Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

ZALO - Amorette Egg Vibrator

TESTIRAPORTTI

Laadukas ja todella kauniilla säilytysrasialla varustettu kiihotinkuula on erittäin monipuolinen, hauska ja kiihottavan jännittävä. Tämä kuulan paras ominaisuus, että sitä todellakin voi käyttää haluamallaan tavalla: Yhdessä tai yksin, miten päin vain, millaisilla värinöillä vain, appilla tai ilman, klitoriksella tai G-pisteellä.

ButterflyPari, N 42 v. M 47 v.

Kesälomapäivien seksihetkien uusin tulokas oli ZALO-Amorette Egg Vibrator.

Söpö ja hempeä luksusluokan kiihotinkuula.

Aiemmat kokemukset kiihotinkuulista ovat kiinteällä johdolla ja pattereilla varustetut kovat kuulat, mutta Amorette Egg on jotain aivan muuta ja erilaista. Muotoilu on tarkkaan suunniteltu kiihottamaan g-pistettä, ja siipien värinä toimii myös klitoriskiihottimena tai vaikkapa nännien kiihottamisessa. Tuotetta on helppo käyttää, se asettuu ja liukuu miellyttävästi sisään, juuri oikeaan paikkaan. Softek-pinnoitettu silikoni materiaalina tuntuu hyvältä ja pehmeältä ulkoisesti ja sisäisesti käytettynä.

Erilaiset värinät, joita kuulan omassa painikkeessa on viisi, langattomassa kaukosäätimessä kuusi, ovat erilaisia ja lemppari löytyykin eri fiiliksiin ja tilanteisiin, tähän lisäksi vielä nopeudensäätö, joten valinnan varaa löytyy paljon ja moneen eri makuun.

Laitteeseen voi vielä erikseen asentaa maksuttoman sovelluksen, jonka avulla eri värinäohjelmia voi luoda lisää. Ainakaan vielä näiden testiviikkojen aikana en kokenut tarvetta tälle, sen verran monipuolinen värinäohjelmisto jo laitteessa ja kaukosäätimessä itsessään. Mutta varmasti jossain kohtaa uteliaisuus voittaa ja sovelluskin testiin tulee.

Pimpissä sisällä kuula värisee ja siivet väpättävät, häntäosan jäädessä ulkopuolelle, josta saa vaihdeltua värinöitä, tai käyttää kaukosäädintä, mutta ehdottomasti suosittelen antamaan toisinaan kaukosäätimen myös mahdollisen kumppanin haltuun! Erilaista ja kiihottavaa jäädä kiemurtelemaan toisen "armoille"! Samalla voi myös käyttää klitoriksella omaa kiihotinta tai nauttia puolison antamasta suuseksistä! Ja mikäli haluaa puolestaan siivet kiihottamaan klitorista, voi pimpsaan käyttää dildoa, vibraa tai ehta aitoa tavaraa. Toimii siis myös yhdynnän aikana klitoriskiihottimena.

Kuulan kestävä ja kaunis säilytysrasia toimii myös laitteen kaukosäätimenä, ihanan simppeliä ja järkevää yhdistää nämä asiat yhteen ja samaan! Säilytysrasiassa tuote myös pysyy puhtaana ja ehjänä, Kooltaan rasia on "taskumallia", eli reissuillekin sopiva lelu. Kuula ladataan USB-laturilla, laitteen mukana tulevalla piuhalla, joka ainakin meillä passaa jokaiseen puhelimen laturiin ja täydellä akulla huristelee menemään tunnin verran. Ei siis stressiä oikeanlaisista pattereista tai niiden hiipumisesta kesken leikkien. (Kaukosäätimessä itsessään laitteen mukana tuleva patteri)

Kuula on vesitiivis, joten sen kelpaa ottaa vaikka suihkukaveriksi ja pesu hoituu hyvin veden alla.

Kaalimadon nettisivuilla tuotekuvauksessa tuttuun tapaan kattavat käyttöohjeet, sekä vielä erillisen linkin takana vielä tarkemmat ohjeet, molemmat Suomeksi, joten neuvoa ja vinkkiä kyllä löytyy laitteen ostajalle.

Ainoa miinus tulee äänenvoimakkuudesta. Tuotetiedoissa maininta hiljaisesta äänestä <45db, mutta jostain syystä käytössä tuntui voimakkaammalta. Ääni kyllä vaimenee sisään laitettaessa jonkin verran.

Kirjoittanut: Butterfly
Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.

Amorette Remote Control Egg Vibratoria käyttöön otettaessa pitää tee-se-itse-ihmisenkin tutustua varmuuden vuoksi käyttöohjeisiin (paremmat ohjeet löytyvät Kaalimadon sivuilta), sillä mikään aivan peruspäristin ei nyt ole kyseessä. Pienen alustuksen jälkeen pariskunnan tai huvittelunhaluisen naisen on kutkuttavan mukavaa tutustua uuteen leluun ja sen käyttömahdollisuuksiin.

Kyseessä on siis kauko-ohjattava vibraattori. Säilytysrasiana toimivan kaukosäätimen painikkeet ja liikuttelu muuntelevat vibraattorin värinöitä ja säätömahdollisuuksia on lukuisia, niin rytmiikan kuin intensiteetinkin suhteen.

Kauko-ohjaus on vähäeleistä ja vapauttaa kädet laitetta pelipaikalta ohjaamasta, mikä mahdollistaa uudenlaista rentoutta, mutta toisaalta kivan leikin vaikka pariskunnan yhteisen kauppareissun yhteydessä. Ääntä luvataan hiljaiseksi, mutta kyllä pöytäseura tämän selvästi kuulee, jos yrittää Amoretella piristää sunnuntaipäivällistä anoppilassa. Säätelyä terävöittää tuotteen yhdistäminen puhelimeen helppokäyttöisellä Zalon remote -appillä, joka kannattaa ehdottomasti ladata, joskin kaukosäätävän riemurasian kääntely häirinnee hurmion huuruja vähemmän. Appi on selkeä ja sisältää valmiita värinäohjelmia, joiden tyyli on myös grafiikalla selkeästi selitetty. Myös musiikin yhdistäminen on hauska lisä tuotteeseen.

Laadukkuus näkyy tuotteessa säilytysrasiaa myöten. Se on koristeellinen, eikä herättäne kiusallista huomiota matkalaukkua tarkastettaessakaan. Testipariskunta antaa myös vesitiiviydestä aina isot plussat -Amorettella saa lemmen laineet kylvyssä loiskumaan.

Tuotteen silikonipinta on todella pehmeä ja lämpimän tuntuinen ja värinä tarvittaessa kiitettävän voimakas. Siivekkeet lisäävät värinän tehoa kutkuttavasti klitorista stimuloitaessa. Testi-Raijan G-piste on melko passiivinen, mutta voi helposti kuvitella, että sähäkämmän tuntoaistin omaavalla nautinto nousee siivilleen.

Hauska ominaisuus tässä tuotteessa lisäksi on, että tuotetta todellakin voi käyttää haluamallaan tavalla: Yhdessä tai yksin, miten päin vain, millaisilla värinöillä vain, appilla tai ilman, klitoriksella tai G-pisteellä. Esimerkiksi suuseksiin g-pisteen rytmikäs täristely toi mainiota maustetta.

Kyllä tämä on lopulta herkuttelijan valinta, vaikka tuotteeseen tutustumisessa voikin mennä pieni tovi.

Kirjoittanut: Raija ja Jorkka
Edellinen arvio: Vegan Fetish - Bondage Set Seuraava arvio: Rocks-Off - Bubbles Petite Sensations