Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Gaia - Eco vibraattori

TESTIRAPORTTI

Suosittu Gaia Eco vibraattori on loistava valinta ekologisia arvoja arvostavalle kuluttajalle, jolle tuotteen ympäristöystävällisyys on yksi avaintekijä hankintoja tehdessään. Testaajien mielestä vibraattori sopii myös ihmisille, jotka haluavat pienen ja tehokkaan vibraattorin tuottamaan värinää kehon eri osa-alueille.

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Pakkaus tyylikäs, värimaailmaltaan raikas ja naisellinen. Kaikki tuotetta koskeva info selkeästi esillä, plussaa actual size-kuva, josta näkee tuotteen fyysiset ominaisuudet avaamatta pakettia. Pakkaus helppo avata ja tuotetta voi myös jatkossa säilyttää pakkauksessa. Myös pakkaus itsessään tukee tuotteen ekologisuutta, ei turhaa pakkausmateriaalia, muovia tai täytettä, vaan juuri sopivan kokoinen, tarvittaessa helposti kierrätettävä pahvipakkaus.

Tuote vastaa täysin pakkauksen kuvaa. Materiaali kovaa, mutta sauvan väri ja sävy tekevät siitä eläväisen ja luonnollisen näköisen. Muodoltaan vibraattori on kaunis ja yksinkertainen, mukavan tuntuinen käteen ja helppo käyttää. Patterit sujahtaa ongelmittaa paikoillensa, on/off säädin, sekä vibran voimakkuuden säätö todella vaivatonta. Tuotteessa ei epämääräisiä tai epämiellyttäviä hajua, vaan hyvinkin hajuton. Vibraattorin ääni yllätti positiivisesti hiljaisuudellaan!

Tuote otettiin innolla koeajoon heti sen saavuttua ja aikamoinen monitoimivehje siitä meille tulikin! Arviointia kirjoittaessa vibra on löytänyt tiensä leikkeihimme jokaisena päivänä saapumisestaan saakka!

Esileikeissä ihana niin nänneillä, klitoriskiihottimena, kuin itse sisälläkin. Vibra on voimakas, sauva itsessään liukuu hyvin ja tuntuu kiihottavalta, kauaa ei tällä orgasmia tarvitse odotella! Yhdynnän aikana sauvaa on helppo käyttää eri asennoissa, stimuloi juuri oikeita paikkoja, istuu hyvin käteen, passelin kokoinen ja painoinen. Anaaliseksissäkin vallan toimiva. Muoto linjakas, jonka ansiosta liukkarin avustuksella liukuu helposti sisään ja tuntuu mahtavalta, samalla kun mies nai ykköspesää takaapäin.

Myös mies pääsi nauttimaan Gaian tuomasta nautinnosta. Hieroin ja stimuloin vibralla terskaa ja vartta, välillä vain sauvan kärjellä, välillä koko sauvan pituudella työnnellen hitaasti ylös ja alas, pitkin penistä. Mies tunsi koko ajan tulevansa, mutta tunne ihanasti vaan jatkui ja jatkui, kunnes lopulta laukesi. Sauvaa testattiin myös miehen eturauhashierontaan, vaikkei varsinainen g-piste sauva olekaan, mutta kyllä ajoi asiansa tässäkin kohtaa. Käsihoitoa ja sauva vibra päällä anaalissa, sai kyllä miehen tulemaan huippuunsa alta aikayksikön!

Tämä tuote ei jätä kumpaakaan sukupuolta kylmäksi, eikä jää kaappiin pölyyntymään! Simppelin kokonsa, helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden ansiosta pakataan taatusti reissuillekin mukaan!

Käytön jälkeen puhdistus käy nopeasti ja on helppoa, johtuen materiaalista ja muodosta. Tuote sopii hyvin naisille ja pareille, yksin ja yhdessä käytettäväksi. Suosittelemme tätä myös ensimmäistä vibraattoriaan hankkiville, myös anaalin aloittelijoille, yksi tuote, monta käyttötarkoitusta! Loistava valinta myös ekologisia arvoja arvostavalle, kuluttajalle jolle tuotteen ympäristöystävällisyys on yksi avaintekijä hankintoja tehdessään.

Ainoa miinus näin seksihelteillä ja liukkarin kanssa puuhasteltaessa on lipsuva ote vibran on/off säätimen ja vibran säädön kanssa.

Kirjoittanut: Butterfly
ParittelijatPari, 30v

Ensivaikutelma tuotteesta oli, että tuote on ensisijaisesti suunnattu naisille tuotteen värin ja pakkauksen ulkomuodon vuoksi. Pakkaus oli helposti avattava. Olimme kuitenkin hiukka pettyneitä siitä, että tuotteen mukana ei tullut pattereita. Tämä siksi, että olimme jo erittäin valmiita aloittamaan tuotteen testausta, mutta kaukosäätimetkin tarkistettuamme jouduimme lähtemään patteriostoksille.

Tuotteen materiaali on yllättävän kova eikä anna yhtään periksi. Värinän voimakkuus isoimmalla teholla on riittävä ja aika lailla maksimi mitä tuon kokoisesta laitteesta olettaakin saavansa irti. Vibraattorin moottorin ääni ei ole millään tavalla häiritsevä, sillä meiltä löytyy kovempiäänisiäkin seksileluja.

Päästyämme itse asiaan, testasimme tuotetta monella eri tavalla. Vibraattori on äärimmäisen helppokäyttöinen yksinkertaisuutensa vuoksi. Käytimme sauvaa klitoriskiihottimena, mikä osoittautuikin parhaimmaksi käyttökohteeksi tuotteelle. Tuotteen kova materiaali tuntui kuitenkin molemmista epämiellyttävältä anaaliseksin aikana. Kokeilimme tuotetta myös liukuvoiteen kanssa, mikä teki käyttökokemuksesta erittäin paljon miellyttävämpää. Vibraattorin tärinänopeuden säädintä on kuitenkin hankala käyttää varsinkin, jos käyttäjän kädet ovat liukkaat.

Vibraattorin puhdistus on erittäin yksinkertaista ja helppoa puhdistusaineen sekä veden avulla. Materiaali vaikuttaa hyvinkin kestävältä ja laatu hyvältä. Emme kuitenkaan haluaisi maksaa Eco- tuotteesta yhtään sen enempää, kuin tavallisesta vibraattorista vain sen ekologisuuden vuoksi.

Yhteenvetona voimme siis todeta, että tuotetta voi käyttää monella eri tavalla ja sille varmasti löytyy oma käyttäjäkuntansa. Se sopii mielestämme parhaiten ihmisille, jotka haluavat pienen ja tehokkaan vibraattorin tuottamaan värinää kehon eri osa-alueille.

Kirjoittanut: Parittelijat
Edellinen arvio: Dirty Talk - Fuck Me Silly tekovagina ja -anus Seuraava arvio: We-Vibe - Jive kuulavibraattori