Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

ZERO TOLERANCE - TWISTED RIMMER

ZeroRimmer oli testaajamme mielestä vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus. Lue lisää, miten tämä keskimääräistä isokokoisempi kiihotin toimii!

FreeWheelersPari, Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saapui uutuus, Zero Tolerance - Twisted Rimmer. Musta silikonilla päällystetty eturauhaskiihotin, josta ei loppunut puhti kesken.

Tuote saapuu pahvisessa pakkauksessa, joka itessään on niin laadukas, että sen voisi antaa vaikka lahjana jollekulle. Pahvipakkaus on sen verran vahva, että se toimii hyvin säilytysrasiana, jolloin erillistä pussukaa ei tarvitse hankkia. Pakkauksen sisäpinnalta löytyvät yksinkertaiset ohjeet, jolla pääsee hyvin alkuun. USB latausjohto ja itse eturauhaskiihotin ovat nätisti esillä, kun paketin aukaisee.

Rimmer on silikonilla päällystetty eturauhaskiihotin, joka tuntuu kädessä pehmeältä ja miellyttävältä. Pää on hivenen joustava, mutta muuten varsi on hyvin tukeva eikä jousta. Rimmerin päässä on vibraattori ja juuressa pyörivät kuula,t jotka simulovat "nuolemista." Tapin pohjassa on kaksi erillistä näppäintä, jolla saa säädeltyä joko värinää tai kuulien pyörimisnopeutta, kumpaakin erikseen.

Moneen muuhun eturauhaskiihottimeen verrattuna Twisted Rimmer on mielestäni varsin kookas, joka voi olla hyvä tai huono asia. Mikään valtava kapine ei ole kyseessä, mutta kokoa kuitenkin on, lähinnä pituutta. Kärki on mukavan suippo, joten Rimmerin saa aika vaivatta liukkarin kanssa sisään, varsi on vähän peukaloa paksumpi.

Käytössä vibraattorista löytyy mukavasti voimaa. Tapista löytyy useampi eri värinäohjelma, jotka tuntuvat kohdistuvan juuri eturauhaseen. Parasta kuitenkin juuressa ovat pyörivät kuulat, jotka tuntuvat hämmästyttävän hyvältä. Meistä kumpikaan ei ole järin kiinnostunut peräaukon nuolemisesta eikä meillä ole kokemusta miltä se tuntuu, mutta kuvittelisimme se tuntuvat juuri siltä, mitä Rimmer tuntuu pepussa. Kuulat tuntuvat ihanilta pyöriessään peräaukon suulla ja samalla kun tappi tekee pientä kiertoliikettä varresta, vähän kuin pyörittäisi sormea pepussa. Tekee mieli vain olla paikallaan peppu pystyssä, kiimalima valuen ja vain nauttia hyvästä olosta, jonka Rimmer saa sisällä aikaan.

Muodoltaan Rimmer on vähän tasapaksu, eikä siksi tahdo pysyä pitämättä sisällä. Kantaosa ei siksi paina välilihan aluetta oikein toivotulla tavalla. Nämä ovatkin Rimmerin ainoat miinukset, ja kuulien tuottaman mielihyvän rinnalla ne ovat melko vähäpätöisiä.

Vibra on hyvä lisä, mutta kalpenee Rimmerin "nuolemisen" rinnalla, joten meillä se jäi vähemmälle käytölle. Vaikka värisevistä pepputapeista yleensä pidämme.

USB lataus sekä ladattava akku alkavat olla aika perusvaatimuksia laadukkaimmissa seksileluissa. Niin myös tässä. Ei tarvitse patterien kanssa pelata. Akun kesto on tasoa riittävä, sillä emme saaneet sitä koskaan loppumaan kesken, vaikka testasimme tappia useaan kertaan. Toki Rimmer ladattiin aina käyttökertojen välissä.

Tapin ollessa vesitiivis ei hygienia-asiatkaan ole ongelma. Rimmerin saa pestä ihan juoksevan veden alla, miedolla saippuavedellä.

Rimming on aika mielenkiintoinen kokemus, jota on vaikea kuvailla, se kannattaisi itse kokeilla. Siihen mielestämme Twister Rimmer on varsin oivallinen eturauhaskiihotin. Rimmer on varsin kookas, joten ihan ekaksi leluksi ei tätä voi suositella, mutta jos omaa vähääkään kokemusta, ei koon pitäisi tuottaa mahdottomia ongelmia. Vibra, kuulat ja tapin liikehdintä ovat aika erikoinen yhdistelmä, joka tuskin jättää ketään kylmäksi.Edellinen arvio: Satisfyer Partner - Multifun 2 Seuraava arvio: Scandal - Thong Harness


Zero Tolerance - Twisted Rimmer
9500

Zero Tolerance - Twisted Rimmer

Tämä moottoroitu eturauhaskiihotin antaa anusalueellesi kaiken! Twisted Rimmer ei vain värise vaan se myös pyörii ja "nuolee"! Siitä ei voi seurata muuta kuin tajunnanräjäyttäviä orgasmeja!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv