Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Mr. ja Mrs. Jacksie' artikkelit

Mr. ja Mrs. Jacksie - Esittely ja artikkelit

Olemme naimisissa oleva pariskunta, molemmat meistä on 25-vuoden tienoilla. Meidän lelulaatikosta löytyy seksivälineitä vähän joka tilanteeseen; on vibraattoreja, penisrenkaita ja geishakuulat, mutta löytyy sieltä joukosta myös strap-on ja bondagesetti. Vaikka välinevarastomme on laaja, osaamme silti nauttia normaalista seksistä ja aina valmiita kokeilemaan uutta. Seksivälineitä hankkiessa kiinnitämme huomiota materiaaliin ja käyttömukavuuteen, mutta otamme myös huomioon hinta-laatu suhteen. Savolaisista juurista poiketen emme kiertele ja kaartele asioissa vaan kerromme mielipiteemme suoraan.


Mr. ja Mrs. Jacksien arvio tuotteesta Dolphin Loop

Kun saimme Dolphin Loop penisrenkaan, yllätyimme ensimmäisenä helposta pakkauksesta. Pakkaus oli helppo avata ja tuotteen mukana tuli mini bullet vibraan sopivat paristot. Paristoissakaan ei oltu pihtailtu, sillä niitä tuli kaksinkertainen määrä tarpeeseen nähden. Pienien paristojen asennus mini bulletiin oli hieman hankalaa kömpelösormiselle, mutta mikäpä näpertely samassa koko luokassa olisikaan helpompaa. Ja naisten hermoille laitteen pattereiden asennus voi olla helpompaa, jolloin bulletin hattukin pysyy tallessa, eikä lennä lähimpään nurkkaan.

Vibrassa on vain kaksi vaihtoehtoa; päällä tai pois päältä. Laite käynnistetään ja sammutetaan vibran päästä painamalla, joka ei voisi olla yksinkertaisempaa. Mini bulleteista tämä dolphin loopin mukana tullut on ollut kaikista paras mitä olemme kokeilleet; se on kestävämpi kuin muut ja värinä oikeasti tuntuu molemmilla osapuolilla. Vibran äänikään ei naapureita häiritse, jos vain itse aktin harrastajat malttavat pitää melutason matalalla (varsinkin naisille saattaa tämä tuottaa hankaluuksia, nim. naapureilta "hiljaisen" joulun toivotuksen saanut).

Rengas itsessään oli violetti, joka molempien mielestä oli loistava valinta. Nimenmukaisesti penisrengasta koristaa delfiini, joka on suloinen ja sen nokka kutittelee naiselle hekumallisen orgasmin. Penisrengas on yllättävän tiukanoloinen, sillä se tuntuu puristavan jopa sormea. Paikalleen asettaessa se kuitenkin hoitaa tehtävänsä eikä ole lainkaan liian tiukan tuntuinen. Materiaaliltaan rengas on jellyä, joka on mukava ihoa vasten ja se on helppo pitää siistinä; vibra vaan kolostaan pois ja vesihanan alle huuhtelulle.

Penisrengasta voi käyttää esileikissäkin mukana, meillä ainakin hyväksi koettiin lelun sormien ympärille laittamien ja naisen klitoriksen hyväily delfiinin avulla. Ja mikä jottei toistekin päin; bulletin värinää voi käyttää hyväksi esim. hand jobin yhteydessä. Kaikkineen päivineen Dolphin Loop penisrengas on erittäin hyvä laadultaan, kestävyydeltään ja käyttötarkoitukseltaan. Suoralta kädeltä ohitti kaikki aikaisemmin kokeilemamme renkaat ja pääsi top 5 kärkeen leluissa. Ainoa mitä voisi ehdottaa lisäksi, olisi kivesrengas peniksen ympärille laitettavan lisäksi. Penisrengas ei tarvitse kaverikseen välttämättä edes liukkaria.

Tuote ansaitsee kouluarvosanan 10-. Ehdoton ostos, jos hakee hyvää ja laadukasta penisrengasta!
Mr. ja Mrs. Jacksien arvio tuotteesta Magnitude 8 - Klitoriskiihotin & Penisrenkaat

Kun postin mukana tuli paketti Kaalimadolta olimme molemmat hyvin kiinnostuneita näkemään ja erityisesti kokeilemaan, mitä kivaa uutta olemme saaneet testattavaksi. Paketin sisältä löytyi Magnitude 8 klitoriskiihotin ja penisrenkaat. Pakkaus itsessään oli hyvin yksinkertainen ja selkeä; musta pahvi muodosti pakkauksen ryhdikkääksi ja pakkauksen muovin läpi näki selvästi pinkin laitteet sekä renkaat. Ensimmäisenä laite tuotti pettymyksen, sillä paketti ei sisältänyt tarvittavia pattereita, joita hieromalaite nielee, mutta onneksi tämä ongelma selvisi kaupassa käymällä. Penisrenkaita paketissa oli kaksi, jotka ovat hyvän tuntuisia jo ihan kädessä; sopivan jämäköitä ja monikäyttöisiä.

Varsinaisesti patterit nieltyään vibraattori pärähti voimakkaaseen tärinään. Kaukosäätimessä olevat vilkkuvat led-valot eivät meidän mielestämme olleet laitteelle tarpeellisia vaan ennemminkin turhakkeita, jotka varsinkin hämärässä ottavat helposti silmään. Kaukosäädin on suhteellisen kookas, mutta asettuu nyrkkiin todella hyvin, eli se joka pitää ohjaksista voi vaihdella 10 eri tärinävärinän välillä miten haluaa. Kaukosäätimessä on erillinen nappi, josta laite laitetaan päälle/pois ja isompi sekä valoilla korostettu nappi vaihtelee ohjelmia.

Vibraattorin voimakas värinä kiinnosti meitä kokeilemaan sitä esileikissä, mutta valitettavasti klitoriskiihotin ei toiminut meillä odotetulla tavalla; silikonisen lelun vibran tärinä oli niin voimakas, että meillä se aiheutti enemmän turn offia kuin turn onia, joka kuitenkin on se mihin tähdätään. Klitoriskiihotin tuntui kovalta ja tärinä aiheutti epämiellyttävää tunnetta jalkoväliin. Vaihdettiin siitä sitten vuoroa ja peniksen kiihottimena hieroja toimi loistavasti. Kun tärisevän penisrenkaan puolen asetti terskaa vasten, se tuntui erittäin hyvältä suihinoton ja handjobin yhteydessä. Mutta varoituksen sana: laukeaminen voi tulla hyvin likelle nopeastikin, joten kannattaa tietää where to point and shoot :D

Seksin yhteydessä otimme käyttöön myös pakkauksesta löytyvät penisrenkaat. Renkaita on kahta kokoa ja käytimmekin tätä hyödyksemme: toisen renkaan asetimme sekä kivesten että peniksen ympärille ja pienemmän kiertämään vielä, kerta kiellon päälle, peniksen ympäri. Mutta kuten myöhemmin huomasimme, renkaat ovat hyvin monipuolisia; voi käyttää vain toista renkaista, laittaa toisen kivesten ympärille ja toisen munan ympärille tai sitten laittaa toisen penisrenkaan kivesten ympärille ja käyttää peniksen ympärillä vibraattorillista laitetta.

Koko lelu ei ole vedenkestävä, mutta onneksi kuulavibraattorin saa otettua silikonin sisältä pois puhdistamista varten. Poisottaminen on hieman hankalaa, sillä silikoni pitää vibraattorin aika tiukasti sisällään, mutta sehän on toisaalta toivottavaakin, sillä lelu ei tällöin menetä muotoaan vaikka välillä pesulla käyttääkin. Hinta-laatu suhteeltaan pidämme laitetta hyvänä ostoksena. Jos klitoriskiihotin olisi pienempi ja näin ollen hellävaraisempi sekä pehmeämpi, arvosana nousisi ylöspäin. Penisrenkaat olivat sekä materiaaliltaan että kestävyydeltään erittäin hyviä vaikka olivatkin ihan perusmallia. Kouluarvosanana 7.5, sillä yhdynnässä kovan klitoriskiihottimen takia jouduimme välttämään joko syviä työntöjä tai sitten jättämään koko vibraattorin pois.
Mr. ja Mrs. Jacksien arvio tuotteesta Finger Fun

Postiin tulla pämähti pieni paketti, josta kaivoimme esille Finger Fun sormivibraattorin. Paketti vaikutti yksinkertaiselta ja helposti avattavalta. Paketin läpinäkyvä materiaali antoi sneak peak´in lelusta itsestään: lelu oli sininen bullet vibralla toimva klitoriskiihotin.

Avattuamme paketin huomasimme että paketissa oli tarvittavat paristot, mutta ei yhtään varalle. Bulletvibran paristoiden asennus oli helppoa; paristokotelo aukesi pyöräyttämällä bulletin päästä.

Finger Funin ulkonäkö on lähes mitään sanomaton; haalean sininen väritys ei onnistu peittämään vibran sisuskaluja (joka koventaa yleisilmettä) ja sormen ympärille asetettava lenkki vaikuttaa heikolta. Lelu on vesitiivis, joten suihkuun mukava kaveri, mutta materiaalina vibrassa jelly, joka meillä ainakaan ei kestänyt paljoakaan. Meillä lelussa taisi olla valuvirhettä, sillä lenkki räpsähti poikki, kun laittoi lelun rengasta sormeen ja bullet vibran ja jelly"sukan" väliin jäi meidän lelussa huomattava rako. Lelu on muutenkin lämmölle herkkä ja kun lelulaatikossa taisteltiin reviiristä, otti Finger Fun osumaa.

Käytössä Finger Fun oli ihan jees. Klitoriskiihottimena Finger Fun ei kylmiltään onnistunut lumoamaan, mutta seksin yhteydessä lisäkiihottimena toimi vähän paremmin. Meillä miehen ollessa päällä nainen pystyi itse kutittelemaan lelulla klitorista. Miehelle kyseinen lelu tuotti tulosta, kun lelun asetti värisemään peniksen ja kivesten väliin. Mies pystyy alla ollessaan tekemään sen itse, mutta esileikissä naiselle hyvä apu suihinottoon tai handjobiin. Lelun ollessa vesitiivis, on kylpyhuoneessa hauskempaa ja henkilökohtaisesti ainakin tykkäämme "vesileikeistä".

Finger Fun ei siis kuohauttanut tunteita äärimmilleen ja renkaan katkeaminen hankaloittaa käyttämistä huomattavasti. Bullet vibran voimakkuudet eivät huomattavissa määrin poikenneet toisistaan, joten portaaton säätö tarkoitti ainakin meillä on/off valintaa. Lelu on kyllä helppo puhdistaa käytön jälkeen, sillä Jelly"sukan" saa helposti vibran päältä pois. Bullet vibra ei naapureita häiritse äänekkyydellään eikä varmasti vieraatkaan viereisessä huoneessa huomaa mitään.

Finger Fun on hinnaltaan aika korkea laatuun nähden ja jo aiemmin testaamamme Dolphin Loop hoiti tehtävänsä paljon paremmin kaikilla osa-alueilla. Arvosanaksi tipahtaa kouluarvosanoissa vaan 5½, sillä lelu ei pääse käyttölelujemme listalle.
Mr. ja Mrs. Jacksie:n arvio tuotteesta Entice Duo Vibraattori

Jee, kesäloma on päättynyt ja pääsee taas tutkimaan uusia makuukammarin leluja. Toivottiin, että tällä kertaa postipaketista löytyisi jotain kivaa naiselle ja sitähän sieltä juuri tuli: vibraattori, joka huokuu laatua jo paketissa maatessaan.

Paketti oli aivan loistava keksintö; pakkaus on metallinen, jossa on muovinen kansi. Läpinäkyvän kannen alla laiskottelee pinkki ihanuus, Evolved - Entice Duo vibraattori, jolle valmistaja on laittanut suoralta kädeltä vuoden takuun! Tähän leluun on selvästi panostettu ja pakkaus sopisi loistavasti lahjaksikin (varsinkin laiskemmalle miehelle, joka ei jaksa naisensa lahjaa sen kummemmin paperiin laittaa - sisältöhän se on tärkein). Muovikansi on kiinni peltirasiassa klipsuilla ja näin ollen esim. matkalaukun uumenissa vibraattori asustaa omassa yksiössään, eikä ota kolhuja reitin varrella.

Rasian taustaan on painettu mitä houkuttelevin markkinointipuhe vibraattorin kyvyistä; Entice Duossa on kaksi moottoria, joita käyttämällä saa muodostettua 15 erilaista värinävauhtia, vibraattori on vedenkestävä ja luvataan suurta nautintoa pienellä äänellä. Eihän siinä sitten auttanut kuin alkaa kokeilemaan.Vibraattori nielee sisuksiinsa neljä AAA-paristoa ja ne on helppo asentaa kelkkaansa.

Jo ensikatsauksella näkee, että nyt ei ole kysymys ihan perus vibraattorista. Muotoilultaan Entice Duo on kurvikas ja väritykseltään pinkki-musta. Moottoria ohjaavat kolme nappia löytyvät jo pelkästään näppituntumalla, mutta musta taustaväri nostaa pinkit painikkeet silmille. Ja jos ei muuten niitä satu näkökenttäänsä saamaan, niin kunhan sormet sattuu osumaan on/off painikkeeseen, niin syttyvät siniset ledit vielä korostamaan valittuja toimintoja.

Kolmesta painikkeesta yksi on siis virtaa vibraattorille laittava on/off painike, kaksi muuta ovat moottoreille. Moottorit sijaitsevat strategisesti aivan sauvan kärjessä ja toinen sen keskivaiheilla (patterit täyttävät sauvasta noin 1/3:n, jolloin periaatteessa voi puhua sauvan tyvestä). Moottorit hyrähtävät käyntiin ärhäkkäästi samoin tein virran saadessaan. Molemmat moottorit ovat rauhallisimmalla värinällään, jotka jo ovat tehokkaampia kuin monien muiden sauvojen voimakkaimmatkin vibrat. Molemmilla moottoreilla on kolme eri värinää, jotka vahvistuvat asteittain kyseisen moottorin nappia painamalla.

Kun seuraavana päivänä tulimme töistä, päätimme kokeilla minkälaista hierontaa uusi lelulaatikkomme asukas tarjoilee. Vibraattorin materiaali on kovamuovi, joka aluksi ehkä hieman epäilytti kovan värinän kaverina. Esileikin aikana vibraattori kuitenkin todisti epäilyksen aiheettomaksi ja liukuessaan helposti sisälle ja ulos vaginasta se hieroi ihanasti - eikä siinä voinut muuta kuin mennä mukana. Tarkemmin hieronta-aluetta on vaikea sanoa, sillä vibraattorin voimakas värinä tuntui joka ikisessä kohdassa ja antoi nautintoa todella paljon. Naiselle lelu on helppo käyttää joko itse tai laittaa kumppani töihin ja nauttia kyydistä. Meillä lisäpotkua antoi naisen sitominen sänkyyn, jolloin mies sai touhuta vibralla miten parhaaksi näki.

Entice Duo on juuri sellainen kuin odotettiinkin sen olevan- jopa parempi. Laatu on hyvin korkeatasoinen ja laitteen moottorit ovat voimakkaammat kuin uskallettiin odottaakaan. Vibraattori on helppo pestä käytön jälkeen, eikä se edes säikähdä jos innostut suihkussa leikkimään hieman lisää. Arvioitavaksemme lähetetty tuote on varmasti kestävimpien vibraattorien joukossa ja tuotteelle annettu takuu kertoo myös omaa tarinaa luotettavuudesta. Takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen rasian sisällä olevien ohjeiden mukaisesti valmistajan sivuilla.

Entice Duo on ehdottomasti hintansa väärti ja suosittelemme sitä kyllä. Ensimmäiseksi vibraksi ei ehkä ole sopiva, mutta erityisesti kaikille jotka pitävät värinästä. Meillä naisen nautinto on noussut kerta kerran jälkeen ensimmäiseksi prioriteetiksi, mutta tottahan toki vibrasta voi nauttia myös mies. Arvosanaksi annamme 9-, sillä olisimme kuitenkin halunneet myös rauhallisemman tärinän ja esimerkiksi sen, että vain toinen moottori hyrräisi.
Mr ja Mrs Jacksien arvio tuotteesta BDSM Starter Kit

Jes! Postiluukusta tipahti saapumisilmoitus, ja taas oli tulossa uusi testattava lelu. Lappu äkkiä taskun pohjalle ja postiin hakemaan. Ensimmäisen yllätyksen aiheutti tuon ruskean paketin koko; se oli paljon suurempi, kuin aiemmin tulleet paketit. Mitä ihmettä sisällä voi olla?

Pahvilaatikon sisältä kaivettiin esille toinen pahvilaatikko. Laatikon kansi herätti aavistuksen ristiriitaisia tunteita; mielenkiintoa, epäilyksiä mutta ennen kaikkea mysteerin tuntua. Paketin päävärinä on musta, mutta kannessa on kuvattuna nainen, jolla on kaulapanta sekä siihen kytketty kettinki. Nyt pääsisimme kokeilemaan bondagea!

Toy Joy'n BDSM Starter Kit'in sisältä löytyi muovisien ruusun terälehtien päältä kaikki bondagen aloitteluun tarvittavat tavarat. Jokainen tuote oli erillisessä muovikääreessä ja siinä olikin ensimmäinen tehtävä - kuoria muovit päältä pois. Muovien kätköistä löytyi kaulapanta (lukollinen), ranne-/nilkkakahleet (voi kytkeä toisiinsa kettingillä), suupallo, sidontaköysi, silmälaput, talutushihna, nänninipistimet (kulkusilla) sekä tietenkin ruoska. Kääreet oli helppo karsia pois ja laatikko toimii todella hyvin säilytyslaatikkona kaikille bondage tavaroille.

Kaikki tuotteet ovat keinonahkaisia, vaikkakin tuntuivat ja tuoksuivat hyvin aidoilta. Musta nahka tuo heti oman tunnelmansa, vaikka tuotteet ovatkin maltillisia. Aloittelijan piti vähän totutella ajatukseen suupallosta ja kaulapannasta hihnoineen. Me olemme kyllä kokeilleet sitomista aiemminkin, mutta tämän aloittelijan paketin myötä veimme kokemuksemme astetta pidemmälle.

Tuotehan toimii molemmin päin; kumpi tahansa voi olla sidottuna. Meillä aloitettiin sitomalla mies. Aloitimme laittamalla kaulapannan ja käsikahleet. Näin ekaa kertaa käytettäessä, materiaali tuntui hyvinkin jäykältä. Käsikahleiden laittaminen kiinni oli suhteellisen haastavaa, sillä siinä piti käyttää voimaa ihan kunnolla. Muuten materiaali tuntui hyvältä ihoa vasten ja ei läheskään niin hiostavalta, kun olimme epäilleet.

Käsikahleet ovat helpot käytettäessä, sillä ne voi kytkeä toisiinsa lyhyellä kettingin pätkällä, jonka molemmissa päissä on ns. papukaijalukko. Toisin sanoen kädet on helppo pitää kiinni toisissaan, mutta helppo myös irrottaa. Kaulapanta on suhteellisen leveä ja se kiinnitetään ns. päiväkirjan lukolla. Mikään tuotteista ei ole sinällään ahdistava, koska tuotteiden lukitukset on helppo aukaista voimalla, jos tulee hätä.

Suupallo on suhteellisen kookas, emmekä suosittele sitä kovin pieni suisille tai leukavikaisille. Meillä molemmilla meinasi leuat lähteä sijoiltaan, kun kokeilimme sitä. Tämän takia päätimme jättää sen kokonaan leikistämme pois. Pallon läpi on kuitenkin helppo hengittää, sillä se on samanlainen kuin salibandypallo, eli täynnä reikiä.

Hihnan saa kiinnitettyä kaulapantaan papukaijalukolla ja sitä kautta dominoitavaa on helppo ohjailla. Meillä esimerkiksi käytettiin hihnaa, kun siirryttiin sängystä tuolille. Hihna ei ole kovin pitkä, mutta eihän sitä olekaan tarkoitettu metsälenkkiä varten. Ja jos dominoitava ei meinaa hihnan avulla pelkästään pysyä mukana, voi ottaa ruoskan käyttöön.

Kumpikaan meistä ei hirveästi rakasta kivun tunnetta, joten meillä ruoskalla leikittiin suhteellisen hellästi. Ruoska on lyhyt ja heti kädensijan jälkeen ruoskan monisyinen ns. iskuosa alkaa. Ruoskalla on helppo kutitella ja pitää jännitystä yllä. Esimerkiksi kuljettaa ruoskaa reittä pitkin hellästi ja hitaasti, mutta yhtäkkiä räpsäyttää kevyesti reittä ruoskalla.

Paketin naru on oiva sitomiseen. Me sidoimme sillä miehen jalat tuoliin kiinni ja sitten kiepautimme narun käsikahleiden kettingin ympäri. Naru on myös todella pehmeä vaikkakin kestävä, joten sitä voi ihan hyvin käyttää ihoa vasten. Kun mies oli sidottuna tuoliin, astuivat kuvaan silmälaput.

Silmälaput ovat samaa keinonahkaa kuin muutkin ja asettuvat mukavasti silmien päälle. Silmälappujen kuminauha ei ole liian tiukka, mutta pitää kuitenkin ne hyvin paikallaan. Silmälaput lisäävät mystiikkaa, sillä kun et pysty näkemään mitä toinen tekee, tuntoaistisi virittyy tarkemmaksi. Tässä vaiheessa kiusoittelu on todella kiihottavaa, sillä pystyt hallitsemaan toista ja suuseksi on aika herkullista molemmille osapuolille.

Meille illassa riitti yksi sitominen, joten parin päivän päästä vasta kokeilimme tilannetta toisin päin. Naiselle laitettiin käsikahleet ja kaulapanta paikoilleen. Tällä kertaa pitäydyttiin sängyn puolella ja juuri se alistuminen ja dominointi kiihotti molempia osapuolia. Naiselle kaikkien muiden lelujen lisäksi tarjolla oli nänninipistimet. Nipistimet ovat ruuvilla säädettävät, joten puristus voiman voi itse määrittää. Muuten metalliset nipistimet ovat saaneet ihoa koskevaan osaan mustan muovisuojuksen, joka on ihoa vasten paljon mukavampi. Nipistin on ulkomuodoltaan pyykkipojan mallinen.

Bondagen aloittelijapakkauksesta löytyy siis kaikki tarpeellinen ja materiaali on oikeasti laadukkaan oloista. Meitä vähän mietitytti ihoa vasten asettuvat metallikiinnikkeet ja se, miten varsinkin herkkä iho reagoi niihin. Pitempään ihoa vasten ollessa ja varsinkin silloin, kun iho alkoi hiota, ilmeni kutinaa, mutta yleisesti pystyi ihan hyvin käyttämään tuotteita. Nikkeliallergikon kannattaa kuitenkin olla tuotteen kanssa varuillaan.

Loistava tuote tarkoitukseensa ja täytti kyllä odotuksemme kunniakkaasti. Bondage on silloin tällöin herkuttelua meillä, mutta tämä paketti kyllä antoi potkua petipuuhiin eikä varmasti ollut viimeinen käyttökerta vielä tälle setille. Ja hei, esimerkiksi silmälappuja voi käyttää ihan päiväunilla. Tuote saa meiltä 9- arvosanaksi, sillä suupallo voisi olla pienempi ja metalliosaset voisivat olla allergiaystävällisempiä.

Ei kun vaan rohkeasti kokeilemaan, molemminpuolisessa luottamuksessa siitä tulee hauskaa!
Mr. ja Mrs. Jacksien arvio tuotteesta We-Vibe 4

Pakkaus WeVibella 4 on siisti (pohjaväriltään valkoinen, violetein yksityiskohdin) ja helposti avattavissa. Pakkaus itsessään on pahvinen ja sisällä on kotelo, joka tukee kaikkea paketin sisällä yksittäin. WeVibe4, joka tuli ilahduttamaan meitä on väriltään violetti ja keikistelee rasian ylälaidassa. Heti itse laitteen alla on valkoinen kaukosäädin, joka toimii mukana tulevalla patterilla. Laatikon alimmassa kolosessa on WeViben 4 latausasema, joka toimii USB porttiin tai sähkövirtaan yhdistämällä. Pakettia avatessa ilmoille pöllähti kuitenkin sen verran tanakat hajut, että meinasi silmiä kirveltää. WeVibe 4:n materiaalin ominaistuoksu on voimakas jonkin aikaa, mutta me veimme lelun pesulle, jotta haju vähän edes hälvenisi. Kyllähän se kolmannen pesun jälkeen jo alkoi laimentua, mutta oman osansa ajoi myös muutaman päivän tuuletus.

Ensimmäinen tehtävä WeVibe 4sta vastaanottaessa on iskeä se lataukseen, sillä laitteen akun pitää ja kannattaa olla täyteen ladattu, kun sen ottaa käyttöön. Akun lataus kestää 24 h ensimmäisellä kerralla. WeVibe 4 asettuu latausasemaan todella helposti, eikä sitä tarvitse sen kummallisemmin siihen asetella. Eikä se oikeastaan väärin päin siihen menekään. Myös kaukosäätimen saa laitettua latausasemaan, mutta kaukosäädin ei lataudu yhdessä WeVibe 4:n kanssa. Kun uusi tärryytin ja kaukosäädin on laitettu latausasemaan, ne pystyy peittämään latausasemaan kuuluvalla kuvulla. Näin ollen uteliaat vieraiden katseetkaan eivät tunnista mitä siellä yöpöydällä latautuu. No eihän siinä sitten muuta, kuin laittaa laite yön yli lataukseen ja odottaa sormet syyhyten seuraavaa päivää.

WeVibe 4 on pintamateriaaliltaan silikonia, mikä tuntuu sormissa sopivan liukkaalta. Muodoltaan WeVibe 4 on kaareva, ikään kuin klipsi. Laitteen käyttötapakin tuli ainakin itselleni ensisilmäyksellä selväksi, eli pienempi klipsin puolikas sijoittuu naisen sisälle ja ulkopuolelle jää klitorista täryyttämään paksumpi osa. Värinä laitteessa on hiljainen ja kaikeksi onneksi se on myös vedenkestävä. Ensiksi kuvittelin kyllä, että WeVibe 4sta olisi tarkoitus käyttää esileikissä kiihottamiseen, mutta mukana tulevan user manualin mukaan kyseessä on yhdynnän aikana käytettävä lelu. Pitkän kantomatkan valmistaja on kuitenkin kaukosäätimelle laittanut, koska sillä voi antaa käskyjä jopa kolmen metrin päästä. Ehkäpä lelu on tarkoitus sijoittaa naisen jalkoväliin ja antaa kaukosäädin miehen käyttöön, joka sitten sitä starttailemalla ilmiantaa halukkuutensa päästä kokeilemaan tärinää ihan lähietäisyydeltä?

Noh, laite laitetaan päälle painamalla paksumman puolen päähän sijoitettua nappia. Tällöin WeVibe 4 alkaa hyrräämään. Täyteen ladattuna WeVibe jaksaa hyrrätä yhtä kyytiä parisen tuntia, vaikka emme kyllä kellottaneet aikaa, mutta uskomme tässä tapauksessa user manuaalia. Sikäli mikäli oikein sen sieltä ymmärsimme. Laitteen molemmissa päissä on moottorit, jotka hyrräävät äänellisesti hiljaa, mutta tuntuvat kyllä erittäin hyvin. We Vibe 4ssa on yhteensä kuusi erilaista värinää, mutta värinävoimakkuutta säätelemällä jokaisesta värinästä saa enemmänkin irti. Värinävoimakkuuksia on yhteensä kymmenen ja meillä ei WeVibe 4 tarvinnut edes täysillä moottoreitaan tärisyttää, että päästiin tunnelmaan mukaan. Värinävoimakkuuksien ja eri värinöiden välillä voi surffailla kaukosäätimen avulla. Siinä ylös ja alas sijoittuvat napit säätelevät eri värinöitä ja vasemmalle ja oikealle sijoittuvat napit määräävät värinän voimakkuutta. Kun alhaalla olevaa nappia painaa pitkään WeVibe 4 sammuu. Onneksi valmistaja on kuitenkin tehnyt niin, että alun virran kytkemisen jälkeen WeVibe 4:n saa käynnistymään myös kaukosäätimen alas napin avulla, eli itse laitteeseen ei tarvitse nykiä.

Hieromalaite laitetaan kohdalleen työntämällä littana klipsin pää emättimeen sisälle. Kun laite asettuu paikalleen, klipsin päät osoittavat eteenpäin ja laitteen paksumpi pää jää lepäämään klitoriksen päälle. Laitetta laittaessa kannattaa käyttää liukuvoidetta ja varsinkin yhdynnän aikana. Kaalimato oli onneksemme ajatellut myös tämän asian puolestamme ja paketin mukana tuli tuubi Kaalimato liukuvoidetta. Liukuvoide on hajustamaton ja vesipohjainen, eli liukuvoide lähtee pois vedellä huuhtelemalla. Laitoimme liukuvoidetta kätevästä tuubista WeVibe 4n sisälle menevään päähän kauttaaltaan ja lisäksi hieman paksumman pään alapinnalle. Liukuvoiteen avulla WeVibe 4 sulahti paikalleen pienen asettelun jälkeen.

Esileikissä WeVibe 4 toimi hyvin ja kutitteli mukavasti naisen klitorista. Laite pysyi paikallaan suhteellisen hyvin, vaikkakin paremmalta sen sai tuntumaan painamalla sitä kaaren päältä, eli klipsin yläosasta. Sisällä oleva pää hyväilee tärinällään g-pistettä ja päälle jäävä osa hoitaa klitoriksen hyväilyn. Meidän kokeilussa emäntä piti parempana paksumman pään klitorikselle tuottamaa kiihotusta ja g-pisteen hyväily jäi huomattavasti arvostelussa.

Yhdynnän aikana WeVibe 4 ei tuottanut odotettua tulosta, sillä se ei tuntunut niin hyvältä kuin olimme kuvitelleet. Lisäsimme ennen yhdyntää liukuvoidetta myös miehen penikselle, ettei laite hankaisi aktin aikana. Liukuvoide toimi kyllä hyvin ja pääsee kyllä hankittavien listalle, mutta WeVibe 4 n kanssa yhdyntä tuntui ahtaalta. Ei siinä, että tiukkuudessa jotain väärää olisi, mutta tärinä ei enää naisella kohdistunut niihin kohtiin mitkä esileikin aikana sai hemmottelua. Miehelle laite ei tuonut oikeastaan mitään iloa ja meni lähes huomioimatta.

Käytön jälkeen WeVibe 4 on helppo pestä joko ihan pelkällä vedellä tai laimealla saippuavedellä. Eikä ole varmasti mitään kohtaa, mistä vesi pääsisi sisälle valahtamaan, sillä laite on täysin saumaton, eikä siitä lähde irto-osia. Pesun jälkeen laitteen voi laittaa säätimineen takaisin laturiin, sillä se ei siitä hätkähdä ja on helppo säilyttää suojassa katseilta ja lialta kupunsa alla.

WeVibe 4 näyttää ja kuulostaa laitteena todella hyvältä. Meitä jäi mietityttämään, että eikö meillä osunut nyt liitännät vaan kohdilleen kyseisen laitteen kanssa vai mikä mättää. Toisaalta me haluamme tuntea toisemme kunnolla yhdynnän aikana ja sen tarkoituksen täyttää paremmin penisrengas tärinällään. WeVibe 4 on kyllä selkeästi laadukas laite, joka tuo iloa ainakin esileikkeihin. Tätä laitetta kun voi hyödyntää esimerkiksi bondagessa. Yhdynnän aikana emme usko laitteen enää pääsevän aitiopaikalle, satunnaisia kertoja lukuun ottamatta. Kouluarvosanaksi annamme kuitenkin 8-, sillä tuote on hyvä ja laadukas, vaikka sen peruskäyttötarkoitus pareille suunnattuna aktin aikaisena kiihottajana jäi meille vähän vaisuksi. Kannattaa kokeilla WeVibe 4sta myös miehen pallien ja peniksen kiihottamiseen - sillä tavalla voi saada kovan tuloksen vähän normaalista hand/blow jobista eriävällä tavalla ;)
Mr. ja Mrs. Jacksien arvio tuotteesta Belladot Matilda Vibrating Egg

No nyt tulla tupsahti postissa Matilda. Matilda oli pukeutunut siististi pyöreään pahviseen rasiaan, jonka kannen sai popsautettua irti helposti sormivoimilla. Putkilo muistuttaa viinipullojen "lahjarasiaa", joten Matilda saa olla rauhassa sen sisällä uteliailta katseilta.

Matilda itsessään on vaaleanpunainen kahdesta osasta koostuva kiihotin lelu. Matildaa komennetaan kaukosäätimen avulla, joka puolestaan osaa neljän eri tärinävoimakkuuden komennot ja osaapa se Matildan myös sammuttaakin. Kaukosäätimessä ei ole kuin kaksi näppäintä; ylös ja alas osoittavat nuolet, joten ei tuota hankaluuksia. Pattereitahan tämä kaukosäädin syö 2 x AAA, jotka tyrkätään niin sanotusti persauksista sisään. Patteriosaston kiinnittäminen toimii kierteillä, eli eivät ihan hetkessä tipahda pois paikaltaan.

Kaukosäätimestä lähtee hihnan lailla johto itse Matildaan, joka siis on kiihotin muna. Munalla tässä tarkoitetaan siis ylisoikeaa kananmunaa, eikä suinkaan lempinimeä kikkelille. Matilda on materiaaliltaan kovaa muovia, mutta pinta on hyvin sileä. Täristessään Matilda päästää pientä ääntä, mutta kulkiessaan luolastoissa ääni ei kyllä kauaksi kantaudu.

Matilda kutittelee mielellään herkimpiä paikkoja ja vaikka kaukosäätimeen meneekin johto, ei se tositoimissa haittaa. Johtoa on Matildalle kuitenkin annettu puolisen metriä, eli jopa kankeampikin partneri pystyy tärisyttämään munaa miten parhaakseen näkee. Parhainta antia Matildalla on kuitenkin sen pieni ja solakka ulkomuoto, jolloin sitä voi käyttää jopa miehen anaalihierontaan. Matilda on selvästi hyvin pippurinen tyttö, sillä se saa aikaan todella hyviä orgasmeja, kun sillä kutittelee klitorista yhdynnän aikana (ja mikä jottei ihan itsenäisestikin). Onneksi tästä oli heti ensimmäisenä mukana tulleessa ohjekirjasessakin varoitus: "ole varovainen käyttäessäsi vibraattoria ensimmäistä kertaa. Värinä voi olla voimakasta.".

Matilda on roisketiivis, mutta pesulla käytäessä kaukosäädin ei halua häiritä Matildaa. Kaukosäädin nimittäin suojelee patterilokeroaan, joka ei tykkää vedestä lähes ollenkaan. Matilda on kuitenkin helppo pestä ja jos ei vaikuta pelkällä vedellä lähtevän, niin aina voi heittää joukkoon vähän saippuaa.

Meihin Matilda kyllä teki vaikutuksen ja pääsee sänkyyn kolmanneksi pyöräksi useamminkin. Matildan kaukosäädin on todella hyvin käteen istuva ja mitäpä muuta pieni vaaleanpunainen muna voi olla kuin ihana. Arvosteluasteikolla läjäytämme Matildalle 9, sillä vaikka talutushihna tuliselle kiihottajalle onkin välillä hyvästä, niin voisiko Matildan joskus päästää ihan vapaille laitumille?
Mr.&Mrs. Jacksien arvio tuotteesta Sex & Mischief Kit

Posti toi tullessaan tällä kertaa S&M leikkeihin ohjaavan Sex & Mischief Kitin. Paketti tuli juuri oikeaan paikkaan, sillä molemmilla oli kiinnostusta harrastaa vähän normaalia villimpää seksiä. Paketti sinällään ei laatua huuda, sillä esimerkiksi aiemmin testaamamme BDSM Starter Kit oli jo pakkaukseltaan paljon vankempi. Paketti on pahvia, eikä sen tyylinen, että siinä haluaisi tuotteita pidempään säilyttää. Paketin väritys on sen sijaan valittu hyvin, sillä valkealla pohjalla oleva musta teksti ja mustavalkoinen kuva tuotteita esittelevästä naisesta nousevat hyvin esille. Takakannessa laatikkoa on tarinan alku, joka vain odottaa sitä käyttäjän luomaa loppua. Samalla se johdattelee tunnelmaan ja kutkuttelee ajatuksissa.

Paketin sisältä löytyi muoveihin yksittäin pakatut silmälaput, ruoska ja käsiraudat. Kaikki ovat väriltään mustat, joka omalta osaltaan lisää tyylikkyyttä, sillä kukapa ne pinkit käsiraudat katu-uskottavaksi mieltää. Silmälaput ovat kankaiset ja hyvin pehmeää materiaalia. Niitä on paljon mukavampi pitää silmien päällä, kuin esimerkiksi keinonahkaisia. Samalla se pidentää aikaa, minkä niitä pystyy käyttämään - ja niin, toimivat myös päiväunia nukkuessa valon himmentimenä oivallisesti. Pään taakse laitettava kuminauha lenkki on kaksi osainen, jolloin paikallaan pysyminenkin paranee ja se on sopivan kireä.

Paketin ruoska oli sen sijaan hienoinen pettymys; laatu oli todella huono. Ja kyllä, paino on nyt sanalla OLI, koska ensimmäisen käyttökerran jälkeen (jolloin ei edes olan takaa piiskattu) ruoska alkoi purkautumaan kädensijasta. Musta keinonahkan tyylisen kangasliuskan alta paljastui puinen varsi. Kun ruoskalla läimäytteli ja se sattui jäämään kiinni johonkin (tuolin selkänoja), niin ruoskan säie saattoi katketa kokonaan. Näin ollen todettiin, että ainakaan meidän vauhdissa ruoska ei pysy ja se käy ennemmin kiihottamisrekvisiitaksi. Mutta koska meidän varastoista löytyy muita ruoskia, niin emme tätä yksilöä pidempään katselleet.

Käsiraudat ovat pehmustettu mustalla karvaisella kankaalla. Kangas on ommeltu tuubiksi, niin että sen saa halutessaan raudoista pois. Rautojen mukana tuli kaksi avainta, mutta koska nämä raudat on varustettu turvalukolla, ei kannata hätäillä vaikka ne touhuillessa hukkuisivatkin. Raudat saa myös selän takana helposti auki, eli varsinaista turvasanaa ei edes tarvita. Käsiraudat ovat kooltaan suhteellisen pienet, sillä meidän leikeissä vain naiselle saatiin lyötyä rautaa ranteiden ympärille. Miehen ranteen ympärille raudat saa juuri ja juuri kiinni. Silloinkin ne ovat hyvin epämukavat ja ihoa pitää varoa kiinni laittaessa.

Eli kokonaisuudessaan tämä paketillinen on pikkutuhmaa. Kiihotuksessa toimivat ja pienessä rauhallisessa esileikissä, mutta jos haluaa kunnolla kokeilla S&M suosittelemme enemmän BDSM Starter Kit:ä kuin tätä. Tottahan toki hinta nousee jonkin verran, mutta sen paketin sisältö on monipuolisempi ja laadukkaampi. Sex & Mischief Kit saa arvosanakseen vain 5, jos tarkoituksena on oikeasti päästä S&M tunnelmaan. Polttarilahjana menestyy varmaankin parhaiten :)Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Himokas pari Young, Wet & Wild ArcticLove Jonathan Yona Sidotut Joneski Peppufantasiaa CoupleT Marie Niki McKettu Butterfly Solttuseksiä HeMan Aatami ja Eeva Itia Nautiskelijat Tomtom Aurora Parittelijat Antaia Kaappirivo Tiitis HotBuns Testimies Tulikettu Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä karkki Jolene Atroquinine Doktor Kurious HMR Ruuhkavuodet Eros Testiryhmä botTomAndJerry Asiallinen kotirouva Cupido Tomppa Carissa Zakke Haluava himoava katse Opepari FreeWheelers Mr. Sledgehammer Lelulaatikko Sexcouple Kumitorvi Neitseellinen UsFuntastic Queer of the Hill n00bs