Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
SUPERTARJOUS!!! Satisfyer Pro 3 - Vibration nyt 19,90 euroa ( norm. 59,90 euroa )
ESITTELY JA TESTIRAPORTIT

RAIJA JA JORKKA

Akateeminen pariskunta, joka on pitänyt yhtä kolmisen vuotta. Tuoreella parilla intoa riittää! Olemme avoimia kaikelle uudelle ja kivalle.


DORCEL - Golden Boy Vibrator
1490

DORCEL - Golden Boy Vibrator

"Vaikuttaa aika perinteisen oloiselta dildolta", totesimme kun saimme Testiryhmän ensimmäiseksi arvioitavaksi tuotteeksi Dorcelin Golden Boy Vibratorin. Kultaisesta väristä huolimatta glamour ei suoranaisesti hehku tuotteesta tai pakkauksestakaan, mutta ulkonäkö ei olekaan se juttu .

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
ZALO - Amorette Egg Vibrator
9900

ZALO - Amorette Egg Vibrator

Amorette Remote Control Egg Vibratoria käyttöön otettaessa pitää tee-se-itse-ihmisenkin tutustua varmuuden vuoksi käyttöohjeisiin (paremmat ohjeet löytyvät Kaalimadon sivuilta), sillä mikään aivan peruspäristin ei nyt ole kyseessä.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Satisfyer - Curvy 1+
4990

Satisfyer - Curvy 1+

Useat alan toimijat tuntuvat tänä päivänä suosivan älypuhelinten appien yhdistämistä omiin uutuus-tuotteisiinsa. Näin on käynyt myös Satisfyer Curvy 1+ -tuotteen kanssa: seksi ja teknologia lyövät kättä.

Lue arviot