Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Fun Factory - Toyfluid

Testiryhmän arvio tuotteesta Fun Factory ToyFluid

Fun Factoryn vesipohjainen liukuvoide sai kehuja kätevästä ja toimivasta pullostaan. Sopiva perusliukkari, joka ei ihan heti käytössä kuivu.

AntaiaNainen, Sinkku, 30v

Fun Factoryn Toyfluid on nimenomaan ko. firman omia silikonileluja varten kehitetty tuote. Metallinen pumppupullo on sopivan painava ja jämäkkä (ettei lentele ihan mihin sattuu) ja tykkäsin erittäin paljon siitä että pullon nokka oli tosi pieni; kun voidetta sai annostella pienet pisarat kerrallaan niin sai paljon täsmällisempää jälkeä aikaiseksi kuin monien muiden pullojen/tuubien suuttimien kanssa. Pumppumekanismissa on myös pieni renkulan muotoinen klipsi, jolla sen voi lukita niin ettei pumppu käy vahingossa; tämä on paljon siistimpi ja kätevämpi kuin vaikkapa saippuapullojen ruuvattava lukitusmekanismi (minkä aina onnistun mämmikourana hajottamaan). Tässä on konstailematon, käytännönläheinen saksalainen insinööritaito kohdallaan; paljon plussaa siitä.

Itse voide oli hieman ohuempaa kuin mitä omat suosikkini tuppaavat olemaan ja tuntui hieman ohuemmalta kuin vaikkapa Kaalimadon nimikkovoide. Testasin sitä Fun Factoryn suhteellisen ankarasti juomutetun Stronic Drein ja perinteisen jellydildon kanssa ja suhteellisen hyvin voide kesti sellaisen perusvarvin (10-15 min) verran ilman että piti kauheasti välillä lisäillä. Loppua kohden kuitenkin alkoi kuivuessaan kuumottaa limakalvoja (tämä kuitenkin paransi paikkojen tuntoherkkyyttä niin että piti vetäistä vielä yksi orgasmi lisää!) samoin kuin moni muukin perusliukkari. Hirmuista alapään ärsytystä ei tapahtunut. Litkun ohuuden takia se teki kyllä enemmän sotkua kuin mitä AquaGlide ja vessassa oli käsissä ja alapäässä vähän enemmän pesemistä kuin yleensä; tosin se ei myöskään kuivahtanut ihan yhtä nopeasti kuin AG. Anaalihommia en voiteen ohuuden takia viitsinyt edes yrittää koska niissä on ollut itselläni vähän taukoa (ja tiedän että tarvitsisin uuteen aloitukseen jotain paksumpaa), mutta uskoisin että tähän voi kuitenkin siirtyä, jos pebaa on jo treenattu jonkin aikaa. Ei kuitenkaan ihan ensi yrityksiin kuitenkaan; emätinpuolella ihan hyvä perusvoide kyllä. Samoin lelujen kanssa tosiaan ihan OK, sitä mitä pitääkin.

<< Edellinen artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta JO Vesipohjainen Liukuvoide

>> Seuraava artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta Magic Motion Flamingo


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.