Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure

TESTIRAPORTTI

"Mieheni innostui lelusta kuin huvipuiston hurjimmista laitteista, ja taas minua vietiin karusellin kieputuksiin makuuhuoneen huvipuistossa." Tämä "monitoimikone" sopii erityisesti suuseksiä ja imua rakastaville naisille.

GottlichPari, M26, N 36.

No nyt onni potkaisi! Tällä kertaa saimme testattavaksemme tuotteen, joka onkin ollut hankinnan harkinnan alla, sillä kyseessä on sen verran erikoinen tuote, että eihän tällaista voi jättää kokeilematta!

Kyseessä on Pipedreamin Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure - vagina-/nännipumpun, vibraattorin ja "väsymättömän" pillunnuolijan yhdistelmä. Suuseksiä rakastavalle ja paineen tunnosta nauttivalle kuulostaa lähtökohtaisesti täydelliseltä, eikö?

Kuten pipedreamin tuotteet yleensäkin, on tämäkin tuote pakattu hyvin simppelisti, ilman turhaa kikkailua. Paketin ulkopuolelta löytyy kaikki tarvittavat tiedot.

Itse laite on kauniisti ja sopivan simppelisti muotoiltu ja näppärän kokoinen (noin 25cm pitkä sylinteri paikalleen asennettuna). Nykyaikaisiin vaatimuksiin vastaten laite ladataan magneettisesti kiinnittyvällä laturilla. Latausaika 1-2h, käyttöaika noin tunnin valmistajan mukaan, mutta tämä taitaa päteä vain kaikkien toimintojen ollessa käytössä, sillä meidän kokeiluissamme akku kesti huomattavasti pidempään. Laite on myös vedenkestävä, tästä aina plussaa.

Tosiaan laitteen toinen pää on hieman kaartuva, tylppä vibraattori, joka hieroo ihanasti g-pistettä, tai vaikka nännejä ja klitorista ennen, jälkeen ja vaikka pumppailun välissä. Toisessa päässä on laitteen painikkeet ja "kieli", jonka ympärille laitteen suulakkeet kiinnitetään näppärästi paikalleen kiertämällä. Näitä kyseisiä suulakkeita löytyy kaksi kappaletta: Toinen on pyöreä (5,5cm syvä ja 5cm halkaisija), joka on tarkoitettu nännipumpun virkaa toimittamaan ja toinen on soikea (syvyys 5cm sisähalkaisija 4,5 x 6,8 cm), jolla pumpataan vaginaa. Joidenkin anatomialle vaginalle tarkoitettu suulake voi mahdollisesti olla hieman liian pieni.

Kuten useimmissa vibraattoreissa nykyään, löytyy värinäohjelmia tästäkin kymmenen kappaletta, ei portaatonta voimakkuuden säätöä ja pieninkin värinätaso on meidän makuumme vähän turhan voimakas. Portaattomasta säädöstä tai hyvin pienten vaihteiden puutteesta tuleekin aina meiltä vibraattoreille pitkä miinus, niin tässäkin tapauksessa.

Kuitenkaan vibraattori ei ole kyseisen kapistuksen pääominaisuus, vaan se löytyy toisesta päästä, jossa tämä hieman huvittavan näköinen sylinterin sisässä piilotteleva kieli odottaa. Pakkauksesta löytyivät selkeät käyttöohjeet ja laitteesta itsestään löytyykin vain neljä nappulaa:
-yksi vibraattorin käynnistämiseen ja värinäohjelmien läpikäymiseen
-yksi josta saa imun päälle ja valittua kolmesta eri imuvoimakkuudesta
-yksi josta saamme kielen liikkeelle, jolla silläkin on seitsemän erilaista ohjelmaa
-yksi josta saa vapautettua paineen

Kyseinen laite saattaa näyttää, tai kuulostaa, jotenkin monimutkaiselta, mutta ei sitä loppujen lopuksi todellakaan ole. Erilaiset imuvoimakkuudet toimivat siten, että kun käynnistät imun, laite imee tiettyyn pisteeseen saakka, jonka jälkeen automaattisesti vapauttaa paineen, ellei samaa nappulaa pohjassa painaen "lukitse imua". Tämä vaati hieman pientä harjoittelua, että oppi ajoittamaan nappulan painamisen oikeaan aikaan, saadakseen lukittua maksimaalisen imun. Vesipohjaisen liukuvoiteen siveleminen suulakkeen reunoihin on enemmän kuin suositeltavaa, sillä se auttaa huomattavasti laitteen tarttumista kiinni.

Pakkauksessa mukana tulee myös hieman erikoisia, laitteen kielen päälle asetettavia silikonisia, nystyröityjä päällisiä, jotka voivat toimia vain kiihotusta lisäävästi, tai mahdollisesti kieltä pehmentävänä suojana, jos kieli tuntuu liian kovalta herkälle klitorikselle.

Pienen totuttelun jälkeen alkoikin homma luistamaan ja saimme imun lukittua, kielen liikkeelle ja mielettömän orgasmin aikaiseksi. Jos jonkun parannusehdotuksen tähän sanoisi, niin kieli saisi kyllä liikkua myös sivuttaissuunnassa ja tehdä pyöriviä liikkeitä, vaikka myös ylös-alas liike takasi toivotun lopputuloksen.

Tulihan tällä sitten kutiteltua myös nännit, joka tuntui meistä molemmista oikein mukavalta.

Pieneen paineeseen ja samanaikaiseen kielenliikkeeseen tämä on oikein kelpo vehje, mutta jos oikein kunnon pumppausta ja turvotusta haluaa, kannattaa hankkia erillinen vaginapumppu. Pienimuotoiseksi ongelmaksi meinasi muodostua se, että kovimmalla imuteholla oli sylinteri jo niin täynnä tussua, ettei kieli päässyt liikkeelle.

Kaiken kaikkiaan hyvä laite, Moittimisen paikkoja ei sinällään tullut, sillä vibraattoriominaisuuden parjaaminen olisi vain pikkumaista, koska kyseessä ei ole kuitenkaan laitteen pääasiallinen tarkoitus. Laite, tai paremminkin sylinteri ja kieli, voisivat olla hieman kookkaammat ja kielen liikerataa voisi monipuolistaa, joka kyllä valitettavasti lisäisi sitä riskiä, että jokin hajoaa.

Vahva suositus suuseksiä ja imua rakastaville.

Kirjoittanut: Gottlich
SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Yllätysten aika oli jälleen; postissa saapui "fantasiaa hänelle" ja paketista paljastui lelu, joita kuvittelin vain pornoleffoissa olevan. Monitoimilaitteella oli montaa erilaista nautintoa tarjottavana. Mieheni innostui lelusta kuin huvipuiston hurjimmista laitteista, ja taas minua vietiin karusellin kieputuksiin makuuhuoneen huvipuistossa.

Olin hämmennyksestä sekaisin ja päästäni pyörällä, mutta mieheni otti varmat ohjat käsiinsä ja vei minut syvälle huumaavan nautinnon maailmaan. Yhdellä lelulla oli tarjottavana niin paljon - alipaineimua, värinää ja lipomista. Lelun toinen pää toimi värisevänä vibraattorina, kun taas toinen pää imi alakertani niin turpeaksi ja herkäksi, etten koskaan voinut edes kuvitella sen olevan mahdollista. Tiivis ja soikea sylinteri otti emättimeni tiiviisti syleilyynsä, ja paikat herkistyivät imun voimasta. Kun siihen lisäsi lipovan kielen, oli nautinto taattu. Olin aivan puulla päähän lyöty, kun jo ymmärsin kouristelevani pakottavan ja voimakkaan orgasmin kourissa. Ajantaju katosi täysin.

Vibraattori yllätti voimallaan. 10 erilaista värinäohjelmaa toimii kiusoittelevana esileikkinä. Laite oli helppokäyttöinen ja mahdollisti asteittaisen voimakkuuden lisäämisen nautinnon huuman mukaan. Laadultaan se vaikutti todella kestävältä ja se oli helppo puhdistaa. Tämä jää ehdottomasti säännölliseen käyttöön. Uskomatonta, miten yksi laite voi tarjota niin paljon erilaista kipinää ja mahdollisuuksia! Tähän täytyy tutustua enemmän, aloittaa yhteinen retki ja nautinnon hetki... jos toinenkin ;)

Kirjoittanut: Sandy
Edellinen arvio: OhMyG - G-Spot Massager Seuraava arvio: Fun Factory - Bouncer dildo