Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Tenga - Smart Vibe Ring Plus moottoroitu penisrengas

TESTIRAPORTTI

Tenga-sarjan villisti värisevä penisrengas sai odotetusti erinomaiset arvostelut. "Mielettömän tehokas, monipuolinen ja hiljainen kiihotusrengas, joka sopii niin pareille, kuin sooloiluun, eikä varmasti jää kaappiin pölyttymään."

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Saimme koeajoon japanilaisen Tengan uudistetun version Smart vibe ring plussasta. Mielettömän tehokas, monipuolinen ja hiljainen kiihotusrengas, joka sopii niin pareille, kuin sooloiluun, eikä varmasti jää kaappiin pölyttymään. Renkaan mukana tulee musta, litteä säilytysrasia, josta ei ulkoa päin voi päätellä, minkä aarteen se sisäänsä kätkee, joten vaivaton ottaa mukaan reissuun, tai "unohtaa" yöpöydälle. Mukana tuleva latauskaapeli mahtuu myös rasiaan, eli koko setti kulkee mukana helposti ja huomaamattomasti.

Kiihotusrengas on heti kättelyssä laadukkaan oloinen ja materiaali miellyttävää silikonia. Rengasosa joustaa sopivasti, sen saa hyvin pujotettu peniksen ympärille ja tehokas moottori vie värinät renkaan kautta penikselle, samalla kun moottorillinen kiihotinosa hieroo asennosta riippuen klitorista, tai pepan seutua. Rengas tarjoilee myös nautinnolliset kyydit kyrvän päällä ratsastavalle naiselle. Rengasosa toimii myös sormien ympärillä ja ote pysyy hyvin myös märkänä. Kiihotinosa toimii klitoriskiihottimena ja sisälläkin nautinnollisen tuntuinen. Ohjelmien voimakkuutta saa helposti vaihdeltua yhdellä samalla napilla, joita laitteesta löytyy yhteensä kahdeksan erilaista. Moottorissa riittää potkua kovempaankin menoon, mutta desibelit pysyvät ällistyttävän pieninä. Hiljaisin laite, mihin olemme törmänneet. Tätä voi huoletta käyttää lapsiperheessä tai kyläreissuilla, eikä tehoista tarvitse tinkiä.

Pienen kokonsa ansiosta huippu lisä suuseksiinkin. Vesitiiviytensä ansiosta tekee myös yhteisistä sauna- ja suihkureissuista entistä kiihottavampia ;)

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Fifty Shades of Grey - The Rose, ruusu klitoriskiihotin Seuraava arvio: Ultimate P-spot milker eturauhaskiihotin
v