Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  

Leten - SM380 Super Masturbator

TESTIRAPORTTI

Mikä on sen parempaa, kuin kuulla että testaaja on ilahtunut pakettia avatessaan kuin pikkupoika jouluaattona. Lopputulemana uutukainen masturbaattori on esteettisesti tyylikkään ja miellyttävän näköinen. Käytössä masturbaattori todettiin erityisen tyydyttäväksi ja helppokäyttöiseksi. Stimulaation määrä oli testaajan mielestä valtava!

Doktor KuriousMies, 30 v.

Avatessani Kaalimadon lähettämää postipakettia ilahduin kuin pikkupoika jouluaattona. Paketin sisältä paljastui Leten - SM380 Super Masturbator. Kyseessä on siis hands-free masturbaattori, jonka sisällä on pumppaava moottori. Masturbaattori on jykevän kokoinen ja painaa vajaan kilon verran. Pakkauksen mukana tulee käyttöohjeet, kierteillä kiinnitettävä imukuppiteline sekä usb-latauspiuha. Masturbaattorin tyylikäs pyöreä muotoilu kieltämättä miellyttää silmää. Mastubaattorin kyljessä on sininen pleksi, minkä läpi näkyy sisällä oleva juomuja ja nystyröitä sisältävä insertti. Pleksin alapuolelta löytyy viisi nappia. Alimmaisesta saa virrat päälle. +/- -napeista voi säädellä pumppausnopeutta ja kahdesta muusta rytmiä. Tuotteessa on kymmenen erilaista rytmiä. Insertti on mukavasti piilossa korkin alla. Korkin otettua pois, paljastuu läpikuultava ja pehmeän oloinen insertti. Insertin suuaukko muistuttaa puoliksi avautunutta ihmisen suuta. Insertin saa laitteesta ulos ohjeita noudattamalla suhteellisen helposti ja nopeasti. Sininen pleksi avautuu ja sitä kautta saa insertin ulos esim. pesua varten. Insertti on itsessään pitkä, joten voisi kuvitella tuotteen sopivan isokullisillekin äijille. Insertin voi kääntää nurinpäin, mikä helpottaa pesemistä. Tuotteen toisessa päässä on kierteet kiinnitettävää imukuppia varten.

Ennen varsinaista masturbointia päätin kuivatestata ensin. Latasin masturbaattoria reilun tunnin verran usb-piuhan avulla tietokoneeseen kiinnitettynä. Kyljessä oleva punainen led-valo syttyy latauksen aikana ja sammuu kun akku on täynnä. Painaessa virtanäppäintä sininen led-valo syttyy ja masturbaattori lähtee käyntiin. Pumppaustahti vaikuttaa suhteellisen nopealta, vaikka kyseessä on hitain vaihde. Plussanappia painamalla tahti kiihtyy entisestään ja laite heiluu melko lailla kädessä. Laitteesta löytyy 5 eri pumppausvoimakkuutta ja ne rajoittuvat, vain tasaiseen pumppaukseen. Pumppausrytmi vaihtuu aaltokuvioiduilla napeilla. Eri rytmejä löytyy kymmenen ja sininen led-valo vilkkuu rytmin mukaisesti. Ääntä laitteesta lähtee jonkin verran. Ääni itsessään ei ole mitenkään ärsyttävän kuuloinen, mutta sen voimakkuus saattaa hieman rajoittaa sen käyttöä. Imukuppiteline asettuu kierteillä hyvin laitteen peräosaan. Imukuppi kiinnittyy kiinteille ja tasaisille pinnoille suhteellisen hyvin. Ei muuta kuin varsinaiseen testiin.

Päätän masturboida tällä kertaa rennosti istuen. Asetan imukupin avulla masturbaattorin pöydän pintaan kiinni niin että suuaukko mukavasti tarjolla kulliani varten. Voitelen kullini vesipohjaisella liukuvoiteella. Jätän kärkeen hieman enemmän liukuvoidetta ja pyörittelen suuaukolla kulliani. Hyvin kova ja kostea kulli työntyy mukavasti ja sujuvasti suuaukosta sisään. Sisällä olevat nystyrät tuntuvat miellyttävältä ja kiihottavalta koko matkalta. Suuaukon huulet ottavat kullini suhteellisen tiukkaan syleilyyn. Tuntuma on erittäin miellyttävä. Otan mukavan asennon tuolilla kullini ollessa laitteen sisällä. Laitan masturbaattorin päälle. Laite alkaa pumppaamaan touhutippoja erittävää kulliani. Kokemus vaan paranee. Hitain ja tasainen liike tuntuu suhteellisen nopealta, mutta ihan sopivalta. Pumppaus muistuttaa melko paljon suihinottoa. Mukavalta tuntuu, kun ei itse joudu tekemään töitä. Voi vaan istua rennosti ja nauttia kiihottavasta nautinnosta. Välillä insertin sisään muodostuu alipainetta, mikä välillä purkautuu ilmana suuaukon ja kullin välistä. Eri rytmit tuovat mukavaa vaihtelua ja ne muistuttavat entistä enemmän hyvästä suihinotosta. Tasaista ja nopeinta rytmiä kokeillessa koen kiihkoni kasvavan ja orgasmin lähestyvän. Sammutan laitteen. Vedän hitaasti kovaa ja punakkaa kulliani pois laitteen suusta. Pyörittelen sitä suuaukolla. Työntelen hieman edestakaisin ja asetan sen takaisin syvälle. Laitan laitteen päälle ja siirryn voimakkaimmalle vaihteelle. Valtava kiihko valtaa koko kropan. Orgasmin lähestyessä pienennän pumppaustehoa. Tunnen alavatsassa voimakasta paineen tuntoa. Kivekset vetäytyvät ylös ja kulli kovenee ja suurenee entisestään. Kuvittelen, että olen laukeamassa toisen suuhun. Lopulta spermat purkautuvat hyvin voimakkaasti sisälle ja laite jatkaa kullini pumppaamista. Sammutan laitteen ja koen voimakasta nautintoa. Olen tyydytetty.

Useamman käyttökerran jälkeen olen todennut, että kyseinen masturbaattori kerta toisensa jälkeen tyydyttää minut aivan eri leveleillä kuin muut kokeilemani masturbaattorit. Taannoin testissäni oli Autoblow2+ XT, jonka koin yhtälailla hyväksi. Nyt jos näitä verrataan toisiinsa, voisin väittää, että Autoblow2+ jää helposti kakkoseksi.

Aloitetaan kuitenkin miinuksista. Sininen led-valo. Se on mielestäni hyvin ärsyttävä ja jopa turha. Jonkinlainen valo tietenkin täytyy olla, mikä ilmoittaa, onko laite päällä tai ei, mutta rytmin mukana vilkkuva sininen led-valo on huono vaihtoehto siihen. Se ei mielestäni ainakaan kiihottumista lisää. Onneksi masturboidessa laitteen voi asettaa niin, että valo ei vilku suoraan silmille. Toinen miinus tulee napeista. Esim. virtanäppäin on tuotteen kyljessä ja laite pamahtaa päälle, kun virtanäppäin on jonkin aikaa pohjassa. Jos laitetta säilyttää kaapissa niin kannattaa pitää huoli siitä, ettei sen päällä ole mitään, mikä voi vahingossa laittaa laitteen päälle. Lisäksi käytössä, jos napit ovat tuotteen alaosassa niin niiden löytäminen on hieman haastavaa. Välillä olen laittanut vahingossa kovempaa tahtia, kun tarkoitus oli sammuttaa laite. Kolmas miinus tulee inserttiin kiinnittyvästä muoviosasta. Muoviosan lukitussysteemi vaikuttaa heiveröiseltä ja helposti rikkoutuvalta. Sen mennessä rikki tilalle joutuu mahdollisesti laittamaan teipin tai jonkun muun, mikä pitää muoviosaa lukittuna insertin ympärille. Neljäs miinus tulee laitteen äänen voimakkuudesta. Laitteesta aiheutuva ääni on suhteellisen voimakas, joten kovin salassa tai hiljaa sitä ei voi käyttää. Viides ja viimeinen miinus tulee pumppausmoottorista. Kyllä, se on tehokas ja nopeimmillaan hyvin nopea ja tyydyttävä. Mutta. Törmäsin sellaiseen ilmiöön jokaisella käyttökerralla, että kun työnnän kullini suuaukosta sisään niin, että se menee kokonaisuudessaan sisälle, pumppausmoottori jämähtää paikoilleen ikään kuin vastus on liian suuri. Moottori käynnistyy hetken päästä uudelleen ja jämähtää sekä saattaa sammua. Ottaessa kullia hieman pois laitteesta, pumppausmoottori alkaa toimimaan normaalisti. Vaikka pumppaustahtia lisäisi niin aina tulee sama vaikutus. Myöskään liukuvoiteen määrällä ei vaikuta olevan merkitystä. Mahdollisesti kokonaan upotettu kulli tai alipaine aiheuttaa moottorille liian ison vastuksen, mikä tauottaa pumppaamisen. Sinällään hyvä mekaniikka, koska se mahdollisesti säästää moottoria pitkässä juoksussa. Mutta tosiaan, itse en ainakaan kulliani ole saanut upotettua "pohjaan" asti. Se ehkä vie nautintoa hieman pois, vaikka kyse olisi vajaasta sentistä. Toinen ikävä asia pumppausmoottorista on se, että hitain pumppaustahti ei mielestäni ole kovinkaan hidas. Itse olisin kaivannut vielä hitaampaa tahtia ajatuksena pidentää nautintoa. Lisäksi ikävä kyllä, pumppaustahdin voimakkuuden säätö rajoittuu vain tasaiseen tahtiin. Eli rytmikkäiden pumppauksien tahtia ei pysty säätämään.

Plussaa tulee laitteen ominaisuuksista. Insertti on laadukkaan oloinen, helposti pestävä ja suuaukko muistuttaa ihmisen suuta. Insertin sisällä on juovia ja nystyröitä, jotka varmistavat hyvän ja tyydyttävän kokemuksen. Käytössä tuntuma on erittäin hyvä. Sisääntyönnetty kulli saa stimulaatiota suhteellisen laajasti ja monipuolisesti. Stimulaation määrä on erinomainen ja eikä kertaakaan ole tullut kertaa, että tyydytystä ei olisi tullut tarpeeksi. Verrattuna Autoblow2+:aan stimulaation määrä tässä laitteessa on huimasti parempi. Pumppaus muistuttaa paljon suihinottoa. Paljon plussaa täytyy antaa myös imukuppitelineestä, mikä mahdollistaa hands-free:n. Täytyy sanoa, että masturbointi tuntuu täysin erilaiselta, kun laite tekee ihan kaiken puolestasi, eikä sitä tarvitse pitää edes käsissäsi. Laitetta voit käyttää seisten, istuen, maaten, oikeastaan missä asennossa vaan, kunhan lähellä on kiinteä ja tasainen pinta, johon imukuppi kiinnittyy. Välillä tosin on käynyt niin, että imukuppi on pettänyt ja tuote on tippunut lattialle. Useamman kerran. Tässä välissä voi siis todeta myös sen, että laite on myös kestävä, koska on selviytynyt monesta pudotuksesta! Eli siis kannattaa varmistaa, että imukuppi asettuu tiukasti ja hyvin pintaan kiinni. Laitetta voi pitää myös käsissä ilman, että kiinnittää sitä mihinkään. Itse en kokenut sitä kovin hyvänä, koska tuntuma on hyvin erilainen, eikä kitkaa ole lainkaan samalla tavalla kuin kiinnitettynä.

Tiivistettynä, Leten - SM380 Super Masturbator on laadukas hands-free masturbaattori. Se on esteettisesti tyylikkään ja miellyttävän näköinen, vaikka sinisen led-valon koin hieman häiritsevänä. Käytössä masturbaattori on erityisen tyydyttävä ja helppokäyttöinen. Stimulaation määrä on valtava. Pumppaava liike vaihtuu ja nopeutuu sujuvasti nappia painamalla. Variaatioita on useita. Liike on suhteellisen laaja ja hitaimmillaan tyydyttävä. Masturbointi on erityisen mukavaa ja helppoa kun imukuppisysteemin avulla laitteen voi kiinnittää esim. pöydän pintaan ja nauttia suihinottoa muistuttavasta stimulaatiosta. Insertin irroitus, pesu ja huolta on helppoa ja sujuvaa. Laite toimii akulla ja käyttöaikaa tunnin verran. Suosittelen laitetta kaikille masturbaattoreista kiinnostuneille. Sopii erinomaisesti myös ensimmäisen lelun ostajalle. VR-lasien käyttäjille erityisen sopiva masturbaattori.

Kirjoittanut: Doktor Kurious
Edellinen arvio: Leten - Future Pro Masturbator Seuraava arvio: Ouch - Intermediate Bondage Kit