Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fun Factory - Bouncer dildo

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryn dildo sopii melkein mihin vaan. Bouncer-dildoa suositellaan erityisesti pariskunnille, jotka haluavat kokeilla strapon-leikkejä. Tämä lelu sopii hyvin niin miehille, naisille kuin yhteiseenkin kivaan. Testaajien mielestä Bouncer on erittäin laadukas dildo kivalla pienellä lisämausteella ja sillä saa tosi hyvät jyskytykset vähäisemmilläkin käsivoimilla!

CupidoMies 29 v.

Kevätkiiman taltuttamiseksi otetaan testiin Fun Factoryn Bouncer dildo! Bouncer on perinteikäs dildo pienellä twistillä - sen sisällä on kolme kuulaa, jotka liikkuvat vapaasti dildon sisällä sitä liikuttaessa kuin geishakuulat konsanaan. Bouncer on valmistettu jämäkästä ja kovahkosta silikonista, jonka pinta on sileä ja hieman kitkainen ilman reipasta liukuvoiteen käyttöä. Kooltaan lelu on keskikokoa niin pituudessa kuin halkaisijassakin: jokainen lelun pallura on karkeasti samankokoisia, noin 3,5-4cm paksuisia. En suosittele tämän kokoluokan paksuutta aivan aloittelijoille, mutta pienellä treenillä lelu uppoaa sisään kyllä ongelmitta. Varsinaista imukuppia tässä dildossa ei ole, mutta lelun pohja on sileä pienellä kauluksella, joten se pysyy kiinni täysin sileissä pinnoissa (kaakeli- tai kivilattia, lasi, ym) kohtalaisesti. Esimerkiksi omissa testeissäni pystyin helposti ratsastamaan dildolla ja lelu pysyi kiinni lattiassa ihan hyvin, kunhan sen siihen riittävällä voimalla työnsi kiinni. Bouncer sopii käytettäväksi strapon-vöiden kanssa täydellisesti, koska sen kanta on leveä ja sen voi kiinnittää lähes kaikkiin strapon-vöihin. Tämän lisäksi käyttäessä lelua straponin kanssa saa sen sisällä liikkuvista kuulista lisästimulaatiota jokaisella työnnöllä, kun liike saa kuulat värähtelemään!

Tuntumaltaan tämä dildo täyttää pepun kiitettävästi ja kaarevuutensa ansiosta sen pää osuu todella helposti eturauhasen alueelle. Tuntuma on erilainen riippuen siitä, miten päin lelua käyttää: jos lelu kaartaa kohti eturauhasta, osuu lelun pää allekirjoittaneen eturauhaselle jo siinä vaiheessa, kun puolet dildosta on sisällä. Kaarevuus kohti eturauhasta mahdollistaa maksimaalisen stimulaation ja paineen eturauhaselle, jolla voi saada todella intensiivisiä orgasmeja. Omissa testeissäni tällä tavalla runkatessa piti jopa hieman varoa, ettei käytä liikaa painetta eturauhaselle ja satuta itseään. Varsinkin ratsastaessa dildo osuu eturauhaselle todella aggressiivisesti ja voimistaa orgasmia merkittävästi. Toisinpäin lelua käyttäessä se uppoaa kokonaan sisään ja vasta pohjassa ollessaan luo painetta eturauhasen alueelle. Näin päin Bouncer täyttää pepun kokonaisvaltaisemmin ja stimuloi hieman eri tavalla, sekä mahdollistaa syvemmän penetraation. Yksi hyvä tapa runkata tämän dildon avulla on istua sen päälle aina pohjaan asti ja liikuttamalla lantiota edes takaisin. Tällä tavalla masturboimalla dildon pää hieroo kevyesti eturauhasta, dildon sisällä olevat kuulat luovat lisästimulaatiota ja koko peppu on täytetty. Itse laukesin lantiota liikuttamalla niin voimakkaasti, että jalat tärisivät ja silmissä sumeni.

Bouncerin sisällä olevat kuulat saa parhaiten tuntumaan joko käyttämällä dildoa käsin esimerkiksi selällään tai aiemmin kuvailemalla lantiotekniikalla. Myös ratsastaessa kuulat tuntuvat, varsinkin jos dildo välillä irtoaa lattiasta ja nousee ilmaan. Kuulien tuoma lisästimulaatio ei vastaa voimakkuudeltaan normaalin vibraattorin värinää, mutta on kiva lisä joka tapauksessa. Mainittakoon vielä, että Bouncerin pakkaukseen on liitetty eroottinen ”peli”, jolla voi tuoda parisuhteen seksielämään pientä lisämaustetta. Pelissä merkitään listaan, mitä kaikkea olisi valmis kokeilemaan partnerinsa kanssa ja listoja vertaamalla parit voivat löytää uusia ideoita seksiin.

Plussaa Bouncer saa hyvästä ulottuvuudesta eturauhaselle kaarevuuden ansiosta, sopivasta koosta ja hyvästä tuntumasta. Miinusta taasen tulee oikean imukupin puuttumisesta, vaikka ilmankin pärjäsi ihan hyvin. Suosittelen Bouncer-dildoa erityisesti pariskunnille, jotka haluavat kokeilla strapon-leikkejä. Tämä lelu sopii hyvin niin miehille, naisille kuin yhteiseenkin kivaan. Kokonaisuutena Bouncer on hyvin laadukas dildo kivalla pienellä lisämausteella ja jää varmasti allekirjoittaneen aktiivileluihin jo pelkästään kiitettävän eturauhasstimulaation ansiosta.

Kirjoittanut: Cupido
AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Fun Factory valloittaa taas! Bouncer-dildossa on käytetty samaa teknologiaa kuin Fun Factoryn legendaarisissa pulsaattoreissakin: dildon sisällä jyskyttelee kolme raskasta metallikuulaa, jotka tarjoavat hienot värinät kehon sisällä. Dildon koko on myös huomattavan reilu, joten sen kanssa täytyy itse asiassa olla suhteellisen varovainen, ettei tee itselleen vahinkoa. Itse asiassa jo dildon kaareva ja muhkurainen muoto estävät (ainakin jatkuvat) pitkät, nopeat työnnöt; niitä ei pysty antamaan helpolla ainakaan emättimessä sisuskalujaan murjomatta. Pebaankaan tämä ei mene ihan heti, joten kärsivällisyyttä vaaditaan. Mutta kuten pulsaattoreidenkin kanssa, Bouncerin kuulien tuomat värinät (jotka ovat yllättävän tuntuvat!) kompensoivat tätä huomattavasti: dildoa ei itse asiassa edes tarvitse työnnellä edestakaisin kuin suht lyhyin vedoin jotta tuntuu jo hyvältä. Ja todellakin, sekä dildon koon että kuulien tuoman liikkuvan, raskaan massan ansiosta tuntuu todellakin siltä, että nyt tulee ison karjun rakastelemaksi! Tunne tuo todellakin mieleen kuin ison miehen työnnöt, kuulien iskujen vielä "kaikuessa" luihin ja ytimiin. Jännä tunne todella tuo, että jo suht lyhyillä vedoilla saa kehon läpi jo noin voimakkaat jyminät. Koneistettua pulsaattoria jyske ei tosin vastaa, joten se on muistettava; kun pulsaattorin voi vain jättää sisäänsä jyskyttämään niin tämä vaatii vähän enemmän omatoimisuutta. Mutta samoilla työnnöillä saa nyt voimakkaammat tuntemukset kuin perusdildolla, mikä on plussaa meille, joiden kädet väsyvät helposti.

Imukuppi on myös tosi tehokas, joten siitä hirveästi plussaa. En ole tosin vakuuttunut siitä, että tämä pysyisi hirveän hyvin valjaissa kiinni, jos tämän siihen käyttöön, no, valjastaa; kanta on Fun Factoryn omiinkin valjaisiin vähän liian kapea ja luiskahtaa paikaltaan liian helposti. Mutta se lienee enemmän valjaiden vika. Ainoat oikeat miinukset siitä, että mikä pölymagneetti tämänkin lelun pinta on; hetkeksikään ei meinaa voida jättää yöpöydälle, kun siihen on jo jostain ehtinyt leijua pölyä ja kissankarvoja, vaikka olisi makkari kuinka siisti. Mutta no, tulevaisuuden seksilelujen kehityssuuntia odotellessa...

Eli todellakin voin suositella; tosi kiva perusdildo vaativampaankin käyttöön. Ihan neitsyille/aloittelijoille en kuitenkaan ensileluksi suosittelisi kokonsa takia, mutta sitten kokeneempana. Taas uusi huipputuote Fun Factorylta--tosi hyvät jyskytykset vähäisemmillä käsivoimilla!

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure Seuraava arvio: Adrien Lastic Inspiration Set - Klitoriskiihotin ja kuulavibraattori
v