Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje

Kaupan käyttöohje

1. Selaile tuotteita

 • Selaile tuoteryhmiä
 • Käytä hakua ja tuotteiden rajausta
 • Seuraa tuotesuosituksia tuotesivulta

2. Poimi tuote ostoskassiin

 • Klikkaa haluamasi tuote kassiin "Kassiin" -painikkeella
 • Ostoskassin yhteenveto näkyy sivun alalaidassa kelluvassa palkissa sekä sivun ylälaidassa.
 • Tarkistele ostoskassin sisältöä klikkaamalla "Ostoskassi" -linkkiä

3. Klikkaa "Kassalle"

 • Kun olet tyytyväinen ostoskassin sisältöön, klikkaa "Kassalle" -painiketta.
 • Siirryt tällöin maksulomakkeelle, jossa valitset miten haluat tilauksesi toimitettavan ja miten haluat maksaa sen.
 • Pääset maksulomakkeelta vielä takaisin kauppaan, mikäli haluat muuttaa tilaustasi.

4. Täytä maksulomake

 • Valitse toimitustapa.
 • Valitse maksutapa.
 • Paina Osta-nappia ja tilaus on tehty.
Tutustu tarkempiin ohjesiin tästä

TUOTTEIDEN ETSIMINEN

Tuotteet on jaoteltu kolmeenpääryhmään: Seksilelut, Seksiasut ja Muut tuotteet. Löydät tuoteryhmät kaupan yläosasta vihreistä välilehdistä.

Kun viet hiiren välilehden päälle, näet avautuvassa valikossa koko pääryhmän sisällön. Klikkaa valikosta mieleistäsi tuoteryhmää nähdäksesi sen sisältö.

Aivan sivun lopussa on jokaiselle tuoteryhmälle oma kuvakkeensa. Kuvakkeita klikkaamalla pääset nopeasti näkemään tuoteryhmien sisällön. Klikkaa listasta haluamaasi tuoteryhmää nähdäksesi sen sisältö.

Voit myös etsiä tuotteita hakukoneen avulla. Hakukoneen löydät aivan sivun oikeasta ylänurkasta. Syötä hakusana (väh. 2 kirjainta)  tekstikenttään ja klikkaa "Hae!" painiketta. Saat näkyviin kaikki tuotteet, joiden nimessä tai kuvauksessa kyseinen sana esiintyy. Voit käyttää hakusanana esim. tuotteen nimeä tai toivottua ominaisuutta.

TUOTERYHMÄN RAJAAMINEN

Voit helposti rajata tuotelistauksesta vain sinua kiinnostavat tuotteet käyttämällä uutta rajaustoimintoa.

Vihreällä värillä korostettu rajaustoiminto on sijoitettu tuotelistauksen yläosaan. Rajauksessa näet joukon tuotteiden ominaisuuksista, joiden perusteella voit tehdä rajauksia. Rajaustoiminnossa näkyy oletukena vain olellisimmat rajausominaisuudet. Jos ominaisuuksia on tarjolla lisää, voit tuoda ne esille klikkaamalla nappia "Lisää rajauksia".

Rajaus tehdään klikkaamalla halutun ominaisuuden nimeä. Järjestelmä kertoo rajaustoiminnon oikeassa laidassa valinnoilla löytyvän tuotteiden määrä. Jos olet tyytyväinen rajaukseen ja haluat näyttää tuotteet, klikkaa punaista nappia "Tee rajaus".

Jotkin ominaisuudet, kuten Hinta ja Väri, rajatutuvat niin, että tullakseen valituksi tuotteen on sovittava ainakin yhteen valittuun ominaisuuteen. Toisissa ominaisuuksissa, kuten esimerkiksi "Vibran ominaisuudet" rajaus toimii niin, että tullakseen valituksi tuotteessa on oltava kaikki valitut ominaisuudet.

TUOTELISTAUKSEN JÄRJESTÄMINEN JA NÄKYMÄN KOKO

Tuotelistauksen järjestystä ja näkymän kokoa säädetään tuotelistauksen yläosassa olevilla valinnoilla. Oletuksena listauksessa suosituin tuote on ensimmäisenä. Voit järjestää listauksen uudelleen valitsemalla haluamasi järjestyksen alasvetovalikosta.

Tuotelistauksen kokoa voit säädellä kohdasta "Näkymä". Säätö tehdään klikkaamalla "+" ja "-" painikkeista tai siirtämällä painikkeiden välissä olevaa liukusäädintä.

TUOTTEESEEN TUTUSTUMINEN

Kun olet valinnut jonkin tuoteryhmän tai suorittanut haun, saat listan ryhmän tuotteista tai haun tuloksista. Klikkaamalla tuotteen kuvaa tai nimeä, avautuu tuote omaan "esittely-ikkunaan".

Pääset takaisin tuotelistaukseen sulkemalla esittely-ikkunan.

Jos tuotelistauksessa on useita tuotteita, voit siirtyä kätevästi edelliseen tai seuraavaan tuotteeseen klikkaamalla ikkunan oikealla tai vasemmalla puolella olevia isoja nuolia.

Tuotenäkymä on jaettu kolmeen osaan: "Perustiedot", "Kuvat ja media" ja "Käyttäjäkokemukset". Voit vaihtaa osioden välillä klikkaamalla otsikkoa tuotenäkymän ylälaidasta.

TUOTTEEN LISÄÄMINEN OSTOSKASSIIN

Voit lisätä tuotteen ostoskassiin suoraan tuotelistauksesta tai yhden tuotteen näkymästä. Tuotteen lisääminen ostoskassiin tapahtuu klikkaamalla "Kassiin" -painiketta.

Mikäli haluat tilata samaa tuotetta useamman kuin yhden kappaleen, klikkaa "Kassiin"-painiketta niin monta kertaa kuin haluat tuotetta tilattavan. Vaihtoehtoisesti voit syöttää haluamasi määrän sille varattuun numerokenttään, ja klikata sen jälkeen "Kassiin" -painiketta.

Tuote siirtyy ostoskassiin odottamaan tilauksen suorittamista loppuun ja voit jatkaa muihin tuotteisiin tutustumista.

OSTOSKASSI

Ostoskassin sisältämien tuotteiden määrä ja yhteenlaskettu hinta näkyvät aivan sivun ylälaidassa sekä sivun alalaidassa "kelluvassa" Ostoskassi-palkissa.

Kun haluat tarkistaa kassin sisällön tai muuttaa sen sisältöä, klikkaa "Ostoskassi"-painiketta. Painike löytyy aivan sivun ylälaidasta sekä myös sivun alalaidassa kelluvasta vaaleanpunaiseta Ostoskassi-palkista.

Ostoskassi-näkymässä näet, mitä kassissa on. Voit poistaa tuotteita kassista tai muuttaa niiden kappalemääriä. Kun haluat poistaa tuotteita ostoskassista, klikkaa tuoterivin lopussa olevaa "Poista"-ruutua ja klikkaa tämän jälkeen "Päivitä ostoskassi" -painiketta.

Jos haluat tilata samaa tuotetta enemmän kuin yhden kappaleen, voit muuttaa tuotteiden kappalemääriä vaihtamalla lukumäärän tuotteen nimen jälkeen olevaan "kpl"-ruutuun. Kun olet syöttänut haluamasi määrän ruutuun, klikkaa "Päivitä ostoskassi" -painiketta.

TILAUKSEN SUORITTAMINEN

Kun olet tyytyväinen ostoskassin sisältöön, klikkaa "Kassalle" -painiketta ja pääset suorittamaan tilauksesi. Tässä vaiheessa siirryt SSL-suojatulle maksulomakkeelle.

Maksulomake on suojattu standardin mukaisella SSL-salauksella, jotta asiointi ja yhteystietojen antaminen olisi turvallista ja yksityisyyden suoja olisi paras mahdollinen.

TILAUSLOMAKE

1. Ostoskassi:
Tarkista vielä ostoskassisi sisältö ennen tilauksen saattamista loppuun. Voit tarvittaessa muokata tilauksen sisältöä syöttämällä kenttiin haluamasi tuotemäärän tai poistamalla tuotteita tilauksesta.

Jos sinulla on lahjakortti, syötä lahjakortissa oleva tunnus sille varattuun tekstikenttään ja klikkaa "Hyväksy".

Lahjakortin arvo huomioidaan ostoskassin loppusummassa. Lahjakortti tulee käyttää yhdellä kerralla. HUOM: Lahjakortista ei saa rahaa takaisin.

2. Toimitustapa: Valitse haluamasi toimitusta:

Nouto Postin pakettiautomaatista, Nouto valitsemastasi postista tai Nouto Matkahuollon toimipisteestä:
Syötä kentään postinumero tai paikkakunta ja paina hae. Valitse listalta haluamasi noutopiste.

Muut toimitustavat:
Postin kotiinkuljetus.
Täytä yhteystiedot ja paina OK.

Nouto Kaalimadon noutopisteestä.
Valitse noutopiste.

3. Maksutapa: Valitse haluamasi maksutapa:

Klarna Checkout:
Täytä yhteystiedot, jonka jälkeen paina Osta-painiketta. Maksutavan voi valita ostamisen jälkeen.

Verkkomaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Klarna Lasku 14 päivää
Klarna maksa erissä.

Maksu Kaalimadon noutopisteellä.
Täytä yhteystiedot ja paina Osta.