Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Volta vibraattori
TESTIRAPORTTI

VOLTA VIBRAATTORI

Fun Factoryn uusi Volta-vibraattori sai sekä kehuja että moitteita. Voltan värisevät ulokkeet tekivät siitä erittäin monipuolisen sauvan erityisesti klitoriksen kiihottamisessa. Tehoja tästä vibraattorista löytyy vaikka muille jakaa ja toisen testaajan mielestä ne olivat liian tehokkaat.

NeitseellinenSinkku, N 21V

Fun Factoryn - Volta vibraattori saapui minulle testattavaksi ja ensimmäinen tunne mikä minulle tuli oli uteliaisuus tätä hauskan näköistä vibraa kohtaan.

Fun Factoryn on yksi lempi seksilelu brändeistä, he valmistavat laadukkaita, innovatiivisia ja hauskoja tuotteita laajalla muotoilu -ja väriskaalalla. Ja Volta on jälleen hyvä esimerkki tästä.

Fun Factory - Volta on silikonista valmistettu keskikokoinen vibraattori, jonka pää on erittäin mielenkiintoinen. Voltan pää on jaettu kahteen silikoniseen lärpäkkeeseen, jotka kaartuvat hieman toisistaan poispäin. Lärpäkkeet ovat n. 4,5cm pitkiä kunnes yhdistyvät takaisin yhdeksi vibraattoriksi. Fun Factoryn vibraattoreissa on aina ollut mielestäni selkeä ohjaus systeemi, 3 nappia +/- ja on/off ja vibran saa myös matkalukittua halutessaan, jolloin se ei mene vahingossakaan päälle esim. laukussa. Voltan mukana tulee myös laturi ja ohjekirjanen...

No miltä Volta ja sen hauskat lärpäkkeet sitten käytössä tuntuvat? Fun Factory vibraattorien moottorit ovat nykyään todella hyviä, Voltan moottori on voimakas, hiljainen ja "matalataajuinen/rumbly" eli sen värinät ylettyvät syvempiin kudoksiin ja tuntuu syvemmällä kehossa, eikä niin kuin "korkeataajuiset/buzzy" vibrat, jotka tuntuu pinnallisemmin ja ajan kanssa alkaa puuduttamaan kättä/vulvaa... Volta tuntuu hyvältä ulkoisesti sekä sisäisesti! Voimakkaat, ihanat värinät tuntuvat todella hyvältä ja orgasmi tuli melko vaivattomasti, varsinkin klitorista hyväillen. Lisäksi lärpäkkeet lisäävät hauskan ulottuvuuden, jolloin klitorista voi hyväillä hyvin erilaisilla tuntemuksilla. Lärpäkkeen kärkeä käyttäen sai hyvin tarkan stimulaation. Jos klitoriksen asetteli lärpäkkeiden väliin, niin sai ihanan stimulaation klitoriksen molemmin puolin. Myös häpyhuulia oli kiva stimuloida haarautuvalla kärjellä. Sisäisesti värisevät kärjet eivät mitenkään tuntuneet kummoiselta, vaginan lihakset suurimaaksi osaksi litistivät kärjet yhteen, mutta voimakkaan moottorin ansiosta kuitenkin värinä tuntui hyvältä. Ei ollut erityisemmin g-piste stimulaatiota tai muutakaan mutta yleistä hyvää oloa oli.

Lataaminen, puhdistaminen ja yleinen huolenpito on helppoa. Lämmin vesi ja saippua ja ilmakuivaus niin hyvä on.

Kaiken kaikkiaan suosittelen Fun Factoryn vibraattoreita. Valitse mieleinen muotoilu ja väri, voin suositella! Kiitos jälleen ihanasta tuotteesta!

LelulaatikkoPari 30+,

Tämän kerran testituote oli hieman erilaisempi vibra. Paketti aukesi ja molemmat miettivät lähinnä että mitenköhän mahtaa toimia? Paketti itsessään oli ihan hyvä ja laadukkaan näköinen. Pakkaus ja materiaalikin tuotteella on laadukkaat. Itseasiassa lapuista päätellen meillä on ollut testissä aikaisemmin saman sarjan toinenkin vibra. Paketti sisältää kaiken tarpeelliseen suristeluun, joten muuta ei tarvita. Tämän kanssa siis ei välttämättä tarvita edes liukuvoidetta (joskin tämä on varmaankin paljon henkilöstä riippuvainen), joten paketti oikeasti on riittävä sinällään.

Itse vibra on mielestämme todella outo ilmestys, se on vibra, mutta kuin kahdella kielellä. Liekö sen tarkoitus simuloida suihinottoa naiselle. En tiedä, eikä se oikein selvinnyt koko testisession aikanakaan. Vibra on laadukasta materiaalia ja käyttönappeja on kolme. Mielestämme tuotteessa on kuitenkin todella heikko käytettävyys, vaikka kontrolleja on vähän. Ensimmäinen ongelma tuli jo päälle laittamisessa, kun pelkkä virtanappi ei riittänyt siihen. Ensimmäistä kertaa piti oikein manuaali lukea ennen tuotteen päälle laittoa. Päälle laittamiseen tarvitaan kaksi nappia, jotta "lukitustila" avautuu. Muitakin outouksia löytyi. Esimerkiksi rytmejä ei voinut vaihtaa kuin maksimiteholla ja kun vaihtoi rytmiä niin maksimiteho oli myös ainoa vaihtoehto. Jos tehoa pienensi, niin vibra palasi automaattisesti perusvärinään.

Itse testisessio jäi myös todella lyhyeksi, sillä jopa pienimmällä teholla vibra oli meille liian tehokas. En tiedä johtuuko siitä, että materiaali "kielissä" on meidän makuun liian jäykkää vai mistä, mutta meidän mieleen tämä vibra ei ollut.

Tämä vibra sopii varmasti sellaisille, jotka etsivät todella vahvaa vibraa ja jotka ei kaipaa tehosäätöjä eri rytmeissä.Edellinen arvio: Satisfyer Pro - G-Spot Rabbit Seuraava arvio: We-Vibe - Ditto


Volta vibraattori
9990 7990
 

Volta vibraattori

Kärkien lepattava liike + moottorin värinä = OMG mikä orgasmi! Fun Factoryn villi Volta on hauskin vibraattori ikinä!

Erittäin tehokkaan Volta-vibraattorin seurassa ei tule aika pikäksi!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.