Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Honey Licker Vibrator
TESTIRAPORTTI

HONEY LICKER VIBRATOR

Honey Licker vibraattori on ollut monen naisen toivelahjalistalla jo pitkään. Nyt kun pääsimme vauhtiin, annoimme tuotteen testiryhmälle testattavaksi. Tämä tuoteen testaustalkoisiin osallistuivat nimimerkit McKettu ja Eros.

Mielipiteet jakautuivat tällä kertaa melkoisesti. Otos on tilatollisessa mielessä toki aivan olematon, joten niinpä kannattaakin syventyä tuotearvioiden subjektiivisiin puoliin ja miettiä, miten Honey Licker saattaisi omalla kohdalla toimia.

ErosPari, 40-50v

Testaajat: Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 17v. ja naimisissa 16v.

Kokemus seksituotteista: Todella vähäinen.

Testipaikka: Oma parisänky

Kuukauden ajankohta: Kuun loppupuolella

Viikonpäivä: Maanantai

Vuorokaudenaika: Hieman ennen puoltayötä

Esileikki ja kesto: Oli esileikki ja sen kesto n.20min

Ensivaikutelma tuotteesta

Avasimme postipakkauksen heti sen tultua eli ei samana vuorokautena kuin itse testaus.
Vaimo:
Mielestäni pakkauksen ulkonäkö oli kaikkea muuta kuin houkutteleva. Liian pornomainen ja nalle idioottimaisen näköinen, koska se muistuttaa lastenlelua.

Minä:
Melko normi seksituotteen ulkonäkö. Paketin värimaailma on mielestäni mukavan neutraali ja sisältö hyvin ja helposti nähtävissä. Kuva naisen osalta hyvä, mutta itse tuote näyttää melko naurettavalta kuvassa ja tekee päinvastaisen vaikutelman haluttavuudesta. Pakkauksen koko ja muoto on ok. Ei mitään ylimääräistä ja turhaa tilaa.

Tuotteen käytettävyys

Paristot: Helppo ja nopea asentaa.

Moottorin säädettävyys: Helppo.

Moottorin toimivuus: Toimii niin kuin pitääkin, mutta puuttuu on/off nappi, josta tuotteen saisi heti sammutettua kun niin haluaa. Nyt se jäi häiritsevästi .pärisemään. kun tuotetta ei enää tarvittu ja me halusimme jatkaa hommia ilman keskeytystä. Joutuu siis naputtamaan ohjelmat läpi ennen kuin sen saa sammutettua.

Värinä: Valitettavasti vain yksi värinätaso ja se on meidän molempien mielestä liian kova. Kokeilimme molemmat eri puolille vartaloa ja se sai ennemminkin kutiamaan kuin kiihottumaan.

Ohjelmat: Monipuoliselta vaikuttaisi, mutta kun värinä oli liian kova ei ohjelmistakaan saanut irti sen enempää eroavaisuuksia yms.

Ääni: Ehdottomasti liian kova ääni! Toivottavasti lapset ajattelivat, että tärinä-ääni tulee kännykästä, joka on äänettömällä. Kukaan ei vaan vastaa siihen :o)!

Yllepuettavuus: Näin kokemattomille se tuntui ihan näppärältä pukea, mutta pois ottaminen oli hieman hankalaa. Ei oikein saanut kiinnitystä millään aukeamaan.

Tuntuma

Materiaali: Miellyttävän pehmeä, mutta muualla kehoa kuin naisen vaginassa tuote ei liiku iholla sujuvasti.

Helppokäyttöisyys: Alapäässä toimii (vagina ja peräaukko), mutta muualla kehoa vain paikallaan pitäminen helppoa, ei liu.uttaen. Ei toimi ollenkaan peniksen hieromiseen.

Värinä: Ehdottomasti liian kova! Pitäisi olla mahdollisuus portaattomaan säätämiseen. Tuote sai kutiamaan kehon sisällä ehdottomasti häiritsevästi.

Tuotteen muotoilu: Ei oikein tunnu sopivalta mihinkään. Tuote ei kyllä ulkonäöllisesti kiihota pätkääkään vaan ennemminkin muistuttaa lapsista ja me ainakin haluamme unohtaa lapset silloin kun haluamme harrastaa seksiä. Haluamme, että ajatukset ovat vain meissä.

Muuta kommenttia

Vaimo:
Tuotteen testaaminen meni aivan viime tippaan ja silloinkin se tuli hieman yllättäen ja en ollut oikein sillä tuulella. Annoin ensin hieman aikaa itselleni. Sitten kun olin saanut itseni oikeaan mielentilaan ja tahtoon niin aloitin esileikin. Siitä se sitten alkoi..

Värinä oli niin kova, että ei ehtinyt edes tajuta kun tuli jo. Jäi sellainen olo, että vaikka saikin, niin ei saanut. Se oli todellinen pikapano. Joka tapauksessa kokeilu oli yllättävän hauskaa ja pyysin myös miestäni testaamaan tuotetta itsellään. En kuitenkaan kadu kokeilua ja voisin jatkaa testausta jos siihen vielä on mahdollisuus. Harvoin tulee varsinkin maanantaina harrastettua seksiä missään muodossa!

Minä:
Ei oikein sytyttänyt vaimon käyttö ja vielä vähemmän se sytytti kun kokeili itsellä eri puolelle kehoa. Vaimon käytettyä laitetta menin heti hänen sisään ja paikat tuntui todella pehmeiltä. Tuntui kuin olisi upottanut peniksen ylikypsään persikkaan. Tunne oli erikoinen ja miellyttävä. Sain .nallemaisen. pehmeän orgasmin :o)! Enpä ole tällaista maanantaiyötä kokenut aiemmin. Mielelläni jatkan tuotteiden testaamista, jotta voimme vaimon kanssa jopa saada aikaan keskustelua eri seksi tuotteista ja näin saada uutta ulottuvuutta seksielämäämme!!!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Helppo.

Kestävyys: Todennäköisesti kestävää materiaalia niin nalle kuin remmit sekä kaukosäädin. Lukkomalli remmeissä sellainen, että se ei mene helposti rikki.

Suositus: Valitettavasti emme oikein voi suositella laitetta kuin sellaisille jotka pitävät erittäin kovasta värinästä tai tuntoaisti on vajavainen ;o)!

McKettuPari, 40-50v

Vaimoni otti hunajanallen käsittelyynsä ja tässä alla hänen kokemuksensa.

Ensivaikutelma tuotteesta

Ryhdyin odottavan uteliaalla mielellä tutustumaan uuteen seksileluun. Pakkaus oli tavallinen pahvipakkaus. Olin ehkä odottanut jotain salaperäisempää ja tyylikkäämpää. Pakkauksen päällä olevat kuvat olivat toki lupaus tulevasta nautinnosta.

Pakkauksen avaaminen onnistui ongelmitta. Paristot olivat mukana ja kaikki oli asiallisesti pakattu. Itse tuote, innokas pieni silikoninallekarhu terhakoine kielineen, oli ihastuttava tuttavuus. Pehmeä silikoni on materiaalina miellyttävä tällaisessa tuotteessa, vaikka muuten pidänkin hiukan .kovemmasta. tavarasta. Väri voisi olla muukin kuin sininen. Ehkä vaikka pinkki toisi mukavaa piristystä tuotteen ulkonäköön. Nalleen kiinnitetyt nauhat päällepukemista varten olivat uutta minulle; en ole aiemmin kokeillut vastaavanlaisia tuotteita.

Tuotteen käytettävyys

Tuotteen mukana olevat ohjeet ovat hiukan puutteelliset. Ne eivät ole erityisesti juuri tälle tuotteelle vaan yleisesti vibraattorin ohjeet. Paristojen asennus näkyy parhaiten pakkauksen takakannen kuvassa. Siinä se on selkeästi esitetty, mutta toki ne onnistuu tohkeissaan myös väärinpäin asettamaan. Suomenkielisiä ohjeita ei ole. Itse en niitä jäänyt kaipaamaan, mutta asiakaskunnan laajuuden huomioiden ei siitä haittaakaan olisi, jos kunnolliset suomenkieliset ohjeet ohjaisivat käyttäjän nautintojen iloihin. Moottorin säädeltävyys kaukosäätimellä on sujuvaa. Langaton malli olisi tietysti hienompi.

Joillakin värinätaajuuksilla säätimen latausvalo palaa punaisena, mikä aiheutti ihmetystä: onko jokin vialla? Hyvin nalle kuitenkin siitä huolimatta pärisi kaikilla taajuuksilla. Värinän voimakkuus on riittävä ja eri ohjelmia on riittävästi, omaan makuuni ehkä liikaakin. Mieluummin keskityn pariin hyvään pärinään kuin selaan kovin laajaa skaalaa. Mutta toki on hyvä, että löytyy vaihtoehtoja! Erillinen sammutusnappula voisi olla hyvä olemassa. Nyt joutuu kelaamaan koko skaalan jompaan kumpaan suuntaan ennen kuin nalle lopettaa lipomisen. Moottorin ääni on normaali, ei häiritsevän kova, mutta hiljaisempi murinakaan ei haittaisi. Nallen päällepukemiseen tarkoitetut nauhat ovat hiukan .eriparia.. Oikea pukemistapa ei löydy vielä ensiyrittämällä. Toisella kertaa sujuu jo paremmin, mutta silti nallea joutuu välillä korjailemaan ja pitelemään kädellä, jotta herkullisin kohta saisi vaatimansa käsittelyn. Sitten onkin jo haastavaa pidellä nallukkaa toisella kädellä ja käytellä kaukosäädintä toisella. Kiinnityksen tulisi olla sellainen, että nalle pysyisi napakasti paikoillaan kovassakin kyydissä!

Tuntuma

Materiaali on miellyttävän pehmeä ja värinä pehmeydestä huolimatta riittävä. Päällepukeminen vaatii pientä säätöä eikä lopultakaan onnistu niin, etteikö nallen asemoinnista tarvitsisi huolehtia. Hihnoja kiristämällä nallea ei niinkään saa kiihottamaan klitorista kiihkeämmin vaan se vetäytyy hiukan irti ja vaatii kättä avuksi. Nalle on kuitenkin parhaimmillaan juuri klitoriksen kiihottamisessa.

Käytössä nallukka on hauska vekkuli. Se sopii mainiosti piristämään yksityisiä sänkyhetkiä tai antaa kivasti potkua kotitoimistopäivään päristen pikkupöksyissä. Kumppanin kanssa touhutessa nalle huolehtii klitoriksen kiihkeästä käsittelystä samalla kun mies työntyy sisään saaden hänkin osansa kiihottavasta värinästä. Toimii hyvin miehen tullessa takaapäin tai niin, että makaan selälläni jalat miehen olkapäillä ja hän työntelee siitä rytmikkäästi. Aivan ihanaa on myös se, että nalle kiusaa klitorista ja mieheni nuoleskelee ja imeskelee kiimasta kosteaa pilluani kaikkialta muualta.

Puhdistus käytön jälkeen

Nalle on helppo huuhtoa vedellä käytön jälkeen. Hihnojen puhdistaminen tulee myös huomioida.

Laatu ja kestävyys

Hintaluokassaan nalle antaa varsin mukavat pärinät. Päällepuettavuus voisi olla helpompi. Kokeilujaksolla käytössä ei ole ilmennyt teknisiä häiriöitä.

Minulle hunajanalle antaa seksikkään olon ja parhaimmillaan järisyttävän sykähtelevän orgasmin!Edellinen arvio: Dolphin Loop Seuraava arvio: Honey Lush tekovagina


Honey Licker Vibrator
3190

Honey Licker Vibrator

Nimensä mukaisesti tämä karhu on Hunajan Nuolija. Klitoriskiihotin johon et pety.
Miellyttävästä Loveclone RX materiaalista valmistetun karhun muotoisen klitoriskiihottimen sisään laitettava voimakas kuulavibraattori johdollisella, käteen sopivasti muotoilulla kaukosäätimellä.
Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.