Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Manta vibraattori

TESTIRAPORTTI

Uusi Fun Factoryn Manta vibraattori toimi miestestaajalla niin kuin pitääkin. Hän löysi sooloillessaan ennenkokemattoman tuntemuksen, joka ei ollut ollenkaan huono! Pariskunnan testissä Manta toimi erityisen hyvin parin yhteisessä seksissä. Tehoa tältä vibraattorilta ei puutu ja käyttötavat ovat mitä moninaisemmat.

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Kyllä miestä nyt hemmotellaan! Paketista paljastui uudenlainen peniksen tärisytin, tällaista en aiemmin ollut kokeillutkaan. Manta-tärisytin on tarkoitettu peniksen stimulointiin, mutta miksipä patukalla ei muitakin herkkiä paikkoja kutittelisi? Konstit on monet!

Tärisyttimessä on kaksi, hyvin joustavaa sarvea, jotka tärisevät kovaan tahtiin, kun virrat laittaa päälle. Materiaalina näyttäisi olevan lääketieteellinen silikoni eli herkemmällekin hepille sopii. Sarvet ojentuvat halaamaan penistä mainiosti ja liukkarin kera sitä on helppo liikutella peniksen vartta pitkin edestakaisin. Vibramoodeja on mukavat 12, joista ensimmäiset on tasaista tärinää ja suuremmilla kierroksilla tulee yllätyksellisyyttä ja pulssimaisuutta esille.

Käytössä tästä tärisyttimestä löytyy yllättävän paljon potkua! Terskan tyveen aseteltuna tärinän pystyy tuntemaan koko peniksen pituudelta ja tulee vaikutelma, ettei lelua tarvitse juuri liikutella . tärinä tuntuu pumppaavan mällit itsestään ulos. Peniksen sively tuntuu hyvältä, mutta erityisen mukavalta tärinä tuntuu juuri terskan alueella. Välillä tuntuu, että tärinällä saa koko munan helläksi ja on pakko pitää taukoa. Pitää tunnustaa, että löytyi itselle ihan uusikin tuntemus, kun toisen sarvista antaa tärisyttää vinossa asennossa suoraan virtsaputken päähän. Pienen kiusoittelun jälkeen peniksen kärjessä tuntuu erityisen hyvältä ja alkaa tulemaan kylmiä aaltoja pitkin kroppaa. Ei ollenkaan huono uusi tuntemus!

Tärisytin on helppo pestä vedellä ja lataaminen tapahtuu USB-kaapelin avulla, perusjuttuja. (Alkaa tuntua jo hurjalta, että jotkut ensimmäisistä leluista oli patterikäyttöisiä. Kuinka epäkäytännöllistä!) Lelu on tukevaa tekoa, joten kovemmassakin käytössä kestänee. Ja edellisten lisäksi lelu on jotenkin pelottavalla tavalla hauska: manta viittaa rauskuun ja aluksi tuntuukin hieman jännittävältä laittaa munansa tuohon hirmuiseen kitaan.

Manta Vibrating Stroker ajaa asiansa erinomaisesti ja tällä saa kyllä stimuloitua penistä oikein hyvin. Huonoja piirteitä en keksi, lelu on kyllä oikein mainio: 5/5!

Kirjoittanut: Queer of the Hill
CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.

Pakkaus on tyylikäs ja suhteellisen hillitty, ihan ensimmäisellä silmäyksellä pakkauksesta ei saa selville mikä tuote oikeasti on kyseessä/mihin tarkoitettu.

Ihan aluksi täytyi ohjekirja kaivaa esille, jotta tuotetta osasi oikein käyttää. Ensisilmäys laitteesta antoi hyvän ja laadukkaan kuvan, materiaali tuntui hyvältä ja koko tuotteesta sai todella laadukkaan kuvan. Laitteen muotoilu vaikutti hyvältä ja tuntui käteen heti mukavalta. Magneettinen latauspää laitteessa on kyllä ihan huippu juttu.

Sooloilussa focus täytyy olla koko ajan puuhassa mukana. Laite on hyvän muotoinen ja sopii käteen hyvin. Helppo ohjailla muotoilun takia. Sooloilussa jäin kaipaamaan enemmän puristusta tai isompaa "otetta" laitteesta. Vibra toimii hyvin ja tuntuu mukavalta, ohjelman vaihto kesken ajon onnistuu helposti. Mutta itse tykkäisin että vekotin olisi puristanut vähän kovemmin.

Kumppanin kanssa täydellinen laite. Naisen ollessa päällä toimii kaikista parhaiten. Molemmat saa laitteesta lisänautintoa, kun koko penis värisee laitteen mukana. Leikin aikana ei tarvi välttämättä leluakaan vaihtaa, toimii myös naiselle klitoriksen hyväilyyn.

Yhteenvetona kumppanin kanssa toimii todella hyvin. Sooloilussa itse en saa laitteesta tarpeeksi irti.

Kirjoittanut: CoupleT