Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Queer of the Hill' artikkelit

Queer of the Hill - Esittely ja artikkelit

29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.


Nimin. Queer of the Hill arvio tuotteesta VerSpanken H2O masturbaattori

"Saksalainen alienipillu. Öö.."

Ensireaktio pakettia avatessani oli sekoitus hämmennystä ja naurua. Mustavihreä paketti on kuin jostakin galaksien takaa lähetetty ja lähettäjällä on pahat mielessä. Sivussa on kuitenkin pahinta ahdistusta lievittämään laitettu lupsakat käyttöohjeet, jossa tikku-ukot vänkkäävät itseään ja toisiaan. .Höhö, toi kattoo, kun toinen runkkaa.. Ovela veto, huumorista plussaa.

Alkuun lelu vaikutti aggressiiviselta ja vähän pelottavaltakin (.Moi, oon Verspänken-känken, syön sun munas, jawohl!.), että jaa, tähän pitäisi kalleimpani työntää, mutta hetken aikaa tutkaillessa ja käännellessä vehje alkoi vaikuttaa sympaattiselta, höpsöltäkin. Idea on yksinkertainen: kaksi suolakurkun näköistä muovipalaa yhteen, musta tukikotelo ympärille, lukko kiinni ja raosta tavaraa sisään. Osat irtoavat toisistaan kätevästi ja kurkkuja voi käyttää vaikka yksittäin stressileluna töissä tauolla, jos pokkaa riittää. Kurkut tuntuvat melko sitkailta käteen, varmasti kestävät kovemmankin menon.

Liukastetta saa käyttää reilusti parhaan kyydin takaamiseksi. Erityisesti kihelmöivät liukkarit ajavat asiansa lelun kanssa. Suolakurkun nystermät hyväilevät mukavasti, mutta tuntuma voisi olla tiukempikin. Muovikoteloa tuli puristettua lujastikin, että meno tiukentuisi, mutta turhaan. Tyhjää jää väliin, mikä ei ole hyvä asia. Sivulla olevista kahvoista on näppärä pitää kiinni, jos lelua tykkää käsipelillä liikutella. Kun lelua hellii esim. pöydän kulmaan tai sängynpatjan väliin tuettuna (näin paketissa ohjeistettu), meno on parhaimmillaan.

Lisänautinnon takaamiseksi kurkut voi myös lämmittää ja viilentää vedessä. Lämpimällä vedellä käsitellessä meno tuntuu aidommalta ja mukavammalta, mutta kylmän kurkun helliminen tuntui vähintäänkin oudolta. Jokainen tyylillään, kylmästäkin varmaan oppii tykkäämään, ehkä silloin, kun toisen lämmittää ja toisen viilentää. Hmm.

Verspankenin puhdistaminen on näppärää, koska kaikki osat saa irti toisistaan. Vesipesulla kurkut saa helposti puhtaaksi ja myös muovikotelo on nopeasti puhdistettu. Kotelon sarana näyttää avatessa vain melko heppoiselta, joten tulee mieleen, milloin osat rapsahtavat irti toisistaan.

Seksileluna Verspanken H2O ajaa asiansa, mutta voisi olla tuntumaltaan parempikin. Yhtä kaikki, lelu on hauska, saa hymyn huulille ja takuulla erilainen tuttavuus perinteisiin flesareihin tai vastaaviin tottuneille. Paketti tikku-ukkoineen on hauska, samoin netistä löytyvä animoitu käyttöohje (https://www.youtube.com/watch?v=Atpu8PXSfbk). Ensikertojen epäilevä ja hämmentynyt asenne vaihtuu parin kerran jälkeen takuulla, tähänhän tulee jonkinlainen sympaattinen tunnesidekin: . Vooi, söpö pikku alienitussu, ihana vihreä törröhuuli!. Humoristille tällainen lelu sopii mainiosti!

In space, nobody can hear you moan.. Oh yeah.
Nimim. Queer of the Hill arvio tuotteesta Fleshlight Go

"Ei jumalauta, vihdoinkin!" tai "Ei saatana!" taisivat olla ensimmäiset sanani, kun aukaisin Kaalimadon lähettämän paketin ja sisältä paljastui jokapojan unelmalelu eli Fleshlight. Kyseessä oli kuitenkin Go-versio eli hieman lyhyempi versio perinteisestä flesarista, ilmeisesti tarkoitettu matkustavaiselle ihmiselle. Ja mikäs siinä, kun himo yllättää, asianmukaisia vehkeitä toivoo käden ulottuville ja tämä mahtuu kätevästi kapsäkkiin.

Pakkaus on asiallinen ja siisti ja lelua mainostetaan asiaankuuluvasti maailman eniten myyväksi miesten seksileluksi. Oma versioni oli harmikseni vaginan mallinen, mutta ymmärtääkseni valmistajalla on myös huulilla ja anaalilla varustettuja leluja. Yhtä kaikki, sormella tunnustellen pimppi tuntuu mukavan pehmoiselta ja joustavalta, lelua tekee mieli kokeilla saman tien. Ihonvärinen ja -kaltainen löllerötuubi on vuorattu useammanlaisilla nystyröillä sisäpuolelta, jotta nautinto olisi paras mahdollinen. Pehmusteen ympärillä on musta muovinen kotelo ja molemmissa päissä kierrettävät korkit. Paketissa on myös vesipohjaista liukuvoidetta mukana yhden käyttökerran tarpeisiin sekä käyttö- ja puhdistusohjeet.

Flesarin päässä olevaa pienempää korkkia kannattaa pitää alkuun vähän auki, jotta tunnelin sisälle ei tule kovin voimakasta alipainetta ja imua. Kunnon liukastuksen voimin nystyrät hyväilevät mukavasti kalua ja tunnelma kohoaa paskankin päivän jäljiltä kattoon. Pikku totuttelun jälkeen imua tekee toki mieli lisää ja pienellä korkin kierrolla koko tavara tiukentuu huomattavasti. Täysimulla meno alkaa olla jo jonkin verran työlästä, joten puoliasento sopii ainakin itselleni paremmin. Flesari oli juuri sellainen mitä olin ajatellutkin, miellyttävä, syvä ja eka flesariorgasmi oli luokkaa "naapurit saatto kuulla". Ekaksi pimppipanoksi tää oli sitten kai aika hyvä.

Käyttökokemuksen myötä vaatimustaso kovenee ja vähän kritisoitavaakin ilmenee sekä omasta että vakituisen leikkikaverini puolesta: vaginan suu voisi olla tiukempikin, jotta runkkailusta tulisi mehukkaampi kokemus. Kumpikin olimme sitä mieltä, että flesari on helppo pestä (vettä toisesta päästä sisään ja toisesta päästä valutetaan ulos) ja että kyllä tästä saa hupia pitemmäksikin aikaa, sekä yksin että yhdessä.

Melkeinpä haluaisin sanoa, että flesari pitäisi kuulua joka herran kokoelmaan pimeiden syysiltojen turviksi, kun sitä märkää tekee mieli. Kiva lelu, pidin kovasti!
Nimim. Queer of the Hill arvio tuotteesta Rowdy - Tekopenis moottorilla

Aiemmat arvostelemani tuotteet ovat olleet enempi tai vähempi sellaisia, johon muna laitetaan sisään, joten vaihtelun vuoksi toivoin jotain takaportin leikkikalua. Saamani piti, isolla kädellä. Paketista paljastui melkoinen hirviö, nimittäin 19 cm:n pituinen, oikein autenttisen näköinen dildo. Paksuutta ei paketissa mainita, mutta kokemuksen syvä rintaääni mainitkoon, että paksu on. Aluksi vähän hirvitti ja nauratti. Rohkea rokan syö.

Ihan mikään perusdildo tämä Rowdyn tekele ei kuitenkaan ole, vaan siinä on 10 erilaista tärinämoodia. Värinää voi ohjailla pienellä kaukosäätimen tapaisella, joka on liitetty dildoon ohuen johdon varassa. Kaukosäädin on todella heppoisen oloinen, jopa halvan vaikutelman antaa, mutta ajaa asiansa. Paketti lähtee käyntiin parilla AAA-paristolla. Värinöitä on moneen lähtöön: on kolme voimakkuudeltaan erilaista perusvärinää ja sitten liuta erilaisia sykkiviä, pumppaavia ja hierovia moodeja. Tehoja riittää kiitettävästi - tuntuu että koko mies värisee tämän tahdissa! Perusvärinät ovat kivoja, mutta sykkivät moodit ovat mielenkiintoisempia.

Materiaali on ilmeisimmin PVC + Abs -muovia, kuten paketissa sanotaan, joten se on helppo pestä ja pitää puhtaana. Leikkikalun toisessa päässä on tehokas imukuppi, joten sen voi laittaa helposti mitä erilaisemmille pinnoille. Dildo on paksua ja jämäkkää tekoa, joten alkuun ainakin itselläni piti suorittaa perusteellinen alkulämmitys/venyttely ennen kuin koko komeuden uskalsi laittaa kalleimpaansa. Harjoittelu kuitenkin kannattaa, koska värinä tuntuu eturauhaseen _tosi_ hyvältä! Voimakkaimmillaan tärinä alkaa jo puuduttaa paikkoja, mutta kevyemmät moodit ja sykkeet tuovat leikkiin kivaa vaihtelua. Ei ollenkaan huono. Leikkikaverilla ei ollut ehkä rahkeita ottaa koko pakettia sisäänsä, mutta toimii tämä vallan mainiosti ulkoisestikin: anaali-välilihaseutua hieromalla sai kivoja viboja myös. Ja tulipa kokeiltua myös siten, että pienempää perusdildoa voi värisyttää koskettamalla sitä tällä värisevällä vehkeellä, jolloin myös tiukempikin kaveri pääsee nauttimaan syvähieronnasta. Konstit on monet!

Rowdyn värisevä lerssi on mainio leikkikalu ja tehoja siitä irtoaa erinomaisesti. Varmasti hyvä vekotin kaikille, jotka kaipaavat tehokkaampaa stimulaatiota!
Queer of the Hillin arki arvio tuotteesta Scorpions Tail eturauhaskiihotin

Eturauhasen stimulointi on oikeilla vehkeillä erityisen jännittävä kokemus ja sitä varten sainkin tällä kertaa oikein näppärän lelun. Scorpions tail -prostate massager on nimensä mukaisesti skorpionin hännän muotoinen, kärjestä terävämpi tärisytin. Tyylikkään musta, kuten asiaan kuuluu, tulee oikein sellainen vaarallinen fiilis. Kokonaispituutta on 19 cm, mutta koko komeus on taipuisa ja joustava, joten sitä voi turvallisesti liikutella peräsuolessa. Lelu ei ole kauhean paksu, mikä tekee siitä helppokäyttöisen esimerkiksi ensikertalaiselle, koska se on helppo sujauttaa sisälle.

Vaikka lelu on kompakti ja melko pienikin, tehoa riittää! Parin pikkupariston turvin häntä tärisee kymmenen eri moodin turvin todella tehokkaasti. Valikoimaan kuuluu erivahvuisia tasaisia tärinöitä, pykälämoodeja sekä erilaisia pulsoivia moodeja. Anatomisesti lelu tärisyttää eturauhasta juuri siitä oikeasta kohdasta, kun hetken aikaa hakee ja orgasmista tulee oikeasti voimakkaampi! Eri testiasennoista parhaimmaksi osoittautui se, että istuu lelun päällä ja liikuttaa lantiota edestakaisin. Tällöin koko paketti hieroo mukavasti eturauhasta. Jos kädellä liikutteli edestakaisin, lelun kärki saattoi välillä epämukavasti tökätä eturauhaseen (tai no, ak sattuu nyt ehkä olemaan helposti innostuvaa sorttia ja vauhtia riittää *poskille puna nousee* )

Kuten useimmat seksilelut, myös skorpionin häntä on tehty allergisoimattomasta materiaalista ja on pesunkestävä, mikä tekee puhdistamisesta helppoa. Näin sen pitääkin olla.

Scorpions tail -eturauhaskiihotin ajaa asiansa ja on miellyttävä käyttää, koska se ei liikaa paikkoja venytä, jos nyt siitä ei satu tykkäämään. Lelu herättää mukavan syntisiä mielikuvia ja on tehokas kuin mikä, joten tätä sopii suositella kaikille peppuleikeistä pitäville! Hmm, lelu sujahtaa näppärästi vaikka viikonloppulaukkuun mukaan - mukava yllätys, jos jonkun uuden kaverin sattuisi halikaveriksi löytämään lokaatiosta x.

Äh, en tiiä, jotenkin tästä tuli uusin lempparini tähän asti arvioimistani leluista!
Queer of the Hillin arvio tuotteesta G-Plug, anaalitappi, pinkki

Kun kävin hakemassa pakettia, se tuntui kovin kevyeltä ja ajattelin, että mahtaako siellä täytepapereiden lisäksi olla yhtään mitään. Paketista kuoriutui kuitenkin erityisen suloinen pinkki anaalitappi! G-plug L -anaalitappi on helposti mukana kulkeva minitappi, siinä on kuusi erilaista värinää ja paksuus ei ole kokemattomallekaan kauhistuttava. Värinöitä säädellään tapin pohjasta painelemalla, mutta ohjeiden mukaan tappia voi säädellä langattomasti myös Gring-lelulla. Anaalitappi on materiaaliltaan helposti veden alla puhdistettava kuten useimmat lelut, mutta parasta on se, ettei lelussa ole lainkaan pattereita! Lelun voi ladata kätevästi usb-porttiin kiinnitettävällä latauskaapelilla, jonka toinen pää kiinnitetään tapin pohjassa oleviin kahteen metallinapaan. Paketissa on myös mukana näppärä valkoinen suojapussi, joten tuntuu siltä, että lelu on suunniteltu erityisesti matkustaville ihmisille.

Anaalitappi luiskahtaa hyvin liukastettuna helposti aloilleen, mutta... en oikein tiedä, onko värinöistä riittävästi mihinkään, ainakaan aiempiin leluihini verratessa. Kuusi erilaista tärinää ovat ihan mukavia, joo, mutta ilman omaa aktiivista lantion liikuttelua lelu ei oikein sykähdytä. Sukkulamainen muoto menee helposti paikoilleen, mutta se ei ärsytä ainakaan itselläni riittävästi eturauhasta, kuten esimerkiksi aiemmin arvioimani skorpioninhäntäkiihotin. Lelu on ihan kiva, mutta ei pääse minun käytössäni huippusijoille.

G-Plug L -anaalitappi on kiva, mutta siihen se oikeastaan jää. Söpöydestään ja kätevästä latauksesta huolimatta kokonaisvaikutelma on kovin "meh". Ei siinä, ehkäpä joku toinen tykkää tästä enemmän, minä taidan kaivata enemmän tärinää ja pärinää down there.
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Sqweel XT for Men

Tästä lelusta on joskus aiemmin tullut luettua ja pohdittua, miltä se oikein tuntuu käytössä, joten oli erityisen mukavaa saada lelu kokeiluun. Squeel XT -suuseksilelussa on pehmeästä muovista tehty, pyörivä kielirengas, joka hivelee penistä useammalla eri nopeudella ja moodilla: vehje vain reiästä sisään ja suuhoito alkaa! Laite ladataan sen mukana tulleella laturijohdolla, ja lelu on kokonaan vesitiivis, joten pesu ja suihkussa leikkiminen onnistuvat helposti.

Suuseksi on omasta mielestäni yksi parhaista asioista, joten toiveet, ja ehkä myös epäilyt, olivat korkealla. Kielet ovat toki pehmeitä ja tuntuvat mukavalta peniksen kärjessä, mutta en nyt ihan suuseksiksi touhua nimittäisi. Laitetta sai käyttää lähes 45 asteen kulmassa, että peniksen varteen tuli riittävästi painetta ja tuntumaa, aika hento kosketus paksummalla iholla. Ehkäpä paksukaluisilla herroilla on miellyttävämpi tuntuma, kun kielet vääntyvät kunnolla. Riittävällä liukastuksella lelulla oli tosin erityisen mukavaa kiusailla terskan aluetta ja välillä tuli oikein kunnon koko kropan väristykset. Kiusoitteluun tätä ennemmin käyttäisin - suuseksiä simuloiva lelu olisi minusta koko pituudeltaan kieliä sisältävä putki kuin tällainen yksittäinen rengas. Squeel XT ei ihan täytä odotuksia, mutta kyllä siitä on iloa touhutipan nostattamiseksi.

Erityismaininnan lelu saa kyllä helposta puhdistuksesta: kielirengas on näppärä ottaa laitteesta pois ja puhdistaa vedellä. Ja vielä: lelu piti yllättävän kovaa ääntä, joten päädyin kokeilemaan sitä kämppiksen korvien ulottumattomissa. Yksistään tai useamman kaverin kanssa melusta ei toki haittaa ole, mutta salaisesti tuota ei ehkä yön tunteina sukulointireissulla käyttäisi. Tai mikä minä olen sanomaan - kyllähän maailmaan poskien punoitusta ja supinaa riittää! :D

Siis: odotukset olivat suuret, mutta Squeel XT oli pienoinen pettymys. Kyllä se silti on hupsu lelu, pitää vain keksiä lisää tapoja käyttää sitä.
Queer of the Hillin arvio värisevistä O Beads Plus -anaalihelmistä

Eturauhasen stimulointiin on tullut testattua useammanlaista vipstaakkelia, ja kesän jälkeen sain käsiini ihan uudenlaisen lelun - värisevät anaalikuulat. Koko komeus on 23 cm pitkä ja siinä on kolme jämäkkää samankokoista kuulaa, vetorenkula sekä tehokas moottori. Tärinämoodeja on 5 erilaista ja tehoa riittää! Kädessä pitäessä tuntuu siltä, että alkaa tunto lähteä sormenpäistä. Lelu ei harmillisesti toimi muuten kuin USB-porttiin kiinnitettynä, siinä ei siis ole pattereille paikkaa, joten tietokoneen läheisyydessä pitää olla kuulia käyttäessä.

Ensimmäinen ajatus lelua kokeillessa oli se, että olisipa kuulat erin kokoisia, jotta kalleimpansa venyttelyt hoituisivat samalla lelulla. Tehoa kuulissa riittää, mutta vasta viimeisen kuulan kohdalla, mikä on iso miinus. Vetorenkula tärisee törkeän hyvin, samoin moottoriosa, mutta ensimmäinen kuula ei juuri mitenkään. Se on kyllä sääli, koska viimeisen kuulan kohdalla alkoi sisuksissa tuntua ikävältä, vaikka lelu taipuisa onkin. Ei siinä, ihan kohtuulliset värinät lelu sai aikaan. Taas tosin piti alkaa miettimään puutteiden vuoksi, miten muuten lelua voisi käyttää kuin anaalipuolelle: tärisevällä vetorenkulalla voi vaikka leikitellä terskan päällä, jos ei muuta keksi.

Anaalikuulat olivat pienoinen pettymys: lelua olisi kiva käyttää muutoinkin kuin tietokoneen lähellä, kuulat voisivat vaihdella kooltaan ja tärinä saisi ulottua pitemmällekin kuin moottorin seudulle. Ja muutenkin, takalistoon sujahtavat värkit saisivat minun puolestani olla vähän pehmoisempaa ja jotenkin joustavampaa materiaalia. En tiedä, olen kai takakireä kaveri.

Eäh, syksy alkoi vähän tylsästi. En anna sen masentaa, vaan jään mielenkiinnolla odottelemaan seuraavaa lelua!
Queer of the Hillin arvio tuotteesta SONO Vibrating Anal Plug

NOW WE'RE TALKING! <3

Sono, vibrating anal plug on edellisen arvion jäljiltä kyllä kunnon piristysruiske! Näitä erilaisia tärryyttimiä on tullut arvioitua jo useampi, mutta kaikki edeltävät oli tehty hyvin tiiviistä ja periksiantamattomista materiaaleista ja testatessa saattoi tulla repivä tunne persieeseen. Sonon vibraattori on puolestaan pehmeä ja joustava, joten sitä on paljon mukavampi käyttää!

Sono tulee coolissa ja mustavalkoisessa, pelkistetyssä paketissa, joten lelun suunnittelijoilla on selkeästi tyylitajua, pointsit heille. Onhan se sellainen, hmm, huumoripitoinen mauttomuus tai ronski kinkymeininki ihan joo kivaa, mutta kyllä voisi tällaisia tyylikkäämpiä leluja olla enemmänkin. Paketista ilmestyvä musta tappi on jotenkin herttainen pehmeine muotoineen, tulee leikkisä olo! Varsi on kevyesti rypytetty ja ulkopäässä on pienet koukut, ettei koko komeus holahda sisään. Koukuissa tuntee myös värinän kivasti. Monissa tapeissa ja vibroissa on useita eri tärinämoodeja, niin myös tässä, jopa 10, mikä on näin pieneksi leluksi mukavaa. Tappi on tehty silikonista, siinä ei ole ftalaatteja ja se on myös vesitiivis.

Paketti ilmoittaa ovelasti, että lelun maksimidesibelit olisi 75 dB käytössä, mutta siinä ei liene huomioitu käyttäjästä lähtevää ääntä: noin pieneksi leluksi Sonossa on tehoja ja sen taisi myös seinänaapuri ekalla testiajolla kuulla! Tappi tärisyttää eturauhasta vasten poikkeuksellisen miellyttävästi, koko lantionpohja tuntui tärisevän! Parhaimmillaan lelusta sai irti omaa lantiota liikuttelemalla, ratsastustyylillä siis, mutta erityisen mukavalta tuntui myös ulkopuolisen koukun painaminen kovasti välilihaa vasten - tärinää tuli siis kahdesta suunnasta ja silmät kääntyivät kuopissaan. Parhaimpia moodeja on minusta tuollaiset randomit tärinät eli ei oikein voi tietää, miten kovaa menoa on luvassa, Sonossa niitä on parikin!

Parasta lelussa on kuitenkin aikaisemmin mainitsemani pehmeys: lelun käyttämistä ei pitäisi pelätä, joten tätä tuli käytettyä selvästi useammin kuin aiempia testattavia värkkejä. Tappi sujahtaa niin helposti paikoilleen, ettei älähdystäkään pääse! Sono onkin siis peppuleikkeihin ensi kertaa tutustuvalle ehdottoman suositeltava - ei kannata yrittääkään mitään perseenrepimisdildoja, jos ei halua traumatisoitua. No ei, jokainen tyylillään, mutta jos itse saisi uudelleen valita, ottaisin tämän ekaksi lelukseni.

Peseminen oli oikein näppärää, siitä ei sen enempiä oikeastaan.

Mitäpä sitä kieltämään, Sono on oikein hyvä lelu: tyylikäs, helposti lähestyttävä, kivuttomasti käytettävä, tehokas ja se ajaa asiansa kiitettävästi! Tällaisia lisää!

Äh, sanotaan vielä tämäkin: ois aika kiva kova paketti sellaiselle, jolle maistuu oikein iso orgasmi. Nice!
Nimim. Queer of the Hill arvio tuotteesta Skittle Butt Plug, M

Back to basics eli pelkistettyä stimulointia tällä erää! Paketista kuoriutui oikein tällainen perusanaalitappi: musta, päästään suippo ja tyveen päin paksuuntuva lelu, ei mitään paristoja tai verkkovirtoja eli ei värinöitä. Toisessa päässä on kunnon ankkuri, ettei koko komeus solahda sisuksiin kovissakaan leikeissä, vaikka eipä siinä, päivystäville kirurgeille on toki kiva antaa kahvipöytiin jutunjuurta.

Edellisessä arviossa taisin hehkuttaa, että pehmeät ja joustavat materiaalit ovat seksileluissa iso plussa, niin myös tässäkin tapissa. Tapin kärki on taipuisa ja ihanan pehmeä, joten sillä on mukava kiusoitella takaporttiaan ilman hampaiden kiristelyä. Tappi on 11,6 cm pitkä ja paksuimmillaan 3,3 cm paksu, joten mistään sfinkterinsilpojasta ei voida puhua.

Hyvin liukastettuna tappi solahtaa helposti paikoilleen ja tuo mukavan paineen eturauhasen seutuun. Edestakaisin liikutellessa tapista saa eniten irti, koska aivan tyveä kohti se kapenee mukavasti. Ratsastaessa tästäkin saa iloa (taidan hehkuttaa tätä vissiin kaikissa arvosteluissa), joten kiddiyap vain!

Tappi on näppärän pieni, joten sen saa mukaansa helposti. Kuten aiemmatkin lelut, tämä on helppo pestä ja sen saa tyven koukusta näppärästi roikkumaan kaikkien vieraiden silmien eteen, vaikka vessan pyyhekoukkuun (ei toteutunut itselläni, mutta teen sen, oh yeah) (Leluissahan on parasta se, että mitä jos ne jää vahingossa esille. Et, mikäs vittu tämä on. Mitäs luulisit. Mm-hmm.)

Omaa kivuliasta ekaa kertaa muistellessa sitä toivoisi, että olisi ollut tällainen lelu mukana lämmittelemässä paikkoja. Joten sinä, jos opettelet peppuhommia, kokeile itseksesi tai kamun tai koko porukalla tätä. Pardon my french, but Vous l'adorerez eli Hyvältä tuntuu!

Ihan loppukaneettina vain mietin, että ketkä valikoituvat suunnitelijapuolelta seksilelumuotoilijoiksi: on muuten varmasti hauska työ suunnitella tällaisia söpöjä! Ehtiikö vaihtaa vielä alaa?
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Stroker with Vibrating Bullet, Nr 22

Pitkästä aikaa paketista kuoriutunut lelu ei mennyt takaportin puolelle, vaan sain jo aiemmista arvosteluista tutuksi tulleen Sono-merkin masturbaattorin. Muotoiluporukalla on ollut suunnittelussa mielikuvitusta mukana, sillä vemputin on käsikranaatin mallinen - räjäyttävää meininkiä lienee luvassa! Granaatissa on kaksi reikää: toisesta sujahtaa muna sisään, toista sormella kiinni pitäessä voi säädellä imutehoa. Imuaukon vieressä on pieni tasku, johon voi laittaa paketissa mukana tulleen pienen, patterikäyttöisen tärisyttimen. Granaatin sisällä on heppiä stimuloivia uurteita ja nyppyjä, jotta meno olisi paras mahdollinen. Tuote on ftalaatiton, kuten pitää ollakin.

Aluksi iso, ISO miinus! Kun yritin laittaa pattereita tärisyttimeen, se ei mennyt päälle. Sisällä oli jonkinlaista paperikalvoa metalliosien välissä ja niiden poistoon olisi pitänyt olla kyllä kunnon instrumentit. Ronkkiessani söheröä pois sormivoimin, patterin miinusnapaa koskettava metallijousi napsahti poikki. Eli tässä arvostelussa ei tärinää käytetty, nyyh.

Ekalla kerralla testatessa tuli tehtyä erhe eli granaattiin menin väärää reittiä - the horror! Sikäli ihan sama, koska lelu tuntuu tosi kivalta munaa vasten, menipä kummasta päästä tahansa sisään! Nystyt hivelevät tosi hyvin varresta ja kärjestä yhtä aikaa, oikein mukavat vibat tuli. Imutehoa saa mukavasti imureiän peittämällä. Koska granaatti on läpinäkyvää materiaalia, on mukava seurata, miten kallein sujahtaa yhä uudestaan ja uudestaan sisään.

Granaattidesign lunasti lupauksensa ja voin sanoa, että kunnon räjähdykset tuli joka kerta kun lelulla olen leikkinyt - meni lempparilistan kärkeen! Tärisyttimen hajoaminen kyllä hieman latisti tunnelmaa, olisi varmasti saanut vielä paremmat tuntemukset terskan puolelle. Jos tärisytin on tehokas, luultavasti koko granaatti pärisee sen voimasta ja voin vain kuvitella, miten kivalta se tuntuu.

Helppo oli pestäkin, vesipesulla koko komeus tuli vaivattomasti puhtaaksi. Granaatilla saa leikkiä kovemminkin, materiaali ei tuntunut menevän miksikään, vaikka otsasuoni pullottaen vemppasi - hyvä piirre siis, yleensä tällaiset menevät heti hajalle!

Lopputulemana voin siis suositella tätä Sonon lelua omaan tai yhteiseen käyttöön, oikein hyvältä näyttävä ja tuntuva lelu, kestää kovaakin menoa ja tuli vielä oikein tyylikkäässä paketissa. Tuohon vibraan pitäisi keksiä vain jokin parannus, ettei tämmöisen malttamattoman pervon käsissä mene heti hajalle.

Tää ois 8/10!
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Stealth Double Stroker

Voihan miehisyyden voittokulku! Paketista avautui tällä kertaa oikein hypermaskuliiniseksi muotoiltu, turbiinin mallinen masturbaattori eli suulla ja pimpillä varustettu runkkutunneli. Mustan jöötin toisessa päässä on viimeisen päälle vahva imukuppi, jolla saa koko komeuden törröttämään vaikka suihkun seinään krapula-aamujen iloiksi (ibuprofeeni, itseinho ja suihkurunkkaus, siinäpä viikonloppujen pyhä kolminaisuus). Mistään pienestä lelusta ei ole kyse, sillä pituutta vehkeellä on allekirjoittaneen kyynärvarren verran.

Väittävät cyperskiniä mukavan tuntuiseksi ja voinkin mielihyvin lelun lisäksi yhtyä tähän väitteeseen: pehmuste hivelee erittäin mukavasti heppiä koko pituudeltaan juuri sopivalla tiukkuudella! Joskus aikoja sitten testasin fleshlightia ja pitää ehkä myöntää, että Cyperskinin materiaali on himpun verran pantavampaa. Panotuntuma on jämäkämpi ja sisään työntyessä on mukavasti vastusta, samoin nystyrät tuntuvat paremmin kuin normiflesarissa.

Alkuun imukupin kanssa oli ongelmia ja kaakeliin kiinnittämisestä ei tullut mitään. Idioottina ihmisenä vasta juuri ennen tätä tekstiä kirjoittaessani tajusin napsauttaa imukupin "liipaisimen" alas ja voilá, lelu tarttui seinään erinomaisesti kiinni! Vaikka lelu pysyykin hyvin paikoillaan, kovin rajua käsittelyä ei pitäne harrastaa: imukupin varsi nimittäin alkoi narahdella epäilyttävästi menon kovetessa. Suihkun aikana käyttäisin tätä ehkä mieluiten, koska puhdistaminen onnistuu helposti samalla kertaa; cyperskin-osa, holkki ja imukuppi ovat kaikki helposti huuhtelemalla puhdistettavissa.

Douple strokeriksihan tätä sanotaan, joten kaverin kanssa tuplasti kivempaa!

Ja nyt sitä suoraa puhetta: minä en jaksa enää näitä hypermaskuliinisia designeja! En ajautuisi tämän äärelle designin vakavuuden vuoksi, jos olisin itse ostamassa. Saattaa olla, että olen enempi huumorimiehiä ja leikkisä kaveri, mutta en jotenkin ymmärrä, miksi jätkille suunnatut lelut on monesti suunniteltu kauhean "vakavasti otettaviksi". Missä ovat värit, missä on ilo, miksi näistä tulee jotenkin suorittamisen fiilis, missä on hupsuttelu? Miehille suunnatut seksilelut voisivat olla hyvällä maulla iloisempia ja lupsakampia, rempseitä! Toki herää kysymys, että miksi leluja pitäisi ylipäänsä sukupuolittaa designin suhteen, mutta jaa, en taida tälle tielle nyt lähteä.

Tokihan niitä iloisia leluja on olemassa, mutta näin tässä sunnuntaiväsymyksen keskellä hieman pitää purkaa. Ja purkaantua. Eli summa summarum: vähän liian vakavamielinen ja äijämäinen design minulle, mutta panisin toistekin, sen verran hyvä tuntuma oli. Illasta taitaa olla pimpin vuoro saada osansa.
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Easy Job Vibrating Masturbator

Tällä kertaa pääsin kokeilemaan "kliinisesti sofistikoitunutta" tekopimppiä, jossa on mukana myös musta vibrahylsy tai -kuula tai -mikälie, jolla saa lisätuntumaa leikkihommiin. "Kymmenessä dynaamisessa rytmissä" on mukana myös sellainen upeus kuin "Roller coaster spurt" (kaverin kanssa tälle naurettiin), joten meno tulee olemaan varmasti sisälmyksiä kutkuttavaa. Tai sitten tulee paha olo ja oksennus, mene ja tiedä. Pakkauksessa kerrotaan, että tunneli on tehokas ja helposti puhdistettava, sisäistä stimulaatiota piisaa ja tuntuma on ikäänkuin aito. Autenttisen pinpin rassaaminen on allekirjoittaneelta jäänyt vähemmälle eli ei ikin, joten jos aidossa tavarassa on surruutustoiminto mukana, olen bilsan tunneilla selkeästi ollut unessa. No jaa, testaamalla selviää.

Aiemmin testaamissani masturbaattoreissa on niinikään ollut kosteannihkeä pintatuntuma, jottei meno käy liian kuivaksi, mutta tässä Easy jobissa on jopa normaalia enemmän limaa pinnalla. Ennen kuin leikkihommat alkaakaan, kädet ovat tahmaiset - ei kovin mukavaa. Tunnelin toisessa päässä on sofistikoitunut pimppi häpyhuulineen ja toisessa päässä on ulostuloaukko ja vibralle oma taskunsa.

Ja se vibra... oh boy. Muutamalla AAA-paristolla lähtee aivan törkeän hyvät värinät, hädintuskin vibrasta pystyy pitämään kiinni ettei sormia ala turrata! Kaikki kymmenen moodia ovat silkkaa magiaa ja tekee mieli päästä äkkiä kokeilemaan!

Kunnon liukastuksella pinppi solahtaa oikein miellyttävästi vehkeen päälle ja sisällä on mukavat nystyt stimulaatiota varten. Tunnelissa itsessään ei ole sen erityisempää aikaisempiin verrattuna, mutta vibran kanssa meno sen kuin paranee: perusasetuksella koko toosa tärisee älyttömän ihanasti ja erilaisilla pulssimoodeilla tuskin tarvitsee lelua liikuttaa, niin hyvältä tuntuu! Ensimmäinen testikierros meni niinikään reisille (höhö), koska stimulaatio oli tosi kiihottavaa ja lastit lensi ennätysaikaan. Puolisen tunnin jälkeen uusi yritys pidättelytekniikalla: hiljainen liikuttelu ja suoranainen paikallaan pysyminen riittivät, koska lypsämisfiilis oli niin hyvä. Easy job, heleppo homma, makaa vain taaksepäin ja kone hoitaa homman - nice!

Peseminen oli helppoa, kuten odottaa saattaa, mutta yksi varsin iso miinus pitää antaa tuohon paristoasiaan. Tätä lelua tuli testattua tosi aktiivisesti. Muutaman päivän päästä patterit alkoivat näyttää jo hiipumisen merkkejä, joten eääh tähän mitään pikkuparistoja kannattais laittaa: verkkovirralla tai vaikka usbilla ladattava akku pitäisi olla ehdottomasti tuota tärinävirtaa antamassa! Tähän leluun tulee himo, jatkuva patterien vaihtaminen vie kokeiluiloa.

(Tuli muuten testattua tuota vibraattoria myös aiemmin testaamaani kranaattimasturbaattoriin, ja voin sanoa, että meno oli huikeaa!)

Loppukaneettina: tämä masturbaattori on perusolemukseltaan aiempia vastaava, oikein mukava siis, mutta tuo vibra tekee menosta hekumaalisen mahtavaa! Tästä minä pidin kovasti, meni lemppareihin heittämällä!
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

Suuseksissä sitä on jotain, ja seksilelujen tekijät koettavat kovasti saada mahdollisimman autenttisen tunteen leluihinsa - niin myös Fleshlight. Aiemmin on flesuja tullut testattuakin, ja ei ole mikään ihme, että niitä sanotaan maailman ostetuimmiksi miesten seksileluiksi. Turbo Ignition pyrkii jäljittelemään suuseksiä aivan uudenlaisen muotoilun turvin.

Perusflesuista poiketen Turbo Ignition ei pyrikään ulkoisesti näyttämään huomaamattomalta "taskulampulta". Lelun ulkokuori on läpinäkyvää muovia ja sen sisällä on räväkän sininen runkkuhyytelö, joka näyttää lähes joltakin auton osalta kuin seksilelulta. Sisäosan muotoilu on aivan uudenlainen ja kiintoisa: mulkkua sisään työntäessä tulee vastaan kaksi, vapaasti liikkuvaa leparereikää ja vasta näiden jälkeen tulee varsinainen tunneli. Pakkauksen mukaan ensimmäiset kerrokset koettavat matkia huulia ja kieltä, sisus puolestaan nielua. Suunnittelijoilla on selkeästi ollut kiinnostusta anatomiaan!

Ensituntuma on aivan erilainen kuin perusflesuissa. Ensimmäiset lerpakkeet tuntuvat erityisen kiihottavilta, kun niiden antaa huilata terskan päällä - huulilta ja kieleltä ne etäisesti tuntuvatkin. Ympärileikattuna kaverina terskan päätä saa stimuiloida melko raskaastikin, että tuntuu hyvältä, mutta Turbo Ignitionilla kevytkin kiusailu tuntuu poikkeuksellisen hyvältä, ei lainkaan huono juttu! Huulet ja kieli antavat mukavasti vastusta sisälle työntyessä. Syvälle sujahtaessa meno tuntuu normiflesulta, mutta kaikista paras tuntuma on ehdottomasti lelun huulilla ja terskaa kiusatessa. Flesuissa on se kiva puoli, että lelun imua voi säätää flesun toisesta päästä kierrettävällä korkilla, niin myös tässä uudessa versiossa.

Peseminen on helppoa: kaikki osat ovat vesipesuisia ja vaivattomia putsata.

Oraalifiksaatioon jämähtäneenä en nyt täysin allekirjoita väitettä, että Turbo Ignition tuntuu suihinotolta, mutta kyllä näin leikeltynä kaverina tällä on mukavampi leikkiä kuin perus-Fleshlightilla. Tätä kirjoittaessani tuli mieleen, miten mukavalta mahtaisi tuntua, jos noita lerpakeosioita olisi paljon enemmän, ehkä koko tunnelin pituudelta - tärisyttääkin ajatus!

Suuseksiä on melko hankala jäljitellä eli aitoa syväkurkkuilua ei voita mikään, mutta yritys hyvä kymmenen. Ei ollenkaan huono lelu, tällä on mukava touhuilla!
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Fifty Shades Freed Vibrating Pleasure Plug

Paketti kertoo: "He slowly twists the plug, eliciting a long drawn-out moan from me." Voi luoja, ota minut pois täältä.

Anaalitappien sarjassa olen päässyt testailemaan useita erilaisia tappeja, joten Fifty Shades of Greyn lanseerama lelu onkin mielenkiintoinen tapaus jo pelkän ilmiön julkisuuskuvan vuoksi. Fiftarit ovat mielestäni aika perustavanlaatuista paskaa sekä tarinan että laadun puolesta, joten ensivaikutelma sarjan omasta tapista on alkuun varsin ristiriitainen: onko tästä mihinkään, liekö samanlaista kuraa kuin koko ilmiö? Paketti näyttää tyylikkäältä, kalliiltakin, joten ihan sekundalelusta ei liene kyse. Eipä muuta kuin kokeilemaan!

Tappi ei ole kooltaan suurimmasta päästä, vaan erityisen sulavalinjainen ja helposti anaaliin asetettava, paikkojen repimistä ei tarvitse pelätä. Tapin varsi on kunnolla levenevä, joten koko komeuden solahtamista sisuksiin ei myöskään tarvitse jännittää. Aiempiin leluihin verrattuna on mukavaa, että tappia voi ohjailla kaukosäätimellä ja voi pojat, asetuksia riittää: 8 eri moodia, ja 12 eri nopeutta, mikä on testileluissani täysin uusi ominaisuus! Aiemmissa leluissa on ollut omat moodinsa, mutta niiden voimakkuutta ei ole voinut säädellä, joten Fifty Shades on piristävä poikkeus tämän suhteen. Perustärinöiden lisäksi lelusta löytyy pari erityisen aaltoilevaa, saumatonta vibramoodia, tämä kielii laadukkaasta moottorista. 12 eri nopeudesta riittää vaikka mihin: hitaimmalla asetuksella meno on kutittelevaa, mutta full forcella perse puutuu ja koko lantionpohja värisee siihen malliin, että tyynyä saa puristaa rystyset valkoisina. Siis, tuntuu ihan törkeän hyvältä - touhutippatulvalta ei voi välttyä.

Kirjoissa ja elokuvissa liikutaan high societyn piirissä, joten Fiftari-tappi ja kaukosäädin on asiaankuuluvasti suunniteltu näyttämään näteiltä ja mukaan on laitettu sievä satiininen kuljetuspussukka. Aiemmin olen peräänkuuluttanut usb-latausmahdollisuuden tärkeyttä, joten Fiftari-tappi saa täydet pisteet usb-latausjohdosta. Matkustelevat herra ja rouva Greyt arvostanevat tätä, kun ei tarvitse jatkuvasti olla ostamassa pattereita.

Pesuhommat hoituvat helposti, lelu on vedenkestävä.

Pieneksi ja nätiksi tapiksi Fifty Shades Freed -anaalitappi on erityisen tehokas ja antaa erinomaista kyytiä. Lelu ei näytä homssuiselta, vaan oikeasti tyylikkäältä, joten kaverillekin tätä uskaltaa näyttää. Ei muuta kuin tappi pyllyyn, kaukosäädin kamulle ja keskustaan viettämään aikaa - jännä seksileikki on valmis! Ja eipä tappia ole pakko persauksiin työntää: tehotärinät tuntuvat hyvältä myös terskan kärkeä kiusaillessa.

Fiftari-ilmiön voisi minun puolestani työntää sinne minne aurinko ei paista, tapin muodossa se onkin erityisen mukavaa. Tästä minä pidin!
Queer of the Hillin arvio tuotteesta Rocks-Off - Wild-Boy Intense eturauhaskiihotin

Jopa on lelulla sähäkkä nimi ja lupauksetkin ovat kovat: Intensiivinen villipoika lupaa vapauttaa sisäisen eläimesi ja siinä sivussa "täyttää kesyttämättömät unelmasi yhä uudelleen ja uudelleen". Saapa nähdä, jäävätkö lupaukset sananhelinäksi, vaan saako tällä oikeasti itsensä huuto-orgasmin partaalle.

Eturauhaskiihotin on muodoltaan aika samaa luokkaa kuin aikaisemmin arvioimani skorpionin hännän muotoinen tappi, joten lupaavalta vaikuttaa. Villipoika on ontto, nystyröity holkki, jonka toiseen päähän saa sujautettua luodin mallisen vibran. Materiaali on pehmeää ja taipuisaa silikonia, joten tappi on miellyttävä asettaa paikoilleen ja se kutittelee mukavasti juuri eturauhasta. Perseeseen sujahtava osuus ei ole liian paksu joten aloittelijakin uskaltaa alkaa hommiin helposti. Ulosjäävä osa on mukavan epätasainen ja sen tarkoituksena on kutitella välilihan seutua - nice!

Ja nyt se paras juttu: vira on usb-ladattava! Huutomerkkejä, hurraa-huutoja, luonto säästyy! Ihan oikeasti, aiemmin kun on näitä täriseviä värkkejä tullut testattua, lelun käyttöikä on oikeastaan päättynyt silloin, kun ne PATTERIT ovat loppuneet eli aika nopeasti. Pienillä asioilla on merkitystä ja en tiedä, olenko vain laiska paska, mutta pattereiden ostaminen on niin vanhanaikaista, että naurattaa. Ja vaivalloista kuin mikä.

Vibra on kokoonsa nähden erityisen tehokas, mikä on aika huippu juttu! Kertalatauksella luvataan tunnin tehokasta peliaikaa eli välilihasta saa kyllä tunnon pois, jos on innokas.Vibrassa on 10 eri moodia (tuntuu olevan perusasetelma kaikissa vibroissa) sekä hitaampaan nautiskeluun että kunnon katuporameininkiin. Itselläni tärinä tuntuu makeimmalta juuri välilihan alueella, mutta kärkeä kohti värinä vaimenee harmillisesti. Istualtaan värkistä saa parhaat tehot ja meininkiin saa mukavaa vaihtelua, kun painaa persettä penkkiin eri voimakkuuksilla.

Aiempiin vibroihin verrattuna meno tuntuu loppujen lopuksi aika, hmm, tavanomaiselta, joten lupauksista huolimatta kesyttämättömät unelmani eivät ihan täysin täyttyneet. Lelu ei ole lainkaan huono, vaan oikein kiva, mutta "kivaksi" se taitaa nyt jäädäkin. Värinä tuntuu mukavalta välilihassa, ei ehkä niin syvällä sisuksissa. Useampien tappien testaamisen jälkeen Villipoika ei nyt ihan nostattanut fiilistä taivaisiin asti. Huippukokemusta en saanut, mutta tämä on hyvä lisä peruslelujen sarjaan. Tai pitäisikö sanoa, "perslelujen" sarjaan?

Kuten kaikki nykylelut, tämä on helppo pestä vedellä.

Voi, Villipoju! Paljon lupaat, mutta ei sinulla eläimelliseen hekumaan asti pääse. Perustapiksi olet oikein mainio, ja pisteitä saat vibran latausmahdollisuudesta. Kauan eläköön, USB!Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs UsFuntastic Neitseellinen