Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fifty Shades of Grey - The Rose, ruusu klitoriskiihotin

TESTIRAPORTTI

"Tyylikäs ja näyttävä klitoriskiihotin! Mustan ja kiiltävän kullan yhdistelmä toimii. "

LeopardileidiNainen 27 v.

Tyylikäs ja näyttävä klitoriskiihotin! Mustan ja kiiltävän kullan yhdistelmä toimii. Jäi heti yöpöydän päälle esille, jotta se on helppo napata siitä peiton alle. Silikoninen materiaali tekee tuotteesta mukavan tuntuisen kädessä, kevyt ja käteen istuva kiihotin.

Lähti heti testiin, kun sai paketin auki. Yllätyin kuinka hyvin stimuloinnin saa kohdistettua juuri klitorikseen. Kiihottimesta löytyy kuusi eri värinän voimakkuutta. Pulsoivat rytmit alkavat vasta, kun ruusun nuppua lähimmästä painikkeesta on painanut 6 kertaa. Helppo käyttää, yhdellä painikkeella ohjailtavissa. Laitteesta löytyy myös onneksi matkalukko. Kiihotin on helppo kytkeä lukkoon, niin ei mene esimerkiksi julkisissa päälle.

Kiihotin toimii mainiosti ilman liukkariakin, mutta paremmat fiilikset saa kyllä liukkarin kanssa. Irrotettava pää on helppo irrottaa sekä se pysyy myös hyvin paikoillaan, jos haluaa kohdistaa stimulaation pelkästään esimerkiksi klitorikseen. Kiihottimen muotoilu tuottaa myös lisää mielihyvää. Ruusun terälehdet ovat muotoiltu juuri niin, että ne tuottavat lisää kiihotusta klitoriksen alueella. Orgasmin saaminen on taattu tämän kiihottimen kanssa!

Itse koin tuotteen toimivan parhaiten klitoriksen stimulointiin. Kokeilin tuotetta muun muassa nännien stimulointiin, mutta en saanut oikein minkäänlaista fiilistä aikaiseksi. Ehkä toimii joillakin muilla ihmisillä. Yhdynnän aikana oikein toimiva väline orgasmin takaamiseksi. Suosittelen tuotetta sinkuille sekä myös pariskunnille.

Sopivan kokoinen laukkuun mukaan otettavaksi esimerkiksi konttorille, pussukka mukana kuljetusta varten. Moottorin hiljaisuudesta pisteet kotiin, konttorin vessassa oma pieni sessio onnistui melkein täysin äänettömästi, pitää vain muistaa olla itse myös ihan hiljaa, tämän kiihottimen kanssa se saattaa vain olla hieman vaikeaa…

Kiihotin on helppo pestä saippualla sekä vedellä. Tykkäsin itse tuotteesta paljon ja se jää kyllä jatkossakin yöpöydälle käden ulottuville sekä tarvittaessa lähtee käsilaukkuun mukaan reissuille.

Kirjoittanut: Leopardileidi
Edellinen arvio: SOHIMI Thorn - Ruusunpiikki klitoriskiihotin Seuraava arvio: Tenga - Smart Vibe Ring Plus moottoroitu penisrengas
v