Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Blown Away 8 - Tekopenis

TESTIRAPORTTI

Lähetimme perinteisen ja pitkään valikoimissamme olleen Blown Away tekopeniksen sekä mies- että naistestaajallemme. Moottoroimaton perus tekopenis sai molemmilta erittäin positiivista palautetta ja se on selkeästi tämän testikierroksen TOP 3:n parhaan joukossa. Blown Away sai kehuja riittävän jämäkästä materiaalistaan sekä erittäin pitävästä imukupistaan. Jos siis etsit perus tekopenistä, jossa on pitävä imukuppi, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän tuotteeseen tarkemmin.

AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Junttijellyjen ystävänä sain testattavakseni tämän NMC:n (Nanma) peruskikkelin, reilun kokoisen ja mehevillä palleilla ja imukupilla varustetun kaverin. Paketti oli simppeli ja helppo avata; matsku ei myöskään haissut pahalle, eikä tästä tullut turhaa roskaa, ja koska sauvaan ei kuulunut vibraattoreja, ei mitään monimutkaisia käyttöoppaita tarvittu. Kunhan tiedät, mitä tämän muotoisella esineellä tehdään ja minne sen sullominen tuntuu kivalta, niin tiedät kaiken! Heti ekana sauva tuntui tosi mukavalta käteen ja sen taipuisuus ja pinta olivat tosi kivoja; tykkäsin tästä PVC:stä tehdystä sauvasta enemmän kuin monesta silikonisesta mitä sen tuntumaan tuli. Monesti realistiset tekopenikset jäävät vähän turhankin pehmeiksi ja joskus taas liian koviksi niin, että terska ja juomut sattuvat, mutta tämä oli just sopivan tuntuinen ja tuntui hyvältä sisälläkin. Suonet olivat tosi makean tuntuiset ja hyväilivät emättimen sisäpuolta ihanasti olematta liian kovia tai liian pliisuja.

Koko osoittautui kuitenkin (emätinpuolella) meikäläiselle hieman liian isoksi arkikäyttöön, koska terskan koko oli luonnottoman pitkulainen ja omituinen; muutoin vehje oli kyllä hyvän kokoinen mutta tuo oudolla tavalla pitkäksi venytetty terska ei meinannut mahtua oman emättimeni perälle asti. En tahtonut saada sitä kunnolla häpyluun kaaren taakse ja sinne perukoille mistä eniten tykkään tulla kosketetuksi; olen siis itse hyvin pienikokoinen ja synnyttämätön, joten tämä voi varmaankin sopia naisille joilla on tuolla päässä hieman enemmän tilaa. Pitkulainen terska ei yksinkertaisesti mahtunut häpyluuni ja emättimeni perän väliin jäävään tilaan edes nurinpäin käännettynä (takaapäin naimista matkien). Jos terska olisi ollut hieman lyhempi, niin sitten tämän kanssa olisi voinut leikkiä enemmänkin; kuitenkaan täysin hyödyttömäksi tämä kaveri ei jäänyt pimppipuolella, koska se on juuri sopiva niihin tilanteisiin kun on aivan päättömänä himosta ja on jo todella märkä ja todella avoin ja on pakko saada jotain extremeä kehiin. Siloin kun paikat ovat venyneet hieman enemmän jumalattoman kiihotuksen ansiosta, niin tämä mahtuu vähän paremmin tuonne perukoille saakka; kyse oli enemmän juuri tuosta paikkojen pehmeydestä, eikä liukkarin/kosteuden määrästä. Elikkä suosittelen käytettäväksi lähinnä superpanetuksen aikaan ja siihen aikaan kuukaudesta kun paikat ovat enemmän auki (etenkin ennen kuukautisia kohtu kallistuu monella naisella hieman joten emättimen peräpää jää avoimemmaksi, joten PMS-viikolla tämä ainakin itselleni mahtui paremmin sisään).

Taipuisuudesta tosi paljon kiitosta--tosi jämäkkä ja helposti käytettävä kaveri, samoin imukuppi oli tosi tehokas eikä lähtenyt kovankaan intohimon tuoksinassa irti seinästä (tämä pysyi kiinni peräti maalatussa seinässä eikä vain kaakelissa/peilissä, mihin monet imukuppidildot pitää kiinnittää jos haluaa niiden pysyvän paikallaan). Lelun koon ansiosta huomasin muuten hyväksi niksiksi sen, että ensiksi kannattaa sulloa tämä sisäänsä ja sitten pyllistää seinää päin, jotta saa sen lättäistyä juuri oikealle korkeudelle seinään vetkuttelusessioita varten. Pallit tulivat kyllä hieman tielle enkä tykännyt niistä hirveästi, estivät hieman sitä että olisin pystynyt hieromaan klitoristani kunnolla ja samoin niistä oli hankala pitää kiinni jos käytin tätä kädessäni enkä seinässä. Toisaalta ne eivät kyllä ole läheskään huonoimmat pallit mitä olen tällaisissa leluissa kokeillut (joistakin kun ottaa kiinni niin ne ovat niin huterasti varressa kiinni että niiden liikuttaminen ei vaikuta sauvaosaan mitenkään eikä niillä voi työnnellä yhtään).

Kesti jonkin aikaa ennen kuin ehdin kokeilla tätä veitikkaa pepun puolella--kokonsa ansiosta se vaati pitemmän rentoutumissession ja paljon lämmittelyä klitoriskiihottimen ja värisevän anustapin kanssa ennen kuin tiesin olevani tarpeeksi avoin. Ja voi pojat, mutta tällä puolella Blown Away osoittautui aivan TAIVAALLISEKSI. Kesti pitkän aikaa saada tuota valtavaa terskaa peräaukon lihaksista sisään, mutta jo heti niiden kohdalla aloin saada aivan järisyttäviä nautinnon aaltoja tästä kaverista irti. Sinnikkäästi lisäsin liukkaria ja suristelin klitoriskiihottimella ja keskityin erittäin intensiivisesti fantasiaani (tällä kertaa siitä että olin nuori kolli vanhemman homoherran viettelemänä) ja noin kymmenen minuutin venyttelyn jälkeen dildo vihdoin liuskahti sisään kokonaisuudessaan. En voinut edes ulvoa, huohotin vain. Tunne oli aivan käsittämätön--juomut tulivat juuri täällä peräpuolella oikeuksiinsa koska monesti olen kokenut täälläkin monien lelujen juomut joko liian koviksi taikka liian pehmeiksi, mutta täällä ne tuntuivat vielä paremmalta kuin emättimessä! Terskan koko ei sisälle mentyään haitannut paljoakaan koska ei ollut kohdunkaulaa vastassa, mutta lelun koko itsessään tarkoitti myös sitä että sitä ei hirveän helposti liikuteltu ainakaan niillä pitemmillä työnnöillä millä olen yleensä tottunut masturboimaan kummassakin aukossa. Toisaalta tämä tarkoitti sitä että lelu ei myöskään lipsahtanut helposti ulos runsaankaan liukuvoidemäärän kanssa (mikä oli todella ihana juttu) ja koska nuo juomut ja tuo terska tuntuivat niin ihanilta, mitä pienimmät dildon liikkeet saivat aivan räjähtäviä autuuden purskahduksia aikaiseksi. Sitä ei tarvinnut liikuttaa kuin vähän ja kipinät jo lentelivät!

Aluksi todellakin vääntelehdin sen verran tuskissani tuon jortin kanssa että mietin että vetäisenkö vain yhdet tai kahdet orgasmit, mutta sitten en pystynytkään lopettamaan! Aivan epäuskoisena jatkoin vain runkkaamistani ja toinen orgasmi suli kolmanneksi, sitten neljänneksi ja sitten sekosin laskuissa. Aivan kuin yksikin käyttäjä oli lelun kotisivulla sanonut, tämän päällä pomppimista ei meinannut pystyä lopettamaan--todellakin orgasmit vain tulivat tulemistaan enkä todellakaan osannut odottaa että ne tulisivat peräperää näin nopeasti ja rajusti. Olin aivan litimärkänä hiestä ja huohotin ja ulisin ja tutisin niin että hampaat kalskasivat. Ainoa harmi oli tietty se, että terskan koon takia sitä ei saanut ihan tuosta peräsuolen/paksusuolen mutkasta ohitse (ja tämän takia piti rassata sekin paikka läpi kapeammalla vehkeellä tämän jälkeen). Suuri terska aiheutti myös sen, että sisään laittaminen kesti niin kauan; kun pitelin dildoa sivuttain sain sen sisääni helpoiten, yllättävää kyllä, joten kannattaa tehdä tuo ensiksi ennen kuin laittaa veitikan seinään kiinni siten päin kuin sillä sitten haluaa loppupelissä ratsastaa. Mutta tähänhän voi herranjumala jäädä koukkuun! Loppupelissä jortti oli sisälläni palleihin saakka ja kiljuin vieläkin lisää, runkaten tällä kunnes olin aivan lopen uupunut. Olisin suudellut vehjettä lopuksi jollen olisi tiennyt missä se oli ollut--makasin vielä session jälkeen sängyssä vartin verran aivan transsissa, ekstaasissa, hengitykseni yhtä hiljaisena kuin juuri uneen vajotessa. Lilluin onnellisuushormonien pilvessä, hymyillen kuin idiootti, täydessä anaalinirvanassa.

Joten summa summarum: hyvä peruskyrpä, pysyy kiinni siellä missä käsketään. Emättimelle en ihan heti suosittelisi koska on vähän liian iso sille puolelle, mutta erityisesti anaalipuolella ah ja voi ja lisää, herra. Herkkupala persuksille, siis aivan erinomainen analisoija, nam, nam, nam! Ajan kanssa ja kunnon rentoutuksella ja kiihotuksella kunnon pervoilusessioihin ennemmin kuin pikku stressirunkkauksiin tai yömyssyttelyihin. Liukkaria, kärsivällisyyttä, kiihottimia ja pebaan. Muutama nylkytys ja taivaat aukeavat ja enkelikuoro huutaa hallelujaa!

Kirjoittanut: Antaia
JonathanSinkku, M24

Jahas, nyt testattavakseni tulikin ensimmäistä kertaa tekopenis. Ensimmäisenä mielessäni on, että saattaa itselleni olla paksuuden puolesta aika sopivan kokoinen. Pituus taas on anaaliin hiinä ja hiinä, että onko liian pitkä. Kokemusta kuitenkin jonkun verran anaalihommista on, joten ei pitäisi ongelmia peniksen kanssa tulla. Vaginaaliseen tyydytykseen en tietenkään voi ottaa mitään kantaa, koska olen mies, joten keskitytään anaaliin. Kokonsa puolesta Blown Away tekopenis ei varmaankaan ole aivan aloittelijoille sopiva. Voihan sitä tietenkin kokeilla, mutta vaatii sitten paljon liukkaria ja aikaa, että ei paikat repeile.

Muotoilu tässä peniksessä on ihan hyvä, suonet, esinahka ja terska ovat aidon näköisiä, niin kuin myös kivespussit. Kivespusseissa kuitenkin eräs huono puoli, joka on oikeastaan kaikissa kokeilemissani tekopeniksissä, ne ovat täysin samaa materiaalia, kuin itse penis, joten ne ovat siis liian kovat, mikä vähentää mielestäni aitoutta. Teräviä kulmia ei tästä peniksestä löydy, kuten joissakin vastaavissa tuotteissa on esimerkiksi terskan juuressa. Materiaali on sopivan kovaa, ei siis kivikovaa, mutta ei myöskään liian pehmeää. Hyvältä siis tuntuu. Imukuppi on mielestäni tässä tuotteessa loistava. Pysyy hyvin kiinni missä tahansa tasaisessa alustassa ja on ehdottomasti yksi tuotteen parhaimpia puolia. Esimerkiksi kylppärin seinä tai pöydän pinta sopii paremmin kuin hyvin. Imukuppi siis keskiverto imukuppia parempi.

Lopputuloksena Blown Away pärjää keskivertoa paremmin kilpailijoihinsa nähden. Koko on anaaliin muuten sopiva, mutta ehkä pari senttiä voisi pituutta olla vähemmän, koska itse en ainakaan saa sitä menemään kokonaan sisälle. Kuten tuli aiemmin todettua, kiveksistä puuttuu näissä tuotteissa se jokin. Sanoisin kuitenkin, että kyllä Blown Away kannattaa ostaa, jos sellaista hieman kookkaampaa perustekopenistä kaipailee. Uskoisin, että toimii myös naisilla molempiin reikiin.

Kirjoittanut: Jonathan
Edellinen arvio: Fun Factory Bi Stronic - Fusion pulsaattori, lila Seuraava arvio: Fleshlight Quickshot - Vantage tuplamasturbaattori
v