoni nauttia pitkästä esileikistä, jossa BioVibe otti heti vahvaa roolia. Kokeilin vibraattorin 10 värinävaihtoehtoa vuorotellen sekä vaimoni klitorikseen että pilluun. Yritin olla maltillinen ja kidutin vaimoani, vaikka hän kinusikin useaan otteeseen kovempaa menoa.

Saimme nopeasti paikallistettua värinäskaalasta kolme suosikkivaihtoehtoa, jotka pääsivät heti tehokkaaseen jatkokäyttöön. Toimintavalmis kaluni joutui surutta odottamaan vuoroaan vaimoni lauettua BioViben värinöityä hänen pillussaan. Orgasmin ulkoisesta olemuksesta päätellen nautinto ylitti kirkkaasti superlatiivisen ulostulon sfäärit.

Oma kiihotukseni oli jo tuossa vaiheessa ehtinyt tavoittaa maltin ylärajan. Työnnyin vaimoni superkosteaan pilluun lähetyssaarnaaja-asennossa. Samalla hän hyväili BioViben maltillisella värinällä klitoristaan. Ennen laukeamistani vaihdoimme vielä asentoa. Otin vaimoni takaapäin, jolloin hän pystyi entistä tehokkaammin jatkamaan kilitoriksensa hyväilyä. Yhtäaikainen orgasmi kruunasi jumalaiset sfäärit saavuttaneen lemmenhetkemme.

Upean kokemuksen jälkeen on viiltävän analyysin paikka. BioVibe on kerrassaan loistava tuote. Siitä tuli vibraattorikokoelmamme ykköstähti. BioViben kattava värinäskaala on täydellinen. Siitä löytyy variaatioita sekä kiihottamiseen että rajumpaankin naimiseen.

BioViben ehdoton plussa on sen mutkaton käytettävyys. Pohjassa oleva integroitu nappi on todella helppo käytettävä olosuhteista riippumatta. Värinän vaihtaminen onnistuu ilman kovaäänistä naksuttelua ja mahdollisia väärän nappulan painiskeluja.

BioViben "aitoa muistuttava" ulkonäkö saa vilpittömän kiitoksemme. Vaimoni kutsuikin sitä penikseni kadonneeksi kaksoisveljeksi. Pakkohan tuo on ottaa kehuna vastaan - sekä itseäni että BioVibea kohtaan. =)

Myös BioViben suonimainen pinta on muutaman sanan arvoinen. Vaimoni tykkäsi siitä erityisesti siinä vaiheessa, kun vibraattori touhusi hänen sisällään. Se hieroi kuulemma tehokkaasti paikkoja, joita useimmat muut vibraattorimme eivät kykene paikallistamaan.

Täydellisyyttä etsiessä joutuu usein kokemaan karvaita pettymyksiä. Seksin saralla sen kynnys on kuitenkin aavistuksen matalammalla kuin elämässä yleensä. Seksikkään partnerin kanssa touhutessa seksilelujen merkitys nousee uusiin sfääreihin. Niiden parista on mahdollista löytää täydellisyyden ilmentymiä.

Annamme BioVibelle täyden kympin. Sekä käytettävyys, ulkonäkö ja koukuttavuus muodostavat kerrassaan täydellisen kombinaation. Mikä muu tahansa arvosana olisi totuuden halveeraamista. Kymppi sen ansainneelle.

Suosittelemme BioVibea lämpimästi jokaiselle seksin ystävälle. Se sopii mainiosti sekä yksinäisille nautinnon hakijoille että pariskunnille, jotka haluavat mitata seksistään uusia ulottuvuuksia. Kokeilkaa, nauttikaa ja ihastukaa. BioVibe on oman luokkansa priimus.

Kirjoittanut: Sexcouple
Edellinen arvio: Tenga - Vacuum Controller + U.S. Tenga - Original Vacuum CUP Seuraava arvio: Jumping Rabbit