Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Doxy - Die Cast 3 wand-hieromalaite

TESTIRAPORTTI

Doxy Die Cast sauvan pikkusisko Doxy - Number 3 hieromasauva sai kehuja tehoistaan, kestävyydestään ja pestävästä vaihtopäästään. Wand -sauva sopii kaikille ja vaikka hartioiden hierontaan. Niin ja mikä tärkeintä, tällä saa orgasmin helposti.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Saimme testiin Doxy - Number 3 taikasauvan. Doxyn Number 3 on tyypillinen "magic wand" eli taikasauva, joita meiltä löytyy useita. Meillä kumpikin osapuoli käyttää taikasauvoja, niin yksin kuin yhdessä, joten aika montaa hieromalaitetta olemme vuosien varrella kokeilleet. Paras ja kestävin laite näistä on ollu Doxy Die Cast sauva, jossa riittää potkua ja jota ei saa heti rikki. Nyt testaillaan Doxyn pienempää mallia, joten odotukset ovat aika korkealla.

Sauva on pakattu kartonkiseen rasiaan, joka on yleisilmeeltään laadukas. Sisältä löytyy Doxyn hieromalaite nätisti pakattuna, sekä simppeli käyttöohje, eikä muuta. Säilytyspussi puuttuu, joten se kannattaa napata ostokoriin samalla.

Doxy - Number 3 on sisartaan kooltaan huomattavasti sirompi. Varsi on tehty alumiinista ja tuntuu todella jämäkältä. Pää on hieman taipuisa ja varustettu vaihdettavalla päällä. Kierrettävä vaihtopää on tehty myös alumiinista ja päällystetty pehmeällä silikonilla, joka tuntuu kädessä lämpöiseltä. Vaihdettava pää onkin merkittävä parannus, sillä enää ei tarvitse pään ympärille laittaa kondomia sitä suojaamaan, vaan pään voi nyt kiertää irti ja pestä juoksevan veden alla. Laite itsessään ei ole vedenpitävä. Varresta löytyy isot painikkeet, joista värinän voimakkuutta voi säätää. On/of painiketta pitkään painaessa saa vaihdettua ohjelmasta toiseen, jos pelkkä tasainen värinä tuntua tylsältä.

Kolmimetrinen johto riittää ja ylettää enemmän kuin hyvin joka paikkaan, ja koska sauva toimii verkkovirralla, voi olla varma, että puhti loppuu käyttäjästä ennen, kuin tästä sauvasta. Kyseessä onkin siis todella tehokas sauva, jolla saa paikat helposti helliksi. Jos pitää tehokkaasta värinästä, on tämä sauva ehdottomasti kärkipäässä, jopa sisartaan tehokkaampi vaikkakin kooltaan pienempi.

Ihan yhtä matalaan värinänopeuteen ei uusi number 3 pääse kuin vanhempi Doxy die cast, mutta vaikea sanoa onko se miinus vai plus, riippuu käyttäjän mieltymyksistä.

Käytössä Doxy toimii niin kuin osaa odottaa, oli sitten käyttäjällä pimppi tai pippeli ei tämä varmasti ketään jätä kylmäksi. Niin kuin jo mainittiin sitä tehoa nimittäin ON. Vaikea välillä sanoa kummasta lähtee enemmän ääntä: käyttäjästä vai sauvasta. Tällä saavuttaa orgasmin todella helposti.

Testiä kirjottaessa oli sauvaa käytetty useita kertoja, eikä tätä saa kerta kaikkiaan mitenkään rikki, vaikka yrittäisi.

Doxy on tehnyt mielestämme hyvästä sauvasta vieläkin paremman. Vaikka isommassa mallissa ei varsinaisesti mitään vikaa ollut, tekee vaihdettava pää tästä sauvasta monipuolisemman ja huomattavan helpomman pitää puhtaana.

Jos jotain negatiivista halutaan hakea, on sauva hieman raskas, mutta useasti laadukkaasti tehdyt tuotteet ovat.

Ihan 5/5 "taikasauva".

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Satisfyer Endless Fun - Vibraattori Seuraava arvio: OPENMITY - Love Matching
v