TESTIRAPORTTI

MJUZE - FINGER TEASER

"Tiivistettynä, tämä tehopakkaus on ehdottomasti investoinnin arvoinen: laadukas paketti, pehmeä silikoni ja voimakas värinä takaa tyytyväisen hymyn joka tytön kasvoilla. Koska paketti ei huuda neonväreillä eikä vibraattori itsessäkään ole uhkaava ulkomuodoltaan, on tuote hyvä idea vaikkapa vuosipäivälle tai synttärilahjaksi." - Solttuseksiä

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.,

Uusi testattava saapui sopivasti juuri ennen joulukuuta. Merkkinä Mjuze ei ollut ennestään tuttu, mutta kuukauden perinpohjaisen testailun jälkeen on jäänyt positiivisesti mieleen. Paketti itsessään antaa huolitellun ja laadukkaan kuvan tuotteesta: valkoinen ja herkullisen vaaleanpunainen eivät pelästytä ujompaakaan kokeilijaa. Paketin kääntöpuolella on selkeät, lyhyet, kuvalla varustetut ohjeet, ja vibra on jo valmiiksi ladattu, joten kärsimättömimmätkään kokeilijat eivät joudu odottamaan.

Tuote itsessään on pehmeää silikonia ja ainakin omaan käteen oikein sopiva, kiitos kaarevan muodon. Sormille, tai miksei muullekin tarkoitettu rengas on venyvä, mutta vahvanoloinen, eikä tarvitse pelätä, että rengas napsahtaisi rikki kesken kaiken. Juomut ja niiden keskellä oleva sydän ovat söpö yksityiskohta. Vibraattorissa on 10 eri värinäohjelmaa, joista kolme on jatkuvaa värinää eri voimakkuuksilla.

Finger Teaser on ensimmäinen sormivibraattori, jonka pulsoivat ohjelmat olivat itselleni tarpeeksi voimakkaita pitääkseen kiinnostuksen yllä. Koska kyseinen vibra on täysin vesitiivis, voi sen ottaa mukaan vaikkapa suihku- tai kylpykaveriksi. Värinä on lupausten mukaan erittäin voimakas, ja akku kestää omien kokemusten mukaan paljon kauemmin kuin 60minuuttia, vaikkei kukaan varsinaisesti käyttöä kellottanutkaan.

Yksin käyttäessä vibrassa ei ole mitään moittimista, mutta mieheni liittyessä lakanoiden väliin esiintyi muutama huomautus. Rengas on oman miehen varteen liian pieni, eikä vibraattorin juomuinen osa osu sopivasti klitoriksen kohdalle seksin aikana. Siitä huolimatta, itse ohjatessa vibra kädessä, se on erittäin mieluinen lisä, ja pienen kokonsa vuoksi helppo ottaa mukaan huomaamattomasti. Vibaattorin äänestä on meidän kuitenkin pakko olla eri mieltä. Yksin asuessa ääni ei ole ongelma, kyseessä ei sentään ole mikään miniatyyri katupora, mutta toisten ollessa seuraavassa huoneessa ehdottaisin peittävää musiikkia soimaan.

Tiivistettynä, tämä tehopakkaus on ehdottomasti investoinnin arvoinen: laadukas paketti, pehmeä silikoni ja voimakas värinä takaa tyytyväisen hymyn joka tytön kasvoilla. Koska paketti ei huuda neonväreillä eikä vibraattori itsessäkään ole uhkaava ulkomuodoltaan, on tuote hyvä idea vaikkapa vuosipäivälle tai synttärilahjaksi.

+ voimakas värinä
+ pitkäkestoinen akku
+ käteensopiva
- kova.ääninen

LelulaatikkoPari 30+,

Tämän kerran vempele olikin hieman erilainen vibra. Nimittäin normista poiketen, tässä vibrassa on lenkki johon saa sormet siten, että vibra puristuu sormien ympärille. Lähtökohtaisesti tämä on erittäin hyvä idea, ja tuote saikin heti paketista ottamisen jälkeen kehuja hyvästä ideasta. Mutta eipä mennä vielä asioiden edelle.

Vibran paketti on pieni, ehkä 10x10x6cm, joten se antaa kuvaa itse vibran koosta, kun tuosta senttimäärästä otetaan pois vielä pakkausmateriaalit. Paketti itsessään on "nopeesti ja halvalla kääreisiin" mentaliteetilla tehty. Ohjeet löyty takapuolelta ja sisäpuolella on itse vibran lisäksi vain latausjohto.

Vibra onkin sitten ihan hyvää laatua. Materiaali on pehmeää ja kontrollit ovat helppokäyttöiset. Kaikki toiminnot ovat yhden napin päässä ja nappi on sijoitettu siten, että kun vibra on sormien ympärillä, niin kontrollinappi on suoraan peukalon alla. Helppo käyttää siis. Vaihteita ja eri vibrakuvioita täristimestä löytyy ihan riittävästi. Tehoakin on yllättävän paljon ja ohjelmista löytyy sekä kevyempää että raskaampaa vibraa. Pesukin sujuu aika huoletta, joskin hieman kannattaa varoa, ettei nyt ihan täydellä paineella vettä losota päälle.

Käytössä ensimmäinen huomio on, että koska vempele kiinnittyy sormiin, niin pääsääntöisesti se on tarkoitettu käytettäväksi yksin. Väärin päin laitetta ei siis oikein voi käyttää. Homma toimii myös, kun partneri käyttää, mutta silloin käsi pitää tulla samasta suunnasta kuin yksin käytettäessä. Tämä hieman mielestämme rajoittaa käyttöä lähinnä esileikin ajaksi, tai sitten naiselle itselleen lisästimulantiksi varsinaisen aktin aikana. Molemmat tavat koekäytettiin ja tuntemukset olivat aika lailla normaalin vibran oloiset näillä tietyillä helpotuksilla. Itse vibra ei siis erotu hyvällä tai pahalla muista testaamistamme vibroista. Parikäytössä lisäpisteitä vempele saa vielä siitä, että toinen käsi jää vapaaksi muihin puuhiin.

Voisimme kuvitella, että tämä olisi sopivan kokoinen vibra ottaa vaikka matkalle mukaan. Muutenkin kuvittelisimme, että tämä toimisi huomattavasti paremmin sinkkunaisen välineenä, joka ei kaipaa sauvaa omiin leikkeihinsä. Miehille tästä ei juuri iloa ole kuin esileikin ajaksi.

Kokonaisuutena vibran parasta antia on sen kätevä koko ja hyvä "ote" laitteesta. Kiivaimmissakaan leikeissä vempele nimittäin tuskin putoo sormien ympäriltä, vaan takaa hyvä otteen ilman että tuotteesta varsinaisesti täytyy pitää kiinni.

Annamme seuraavat pisteet vibralle:
Naisille: 9
Miehille: -
Pareille: 7

Mjuze - Finger Teaser
6990

Mjuze - Finger Teaser

Tässä on sormivibraattori sinulle, joka pidät voimakkaasta stimulaatiosta. Sujauta silkkisen tuntuinen, kookas ja kevyt sormivibraattori sormiisi ja saat taivaallisia orgasmeja!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.