Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KAALIMATO - LIUKUVOIDE, 200 ML

Testiryhmäläiset arvioivat uudistuneen Kaalimato Liukuvoiteen tosi toimissa. Liukuvoide sai erittäin positiivista palautetta, nimenomaan paksusta koostumuksestaan sekä riittoisuudestaan. Kehuja sai myös oikeasti hajuton ja mauton koostumus. "Tätä on mahdoton olla suosittelematta."

FreeWheelersPari, Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin Kaalimadon vesipohjainen ja hajustamaton liukuvoide 200ml muovituubissa. Liukkari on siis vesipohjainen ja täysin hajuton, yllätyksellisesti myös täysin mauton. Monia liukuvoiteita mainostetaan hajuttomuudella ja mauttomuudella, vaikka eivät sitä todellisuudessa ole. Kaalimadon liukkari sen sijaan ei oikeasti maistu, eikä haise millekään, joten soveltuu loistavasti myös oraaliseksiin, esim. kondomin kanssa.

Koostumus on melko paksua ja geelimäistä, helppo siis levittää leluihin tai reijille, koska ei lähde valumaan ja sotke lakanoita tai käsiä.

Pitkässä juoksussa vesipohjaisilla liukuvoiteilla on tapana ruveta tahmaamaan eikä tässä kaalimadon liukuvoide tee poikkeusta. Tuote siis tahmaa jonkin verran, mutta kuitenkin se on melko vähäisesti. Tahmaaminen on tyypillistä vesipohjaisille, eikä sitä voi juurikaan välttyä kuin vaihtamalla öljypohjaiseen, johon sitten liittyy omat ongelmansa. Monien lelujen kanssa (esim. silikoni) ei voi käyttää kuin vesipohjaista liukkaria, joten asian kanssa on lähinnä opittava elämään.

Kaalimato Liukuvoide luistaa ja voitelee erinomaisesti.

Liukkari on pakattu 200ml muovituubiin, josta se on helppo levittää. Läpinäkyvästä tuubista näkee myös kivasti, paljonko voidetta on vielä jäljellä ja 200ml riittää aika pitkäksi aikaa, riippuen tietysti käyttökohteesta.

Pesukin on helppoa tämän voiteen kanssa eikä saippuapesua välttämättä tarvitse, koska tuote on vesiliukoinen.

Loistava vesipohjainen liukuvoide, jota varmasti käytämme jatkossa.

PuputPari 25 v.,

Olemme nyt parin viikon ajan testanneet Kaalimato Liukuvoidetta, ja kokemuksemme ovat olleet kaikin puolin positiivisia. Kyseinen liukkari on täysin hajuton ja mauton, eli omiaan kaikenlaiseen paneskeluun. Suuseksi, check. Perusyhdyntä, check. Persusyhdyntä eli anaaliseksi, check. Erityisesti ilahduimme siitä, että tämä liukkari ei mene lainkaan tahmeaksi!

Kaalimato Liukuvoide toimii myös lelujen ja kondomien kanssa moitteettomasti ja turvallisesti. Riittoisuus on erinomainen, tarvitaan vain muutama pisara. Peppuseksissä olemme pariin kertaan lisänneet liukkaria kesken kaiken, mutta se ei ole touhua haitannut.

Puhdistus jälkikäteen on helppoa, eikä saippuaa tarvita, liukuvoide kun on vesiliukoinen. Tämä toki tarkoittaa myös sitä, että suihkuseksiin tämä(kään) liukkari ei kovin hyvin sovellu, mutta let's face it, suihku ei muutenkaan ole kovin hyvä lemmenluola.

Kaalimato Liukuvoiteen hinta-laatusuhde on aivan kohdallaan, ja sitä on mahdoton olla suosittelematta.

ButterflyPari, N 40v, M 45v,

Kesän lemmenleikkeihin saimme testiin Kaalimadon oman liukuvoiteen.

Liukkari tuubi on selkeä ja simppeli. Ei ylimääräisiä kikkailuja, fontteja tai hifistelyä, vaan selkeällä Suomen kielellä: liukuvoide ja ihana kaaliksen oma kaalimato seikkailee tuubin logossa. Takapuolella tarkemmat käyttötiedot ja ainesosat.

Korkki on helposti avattavissa yhdelläkin kädellä ja annostelu toimii. 200ml tuubi järkevän kokoinen, ei heti lopu kesken, mutta jonkin verran pitää aktiivisuutta olla liukuvoiteen käytössä, koska tuote säilyy hyvänä 12kk avaamisen jälkeen.

Meillä tämä ei tule olemaan ongelma, liukkaria käytetään sen verran usein ja paljon :D

Ja sitten testihommien pariin.

Ensimmäisellä testikerralla tuote joutuikin todelliseen koetukseen. Pitkän session liukkariksi. Eli tunteja kestävään menoon ja meininkiin, lelujen, esileikkien, suuseksin, panemisen, panotaukojen ja kaiken mahdollisen keskelle.

Mauton ja hajuton liukkari oli sitä mitä pitikin, ei siis haissut/tuoksunut miltään ja suussa kivan tuntuinen koostumus, joka positiivisella mauttomuudellaan antoi tilaa kehon omille mauille.

Eri materiaaleista valmistettujen lelujen kanssa hyvä liukkari. Kehon eri osissa miellyttävän tuntuinen ja liukas. Sopivan paksuinen koostumus, ei lirua, eikä tököttiä. Pitkäkestoisessa käytössä lisäyksiä täytyy aina tehdä, niin tämänkin kanssa, mutta miinusta tulee tarramaisuudesta, että tahmaisuudesta loppua kohden. Imeytyvyys ei myöskään ihan huippuluokkaa, jättää iholle tahmean olon ja tuote myös muuttui iholla "hilseileväksi". Lähtee kuitenkin helposti vedellä suihkuteltaessa pois.

Lyhyempikestoisissa puuhasteluissa oikein toimiva. Sopii suuseksiin, runkkuhetkiin, pimpin liukasteeksi ja anaaliseksiin.

Hintalaatusuhde kohdallaan. Hyvä ja monipuolinen perusliukkari.Edellinen arvio: Fifty Shades of Grey - Wicked Weekend Seuraava arvio: Satisfyer - Men Classic


Kaalimato - Liukuvoide, 200 ml
990

Kaalimato - Liukuvoide, 200 ml

Vesipohjainen ja hajustamaton Kaalimato-liukuvoide tuo nautinnollista luistoa seksiin! Kaalimato-liukkari sopii kaikille eikä se vaurioita myöskään seksilelujen materiaalia. Glyseriinittömyytensä ansiosta tämä liukuvoide sopii myös niille, joille glyseriini aiheuttaa genitaalialueelle hiivan muodostumista.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv