Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

TOM OF FINLAND - HEAD TO HEAD VIBRATING SLEEVE

Tom Of Finland-tuotemerkin miesparien käyttöön tarkoitettu tuplamasturbaattori sai runsaasti kehuja testaajapariskunnalta. Yhtäaikainen käyttö vaati hieman harjoittelua, mutta kun vauhtiin pääsee toimi tuote moitteettomasti. "Parasta tässä tuotteessa on sen erilaisuus ja sen tarjoamat mahdollisuudet täysin uudenlaisiin elämyksiin. Myös läpinäkyvyydestä ja vibroista plussaa." - botTomandJerry

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Hämmennys oli suuri, kun hartaasti odotetusta paketista paljastui tämä pötkylä. Tupladildoihin ja monenlaisiin muihin erikoisuuksiin olimme kyllä kumpikin törmänneet internetin ihmemaailmassa vuosien varrella mutta tällaisesta lelusta emme olleet osanneet edes uneksia. Isohko pakkaus sisälsikin siis satavuotiaan Suomen kunniaksi Tom of Finland merkkisen tuplaflesun, joka aiheutti heti suurta innostusta ja mielenkiintoa.

Ajankohtaisen ja aina tyylikkään Tomppa-kuosin alta paljastui melko simppeli ja vaatimattoman näköinen nystyröillä varustettu läpinäkyvä ja erittäin joustava putkilo, joka on molemmista päistä auki. Lisävarusteena löytyy vielä kaksi AAA-paristolla toimivaa pientä vibraa, yksi kummastakin päästä. Patterit eivät valitettavasti sisälly pakettiin, mutta nokkelina poikina hyödynsimme television kaukosäätimestä löytyneet paristot emmekä tuhlanneet aikaa kaupassa käyntiin.

Poikaparina olemme tietysti tällaisen tuotteen ehdotonta kohderyhmää ja kyllähän se meihin upposikin, ja toisin päin! Runsaan liukastamisen jälkeen lelun sisään työntyminen on nautinnollista, varsinkin kun samalla tietää kumppanin jakavan samat tuntemukset. Erityisen kiihottavaa on nähdä kalut uppoamassa sisään ja tuntea ne hieromassa toisiaan. Aluksi vauhtiin pääseminen oli hieman haastavaa mutta yhteisen rytmin löydyttyä oli selvää, että hommat hoidettaisiin loppuun asti Tompan voimin.

Parasta tässä tuotteessa on sen erilaisuus ja sen tarjoamat mahdollisuudet täysin uudenlaisiin elämyksiin. Myös läpinäkyvyydestä ja vibroista plussaa. Vibrat voisivat toki olla hieman voimakkaammatkin, sillä nyt ne hieman unohtuvat kaiken muun actionin viedessä huomion. Yksin käytettynä Tomppa ei ole parhaimmillaan, vaan flesu tarvii kaksi kalua muodostamaan kunnon imun. Toki yksin vedellessä toisen pään voi sulkea vaikkapa taittamalla flesun puoliksi. Kokonaisuudessaan Tomppa on taas yksi potentiaalinen lisä yhteisiin leikkeihimme.Edellinen arvio: Fun Factory - Tiger G5 Black Line Seuraava arvio: Neon - Slender G


Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve
8390

Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve

Tom Of Finland Head To Head Vibrating Sleeve on tuplamasturbaattori, johon molemmat saavat yhtä aikaisesti tyydyttää itsensä! Tunne kumppanisi sperma lämpimänä suihkuna omassa peniksessäsi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv