Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

OUCH - INTERMEDIATE BONDAGE KIT

Testaajien mielestä tässä tuotteessa hinta ja laatu kohtasivat todella hyvin ja paketissa oli sopivasti kaikkea. Tätä sitomis-settiä suositeltiin kaikille seikkailunhaluisille pareille ja niille, jotka kaipaavat matalalla kynnyksellä kipinää makkariin.

CarissaNainen 24v,

Hahaa tätä on odotettu! Ei pysytty miehen kanssa hetkeäkään housuissamme, kun avasimme paketin, sillä saimme vihdoin oman Bondage Kitin! Aikomuksena olikin tilata joku vastaava lähiaikoina mutta Kaalimato ehti yllättää ensin.

Pakkauksesta aukeni hyvä ja selkeä aloituspaketti sidontaan ja materiaalit vaikuttavat sopivan laadukkailta hupikäyttöön. Saimme kokeiluun mustan version setistä, mutta punainenkin vaikuttaa kuvien perusteella kiihottavalta. Kaikki välineet vaikuttavat mukavalta päällä ja tarvikkeissa on sopivasti säätövaraa. Vaihtoehtoja löytyy useaan sessioon ja jokaista uskaltaa matalalla kynnyksellä lähteä testaamaan.

Innostuimme vähän liikaa ja kokeilimme heti kaikkea kerralla, mies dominoi ja itse antauduin. Kaikki kahleet ja remmit sopivat itselle mukavasti päälle ja remmejä pystyi kiinnittämään sängynpäätyihin tai selän taakse ties minkälaisiin asentoihin. Nänninnipistimissä oli säätövaraa kivuliaaseen ja miellyttävään kokemukseen. Raipalla sai sopivan napakkoja iskuja ja höyhenpuuhkalla sai yrittää anella anteeksipyyntöjä pieksemisen perään. Itse odotin eniten suupallon kokeilua ja olihan se ihan ylikiihottavaa. Ainoa miinus suupallossa oli terävät reunat nahkahihnan ja pallon välissä, sillä ne hiersivät ikävästi suupieliä, jollei palloa purrut jatkuvasti poispäin. Tämän sai onneksi korjattua paloilla sähköteippiä. Liian innokas sessiomme päättyi ehkä hieman lyhyeen emmekä ehtineet googlailemaan köydelle sopivia solmuvaihtoehtoja.

Mielestäni hinta ja laatu kohtasivat välineissä todella hyvin ja paketissa oli juuri sopivasti kaikkea. Ainoa pienoinen pettymys oli suupallon kuluttavat reunukset. Tietysti kipu tässä tilanteessa oli osa nautintoa, mutta asiakaspalvelutyössä joutuisi hieman selittelemään verisiä suupieliään. Settiin sopi myös mahdottoman hyvin seksikkäät keinonahka-alusvaatteet. Suosittelen Intermediate Bondage Kittiä ehdottomasti kaikille seikkailunhaluisille pariskunnille ja kaikille, jotka kaipaavat matalalla kynnyksellä kipinää makkariin! Setistä riittää meille varmasti iloa piiiiitkäksi aikaa.Edellinen arvio: Leten - SM380 Super Masturbator Seuraava arvio: PDX Elite - Ultimate Milker


Ouch - Intermediate Bondage Kit
8990 7190
 

Ouch - Intermediate Bondage Kit

Ouch Intermediate Bondage Kit sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin käyttäjille! Settiin kuuluu runsaasti laadukkaita tuotetta, joilla voi monipuolisesti alistua ja alistaa, sitoa ja kytkeä kehoa eri asentoihin sekä stimuloida subia.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.