Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Sex & Mischief Kit, Leopard

TESTIRAPORTTI

Kaksi pariskuntaa saivat testattavakseen SM-henkisen setin johon kuuluu silmälaput, käsiraudat ja ruoska. Toinen pariskunnista sai aikaan kiihottavan nautinnollisen hetken näiden tuotteiden kanssa. Toinen pariskunnista valitsisi mieluummin jonkin muun SM-setin omiin sessioihinsa ja suosittelikin tätä tuotetta polttareiden rekvisiitaksi.

McKettuPari, 40-50v

Jo pakkaus kertoo, että sisällä on leikkivälineitä tuhmille tytöille ja pojille. Pakkauksesta löytyy siististi muoviin pakattuna mustat silmälaput ja mustin pehmustein varustetut käsiraudat sekä 40 cm pitkä keinonahkainen ruoska. Tekstarilla viritän vaimon valmistautumaan tulevan illan leikkiin.

Puen ensin silmälaput hänelle. Ne on helppo laittaa paikalleen. Kysyn, että näkeekö hän mitään. Hän kertoo olevansa täysin pimennossa. Hyvä niin. Käsken hänet sängyn kulmaan makaamaan ja viemään kädet alas sängynjalan viereen. Nyt napsautan käsiraudat paikoilleen käsien jäädessä sängynjalan taakse varmasti paikoilleen. Seuraavaksi nostan pepun pystyyn ja vedän pikkuhousut pois. Tilanne näyttää niin herkulliselta, että kullini on valmiina tosi toimiin. Vielä ei ole kiire, koska haluan kokeilla miten ruoska toimii. Hivelen ruoskalla kevyesti hänen jalkoväliään. Se saa aikaan pientä liikettä pepussa. Kokeilen läppäisyä pakaroille. Ei mainittavaa liikettä. Teen muutaman rivakamman iskun. Se saa aikaan kiihottavaa punehtumista pakaroihin ja kiemurtelua. Tällä kertaa olen malttamaton ja palkitsen jo hiukan kostuneen pillun asettumalla nuolemaan ja painamalla liukastetun keskisormen peppureikään. Orgasmi tekee tuloaan kotvasen kuluttua ja mehut valuvat poskilleni. Vapautan hänet käsiraudoista lattialle jättämälläni avaimella ja riisun silmälaput. Haluan loppuhuipennukseksi takaapäin, että näen vieläkin vähän punehtuneet pakarat edessäni. Himokkaana kiihdytän raivoisaan vauhtiin lauetakseni pian. Olihan se aikamoista!

Käsiraudoissa on kaksi avainta. Niitä ei kannata hukata kesken leikin. Käsiraudat vaikuttavat riittävän tukevilta tähän käyttötarkoitukseen. Hädän tullen ne saa varmaan rikottua niin, että saa kädet vapaaksi. Pehmuste tekee käytön miellyttävämmäksi. Silmälaput pysyvät kahden kuminauhan ansiosta päässä hyvin ja estävät näkemästä. Nenän vierestä saattaa valo hiukan kajastaa, mutta se ei haittaa. Ruoska on kevyt ja ei tee helposti liian voimakkaita jälkiä. Setti sopii hyvin ensimmäiseksi S&M - paketiksi.

Kaalimadon vinkki: Näissä käsiraudoissa on myös turvalukko, joten ne saadaan auki myös ilman avaimia.

Kirjoittanut: McKettu
Mr. ja Mrs. JacksiePari, Alle 30 v

Posti toi tullessaan tällä kertaa S&M leikkeihin ohjaavan Sex & Mischief Kitin. Paketti tuli juuri oikeaan paikkaan, sillä molemmilla oli kiinnostusta harrastaa vähän normaalia villimpää seksiä. Paketti sinällään ei laatua huuda, sillä esimerkiksi aiemmin testaamamme BDSM Starter Kit oli jo pakkaukseltaan paljon vankempi. Paketti on pahvia, eikä sen tyylinen, että siinä haluaisi tuotteita pidempään säilyttää. Paketin väritys on sen sijaan valittu hyvin, sillä valkealla pohjalla oleva musta teksti ja mustavalkoinen kuva tuotteita esittelevästä naisesta nousevat hyvin esille. Takakannessa laatikkoa on tarinan alku, joka vain odottaa sitä käyttäjän luomaa loppua. Samalla se johdattelee tunnelmaan ja kutkuttelee ajatuksissa.

Paketin sisältä löytyi muoveihin yksittäin pakatut silmälaput, ruoska ja käsiraudat. Kaikki ovat väriltään mustat, joka omalta osaltaan lisää tyylikkyyttä, sillä kukapa ne pinkit käsiraudat katu-uskottavaksi mieltää. Silmälaput ovat kankaiset ja hyvin pehmeää materiaalia. Niitä on paljon mukavampi pitää silmien päällä, kuin esimerkiksi keinonahkaisia. Samalla se pidentää aikaa, minkä niitä pystyy käyttämään - ja niin, toimivat myös päiväunia nukkuessa valon himmentimenä oivallisesti. Pään taakse laitettava kuminauha lenkki on kaksi osainen, jolloin paikallaan pysyminenkin paranee ja se on sopivan kireä.

Paketin ruoska oli sen sijaan hienoinen pettymys; laatu oli todella huono. Ja kyllä, paino on nyt sanalla OLI, koska ensimmäisen käyttökerran jälkeen (jolloin ei edes olan takaa piiskattu) ruoska alkoi purkautumaan kädensijasta. Musta keinonahkan tyylisen kangasliuskan alta paljastui puinen varsi. Kun ruoskalla läimäytteli ja se sattui jäämään kiinni johonkin (tuolin selkänoja), niin ruoskan säie saattoi katketa kokonaan. Näin ollen todettiin, että ainakaan meidän vauhdissa ruoska ei pysy ja se käy ennemmin kiihottamisrekvisiitaksi. Mutta koska meidän varastoista löytyy muita ruoskia, niin emme tätä yksilöä pidempään katselleet.

Käsiraudat ovat pehmustettu mustalla karvaisella kankaalla. Kangas on ommeltu tuubiksi, niin että sen saa halutessaan raudoista pois. Rautojen mukana tuli kaksi avainta, mutta koska nämä raudat on varustettu turvalukolla, ei kannata hätäillä vaikka ne touhuillessa hukkuisivatkin. Raudat saa myös selän takana helposti auki, eli varsinaista turvasanaa ei edes tarvita. Käsiraudat ovat kooltaan suhteellisen pienet, sillä meidän leikeissä vain naiselle saatiin lyötyä rautaa ranteiden ympärille. Miehen ranteen ympärille raudat saa juuri ja juuri kiinni. Silloinkin ne ovat hyvin epämukavat ja ihoa pitää varoa kiinni laittaessa.

Eli kokonaisuudessaan tämä paketillinen on pikkutuhmaa. Kiihotuksessa toimivat ja pienessä rauhallisessa esileikissä, mutta jos haluaa kunnolla kokeilla S&M suosittelemme enemmän BDSM Starter Kit:ä kuin tätä. Tottahan toki hinta nousee jonkin verran, mutta sen paketin sisältö on monipuolisempi ja laadukkaampi. Sex & Mischief Kit saa arvosanakseen vain 5, jos tarkoituksena on oikeasti päästä S&M tunnelmaan. Polttarilahjana menestyy varmaankin parhaiten :)

Kirjoittanut: Mr. ja Mrs. Jacksie