Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SKITTLE BUTT PLUG, M

Shots Toys-tuotemerkin keskisuuri anustappi Skittle Butt Plug M teki vaikutuksen testaajiin söpöydellään, miellyttävällä materiaalillaan ja kivalla tuntumallaan. Testauksen perusteella voimme suositella tätä erityisesti juuri peppuseksin maailmaan tutustuville henkilöille. Kokeile myös Skittle merkin muita kokoja!

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Back to basics eli pelkistettyä stimulointia tällä erää! Paketista kuoriutui oikein tällainen perusanaalitappi: musta, päästään suippo ja tyveen päin paksuuntuva lelu, ei mitään paristoja tai verkkovirtoja eli ei värinöitä. Toisessa päässä on kunnon ankkuri, ettei koko komeus solahda sisuksiin kovissakaan leikeissä, vaikka eipä siinä, päivystäville kirurgeille on toki kiva antaa kahvipöytiin jutunjuurta.

Edellisessä arviossa taisin hehkuttaa, että pehmeät ja joustavat materiaalit ovat seksileluissa iso plussa, niin myös tässäkin tapissa. Tapin kärki on taipuisa ja ihanan pehmeä, joten sillä on mukava kiusoitella takaporttiaan ilman hampaiden kiristelyä. Tappi on 11,6 cm pitkä ja paksuimmillaan 3,3 cm paksu, joten mistään sfinkterinsilpojasta ei voida puhua.

Hyvin liukastettuna tappi solahtaa helposti paikoilleen ja tuo mukavan paineen eturauhasen seutuun. Edestakaisin liikutellessa tapista saa eniten irti, koska aivan tyveä kohti se kapenee mukavasti. Ratsastaessa tästäkin saa iloa (taidan hehkuttaa tätä vissiin kaikissa arvosteluissa), joten kiddiyap vain!

Tappi on näppärän pieni, joten sen saa mukaansa helposti. Kuten aiemmatkin lelut, tämä on helppo pestä ja sen saa tyven koukusta näppärästi roikkumaan kaikkien vieraiden silmien eteen, vaikka vessan pyyhekoukkuun (ei toteutunut itselläni, mutta teen sen, oh yeah) (Leluissahan on parasta se, että mitä jos ne jää vahingossa esille. Et, mikäs vittu tämä on. Mitäs luulisit. Mm-hmm.)

Omaa kivuliasta ekaa kertaa muistellessa sitä toivoisi, että olisi ollut tällainen lelu mukana lämmittelemässä paikkoja. Joten sinä, jos opettelet peppuhommia, kokeile itseksesi tai kamun tai koko porukalla tätä. Pardon my french, but Vous l'adorerez eli Hyvältä tuntuu!

Ihan loppukaneettina vain mietin, että ketkä valikoituvat suunnitelijapuolelta seksilelumuotoilijoiksi: on muuten varmasti hauska työ suunnitella tällaisia söpöjä! Ehtiikö vaihtaa vielä alaa?

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tällä kertaa posti toimitti meille epäilyttävän kevyen paketin, josta paljastui pieni ja suloinen Skittle Butt Plug -anustappi. Tappi herätti heti suurta sympatiaa ja samalla riemua, sillä aikaisemmin käytössämme on ollut vain hieman ronskimman kokoisia leluja, jotka eivät päästä kokeneempaakaan konkaria helpolla. Pienellä selvittelyllä paljastui, että lelu edustaa kolmen koon sarjassa keskimmäistä eli M-kokoa.

Eipä aikaakaan, kun paketti oli jo revitty auki ja uuden ystävämme hypistely käynnissä. Ensivaikutelma oli hyvin miellyttävä materiaalin ollessa samalla mukavan pehmeää ja kimmoisaa mutta kuitenkin sopivan jämäkkää. Lelun keilamainen muotoilu laaksoineen ja kukkuloineen on tyylikäs ja saa tuotteen tuntumaan laadukkaalta. Muotoilun ja mukavan materiaalin ansiosta tappi sopiikin myös stressileluksi, jonka hypistely on yllättävän rentouttavaa ja nautinnollista.

Mutta eivät nautinnot pelkkään kädessä puristeluun jääneet, ehei! Pienen välimatkamme takia emme heti päässeet kokeilemaan tappia yhdessä, vaan toinen (se ns. bottom) .joutui. ensin testailemaan sitä ylhäisessä yksinäisyydessään. Myöhemmin pääsimme soveltamaan sitä yhdessä ja se vasta olikin jännittävää, sillä sopusuhtaisen koon ansiosta myös toinenkin (se ns. top) uskalsi kokeilla sisäänsä lelua ensimmäistä kertaa ikinä. Kokeilu oli varovainen, mutta miellyttävä ja seuraavalla kerralla tappi olikin jo niin sanotusti all-in. Tämä ei tuntunut lainkaan hassummalta, vaikka vieras tunne olikin. .Siitä se lähtee., voisi joku tokaista ja olisi todennäköisesti oikeassa.

Tappi pysyy hyvin paikallaan, mikä mahdollistaa monenlaiset tuhmailut. Mukavan yllätyksen tarjoaa esimerkiksi se, kun tulet kotiin ja poikaystävä odottaa sinua pilke silmäkulmassa ohjaten hetken päästä kätesi pepulleen niin, että tunnet plugin hänen sisällään. True story! Toisaalta myös ajatus tapin käyttämisestä julkisella paikalla sytyttää. Toivottavasti pääsemme toteuttamaan senkin fantasian pian.

Kooltaan M-luokan tappi sopii loistavasti aloittelijalle kuin kokeneemmallekin, mutta vaihteleva paksuus takaa myös pientä haastetta. Liukkaria ei siis kannata säästellä. Puhdistamisenkin käydessä helposti saippualla ja haalealla vedellä, on kokonaisuus erittäin hyvä ja hinta-laatusuhde erinomainen. Tämä lelu ei varmasti jää hyllyyn pölyttymään vaan tulee olemaan ahkerassa käytössä!Edellinen arvio: Durex - Intense Orgasmic Gel, 10 ml Seuraava arvio: b-Vibe Plug Rimming, musta


Skittle Butt Plug, M
2090

Skittle Butt Plug, M

Tämä keilamaisesti muotoiltu anustappi on joka tavalla sopiva: sopivan pitkä, sopivan paksu ja sopivan muodokas! Se tuo ihanasti nautintoa asteittain: ensin kärjen kapeampi osa sisään ja sitten vielä vähän paksumpi...

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv