Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato.com toimii normaalisti - tilaukset liikkuvat totutulla nopeudella! Lue lisää täältä.
TESTIRAPORTTI

FUN FACTORY - LAYA II

LAYA II hieromalaitteesta löytyy hyvin paljon erilaisia käyttötapoja aina naisen ja miehen kiihottimesta jalkahierontaan. Testaajapariskunnan mielestä LAYA II oli tähänastisista leluista kaikkein helpoin aktin yhteydessä käytettävä vibra. Pienen kokonsa ja taipuvan muotoilunsa takia LAYA II pysyi hyvin paikallaan ja hieman jopa hakeutui sopivaan kohtaan.

n00bsM22,N20,

LAYA II on pohjimmiltaan klitoriksen kiihotin ja on toinen iteraatio tästä ilmeisesti hyvinkin suositusta lelusta. Eri ominaisuuksia LAYA:sta löytyy melkoiset määrät ja iso osa vaikuttaa hyvinkin käteviltä, mutta joille ei vielä meidän lyhyellä testijaksolla kerinnyt tulemaan tarvetta. Erityisen hyödyllisiksi ominaisuuksiksi olettaisin mahdollisuuden lukita laitteen vahingollisten käynnistyksen estämiseksi ja lempi ohjelman tallentamisen ensimmäiseksi ohjelmaksi.

Perinteiseen tapaan lelun paketti on hyvin laadukkaan tuntuinen ja luo tunteen laadusta heti käteen saadessa. Sisällä paketissa on itse lelu, USB-johto ja ohjeet. Itse lelu on hyvin laadukkaan oloinen, mutta siitä lisää hieman myöhemmin. Latausjohto on punottu ja vaikuttaa hyvin kestävältä. Toivoahan näissä voisi, että johdon lisäksi saisi itse lataus pään, mutta eiköhän kaikilla ole ainakin jokin USB-portti, josta lelua ladata. Kaiken muun ollessa hyvin laadukasta jättää ohjeet kuitenkin toivomisen varaa ja saattaa olla, että tämä on hieman vaikuttanut meidän lopulliseen mielipiteeseen laitteesta. Ohjeissa opastetaan selkeästi, kuinka laitteen ominaisuuksia käytetään ja mitä eri painikkeista tapahtuu. Ne eivät kuitenkaan kovin selkeästi kuvita kuinka laitetta tulisi yleisesti käsitellä ja se hieman hankaloitti siihen tutustumista.

Kuten Fun Factorylta saattaa odottaa, on lelu HYVIN laadukkaan tuntuinen. Metalliset osuudet ovat hyvin viimeisteltyjä, laturin johto on vahvasti punottu ja sen magneetit ovat kokoonsa nähden vahvoja. Painikkeissa on miellyttävä tuntu ja ne ovat helppoja käyttää ja löytää myös aktin aikana. Silikoni on hyvin korkealaatuisen oloista ja miellyttävää iholle. Koko komeus antaa vahvan luoton myös sen vesitiiviyteen.

Kuten aiemmin sivuutin, LAYA on ainakin meidän kohdallamme hieman erilainen lelu ja siihen tutustuminen saattaa viedä tovin. Lelusta löytyy hyvin paljon erilaisia käyttötapoja aina kiihottimesta (niin naiselle kuin miehelle) jalkahierontaan. Ehkäpä tästä johtuukin, että emme sille oikein löytäneet sellaista tarkoitusta jossa se olisi meidän käytössämme loistanut. Erityisesti kauniimpi osapuoli moitti lelun ns. .Oikeaa. asentoa kun laite hieroo siinä omituisesti häpykumpua ja hän ei tämän takia tahdo päästä tunnelmaan kiinni. Itselleni ei myöskään yksikseen löytynyt juuri tästä stimulanttia, mutta enpä koskaan ole ollut kovin itseeni kohdistettujen värinöiden fani.

Yhteisessä aktissa LAYA taas kohdallamme pääsi paljon paremmin näyttämään itsensä. Tähänastisista leluista se on ollun kaikkein helpoin aktin yhteydessä käytettävä vibra. Pienen kokonsa ja taipuvan muotoilunsa takia LAYA pysyy hyvin paikallaan ja hieman jopa hakeutuu sopivaan kohtaan. Kaiken lisäksi sen pitäminen kädellä on paljon luontevampaa kuin vähemmän anatomisesti muotoiltujen lelujen.

Tämän lisäksi laitteesta kuvauksessa mainitaan, että se toimii myös vaikka niskan tai jalkojen hierontaan, eikä se ole väärässä. Ehkä se ei ei kuitenkaan korvaa hierojaa, mutta kyllä lelulla ihan pätevän niskahieronnan sai aikaiseksi. Pieni koko tulee tässäkin eduksi ja lelua on helppo pitää niskalla vaikka sohvaan nojatessa. Sen verran epämääräisen näköinen lelu on, että vieraiden löytäessä sen voi myydä juurikin vaikka jalkahieromalaitteena.

Mainittakoon vielä että vaikkakin kokemus ei meidän kohdallamme ollut kaikkein mahtavin, on laite kuitenkin kaiken sen väärti jota siitä sen kuvauksessa sanotaan. Se on tehokas, laadukas ja oikean henkilön käsissä se varmasti saa aikaan ihmeitä. Laite on sen verran monimuotoinen, että siitä on moneksi niin naisen, miehen tai parin aktin aikana.

ButterflyPari, N 38.v, M 43.v,

Tällä kertaa saimme testiin Fun factoryn LAYA II hieromalaitteen. Helposti avattavasta pahvipakkauksesta paljastui ihanan pirtsakka, energiaa huokuva ja raikas tietokoneen hiirtä muistuttava pinkki hieromalaite. Ennen käyttöönottoa tuotetta ladataan mukana tulevan USB-kaapelin kautta 6 tuntia. Helppoa, kuin mikä, mutta malttamattomalle tuskaisen hitaat kuusi tuntia :D Jatkossa riittää kuitenkin neljän tunnin lataus.

Latauksen jälkeen viimein tositoimiin ja laite tarkempaan ihmettelyyn ja käyttöön. Laya on todella onnistunut muotoilunsa suhteen! Istuu niin miehen, kuin naisen käteen kuin nenä päähän. Miellyttävä silikonipinta, jossa ote pitää liukastettunakin, mutta liukuu käytössä juuri siellä missä pitääkin. LAYAn on/off nappi herkkä kosketuksesta, toisin kuin +/- napit, joita joutuu painamaankin jo ihan kunnolla. Värinät ja tärinät monipuolisia, lempparia en osaa valita, näitä tekee mieli vaihdella hieronnan edetessä, siksipä ns.muistitoimintoa ei tullut käytettyä, kuin testimielessä.

Potkua tästä pienestä ja pippurisesta laitteesta ei jää uupumaan, jo pienemmilläkin tehoilla orkku on taattu. LAYAlla voi stimuloida pieniä alueita, tai koko pimpsaa kerralla. Laitteen pinta tuntuu pehmeältä ja jopa silkkiseltä, vaikka laite onkin joustamatonta ja kovahkoa silikonia. Se lipuu ja liukuu sulavasti joka sopukassa. Tehokuudesta huolimatta laite on todella hiljainen!

Näppärän kokonsa ja ergonomisen muotoilun vuoksi sen käyttö aktin aikana on helppoa lähes joka asennossa. Lusikassa se pysyy itsekseen paikallaan, jolloin kädet saa vapaaksi muihin hommiin. Ykköskäyttökohteeksi meille tästä kuitenkin tuli klitoriskiihotin, sekä muu esileikin aikainen hierontalaite.

Kokeilimme LAYAa myös suihinoton kanssa poskea vasten, sekä miehen välilihalla, kiveksillä ja peniksellä mutta jostain syystä mies tästä juurikaan suurempia kiksejä saanut. Naiselle tehokas orgasmintuottaja kyllä! Eikä perushierontaankaan huono, kyllä värisyttää jumiutuneita niskoja, hartioita, tai väsyneitä jalkapohjia.

LAYA on vesitiivis, joten suihku- ja kylpyhetkiinkin saa jatkossa uutta säpinää. Puhdistuskin on tästä syystä äärettömän nopeaa ja helppoa.

Kaiken kaikkiaan laadukas, siro, tehokas ja hiljainen hierontalaite, josta en kyllä naisena miinuksia keksi. Laya sopii ensimmäiseksi leluksi, että jo laajemman lelulaatikon hankkineelle, yksin ja yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi.Edellinen arvio: Satisfyer Vibes - Mister Rabbit Seuraava arvio: Stimul8 - S8 Makuliukuvoide, 50 ml


Fun Factory - LAYA II
8990

Fun Factory - LAYA II

Naisten kestosuosikki, Fun Factoryn LAYA II -hieromalaite on nyt parempi kuin koskaan! Siinä on tuplasti aiempia versioita tehokkaampi moottori, paranneltu muotoilu sekä ihanan kirkkaat ja raikkaat värit.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.