Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuNimimerkin 'Jonathan' artikkelit

Jonathan - Esittely ja artikkelit

Olen 24-vuotias nuori urheilullinen sinkkumies. Seksivälineistä on jonkin verran aiempaa kokemusta, mutta kiinnostusta uusiin ja erilaisiin kokemuksiin on paljon. Valmiina kokeilemaan kaikkea vähintään sen yhden kerran.


Jonathanin arvio tuotteesta Autoblow2 Size B Suihinottokone

Sain käsiini Autoblow 2-laitteen. Kyseessä on siis automaattinen masturbointilaite, joka simuloi oraaliseksiä miehille. Pakkaus on tyylikkään ja modernin näköinen melko kookas paketti, jonka kyljessä on kuva tuotteesta ja lisäksi siinä mainostetaan laitteen ominaisuuksia. Paketin mukaan laitteeseen on saatavilla kolmea erikokoista inserttiä, eripaksuisille peniksille. Oman inserttini koko on .B., mikä onkin juuri sopiva itselleni, insertin ollessa suunniteltu 10-14 senttisille peniksille ympärysmitaltaan. Insertti sopii kaikille pituuksille.

Otettuani laitteen paketista, tajusin oikeastaan vasta siinä vaiheessa kuinka isosta laitteesta on kyse. Ensivaikutelmana oli, että Autoblow:ta tulisi käyttää kahdella kädellä, mikä ei kovin käytännöllistä olisi. Laite on kuitenkin kokoonsa nähden kevyt ja siitä saa hyvän otteen, joten yksi käsi riittää aivan mainiosti. Insertti on hyvin pehmeä ja ohuempi kuin olin kuvitellut, ei siis lähellekään niin paksu, kuin esimerkiksi Fleshlighteissa. Laite käyttää verkkovirtaa, joten se toimii ainoastaan silloin, kun johto on seinässä kiinni, mistä pieni miinus. Johto on kuitenkin riittävän pitkä ollessaan ainakin kolmen metrin mittainen. Laite on valmistajan mukaan turvallinen käyttää muuten, mutta ei vedessä.

Päätin kokeilla, kuinka laite toimii, ennen tositoimia. Tässä on siis kaksi riviä helmiä, jotka liikkuvat ylös ja alas, nopeuden pystyy vaihtamaan laitteen pohjasta. Täysille laittaessa huomaa, että laite pystyy liikuttamaan helmiä aikamoista vauhtia. Helmissä on jousi, jonka ansiosta helmet kulkevat optimaalisesti insertin ympärillä.

Nopean tsekkauksen jälkeen päätin kokeilla laitetta käytännössä. Vähän liukkaria inserttiin ja menoksi. Aloitin hitaalla nopeudella ja tuntuma oli hyvä, itse asiassa paljon parempi kuin oletin. Oikeaan suuhun verrattavissa Autoblow 2 ei kuitenkaan ole. Lisäsin nopeutta pikkuhiljaa ylöspäin, kunnes vauhti oli maksimissaan. Täytyy sanoa, että maksimivauhdissaan Autoblow 2 tuntuu paremmalta kuin hitaalla. Ääni alkaa kuitenkin olla jo melko kova tällä täydellä vauhdilla, mikä vähän itseäni häiritsi. Vähän aikaa annoin laitteen tehdä töitä täydellä vauhdilla, mutta mieleeni hiipi tunne siitä, että onko tämä sittenkään niin turvallista. Päätin tunteestani huolimatta luottaa valmistajan lupauksiin enkä jättänyt leikkiä kesken. Hetken aikaa siinä meni, mutta lopulta Autoblow 2 sai minut laukeamaan.

Heti ensimmäisen käytön jälkeen huomasin, että insertissä on ulkopuolella jo vähän kulumaa, mikä laittaa kyseenalaistamaan insertin kestävyyden pidemmällä aikavälillä. Insertin peseminen on kuitenkin helppoa ja kätevää ja eiköhän oikealla säilytyksellä ja huollolla tämän saa jonkun aikaa kestämään.
Jonatanin arvio tuotteesta Tenga Air Tech

Tällä kertaa postista tulleesta pahvilaatikosta paljastui Tenga Air-Tech, Regular. Kyseessä on siis pienikokoinen masturbaattori, joka sisältää muovisen, punaisen kotelon sekä insertin. Kotelo on muotoilultaan käteen sopiva ja siinä on toisessa päässä pieni reikä, josta pystyy säätää kotelon sisäistä alipainetta. Tämä toimii käytännössä siten, että kyseinen reikä peitetään sormella, jolloin alipainetta syntyy kotelon sisälle. Vaihtoehdot sen suhteen ovat siis oikeastaan on ja off.

Päällisin puolin masturbaattoria tarkasteltuani päätin ottaa insertin pois ja tutkia sitä tarkemmin. Insertin muotoilu on ainakin ulkopuolelta melko tyylikkään ja modernin näköinen. Sisäpuolelta sormella kokeiltuna tuntee noin parin sentin päässä sisäänkäynnistä pieniä nystyröitä, jotka jatkuvat suunnilleen puoleen väliin inserttiä. Pienien nystyröiden jälkeen tulee muutama juomu ja lopuksi jälleen nystyröitä, jotka kuitenkin ovat paljon suurempia, kuin alkupään nystyrät. Insertti on umpinainen, mikä varmasti hieman vaikeuttaa sen pesua, mutta tuskin kovinkaan merkittävästi. Alkaessani tunkemaan inserttiä takaisin koteloonsa, saa kyseinen masturbaattori itseltäni ensimmäiset moitteet. Insertti on nimittäin erittäin haastava saada helposti takaisin koteloonsa, se ei nimittäin kuivana liu.u kotelon sisällä ollenkaan. Aikani värkättyäni sain kuitenkin insertin asettumaan paikoilleen ja pääsin testaamaan masturbaattoria ihan käytännössä.

Masturbaattorissa hyvänä puolena huomaa ainakin sen, että sisuksessa on monipuolinen tuntuma juomujen ja erikokoisten nystyröiden ansiosta. Insertin materiaali ei kuitenkaan ole mitään pehmeintä mahdollista, mutta menettelee. Kotelon joustavuuden ansiosta saa myös säädeltyä hieman (ei paljoa, mutta hieman) tiukkuutta.

Tenga air-tech regular saa sekä moitteita, että kehuja. Moitteena olivat siis lähinnä se, että insertin otettuaan ulos, sen takaisin saaminen on melko hankalaa. Materiaalista en oikein osaa sanoa, pidänkö siitä vai en, annetaan siitä siis plussaa ja miinusta. Kehuja tenga saa kuitenkin enemmän, kuin moitteita. Vaihtelevuus, kotelo ja muotoilu ovat kyllä onnistuneita tässä masturbaattorissa. Puhdistuskin onnistui hyvin, vaikka hieman sitä alkuun epäilinkin, oikeastaan täysin turhaan.

Masturbaattori oli ehkä parempi, kuin ajattelin. Hinnallakaan kyseistä tuotetta ei ole pilattu, vaan rahoilleen saa varmasti vastinetta. Loppujen lopuksi tenga air-tech saa minun suositteluni.
Jonathanin arvio tuotteesta VerSpanken H2O masturbaattori

VerSpanken H2O, rehellisesti sanottuna oudon näköinen kapistus. Jos joku vain antaisi tämän käteeni ja kysyisi mitä tällä tehdään, vastaukseni olisi, että ei mitään hajua. Okei, olen joskus tämän netissä nähnyt, mutta en ole kiinnittänyt siihen aiemmin juurikaan huomiota. Tässä siis on kaksi ilmalla täytettyä kumityynyä, joiden väliin penis olisi tarkoituksena asettaa ja antaa mennä.

VerSpankenissa on käsille tehty hyvät sijat ja se on todella kevyt, joten se sido molempia käsiä. Vähän liukuvoidetta ja let's go. Alkuun meinaa tuntua vähän tiukalta työntyä tyynyjen väliin, mutta sinne se menee. Kumityynyissä olevat nystyrät hierovat ihan mukavasti penistä, mutta eivät nyt mitenkään järisyttävän upeilta tunnu. Olisi luultavasti vähän parempi, jos nystyrät olisivat hieman pienempiä ja niitä olisi tiheämmin, ainakin omasta mielestäni. Myös pinta-ala, mikä penistä kerralla koskee, ei mielestäni tarpeeksi suuri ole, VerSpankenista olisi voinut tehdä pidemmän tunnelin, jolloin kyseinen kapistus hieroisi penistä pidemmältä matkalta. Tuntuma masturbaattoreissa mielestäni tulee, ykkösenä, mutta VerSpankenissa siihen ei tarpeeksi ole panostettu.

Hieman positiivistakin. Puhdistuksesta kyseinen masturbaattori saa kyllä hyvän palautteen. Koska VerSpanken on avattava - kyllä, sen pystyy avata - ja kumityynyt ovat irrotettavia, puhdistus, kuivaus ja uudelleen kokoaminen ovat erittäin nopeita toimenpiteitä. Toinen selvä positiivinen asia on kestävyys. Okei, se ei nyt hirveän kauan aikaa ole ollut itselläni nyt käytössä. Joka tapauksessa sekä laitteen muovi, että kumi tuntuvat kestäviltä. Jos teitä joitakin huolettaa kumin kestävyys, niin ei hätää, tämä kumi on paksua eikä silti huononna tuntoa.

Tuntisin ehkä, että VerSpanken on luotu lähinnä pareille tuomaan esileikkiin uusia ulottuvuuksia, eikä niinkään tuomaan sinkuille sitä sunnuntai-iltojen tyydyttäjää. Näin tiivistetysti siis: tuntuma ei saa huutamaan hallelujaa, mutta käytännöllisyys tuotteessa korostuu senkin edestä.
Jonathanin arvio tuotteesta Blown Away 8 Tekopenis

Jahas, nyt testattavakseni tulikin ensimmäistä kertaa tekopenis. Ensimmäisenä mielessäni on, että saattaa itselleni olla paksuuden puolesta aika sopivan kokoinen. Pituus taas on anaaliin hiinä ja hiinä, että onko liian pitkä. Kokemusta kuitenkin jonkun verran anaalihommista on, joten ei pitäisi ongelmia peniksen kanssa tulla. Vaginaaliseen tyydytykseen en tietenkään voi ottaa mitään kantaa, koska olen mies, joten keskitytään anaaliin. Kokonsa puolesta Blown Away tekopenis ei varmaankaan ole aivan aloittelijoille sopiva. Voihan sitä tietenkin kokeilla, mutta vaatii sitten paljon liukkaria ja aikaa, että ei paikat repeile.

Muotoilu tässä peniksessä on ihan hyvä, suonet, esinahka ja terska ovat aidon näköisiä, niin kuin myös kivespussit. Kivespusseissa kuitenkin eräs huono puoli, joka on oikeastaan kaikissa kokeilemissani tekopeniksissä, ne ovat täysin samaa materiaalia, kuin itse penis, joten ne ovat siis liian kovat, mikä vähentää mielestäni aitoutta. Teräviä kulmia ei tästä peniksestä löydy, kuten joissakin vastaavissa tuotteissa on esimerkiksi terskan juuressa. Materiaali on sopivan kovaa, ei siis kivikovaa, mutta ei myöskään liian pehmeää. Hyvältä siis tuntuu. Imukuppi on mielestäni tässä tuotteessa loistava. Pysyy hyvin kiinni missä tahansa tasaisessa alustassa ja on ehdottomasti yksi tuotteen parhaimpia puolia. Esimerkiksi kylppärin seinä tai pöydän pinta sopii paremmin kuin hyvin. Imukuppi siis keskiverto imukuppia parempi.

Lopputuloksena Blown Away pärjää keskivertoa paremmin kilpailijoihinsa nähden. Koko on anaaliin muuten sopiva, mutta ehkä pari senttiä voisi pituutta olla vähemmän, koska itse en ainakaan saa sitä menemään kokonaan sisälle. Kuten tuli aiemmin todettua, kiveksistä puuttuu näissä tuotteissa se jokin. Sanoisin kuitenkin, että kyllä Blown Away kannattaa ostaa, jos sellaista hieman kookkaampaa perustekopenistä kaipailee. Uskoisin, että toimii myös naisilla molempiin reikiin.
Jonathanin arvio tuotteesta Anal Probe

Tällä kertaa sain postista käsiini Doc Johnsonin Anal proben. Anal probe näyttää sopivan pitkältä, ei taida ainakaan liian lyhyeksi jäädä. Paksuutta ei kuitenkaan tälle ole kauheasti siunattu, joten näyttäisi siltä, että kyseinen tuote jää itselleni liian ohkaiseksi. Kuitenkin ensivaikutelman perusteella ajattelisin tämän olevan sopiva väline aloittelijoille, sekä jo hieman anaalivälineitä käyttäneille.

Paketti on yksinkertainen, läpinäkyvä. Pakkaus on helppo avata ja ei kun testaamaan.

Anal Probessa on isompaankin käteen sopiva kahva, josta saa tukevan otteen. Päässä siis on pallo, minkä jälkeen loppu sauvasta on sileää, tasaisesti, mutta lievästi paksuuntuvaa. Muovissa on suht vahva, mutta ei kuitenkaan järkyttävän selvä muovin haju, joka vaikuttaa ainakin näin alkuun siltä, että se ei pesemällä pois lähde. Sauva tuntuu sopivan löysältä anaaliin, mutta ei kuitenkaan liian. Muoto sinänsä on mielenkiintoinen tuon pallon vuoksi, vähän kuin yksittäinen anaalihelmi.

Sauvan saa helposti sisään ja pallo tuntuu ehkä hieman paremmalta, kuin odotin, vaikka loppuvarsi ei niinkään säväytä. Varsi tarvitsisi jotain muotoa ollakseen parempi tuon sileän pinnan sijaan. Taipuisuutensa johdosta sauvan saa syvälle missä asennossa tahansa. Toisaalta, vaikka sauva onkin oikein käytettynä vähän liian ohkainen itselleni, huomasin, että hei: tätähän voi käyttää toisinkin päin! Eli siis kahva sisään. Kahvassa onkin vähän enemmän muotoa sekä paksuutta kuin tuossa varsinaisessa käytettävässä osassa, joten se tuntuu paljon paremmalta. Varsinkin siinä vaiheessa, kun saa kahvan sisälle, niin ai että.

Sanoisin, että tämä sopii hyvin anaalileikkien aloittelijalle sekä hieman anaalileluja käyttäneelle. Pituuteen ei kokenutkaan pety, mutta jos paksuista leluista tykkää, ei tämä ole se paras vaihtoehto. Niin joo, tuotteen puhdistaminen on helppoa, kuten useimpien melkeinpä kaikkien sauvojen. Kokonaisuudessaan tästä jäi ihan hyvä mieli, vaikka se ei minua varsinaisesti säväyttänyt. Arvosanaa jo mietin tälle asteikolla 4-10, mutta ehkä jätänkin sen väliin, koska anal probe on selvästi suunnattu itseäni kokemattomimmille käyttäjille.Katso myös muut testiryhmäläiset:
Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Yona Peppufantasiaa Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari ArcticLove McKettu Solttuseksiä Marie CoupleT HeMan Testimies Tiitis Antaia Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Murutoosa 365 päivää seksiä Ruuhkavuodet Doktor Kurious Cupido botTomAndJerry Haluava himoava katse Carissa Tomppa FreeWheelers Zakke Mr. Sledgehammer Testiryhmä Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene Kumitorvi Sexcouple Lelulaatikko n00bs Queer of the Hill UsFuntastic Neitseellinen