Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

We-Vibe - Jive kuulavibraattori

TESTIRAPORTTI

We-Viben kuulamainen vibraattori sai kehuja todella hiljaisesta äänestään. Aivan orgasmiin saakka ei testaaja Jiven avulla päässyt, mutta se sopii erinomaisesti pariskuntien yhteiseen esileikkiin ja kiihottamiseen. Sen avulla saa treenattua myös lantionpohjalihaksia!

MarieNainen 23 mies 50

En voi aloittaa varsinaista arvostelua We-Viben Jivestä, ennen tätä; onko tämä hennon baby bluen värinen laite tarkoituksella massiivisen kokoisen siittiön muotoinen? Kiitos, sain tämän pois rinnaltani ja voin jatkaa varsinaisesti laitteeseen.

Jive on G-pistettä stimuloiva kuulavibraattori, jota on tarkoitus pystyä käyttämään niin kotona, kuin myös julkisilla paikoilla automatkoista ravintoloihin kumppanin kanssa. Laite linkittyy puhelimeen ladattavaan sovellukseen, jonka kautta kumppani (tai sinä itse . te itsenäiset vahvat naiset) voi valita Jiven 10 eri säädöstä tilanteeseen sopivan värinän.

Itse laite koostuu soikeasta ja yllättävän isosta isälle asetettavasta kuulaosasta, sekä pitkästä ja erittäin taipuisasta hännästä, jonka päästä löytyy säätönapit. Tämä erittäin taipuisa häntä mahdollistaa laitteen huomaamattoman käytön, sillä se ei näy edes tiukoista farkuista läpi.

Mistä olen Jivestä erityisen vaikuttunut, on sen OIKEASTI hiljainen ääni. Hipihiljaa hiljaisessa huoneessa istuessa ääni totta kai kummittelee taustalla, mutta jos taustalta löytyy minkään kaltaista taustaääntä, ei julkisten seksileikkiesi paljastumisesta tarvitse huolehtia. Laitteen pinta on myös miellyttävää silikonia ja laite liukuu tiukasti paikoilleen helposti.

MUTTA. En oikein ymmärtänyt, onko Jiven tarkoitus saada aikaiseksi värisyttävät g-piste orgasmit, vai toimia ihan vain lämmittelynä ja esileikkinä. Näistä nimittäin ainakin itselläni vain jälkimmäinen vaihtoehto toteutui. Värinä on sen verran heikko, ettei g-pisteeseen saa tarpeeksi painetta ja värinän tunne rajoittuu enemmänkin ainoastaan emättimeen. Värinästä saa kivan odottavan fiiliksen, mutta jo tämäkin vaatii ennakkoon kiihottumisen taustalle. Itsellä Jive toimi parhaiten nimenomaan otettuna mukaan kauppareissulle ja olin täysin valmis toimintaan heti kotioven mentyä takana kiinni. Eri asetukset eivät hirveästi vaikuta, vaikka 10 eri värinällä luulisi löytyvän eroja. Jive on myös sen verran isokokoinen, ettei sitä pystynyt käyttämään anaalin puolella (ei itselläni, eikä miehellä), joten käyttövaihtoehdot ovat melko rajatut.

Täydellinen Jive on kuitenkin nimenomaan pieneen pikkutuhmaan leikkiin julkisilla paikoilla. Orgasmia et luultavasti tule saavuttamaan (jos saat, niin tell me your ways sensei), mutta liukastetta ei tarvitse tuhlailla, kun pääsette kiusaamisesta tositoimiin. Myös sooloseksissä Jive on tervetullut lisä, mutta ei sinällään riitä reunan yli pääsemiseen, vaan vaatii seurakseen jonkinlaisen klitoriskiihotuksen.

Yllättävä hyvä puoli Jivessä myös oli se, että huomaan sitä käyttäessäni kiinnittäväni erityisen paljon huomiota lantionpohjalihaksieni harjoittamiseen! Never too much of that goodness.

Tulen jatkamaan Jiven käyttöä kumppanini kanssa, mutta Jive ei silti yllä top 5 seksileluarsenaaliini. Vahva suositus, jos etsii jotain uutta piristämään seksielämää kylmenevään talveen.

Kirjoittanut: Marie
Edellinen arvio: Gaia - Eco Vibraattori Seuraava arvio: Elvie Trainer