Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer Endless Fun - Vibraattori

TESTIRAPORTTI

"Kaiken kaikkiaan monipuolinen vekotin, jonka kanssa saa hyvät värinät sänkypuuhiin ja orgasmisen mahtavat leikit pystyyn. Koska laite on niin monipuolinen ei tämän kanssa leikkeihin kyllästy ja käyttömahdollisuuksien suhteen vain taivas tai oma mielikuvitus on rajana."

HotBunsPari, N 29v ja N 28v

Ekaksi täytyy mainita, että laitteesta löytyy kaksi erillistä moottoria, joten kummallekin päälle on oma säätönappi. Laite tuntuu myös kädessä silkkisen sileältä.

Vibraattori on todella voimakas, omassa käytössä jo ensimmäinen aste oli tarpeeksi voimakas.

Pihtimäistä kärkeä pystyy kääntämään 180 astetta, tämä on iso plussa, kun kumppanin kanssa haluaa yhdessä sekstailla niin oikean asennon kyllä löytää, kun vähän alussa kokeilee.

32 erilaisesta käyttötavasta varmasti jokainen löytää mieluisansa.

Lelun sauvamainen osa oli valitettavasti niin minulle kuin tyttöystävälleni liian suuri ja kova penetraatiota varten, joten kummatkin käytimme lelua enemmän vibraattorina. Iso plussa siitä, että kumpikin voi valita oman lempi vibra ohjelman erikseen.

Pihtimäisestä kärjestä pidimme kummatkin enemmän. Hyvä stimuloida nännejä ja tietenkin klitorista.

Strap on dildon kanssa Satisfyerin pihtimäinen kärki on klitoriksen päällä todella hyvä. Muodon ansiosta mitään ylimääräistä ei jää eteen.

Plussaa:

  • Kaksi erillistä moottoria
  • Materiaalina silikoni
  • Mangneettinen USB lataus
  • Vesitiivis
Miinusta:
  • Lelun sauamainen osa oli penetraatiota varten liian suuri

Kirjoittanut: HotBuns
CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.

Nyt on käsissä melko erikoisen näköinen vitkutin, että ihan on pakettia uudelleen katsottava Satisfyer Partner Multifun 3 toisessa kädessä...

Pakkauksen takapuolella on hauskasti selkeät ohjeet tai vinkki viitoset mihin kaikkeen tämä vitkutin taipuu ja täytyy kyllä sanoa että näköjään tämän kanssa hommat voi hoitaa kokoonpanolla kuin kokoonpanolla tai vaikka ihan itekseen.

Tehoja ja värinöitähän piisaa lelun molemmissa päissä mutta niistä nauttiakseen kesken lakanahumpan on ensin saatava näppituntuma siihen missä lelun pienet ja huomaamattomat säätönapit ovat. Toki on hienoa, että säätönapit eivät ole kuin väärään paikkaan eksyneet kaukosäätimen napit mutta kesken touhujen ne ainakin ekalla kerralla lelua käyttäessä olivat välillä hiukan hukassa. Toinen pieni miinus tulee sauvan muotoilusta ja tuntumasta. Muotoilu olisi voinut muistuttaa hieman enemmän sitä oikeaa penistä, jolloin ehkä tuo tuntumakin olisi ollut parempi/miellyttävämpi.

Tehokkaiden moottorien vuoksi voisi luulla, että myös ääntä tästä lelusta lähtisi mutta itseasiassa hieman yllättyneenä saimmekin huomata, että vekotinhan on todella hiljainen! Jopa hiljaisempi kuin moni muu lelu mitä on testailtu/mitä kaappien kätköistä löytyy. Toinen hyvä lisä on laitteen vesitiiviys, saunareissulle sauva vaan matkaan ja lauteilla emännälle tai isännälle kyytiä.

Kaiken kaikkiaan monipuolinen vekotin, jonka kanssa saa hyvät värinät sänkypuuhiin ja orgasmisen mahtavat leikit pystyyn. Koska laite on niin monipuolinen ei tämän kanssa leikkeihin kyllästy ja käyttömahdollisuuksien suhteen vain taivas tai oma mielikuvitus on rajana. Muotoilua hieman viilaamalla kyseessä olisi aivan taivaallinen vekotin.

Kirjoittanut: CoupleT
PeppufantasiaaN30v

Syysiltojen lämmikkeeksi sain uuden vibraattorin testattavaksi. Tällä kertaa se oli Satisfyer perheen Satisfyer Partner 3. Ensisilmäyksellä vibraattori näytti isoilta mustilta pihdeiltä. Aivan heti ei minulle auennut sen kaikki käyttömahdollisuudet. Paketin ulkokannesta löytyi vinkki, jos toinenkin sen käyttöön. Niitä oli kuvitettuna yhteensä 32 käyttövaihtoehtoa naiselle, miehelle, naisparille ja naiselle ja miehelle. Satisfyer Partner 3:sen paketti lupailee sen olevan hyvin monikäyttöinen.

Sauva on valmistettu mustasta pehmeästä silikonista. Pihtiosa on hyvin taipuisa. Mietin, että tällä lelulla tosiaan voisi onnistua todellisuudessakin ne kaikki 32 variaatiota, eivätkä ne jää vain haaveiksi paketin kylkeen. Satisfyer Partner 3 varsiosa on n.12 cm pitkä ja reilu 4 senttimetriä paksu. Se on vesitiivis ja siinä on kaksi moottoria, varressa ja pihtiosassa. Sen saa helposti ladattua magneettisesti kiinnittyvällä USB kaapelilla. Aivan varren alussa on kaksi painiketta. Toisesta saa pihtipuolen ja toisesta varsiosan moottorin käyntiin. Moottoreista löytyy 10 eri tavalla värisevää toimintoa.

Pistin kummatkin moottorit päälle ja surina oli aikamoista. Enkä tarkoita, että niistä tulisi liian kova ääni, vaan yllätyin positiivisesti värinän voimakkuudesta. Hetken ihmeteltyäni hymyssä suin jätin vain pihtiosan vibran päälle. Kutittelin sillä nännejä ja mieheni kiveksiä. Rengastin kivekset .pihdeillä.. Se kuulemma kutitteli kivasti. Ainakin värinä sai nopeasti hänellä seisomaan. Pikkuhiljaa siirryimme minuun. Varsiosan vibraattori oli ihanan voimakas ja sillä sai helposti tulemaan kerran, jos toisenkin. Mieheni innostui "dildottamaan" sillä myös minua.

Tutustuminen Satisfyer Partner 3 jatkuu varmasti, mutta ehkä tähän leluun oli yritetty keksiä hiukan liian monta eri asiaa. Erilaisten variaatioiden kokeilu kuitenkin varmasti innostaa moniakin sooloilijoita ja pariskuntia kokeilemaan ja leikittelemään. En ehkä nähnyt kuitenkaan tässä mitään niin ihmeellistä ja edistyksellistä muihin vibraattoreihin verrattuna. Hyvä ja kokeilunarvoinen se silti on.

Lämmittäkää itseänne ja toisianne syysiltoina!

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Satisfyer - Power Ring Seuraava arvio: Doxy - Die Cast 3 wand-hieromalaite
v