Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

b-Vibe Plug Rimming, musta

TESTIRAPORTTI

Pyörivillä helmillä varustettu, värisevä anustappi suorastaan sukelsi testaajamme peppuun. Tavallisista pepputapeista täysin eroava tuote oli parasta mitä FreeWheelers oli koskaan kokenut. Kannattaa siis kokeilla!

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Saimme testiin b-Vibe Plug Rimming pepputapin. heti kärkeen täytyy sanoa, että ihan ehdottomasti paras pepputappi mikä meillä on koskaan ollut ja varmasti yksi parhaista mitä on markkinoilla. mutta jos itse aiheeseen.

Kyseessä on siis pepputappi joka stimuloi pyllyreiän aluetta sormella hyväilyn tai nuolemisen tapaa. Vaikka kumpikaan meistä ei pyllyn nuolemisesta ole innostunut saimme tällä tapilla uskomattomia tuntemuksia ja voimme sanoa että harrastimme parasta peppuseksiä aikoihin.

Tuote saapuu laadukkaassa pahvilaatikossa, aivan kuin olisi ostanut kalliin puhelimen. Ulkokannessa komeilee b-vibe pepputapin kuva ja ensi huomio on, että kylläpä vaikuttaa isolta tapilta. Sisältä löytyy pepputappi, pieni kaukosäädin, ohjekirja, latausjohto sekä kunnollinen kovakantinen säilytys rasia. Tapin pahvirasia on jo itsessään niin laadukas, että se toimisi ihan hyvin säilytyksen, mutta onhan se kiva, että laadukkaalla tuotteella on laadukas säilytysrasia. Latausjohdohto on USB mallinen, joten erillisen verkkolaturi on tarpeellinen tämän tuotteen kanssa. Meidän taloudessa niitä löytyy miltei joka nurkalta, joten tuotteen lataus ei ole mikään ongelma. Ohjekirja on pieni mutta selkeä josta löytyy kaikki tarpeellinen melko nopeasti.

Kun pepputapin saa käteensä ei se ei vaikutakaan enää niin isolta kuin etukannessa vaan oikein sopivan kokoiselta. Tappi on ehkä hivenen kookas aloittelijalle mutta vähääkään peppuseksiin tutustuneelle en uskoisi olevan ongelma. Tappi on valmistettu todella sileästä silikonista joka tuntuu uskomattoman sileältä ja hyvältä kädessä. Tappi on hivenen joustava ja tapin varressa olevat kuulat voi selvästi tuntea. Tapin kookas pohjaosa vaikuttaa melko isolta ja mietimme miltä se mahtaa tuntua pakaroiden välissä. Tapin pohjassa on virtapainike sekä latauspaikka. Latausjoto napsahtaa magneetin voimalla paikalleen samaan tapaan kuin muillakin laadukkailla seksilelu valmistajilla, Lelolla tai Fun Factoryllä

B-Vibe Plug Rimming plugi toimii täysin langattomasti ja tapin mukana toimitetaan pieni kaukosäädin. Kovamuovista ja silikonista valmistettu kaukosäädin huokuu samaa laadukkuutta kuin itse tappi. Tapin eri ohjelmia voidaan langattomasti säädellä miltei rajattomasti ja erilaisia ohjelmia löytyy ihan lukematon määrä. Kaukosäätimen kantavuus on jopa yhdeksän metriä joten pariskunnille tästä on suurta iloa. kaukosäätimen paristokotelon avaaminen aiheuttaa aluksi pientä kummastusta mutta onnistuu kun hetken miettii ja selaa ohjekirjaa, tämä on ehkä tapin ainoita huonoja puolia.

Käytössä B-Vibe on uskomaton, kuulien liike tuntuu aivan uskomattomalta ja värinän voimakkuudestakin löytyy. Tekisi vain mieli maata mahallaan tappi pyllyssä ja selailla eri ohjelmia. Nostamalla pyllyn pystyyn värinä painaa juuri eturauhasta ja olo tuntuu uskomattomalta. Väriseviä tappeja meillä on ollut aikaisemminkin mutta kuulien liikettä on vaikea kuvailla ja suosittelemme jokaisen itse kokeilemaan. Tunne aivan kuin rentouttaisi peräaukoa, mutta samalla voimakas värinä tuntuu syvällä pyllyssä. Tapin saa myös joko värisemään tai pyörittämään kuulia erikseen mutta juuri näiden combo tuntuu parhaalta. Nautimme molemmat suunnattomasti. Tapin muotoilu on hyvä ja se pysyy paikallaan myös ratsastaessa, tapin leveä pohja on vähän kookas ja tuleee yhdynnässä vähän tielle tapin ollessa naisen pyllyssä. Latasimme akun noin joka toisen kokeilukerran jälkeen ja emme saaneet tappia hyytymään missään vaiheessa. Akun kesto on todella riittävä ja uskoisimme että se kestää useamman käyttökerran. Valmistaja lupaakin yhdellä latauksella 1,5 tuntia hupia mikä on todella hyvin.

Tappi on tehty saumattomasta silikonista, joten pesu ei ole ongelma ja valmistaja sanookin sen olevan "suihku ystävällinen." Tuskin siis kestää upottaa veteen mutta juoksevan veden alla pesun kestää hyvin. Kaukosäädin tuskin on pesukestävä joten se täytyy vain pitää puhtaana pyyhkimällä.

Tämä on siis ehdottomasti paras peppulelu, jonka olemme omistaneet. B-vibe rimming tappi on todella laadukas tuote mistä ei ole juurikaan pahaa sanottavaa. Värinä ja kuulien pyörimisliike on jotain aivan muuta kuin tavallisissa pepputapeissa, joten samanlaiseen tuntemukseen eivät muut tapit ole päässeet lähellekään. Suosittelemme tätä tappia kaikille, niin miehille kuin naisille.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Skittle Butt Plug, M Seuraava arvio: Sex In The Shower - Ranneremmit imukupeilla